Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak mně se ty střevní potíže normálně vrátily
, zítra jdu k doktorce, vůbec nechápu čím by to mohlo být, jím vpodstatě to, co Hanďulka.
Ale jinak jsme v pohodě, malá je nastydlá, ale bez teplot.
Díky za pochvalu fotek, čertík to teda je, ale hlavně doma
, mezi dětmi nebo lidmi, které nezná je stydlín a bojí se.
Míšenko, gratuluju k půlce těhu
Už se Anička těší na sourozence?A s tím mluvením máš určitě pravdu
Ale teď si to fakt užívám, je legrační jak motá všechno dohromady, teď jsem jí dala oběd a řela mi Zaplať pánbů má zlatá panenko (Hrnečku vař…)
![]()
Bublo, to neeee že by zpívala tu koledu celou, bylo to pořád dokola „štěstí, zdraví, pokoj svatý, štěstí, zdraví…“ (nebo spíš těstí, zdlaví pokoj slatý
) A melodii fakt taky nedrží
![]()
Ještě jsem chtěla - Stanuško, jestli se tu někdy zastavíš, začala jsem kdysi sledovat diskusi Sám doma a teď ji dočítala a jsem ráda, že tam zaznělo, co jsi napsala. Tvoje příspěvky mi mluví z duše.
Všem krásný víkend,
tady je krásně, trochu mraky, ale prosvícený sluncem, taky se tak těšíte na jaro?
Tak mi Dr. žádný zvláštní vyšetření nedělala, prý zkažený žaludek (fakt teda nevím z čeho
),mám nějaký prášky, jeden den jsem jen pila, pak přidávala starší pečivo atd. a zatím je mi fajn. Večer se chystám poprvý normálně najíst, tak uvidíme.
A dítě mi vzácně usnulo teď odpoledne, tak jdu něco dělat, včera tu byla kamarádka taky s děckem, řádily (děti) celý odpoledne, tak alespoň teď vyčistím zbytky plastelíny ze zdi a ze zrcadla
, naštěstí máme omyvatelný stěny…
Až se malá vzbudí, vyrazíme ven.
Mějte se a opatrujte se.
Ahóój děvčata!!
všechny Vás moc zdravím po dlouhé době, mám dopraxováno, dozkouškováno a chvíli snad budu žít jako člověk ![]()
Co nového, jste zdravé? Co těhulky - jste v pořádku? Bublo, už jsou další miminka?
já se mocmoc (asi jako všichni)těším na jaro . baví mě, jak se prodlužuje den.
začalo u nás skvělé období PLÓČ?? - proč?? to asi znáte, co
??
normálně jsme přeskočily velikost 92, oblíkáme 98 a na jaro už pokoukávám ve 104 ![]()
frominko, už jsi v pohodě?
pište prosím, už budu odpovídat ![]()
pro dnešek končím, jdem slavit naše doublenarozky papa snad zítra
Ahoj maminy,
u nás podle sněžení jaro v nedohlednu… A jak jsem se na ten sníh před Vánoci pořád těšila, tak teď mě s.. Já už chci sněženky!!
(A hlavně teď už se mi nechce kupovat nový zimní boty,ty co malá má jsou tip ťop a myslela jsem, že vezmu už nějaké celoroční ![]()
Zuzucho
tak „plóč?“ ještě neznám, u nás zatím stále „Co to je? Víš to?“
A co zkoušky, dopadly dobře? A jaké byly narozeniny?
Mě už je fajn a snad to bude stav trvalý.
A Hanďulce rostou teď asi jenom ty nohy, už od léta se drží na 92 (boty 25) Doufám, že nebudu muset časem opatřit takový ty klaunský.. ![]()
Holky ostatní, co sem nakouknete, jak se daří?
Frominko, to je dobře, že už je Ti fajn!!
neboj, plóč určitě dorazí i k Vám ![]()
tak zima v praze jo ?? co mám říkat já, včera jsem odhrabávala sníh 2 x , dneska zatím jen jednou..........
a jaro fakt neslibujou.. aspoň ,že tenhle týden nikam nejezdím.
Hadérky a boty - zimní jsem po loňských zkušenostech koupila o 2 čísla větší
a dobře jsem udělala!!
Pěkný večer všem!!
Frominko, tak si tu zatím můžeme psát samy
holky se prostě uzamkly do sebe a už nemají náladu přijímat nové naplaveninky
třeba se někdo přidá, nebo se nám časem ještě ozvou ![]()
já pořád řeším problém „cucavej palec“ - malá je děsná, jede skoro 24 hodin denně - až jí vypadne ve spánku
a všichni jí můžeme říkat cokoliv, je jí to buřt a ještě se chlubí- podívej cucám ![]()
když jí to přelepím náplastí, tak si jí prostě po chvíli serve. Už jsem se ptala i v lékárně, ale prý ta vodička na palec je pěkný fras…tak šetřím na rovnátka ![]()
Spí ti ještě Marjánka po obědě? U nás teda žádná sláva…no tak končím a jdu si zase poodhazovat sníh…
![]()
nazdárek,
tak jsem nakoukla jak se máte
ad oblečení - no u nás jak kdy,92-98 a něco 104.no klasika.jo dokonce oblékáme i pár 86
nohy máme 23,ale boty 24
u nás není období PLOČ, ale pořád dokola - co to říkáš?a co to je?už mi jde z toho hlava kolem.
jinak miminka máme od Babuldy Jůlinku a od Lexxie Zuzanku.
Zuzucho - s palečkem má problém moje ségra s holkou,už jí bude 6 a v noci a když se uklidnuje,tak si ho cucá,už vyzkoušeli vše ale nic naplat.Anička si taky cucula palec,tak jsem se toho hrozila,ale sama přestala v 1 roce.
Frominko - u nás je docela jaro,sněhu už málo a myslím že zbytek brzo roztaje.ale byla jsem v jablonci a tam je toho požehnaně.děs.si pamatuju loni jsem k narozeninám (mám za týden) dostala kytici bledulek z jablonce,no to letos fakt nehrozí
Jé Míšenko, ahoj!!To jsi hodná, že ses podívala ![]()
už máte jména pro Bobánka??Nechala sis říct nebo bude zase překvápko?
Vítáme na světě Jůlinku se Zuzankou!
Já byla včera v Praze, takže jsem si jara trochu užila, byla jsem tam v tlustým kabátě jak blázen ![]()
No a u nás klasika - od rána sype a sype, nejel ani školní autobus - naboural
, tak jsem vezla s Matesem ještě asi 5 dětí + Josefínu nacpaný ve fabce . Chytá mě sněhová nevonost ( neumím zvracející smajlík) a to jedeme v sobotu do ještě vyšších hor na lyže ( no máme tady toho málo, no
, jestli tam teda dojedeme
![]()
Tak se loučím a jdu prohazovat ![]()
Dobrý večer,
Míšenko, to je fajn, když sem někdo ze zamčeného září nakoukne ![]()
Přeju s předstihem všechno nejlepší k narozeninám
, hlavně zdravé a spokojené mimčo a ať Anička dobře zvládne dalšího človíčka v rodině.
PLOČ u nás pořád zaplať pánbů taky ještě není
, ale Hanička má novej hit: Co to je tam napsáno? Vcelku toho poslední dobou dost načtu… ![]()
Zuzucho
už to u Vás trochu roztálo? S tím palcem fakt nevím, prý některý návyky přecházejí často s nástupem do školky. Zkoušela jsi třeba ten pepř?
Jinak ta naše cácorka je občas někdy pořád dost na zabití, vzteky teď nejsou často, ale zato nabraly na délce a intenzitě (sousedi si myslí, že máme nemocný dítě
), místo nechci začala používat já chci (je to vpodstatě to samý, že jo). Jo a sama začala říkat, že se jmenuje Hanka, tak jsem i já přestala s Marjánkou a máme prostě Haničku. Aby nebyla popletená ![]()
Po obědě usínala od cca 2 let tak 2 x do týdne, ale odpočívat musela každý den, pokud byla příležitost. Když jsme byly doma, tak normálně v postýlce. Posledních asi 14 dní spí zase denně, tak hodinu. Možná je to vlekoucí se rýmou ![]()
Pěkné odpoledne!
Frominko myslím , že s nástupem do školky spíš získá další „skvělé“ návyky ![]()
a hanička - no ta se má, každou chvíli jinak ![]()
nojo, teď taje, ale ráno jsem stejně prohazovala, mám jasno o příštím vánočním dárku
včera večer zhučel sníh z celé půlky střechy do zahrady - takže teď momentálně nevidíme z oken
- fuj, ještě , že se to přihodilo, dokud jsem byla vzhůru- byla jsem doma sama z dětmi a stát se to uprostřed noci, myslím, že bych umřela na infarkt - je to fakt děsnej rachot
Mějte se tu fajn, loučím se a jdu pomalu pobalovat, odjíždíme zítra ráno, tak příští víkend pápá
zuzucha píše:
Frominko myslím , že s nástupem do školky spíš získá další „skvělé“ návyky
![]()
Zuzucho, to je fakt.
A co plánuješ k příštím Vánocům? Frézu nebo stěhování??
![]()
Hanička je se jménama v pohodě,alespoň to tak vypadá. Marjánko jsem jí říkala jen já (a taky jsem to střídala s Hankou). Ale nějak jsem teď cítila, že to bude lepší sjednotit.