Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.10.08 21:57

Holky, ale on se zrovna na těch fotkách tváří tak nějak neutrálně. „čertíkovské“ a nebo „andělské“ výrazy se mi nějak nedaří vyfotit. A teď jsem si všimla, že je vyfocený s upatlaným trikem, on totiž nejdřív baštil ty zvířátka seshora a zcela automaticky se utíral do trika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.08 21:59

Amélie - co to tam má Kája za dortík, vypadá to velice chutně :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
6.10.08 22:01

Haus me vola . . . ., tak :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
6.10.08 22:02

Stanusko chtela sem, ale fakt to tim mobilem bylo vsechno takovy, ze byste tam stejne nic nevideli, tak sem se to aspon snazila popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 22:03

Já se taky loučim.
klidnou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
6.10.08 22:07

Pavco: diky za nabidku … ale mela bych se tam dostat sama … mam predbezne auto slibene …

k nocniku: u nas taky porad plina … v lete to docela slo, chodila bez kalhotek a curala v pohode, ted jsem se vratila k pline protoze porad neco drhnu a prevlikam postele apod.
Nadavani ani placnuti nezabira … tak jsem zusila odmeny, davam lentilku za vycurani na zachod a to si docela rika, tak vzdycky naladena plinu nedam a pak se mi pos…
Mimochodem cura i na nocnik, ale kadiza:,–(ne do kalhot :twisted:

Stanusko: ty mas ale krasny bachurecek :D … ne vazne si Zofinka stavi hezky domecek

Vasinko: na tobe uz je videt ze to mas za par … jeste par dnu vydrz do meho tipu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
6.10.08 22:29

Mouse: diky, zkusim mame rict, at to zpatlaji

Masozravka: jj, taky myslim, jenze je palicak, tri roky bez baby, a vubec..ale jinak smysl pro munor ma, deti miluje, zviratka taky, pije a pry i kouri(obcas :twisted: :twisted: :twisted: ) zamestnani ma dobre…ach jo, jenze jak zacne citit, ze ho nekdo nekam strka, jako ze seznamit, tak se zabejci,a nic.. a to se snazi snad cela rodina..nemladne nam..

jdu spat, drahy mne vytocil,chci skrin k narozkam, ze pry ji vydrazi, no, a ted ta „ona“ koncila na ebay a on to procumnel na bednu, a pak povida, v kolik to konci :roll: :roll: palici pres palici potrebuje..

Zitra prijede kamoska, ma tp 21.10 :wink: tak budu zavidet. :wink:

dobrou vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
6.10.08 23:50

teda zensky, vy jste toho nakecaly, to jsem skoro nestihla přečíst.

Amélie krásný fotky, taky tě podezírám, že Káje vlasy přibarvuješ, má takovou sytou barvičku, to se jen tak nevidí a dort vypadá taky úžasně.

Janno, brácha je sympaťák a určitě si někoho najde až bude mít náladu :D

Davmi, to jsou pořád ti němci? No to nechápu a nechcete zaplatit kreditkou? My to párkrát už dělali, kolikrát se musí hotel platit dopředu atd. a bez problémů, no je fakt, že převod je jistější, ale tak proč to nechápu? Vy jste už objednali a faktura pořád nikde?

Nikčo, tak popsané aktivity ti schvaluju, jen si odpočiň a někam vyraž a povesel se :D Občas to je potřeba a co za práci budeš dělat?

Bublo, no pokud bude už jen to jedno dítko, tak asi ještě tak rok, rok a půl po porodu, dýl určitě ne. Tady se dá dělat na kratší úvazek a většina chodí do práce 3 měsíce po porodu, to já ale do jeslí takový mrně prostě nedám..

ad nočníková, tak u nás dneska taky úspěch, po:,–(ila jsem ho na půl hoďky na nočník, k tomu televizi no a konečně se tam vykadil..tak ho chválím a chválím a dám mu plínu no a za půl hodiny se vykadí znova do plíny, tak šel do vany, nová plína a opět se vykadil do plíny, večer se vykadil ještě jednou..takže dneska 4×, z toho 1 do nočníku, to asi moc úspěch není :D :D

Jinak už nic nevím, Alex stáhnul na počítač „barvu peněz“ s Paulem Newmannem, to se mi moc líbilo, on to byl teda fakt frajer i v těch 60, škoda ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
7.10.08 07:22

Dobré ráno, teda včera jste se rozjeli. :lol: No alespoň je co číst. Jsem zvědavá na bachůrek od Davmi ty jo ono se t u to slovo ještě chytne. :wink:
Jinak já stále ve stavu těhotném. Honzík si teď chvilku hraje tak nakukuju.
Nikčo tak to máš sehnaný super hlídání a počkej budou příležitosti k seznámení a třeba i holčička bude. :lol:
Míšenko to jako chceš říct, že se ti prsa zvětšili. No já teda nevím, ale mě přijde, že je mám pořád stejný. I u Honzy se mi nějak výrazně nezměnili.
Uvidíme po porodu.
Mamino Petík je k sežrání a moc pěkný fotky.
Amélie budu se opakovat, ale Kája má úžasný vlasy. :lol: A teda oslava vypadá velikánsky.
Janno brácha je kus, škoda, že jsem ho nepotkala, když jsem pracovala v Táboře. :wink:
Lexxie Barva peněz je moc pěkná, zrovna v sobotu ji u nás dávali. :wink:
Mouse škoda, že namáš nafocený ůčes, tak příště. Hledám inspiraci. Po porodu to asi šmiknu úplně na vrabčí hnízdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
7.10.08 07:38

ahoooj, omlouvam se vcera za nahly vypadek, sla jsem uspat Kaju a usnula jsem ......

tak holky dort jsem koupila v Penny v akci asi za 40Kc - Tiramisu - a vsem moc chutnal ( na rodinnou oslavu dostala s medvidkem pu - to dodam jindy) a fotky upravovany nejsou, jen je fotila moje kamaradka ktera ma fotak asi za 30tis a zacala se zivit focenim deti v atelieru … muzete juknout na foto .. http://detizviratka.blogspot.com/ no cekam az mi benik malinko povyroste a necham si je obe nafotit :wink:

a v kolik tak planujete na ten srazik kdo dorazit? ja pocitala ze bych vyrazila po obede aby deticky spinkaly aspon pul cesty ..... takze bych tam byla okolo 16h … neni to pozde?

Holky dekuju za pochvaly Kajky, vetsinu casu ma na hlave chaos vsak uvidite na sraziku :lol:

Janno skoda ze je bracha v Tabore, mela bych partii ale tady v Praze :wink:

Stanusko moc a moc dekuju, co bych si bez tebe pocala :wink:

Mamino Petik je krasnej no chvilku jsem si myslela ze koukam na Vitecka od Mouse :wink: si budu muset na:,–(it priste bryle …

no nic, musim letet, jdeme ke kamaradce tak at je stacim vypakovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
7.10.08 07:59

Dobré ráno!

To je radost, ráno tady mám vždycky min 5 stránek na čtení. A pak, že diskuze upadá. Neupadá! :D

Snídaně volá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
7.10.08 08:54

S brachou a prahou je to sranda, bo on delal do letosniho jara na suchdole :lol: :lol: :lol: no, skoda, kazdopadne, kdo nezadany bude mit cestu do tabora, lekarna pod divadlem, je tam jediny chlap :lol: :lol: :lol: jen bacha, mama tam dela taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
7.10.08 09:02

Holky, už máme založený září2006 v uzavřených skupinách :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
7.10.08 09:26

ahoj,
tak já jsem úplně grogy, snad nejhorší noc za poslední 2 roky, manža si usmyslel, že odnaučíme Edíka spát s náma v posteli, takže mrňous se klasicky o půlnoci probudil a chtěl k nám, ale manža byl neústupnej, chodil k němu v intervalech bez úspěchu. Ve 2 ráno už jsem toho měla plný zuby a Edíka jsem k nám opět přenesla, načež Alex odešel spát na matraci na půdu :D
No klid nebyl ani potom, Edík snad skoro 2 hodiny se vrtěl a povídal a měl výbornou kecavou, tak jsem se naštvala a šoupla ho do postýlky zpátky a potom to začalo. Hodinu hysterčák, řval, kopal do postýlky atd..šla jsem k němu za celou dobu jen jednou, ale nervy jsem z toho měla fakt nanic. Po hodině už se unavil a usnul, ani jsem se nedívala, jestli je pod dekou. Do toho se vzbudilo mimino v bříšku a začalo kopat..no úžasné o půl páté ráno jsme usnuli a v 7 byl ten nezbeda zase vzhůru a jako rybička 8O Chudáci sousedi, je mi to blbý, určitě to slyšeli..no a já ho dneska šoupnu v poledne spát a zapadnu taky, 3 hodiny spánku je fakt málo..

omlouvám se za román

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
7.10.08 09:57

mamino, krásné fotečky a děti jsou si strašně podobné, moc roztomilé :D

Vašinko, film byl fakt pěkný, já to právě viděla kousek na satelitu minulou sobotu, ale byla jsem unavená, že jsem u toho usnula, tak to Alex ztáhnul, ale v angličtině..no to nevadí, dal k tomu i titulky, tak to bylo v pohodě. Jojo fešák to byl ten Newman i v těch 60, takových moc není :D

Jinak už nic nevím, koukám, že už budeme zamčeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital