Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6557
6.10.08 11:46

no vidíš, takže 3. je v plánu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
6.10.08 12:14

Lexxie:tak ja o tretim nikdy neuvazovala,s moji vybusnou povahou budou dva az az:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
6.10.08 14:18

Hezké odpoledne,

u nás je teda odpoledne nehezké, od rána je zataženo, takže svítíme, navíc Bára je od víkendu nastydlá, tak to nestojí za moc… Ale víkend byl dobrej, v sobotu jsme dělali venku před barákem a v neděli jsme byli pro změnu na brigádě kousek za Libercem, s kamarádama jsme tam pronajali od Lesů ČR takovou boudu a musíme jí na oplátku zabezpečit, takže jsme to tam začali dávat do kupy. A teď zase klasickej tejden, navíc omezenej tím nastydnutím… no, vůbec nejsem nijak nadšená.

Míšenko, upřímnou soustrast…

Mamino, přejeme Pétíkovi dodatečně všechno nejlepší!

Nikčo, tak Tebe taky šmírujou? A jak jsi to zjistila?

Stanuško, já si teda neodvážím tipnout, ale věřím Tvé intuici, ať si Nikča říká, co chce, Žofák to zřejmě nebude… :wink:

Lexxie, tak ty už uvažuješ o třetím??? Holky, já ještě ani nečekám to druhý a už si přeju, aby to bylo za mnou, nějak se mi začal připomínat ten můj porod-neporod a jak jsem z něj měla hrůzu už předtím, teď začínám přemejšlet, jestli Barča nebude jedináček… i když bych pro ni strašně chtěla sourozence…
Jo a ještě se mi vybavuje, jak jsi nedávno nadhodila, že je v ČR hodně těhotnejch na rizikovym - tak můj osobní názor je ten, že možná, jak čím dál víc ženskejch má problém vůbec otěhotnět a když už, tak pak zase dítě donosit, tak radši zůstávaj doma i ty, co by třeba nemusely, poněvadž nechtěj nic riskovat. Samozřejmě, jsou ženský, u kterejch je to na místě, ale některý toho možná jen zneužijou. Když jsem otěhotněla s Baru, dr. se mě sama ptala, jestli nechci bejt doma na rizikovym, ale já dělala v kanclu, tak jsem neviděla důvod…

Jé, venku prší… a Bára je vzhůru… to bude dlooooooooooooouhý odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
6.10.08 14:32

Jo a Vasinko, bříško máš krásný veliký, jen porodit! :wink: A já tomu teda nerozumím, ale mi přijde docela dole… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 15:04

Ahoj,
jsem doma.U Prahy hnusné počasí avizované slunce je asi na Moravě. :? Prší a je zima,prostě hnus.Na plavání dobrý,dneska byla oblíbená teta plavací,takže spokojenost.

Vasinko-jj,Pavča má naprostou pravdu,pupček nahoře u druhých avíce dětí nic neznamená a možná může být Jáchymek už na cestě. :wink: Mě s Emou taky říkal,že to na porod rozhodně nevypadá… :lol: :lol:

Pavčo-nn,holčina má napsanou Prahu jako bydliště a mě už je báchůreček taky šumák,ale první reakce nebyla pozitivní. :? Myslím,že to opravdu s turem nedávala do souvislosti,nevypadá na to. :wink: :lol: A když už jsem tlustá,změněná,tak by bylo fajn,tu holčičku už v bříšku mít,ne?Tak na mě buďte hodné a Žofinku mi přejte. :wink: 8) Čarodějky mi jí přičarujte(Nikčo,co?????Nešlo by to?????) :wink: :lol: :lol:

Bublo-s Lesinou je to divný,jdu se podívat,kam psát a jdu taky tedy urgovat. :wink:

Lexie-ty jsi na mě taky hodná,ale sama vím,že jsem opravdu hodně přibrala(ale já taky nejim už delší dobu,já žeru :oops: :oops: )

Nikčo-neříkej,že chlap,co by nevypustil z úst slovo prdel,tě uboze šmíruje???? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.10.08 15:07

Hm, tak už je hnusně i tady. Chjo, dítko bude zase jak lev v kleci.

Lexxie já teď měla trochu bilanční období, kdy jsem si říkala, že mi ujíždí vlak a nemohla zkousnout fakt, že bude prcková sama. No teď jsem se na to vykvákla, že se nemohu trápit pro věci, jež stejně nemohu ovlivnit. A jestli ještě někdy někdo bude, hm, obávám se, že spíš ne, ale to už se stává.
V Itálii se ženský vdávají tak po třiceti a dítka mají kolem 34 a výše. Takže docela maso. I když jsem tam teď viděla spoustu těhotných mladších jak já. Že by populační krize dorazila i tam a tak se rozrodily? no nevím. Ale když občas vykecávám s taliánama po skypu, tak ve svém okolí mají prvorodičky kolem 35. A jj třeba bude druhé nádherná hodná holčička a kdo by pak riskoval to třetí že. :lol: :lol: :lol: Jé a závody super! Takže agilitys. Na to jsem se v Římě chodila koukat a moc jsem záviděla, bo já měla velký hafany a Ti zvládli maximálně poslušnost, ale obrana jim šla slušně. :lol:

Janno myslíš medový perník, že jo. :lol: :lol: :lol: :lol:

Misenko a kolik bylo dědečkovi? Ten konec měl teda hodně smutný. :( A jj jak z nich občas vypadne kloudný slovo, tak je to ouplně jinačí. :lol:

Maki to je ale peschek. :( Třeba se zadaří spalšit někoho s velkým autem a pojede i ségra. :wink: Držím pěsti, ať se najde dobrá duše!

Pavčo sehnala jsi čepici? A jj bachor a cícha se tu u nás též říká. :lol: A k tomu pátku. Psala jsem dnes bráchovi, ten mi psal, že auto v neděli potřebuje, takže to spíš vypadá na vlak. Už jsem to zjišťovala a jede mi ráno přímák rovnou k vám.Ale byla bych na nádru už v 09:04. Brzo co?Jo a kukala jsem na to meteo co jsi tu dávala a už ty teploty klesaj. No i když Věcov byl trošku jinde. :lol:

Davmi no vidíš jaký je Vojtíšek chodec! A pak že je tu jen šmajda. A sraz u nás v ZOO beru! By mohla nakmitat i misa mamina.

Eržo jé jkak jste na tu chatu přišli? On tam u nich někdo dělá, nebo je to běžný? To musí být super mít kam jezdit do přírody co.

Stanusko to jasi měla urgovat čarování před 15 týdny. To by to možná ještě klaplo. :lol:

Ad Lesina. POsílala jsem to v sobotu, zpráva dosud nevyzvednuta.POslala jsem tedy kolem poledne ještě jednu a pro jistotu jí to okopčila i na mejl.Dosuk žádná reakce, takže urgujte též.Pokud do večera nebude odpověď, tak to pošlu ještě dalším adminům. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 15:39

Bublo-Lesinu už jsem taky zavalila SZ,tak snad se pod tíhou některé ozve.A před 15týdny jsem čarovala hlavně já a drahý. :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.10.08 15:40

Jo a Stanusko nedalo mi to :lol:
http://i130.photobucket.com/…stanuska.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.10.08 16:26

Bublo-to je krásný,děkuju,to ale těhuli dělat nemůžeš,vždyť tu cedim. :wink: Vy jste na mě tak hodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
6.10.08 16:48

Míšenko, vítej zpátky, to je moc smutné s dědou, ale jak píšeš, už to poslední dobou bylo špatné, tak to je pro něj vysvobození, hlavně, že máte spoustu hezkých vzpomínek.

Stanuško možná, že jsi dost přibrala, ale asi jsi předtím byla dost štíhlá, takže výsledek je pořád v pohodě :D Já končila minulé těhu na 90kg..byla jsem jak valící se hrošík, naštěstí to šlo celkem dolů a teď mně to taky nemine..a Žofku ti přeju, když po si jí tak přeješ, ale kluk taky není k zahození. :D

Eržo, tak to asi tak bude s těma doktorama, já mám v okolí dost kamarádek a příbuzných, které měly dost problémů s těhu, některé nakonec otěhotněli pomocí umělého opl. a jedna vůbec no a sestřenka zase problémy s donošením atd..je toho teď všude hodně, dřív to nebylo, nebo se o tom nemluvilo, nevím, a to se začaly holky snažit i před 30..

Bublo no já si na 90% myslím, že u 2 zůstaneme i když to bude kluk, už jsem strašně dlouho doma vlastně od r. 2004, když jsme se přestěhovali a čekala jsem na povolení, pak jsem se učila holandsky a rovnou otěhotněla, takže další 4 roky doma bych už fakt nevydržela.
A jj. psíci byli moc pěkní, to musí jejim majitelům ale zabrat dost času je k něčemu takovému donutit. A neříkej, třeba to ještě dopadne s tím druhým dítkem a když ne, tak máš jedno skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
6.10.08 16:53

Tak jsme se doštrachali z jednoho plavání, přehodíme plavky a ručník a pádíme za chvíli znovu, jenom doufám, že se tatík nezdrží a přijede z práce a napodruhé už si svezeme zadky autem, neb podruhé už se mi místní MHD nechce :lol: a ještě se potřebuju stavit u tchánovců kvůli stavebku pro Markétku, nemáme ho a prý teď je uzavření do určité výše bez poplatku, tak ho dáme, jedno navíc se šikne :lol: :lol: :lol: :lol:

xbublax: v devět ráno je pro mě naprosto normální čas, takže v tom problém nevidím, vyzvedneme vás a vezmeme k nám, pak jen na chvíli skočíme na to oční a můžeme vyrazit :wink: :wink:
a koláž pro stanušku je nááádherná, taky jsem tu tiše zamáčkla slzu a to nejsem těhotná a netýká se mě to že :lol:

stanuška: jé já jsem to nemyslela s tím chlapečkem nějak zle, jen že by bylo prima u vás vyrovnat síly chlapské populace :lol: já ti samozřejmě tu holčičku moooc přeju, protože vím, že je to tvoje přání, akorát můj tip je prostě chlapeček :wink: ale můžeš být v klidu, moje tipy nevychází, nakonec o Markétce jsem byla skálopevně přesvědčená, že to bude chlapeček a vidíš jaká je z ní okatá holka vlasatá :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.08 17:13

Čauky,

moc děkujeme za přání, a ano, my to uzávíráme, ale v dubnu nám začíná další kolo prckem od Janno. Takže teď Bubla bude pracovat na kalendáři a pak rovnou začne zase s dětskýma kolážema.

U nás nic nového. V sobotu jsme to oslavili, dort se mi povedl, konečně jsem našla pekárnu (cukrárnu), kde opravdu dělají chutné a vzhledné dorty. Dokonce i švagrové chutnal a to ona nad spoustou věcí ohrnuje nos. Petík do nás dostal plyšový batoh a knížku o mašinkách. Chtěli jsme mu koupit koloběžku, ale všechny byly pro vyšší děti, tak počkáme. A ta, co měla snižovací řídítka, se mi moc nezdála, přece jenom by na ní jezdila i Kájka a nebo oba dokupy, tak jsem měla strach, že to rupne.

Včera jsme byli pouštět draka, malý asi doháněl řev a zlobení za sobotu, takže včerejšek kompletně provztekal.

Pavčo - jsem ráda, že se doma vyjasňuje, ale stejně máš můj obdiv, já bych tak tolerantní nedokázala být.
Stanuško - vždyť máš krásné bříško a podle mě jsi hubená pořád. Fotky z oslavy jsou krásné, všichni vysmátí, asi se oslava vydařila. A fotky z dovče - závidím :oops: :lol:

Vasinko - podle velikosti Tvého pidibříška bych řekla, že máš rodit tak za měsíc. Ale přeju Ti, aby to bylo tehdy, až bude Honzík u babičky a taťulka bude doma, aby jste mohli bez starostí vyrazit do porodnice.

Míšenko - je mi to líto s dědou, ale jednou to přijít muselo a když se trápil, tak je mu teď opravdu asi lépe. A co babička, ta ještě žije?

A víc nevím.

Jo sraz Ostrava - co nejdřív, co takhle příští týden, dokud má být ještě hezky? Tento týden mi to moc nevychází, Karel dneska odvezl auto do servisu, prý by mělo být nejdřív ve středu, ve čtvrtek bych chtěla s děckama ke kadeřnici (už jsem chtěla minulý týden, ale ona chuděra ležela se střevní chřipkou) a v pátek už Bubla vyráží směr Věcov. Ale ten příští týden by nás (Davmi a mě) mohla informovat o nejdůležitějších věcech ze srazu (zejména Pavčino vyprávění :! ). Tož co? Vyjádřete se předběžně.

Tož tak, prcek pořád v noci spí s náma, dneska dokonce přišel, nejdřív se dožadoval čaje, který si nechal v pokojíčku, a pak začal recitovat Foukej, foukej větříčku, teda ve své upravené verzi :roll: Už aby dorazila a postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.08 17:18

Já jsem věděla, že ještě něco chci:

PAVČO : moc prosím, nemohla bys mi tu hodit obrázek (nejlépe celý odkaz) na kolo, které jste koupili Honzíkovi? Já totiž pořád obcházím obchody a většinou u nás mají buď velké a nebo 16" ale ocelové, které jsou těžké. A přece jenom, když Kájka má tak 19 kg a kolo 12-13, tak mi to na ni příjde těžké. Oni mi to v obchodě ukážou v katalogu, že mi objednají jiné podle mých představ, ale to si zas nemůžu dopředu prohlídnout a přece jenom od Tebe bych měla zas už reference.
Chci to kolo koupit Kajuli na narozeniny v lednu. Díky.

ještě to tu zvýrazník, bo v rámci nedostatku času způsobeného udobřováním bys to tu mohla přehlídout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
6.10.08 17:23

Tak jsem se vrátili z plavča a hned šel Honzík s tatíkem na florbal, tak můžu relaxovat. Se mě ptali kolikrát ještě přijdu tak jsem říkala, že jednou max. 2 pak už by mě zavřeli asi do porodky. :wink: No doufám, že už ani příště to neklapne. Ikdyž tam si člověk přijde takový lehoučký. :lol:
Bublo koláž je moc krásná a rozílů 10 nenajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
6.10.08 18:27

venku je hnus fialovej,šli jsme ven na motorku,äle začalo pršet,tak jsme se zas vrátili,no tak to zase večer nebude chtít usnout,ted si tu pouští pianko a mě jde hlava kolem :?

jinak dědovi bylo 82,krásný věk.babičce bude 86, a je zdravá a čilá jako rybička.

Stanusko - fotky na porovnání moc hezký,jen mi připadá,že bříško je ted takový jinačí,ted je víc holčičí než bylo s Emičkou,

Vašinko - tý jo,ty jsi nezmar,skoro rodiš a pořád chodíš plavat.

mamino -taky plánujeme koupit draka a jít ho pouštět.prosim tě a promin,úplně jsem zapomněla Petíkovi popřát vše nejlepší k narozninám.co fotky,budou?

Lexxie - hele nech být,třeba jednou za pár let tě to 3.dítko ještě chytí

Davmi - a co bříško tobě,už se začíná malinko rýsovat?kdy jsi vlastně byla poprvé u doktora a potvrdil ti těhu?

já pořád řeším,jelikož u prvního těhu jsem na začátku měla tu velkou cystu a brala léky aby nepraskla,už vlastně od začátku 5tt,a ted jdu na kontrolu až okolo 8tt,tak se bojím,jestli jí nemám zas a třeba by mi nepraskla a já nepotratila.ještě do toho ty nervy,tak nevím jestli nemám zkusit zavolat mudrovi a říci že se bojím,jestli nemám zas cystu,tak aby mě vzali dřív,jen potvrdit že je vše jak má být a něco tam nepřebývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí