Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, ale on se zrovna na těch fotkách tváří tak nějak neutrálně. „čertíkovské“ a nebo „andělské“ výrazy se mi nějak nedaří vyfotit. A teď jsem si všimla, že je vyfocený s upatlaným trikem, on totiž nejdřív baštil ty zvířátka seshora a zcela automaticky se utíral do trika ![]()
Amélie - co to tam má Kája za dortík, vypadá to velice chutně ![]()
Stanusko chtela sem, ale fakt to tim mobilem bylo vsechno takovy, ze byste tam stejne nic nevideli, tak sem se to aspon snazila popsat.
Pavco: diky za nabidku … ale mela bych se tam dostat sama … mam predbezne auto slibene …
k nocniku: u nas taky porad plina … v lete to docela slo, chodila bez kalhotek a curala v pohode, ted jsem se vratila k pline protoze porad neco drhnu a prevlikam postele apod.
Nadavani ani placnuti nezabira … tak jsem zusila odmeny, davam lentilku za vycurani na zachod a to si docela rika, tak vzdycky naladena plinu nedam a pak se mi pos…
Mimochodem cura i na nocnik, ale kadiza:,–(ne do kalhot ![]()
Stanusko: ty mas ale krasny bachurecek
… ne vazne si Zofinka stavi hezky domecek
Vasinko: na tobe uz je videt ze to mas za par … jeste par dnu vydrz do meho tipu ![]()
Mouse: diky, zkusim mame rict, at to zpatlaji
Masozravka: jj, taky myslim, jenze je palicak, tri roky bez baby, a vubec..ale jinak smysl pro munor ma, deti miluje, zviratka taky, pije a pry i kouri(obcas
) zamestnani ma dobre…ach jo, jenze jak zacne citit, ze ho nekdo nekam strka, jako ze seznamit, tak se zabejci,a nic.. a to se snazi snad cela rodina..nemladne nam..
jdu spat, drahy mne vytocil,chci skrin k narozkam, ze pry ji vydrazi, no, a ted ta „ona“ koncila na ebay a on to procumnel na bednu, a pak povida, v kolik to konci
palici pres palici potrebuje..
Zitra prijede kamoska, ma tp 21.10
tak budu zavidet. ![]()
dobrou vsem
teda zensky, vy jste toho nakecaly, to jsem skoro nestihla přečíst.
Amélie krásný fotky, taky tě podezírám, že Káje vlasy přibarvuješ, má takovou sytou barvičku, to se jen tak nevidí a dort vypadá taky úžasně.
Janno, brácha je sympaťák a určitě si někoho najde až bude mít náladu ![]()
Davmi, to jsou pořád ti němci? No to nechápu a nechcete zaplatit kreditkou? My to párkrát už dělali, kolikrát se musí hotel platit dopředu atd. a bez problémů, no je fakt, že převod je jistější, ale tak proč to nechápu? Vy jste už objednali a faktura pořád nikde?
Nikčo, tak popsané aktivity ti schvaluju, jen si odpočiň a někam vyraž a povesel se
Občas to je potřeba a co za práci budeš dělat?
Bublo, no pokud bude už jen to jedno dítko, tak asi ještě tak rok, rok a půl po porodu, dýl určitě ne. Tady se dá dělat na kratší úvazek a většina chodí do práce 3 měsíce po porodu, to já ale do jeslí takový mrně prostě nedám..
ad nočníková, tak u nás dneska taky úspěch, po:,–(ila jsem ho na půl hoďky na nočník, k tomu televizi no a konečně se tam vykadil..tak ho chválím a chválím a dám mu plínu no a za půl hodiny se vykadí znova do plíny, tak šel do vany, nová plína a opět se vykadil do plíny, večer se vykadil ještě jednou..takže dneska 4×, z toho 1 do nočníku, to asi moc úspěch není
![]()
Jinak už nic nevím, Alex stáhnul na počítač „barvu peněz“ s Paulem Newmannem, to se mi moc líbilo, on to byl teda fakt frajer i v těch 60, škoda ho.
Dobré ráno, teda včera jste se rozjeli.
No alespoň je co číst. Jsem zvědavá na bachůrek od Davmi ty jo ono se t u to slovo ještě chytne. ![]()
Jinak já stále ve stavu těhotném. Honzík si teď chvilku hraje tak nakukuju.
Nikčo tak to máš sehnaný super hlídání a počkej budou příležitosti k seznámení a třeba i holčička bude. ![]()
Míšenko to jako chceš říct, že se ti prsa zvětšili. No já teda nevím, ale mě přijde, že je mám pořád stejný. I u Honzy se mi nějak výrazně nezměnili.
Uvidíme po porodu.
Mamino Petík je k sežrání a moc pěkný fotky.
Amélie budu se opakovat, ale Kája má úžasný vlasy.
A teda oslava vypadá velikánsky.
Janno brácha je kus, škoda, že jsem ho nepotkala, když jsem pracovala v Táboře. ![]()
Lexxie Barva peněz je moc pěkná, zrovna v sobotu ji u nás dávali. ![]()
Mouse škoda, že namáš nafocený ůčes, tak příště. Hledám inspiraci. Po porodu to asi šmiknu úplně na vrabčí hnízdo.
ahoooj, omlouvam se vcera za nahly vypadek, sla jsem uspat Kaju a usnula jsem ......
tak holky dort jsem koupila v Penny v akci asi za 40Kc - Tiramisu - a vsem moc chutnal ( na rodinnou oslavu dostala s medvidkem pu - to dodam jindy) a fotky upravovany nejsou, jen je fotila moje kamaradka ktera ma fotak asi za 30tis a zacala se zivit focenim deti v atelieru … muzete juknout na foto .. http://detizviratka.blogspot.com/ no cekam az mi benik malinko povyroste a necham si je obe nafotit ![]()
a v kolik tak planujete na ten srazik kdo dorazit? ja pocitala ze bych vyrazila po obede aby deticky spinkaly aspon pul cesty ..... takze bych tam byla okolo 16h … neni to pozde?
Holky dekuju za pochvaly Kajky, vetsinu casu ma na hlave chaos vsak uvidite na sraziku ![]()
Janno skoda ze je bracha v Tabore, mela bych partii ale tady v Praze ![]()
Stanusko moc a moc dekuju, co bych si bez tebe pocala ![]()
Mamino Petik je krasnej no chvilku jsem si myslela ze koukam na Vitecka od Mouse
si budu muset na:,–(it priste bryle …
no nic, musim letet, jdeme ke kamaradce tak at je stacim vypakovat ![]()
Dobré ráno!
To je radost, ráno tady mám vždycky min 5 stránek na čtení. A pak, že diskuze upadá. Neupadá! ![]()
Snídaně volá…
S brachou a prahou je to sranda, bo on delal do letosniho jara na suchdole
no, skoda, kazdopadne, kdo nezadany bude mit cestu do tabora, lekarna pod divadlem, je tam jediny chlap
jen bacha, mama tam dela taky
![]()
ahoj,
tak já jsem úplně grogy, snad nejhorší noc za poslední 2 roky, manža si usmyslel, že odnaučíme Edíka spát s náma v posteli, takže mrňous se klasicky o půlnoci probudil a chtěl k nám, ale manža byl neústupnej, chodil k němu v intervalech bez úspěchu. Ve 2 ráno už jsem toho měla plný zuby a Edíka jsem k nám opět přenesla, načež Alex odešel spát na matraci na půdu ![]()
No klid nebyl ani potom, Edík snad skoro 2 hodiny se vrtěl a povídal a měl výbornou kecavou, tak jsem se naštvala a šoupla ho do postýlky zpátky a potom to začalo. Hodinu hysterčák, řval, kopal do postýlky atd..šla jsem k němu za celou dobu jen jednou, ale nervy jsem z toho měla fakt nanic. Po hodině už se unavil a usnul, ani jsem se nedívala, jestli je pod dekou. Do toho se vzbudilo mimino v bříšku a začalo kopat..no úžasné o půl páté ráno jsme usnuli a v 7 byl ten nezbeda zase vzhůru a jako rybička
Chudáci sousedi, je mi to blbý, určitě to slyšeli..no a já ho dneska šoupnu v poledne spát a zapadnu taky, 3 hodiny spánku je fakt málo..
omlouvám se za román
mamino, krásné fotečky a děti jsou si strašně podobné, moc roztomilé ![]()
Vašinko, film byl fakt pěkný, já to právě viděla kousek na satelitu minulou sobotu, ale byla jsem unavená, že jsem u toho usnula, tak to Alex ztáhnul, ale v angličtině..no to nevadí, dal k tomu i titulky, tak to bylo v pohodě. Jojo fešák to byl ten Newman i v těch 60, takových moc není ![]()
Jinak už nic nevím, koukám, že už budeme zamčeny