Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
28.11.08 21:46

všem krásný víkend!!
frominko -
krásně jste si užily !!praxe mi končí 9. 1, ale naštěstí vánoční prázdniny mě neminou. placka to byla doopravdy :lol: lehla si a plakala, že zlá matka ji to nedovolí.Občas se mi také stane , že ji táhnu přes přechod …
a hele vidlička ji ještě nenapadla :lol:
Bublo vyžehlíno ??
děvčata už pečete? A co prckové pomáhají??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
29.11.08 20:01

Tak koukám, že stará diskuze žije.Ahoj zdravím nově příchozí.
No pečení zatím nezačalo neb bychom to všechno snědli, takže až tak za 14 dní. No a již loni jsem pekla po večerech a letos to bude stejné. Honzík by pomáhal, ale já bych to nemusela zvládnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.11.08 20:14

Dobrý večer,
Zuzucho, tak to už máš vlastně skoro půlku praxe za sebou, když je na 8 týdnů. A prozradíš, co studuješ za obor? Docela Tě obdivuju, zvládat školu při dvou dětech. A Pídi se už asi nemůžeš dočkat, viď? Pojede ještě zpátky nebo už zůstane doma?
U nás se kromě těch perníčků u kamarádky ještě nepeče, přijde mi to brzy :wink: Ale dárky už mám skoro všechny. A s pečením Marjánka určitě pomáhat bude, už loni nadšeně lepila těsto kam se dalo :lol: :lol:
Holky, já skoro nežehlím, jen to co je nezbytně nutné :oops: A mám pocit, že těch nezbytně nutných věcí je čím dál tím míň :oops: :oops:
Ale kamarádit se teď taky jdu, s mopem. Ale to je naštěstí celkem rychlý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.11.08 20:19
vasinka píše:
Honzík by pomáhal, ale já bych to nemusela zvládnout. :lol:

Vašinko :lol: :lol: :lol:
Taky zdravím a moc gratuluju k Jáchymovi. Taky krásný jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
2.12.08 11:30

Hezký den,
tak už na mě vlezla vánoční nálada, včera jsme byli omrknout strom na Staromáku a hlavně zvířátka, co tam mají a pak šli procházkou na Malou stranu a na Hradčany, po delší době jsme vzali kočár a Marjánka se kupodivu docela chtěla vozit, no, však to na ní bylo daleko.
Dneska uklízím, uklízím, uklízím…asi důsledek vánočního naladění :lol: Chtěla bych Marjánce nastříkat nějaké obrázky na okno v pokojíčku, nevíte čím se to dělá? Nikdy jsem to nezkoušela, tak nemám zkušenost.
Za oknem to vypadá celkem sympaticky, tak odpoledne někam vyrazíme.
Holky, asi to vypadá, že si tu budu psát sama, co :cry:
Zuzucho, jak užíváš Pídi?
Zatím se mějte krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
2.12.08 11:32

No, teď jsem se podívala z okna na druhý straně a tam to vypadá na slušnej slejvák :( Kdyby alespoň sníh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.08 15:56

Ahoj Frominko,

dneska jsem zahlídla v papírnictví, že mají „sníh na okna“ (je to ve spreji), k tomu je třeba si udělat a nebo koupit šablonku. Ty jsem teda viděla loni v nějakém hypermarketu.

Jinak taky trochu uklízím, ale nechce se.

Páááááááááááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
2.12.08 22:15

Dobrý večer,
mamino, moc díky za tip - papírnictví :idea: 8O :lol:
Ptala jsem se dneska v drogerii, kde slečna prodávající netušila… hráblo mi totiž asi z toho uklízení a jiný obchod než drogerie mě nenapadl :wink: Šablony se pokusím vyrobit.
Jo a úklid není nikde vidět, ale alespoň mám lepší pocit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
7.12.08 20:59

Frominko blbý obal a ještě pochvala. :lol: :lol: :lol: :lol: A knihovnu malá taky miluje. Vždycky si tam sedna a listuje knížkama a nejraději by si je půjčila všechny. :lol: A závidím, že dárky už máš. Já to vždycky nechávám na poslední chvíli a pak si nadávám. :lol: Jenže já kdybych malé něco koupila, tak bych jí to hned i dala. :lol: Teda a čumím, jak jsi dosáhla takového stupně flegmatismu, že nežehlíš! Chci okamžitě školu! :wink: A Praha vánoční musí být nádherná.
Sprej jsem používala loni a koupila ho taky ve spešl papírnictví, kde měli i potřeby pro „kutilky“. Jako ubrousky, drátky atd.
A šablony se dají najít na netu. Já jsem teď stahovala na MMB a snad to stihnu i vystříhat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.12.08 21:03

Pěkný večer vespolek,
koukám, že všechny začíná chytat předvánoční nerv :lol: mě nevyjímaje :roll:
vasinko - díky za přivítání, Jáchym je božííí, je hodný a spací ? liší se od Honzíka,když byl v jeho věku ??
bublo - úplně si dovedu představit tvojí vánoční výzdobu, jsi mocmoc šikovná, vždycky jsem obdivovala tvoje koláže a další výtvory :wink:
já totál počítačový analfabet
frominko- je vánoční praha pořád taková ??
mates chce taky hvězdičky do okna pokojíku, ale nejdřív ho musím umýt, že, je mi žinantní je pověsit na tu špínku :oops: umyla jsem okna obývák a kuchyń - tam už máme světýlka
včera jsme pekli - no dětičky nadšené - vytvořili takový pěkný mazlavokřupavý koberec v kuchyni, ale o zábavu postaráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.12.08 22:02

Bublo, u nás v knihovně to samý, navíc v té hlavní městské mají i takový pidikoutek pro děti, opravdu malinký a skromné vybavení (tedy vyjma těch knih okolo), ale trochu vyřádit a zahřát se tam dá. Navíc se Marjánka naučila přes půjčené knížky zacházet pěkně i s vlastními, tak jsem ráda :wink: Žehlení - díky, žes to nazvala tak hezky flegmatismem, ale je to obyčejná lenost a nechuť. Hřeším na to, že manžel nenosí košile atp., to by asi nešlo vynechat. Dle hesla své babičky se snažím dobře věšet… ale ona měla narozdíl ode mně skoro celý život žehličku na uhlí… :wink:
Praha vánoční je, holky, krásná, ale lidí spousta a nakupovací šílení… A chybí sníh, ale to asi všude. Docela bych si dala říct třeba na vánoční, zasněžený Český Krumlov, i když Prahu miluju. Nebo ještě radši něco na způsob vesniček á la Josef Lada. Trochu ticha, rozjímání a klidu by to chtělo :wink:
A chtěla jsem se Bublo zeptat, jak se vlastně daří mamince?
Zuzucho, takový koberec jsem měla v kuchyni o víkendu taky :lol: :lol:
Jo a sprej jsem sehnala, ale zatím nepoužila, zatím máme nalepené jen nějaké samolepky (z Obi). Ale už stříhám, ovšem podle vzorů vlastních.. tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.12.08 20:02

Zuzucho ale prd nervy, však ono to už nějak dopadne, no ni. Vždyť stejně 24. budem všichni sedět s nafouklými pupky a nadávat, proč jsme se opět tak přežrali. :lol: :lol: :lol:
A joj, nechval tolik. :oops: Já letos plácám výzdobu z toho co dům dá. Takže hvězdičky z obalů čajových svíček, srdíčka z pomerančové kůry, hvězdy z papírů a svícínky z kostkového cukru, baňky z vodního skla. :lol: A koláž zvládne i počítačový analfabet, fakt že jo. :wink: A teda jsi odvážná, já pekla perníčky v noci potají, bo jsem právě neměla nervy na ten koberec. :lol:

Frominko tak koutek na hraní si u nás v knihovně můžem nechat zdát, ale knížky jsou dobré lákadlo. A Marjánka je dobrá, že si váží knížek! 8O Ta moje malá zaškvara to má v paži. Knížka jako knížka. :lol:
A víš co, já jsem taky lenivá, ale na žehlení jsem se ještě nevybodla, bo v tomhle jsem debil a děsně mne to štve! Já chci taky na to prdět! :lol: A Ti nevím, ael ubrus mohu věšet pěkně jak chci a furt je pomačkaný. :(
A pojď bydlet na chvilku k nám a pak budeš ráda za lidi v Praze, bo tu to ticho a rozjímání je pořád. :lol: A je fakt, že sníh mi taky hodně chybí.
A díky za optání, mamina se vrhla na samoléčbu a cpe do sebe čerstvou aloi, speciálně upravenou. No a hormon v krvi se jí lehce zvednul. Zatím nemá vyhráno a teď netuší co bude dál, bo jim zrušili nemocnici a všechny pacoše převedli jinam a tak jim i posunuli termíny kontrol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.12.08 20:36

Dobrý večer !
děvčata, zírám na dětičky, co jsou ke knížkám hodné,obdivuju, Pepína neže by schválně,ale při prohlížení je dost razantní :roll:
Bublo, já si taky ve finále říkám , že se Ježíšek narodil v chlévě :lol: a uklízíme přece celý rok…
Frominko já si užívám ticha, klidu, sněhu o víkendu už u nás jezdily vleky
jako bývalé pražačce mi praha ani trochu nechybí, a když se tam náhodou jednou za uherák vypravím, nemůžu se dočkat svých kotěhůlek :D
těhulky, jste v pohodě??
zuzucha

• Citovat
  • Upravit
57
11.12.08 11:02

Ahoj holky,
Bublo, maminka je dobrá se samoléčbou.A s tou nemocnicí je to dost naprd.Držím moc palce.
No a obdivuju tvou fantazii při dělání výzdoby. Svícínky z kostkového cukru 8O , hodíš sem návod?? Nebo třeba i fotku.
S věšením ubrusu máš pravdu :lol: , ale my je zrušili, co se narodila malá a dodnes nevytáhli. A třeba povlečení a některý další kousky taky žehlím, to mi nedá, takže na sobě musím ještě zapracovat :lol: :lol:
Zuzucho, ty budeš prostě s tím sněhem pořád provokovat… :lol: Tady ani vločka a podle předpovědí to nevypadá :(
A už jste s Píďou vyzráli na palec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.12.08 20:52

Zuzucho u nás také probíhá razance ke knížkám a pak ještě zbožňuje fixama v knížkách zvýraznit text, jež jí zaujal. :lol: (Dělám si prdel, jenom do knih čmárá. :lol: )A jj tak to u nás by si Ježíšek připadal jako doma. :lol: :lol: :lol: Jé a byla jsi pokřtít sjezdovku?

Frominko já právě fantazii vůbec nemám, takže jsem listovala netem a hledala nenáročnou výzdobu jak na finance, tak na zručnost. :lol: A já ubrusy taky dlouho neměla, ale teď už jsem bvytáhla do kuchyně a zatím odolává. :lol: A super nápad na žehlení měla jedna známá. Ta povlečení pěkně složila, vzala papundekl, vložila ho do něj a pak si to dala jako podsedák k židli a za hoďku měla vyžehleno. :lol:

A teď teda pár těch tipů na výzdobu

Tohle vypadá na okně fakt moc pěkně.

http://www.magrata.cz/…dy/hrad2.jpg

http://www.magrata.cz/…y/posvic.jpg

http://www.propojeni.cz/…P1010015.JPG

Jo a pak jsem podle jednoho časáku vyráběla hvězdičky z kalíšků z čajových svíček a taky to vypadá dobře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí