Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Míšenko, já bych asi pro jistotu dr. zavolala. A po Aničce se Ti už cysty nedělaly a nebo se pořád vracejí?
Moc děkujeme za přání, fotku zkusím hodit nějakou do galerky, draka u nás dělal tatínek ![]()
Normálně ten náš malý lump zase pomaloval další knížku, jeho nebaví malovat do bloků nebo omalovánek, kterých je u nás spoustu, on maluje zá:,–(ně po knížkách a zdi. A to jsem ty knížky dala co nejvýš, jenže Kájka si chce číst, pak to někam položí (utíkala na nočník) a Petík rychlostí blesku ilustruje. A obvykle voskovkami a nebo progresami, které nejdou vygumovat
![]()
Tak mám za sebou plodný den plný angličtiny- ráno s příjemným učitelem a na večer s babským pokecem …
Sehnala jsem i hlídání pro Honzíka a rovnou dvě
jedno úplně zadara od učitelky aj, že má děti ráda a druhé za 50,– na hodinu od bývalé učitelky MŠ. Takže se Honzík začne seznamovat s tetama
a já mám vyhlídlou posilovnu, kino a bazén a od jara snad půl úvzek v práci…záleží na jesličkách, ale to je ještě čas.
Stanusko - tak teda deset rozdílů na levé straně koláže:
1. tričko
2. ruka
3.zelené kalhoty
4.opačný bok
5.jiné spodní kalhotky
6. světlejší kůže
7.o dva roky starší bříško
8.focení u obrazu ..v kuchyni
?
9.výraznější prohnutí těla
10.uvnitř je KLUK !!!!
![]()
Ahojte,
tak vas zdravi jedna zombie ze zapadu
.
Mamino, taky dodatecne vse nej. ![]()
Misenka: a kdy te doktor videl naposled, myslim, ze cysta by asi byla uz videt a nebolelo by te bricho, event. spineni?
Urcite je vse ok a mimisek pekne roste.
Vasinka:
jeste, ze jsem si nedavala zadny termin.
jinak vysledky ok, v krku cisto, ale uz mi dochazeji napady jak ji dat ATB aby je spolkla a ne vyprskala, nebo ![]()
Nikca: tak to nejoptimistejsi a nejpeknejsi prispevek, ktery jsi o sobe za poslednich nekolik mesicu napsala ![]()
Masozravko - to je celkem ironie
Asi člověk musí padnout aby zase řádně vstal
…díky
Nikčo-jůůů!
Ty jsi supržena,jak jsi to všechno mohla stihnout?Jsi mě tááák potěšila a máš z toho dobrý pocit?Protože já ano.Deset rozdílů je fakt dobrý,jen nevim,jestli ještě něco vyždímáš ,když ti poslední padne. ![]()
Davmi-jj,nafoť bříško na kluka a sebe krásnou,a´t vydíme rozdíl.
![]()
Míšenko-klid,jestli nemáš žádné komplikace,tak se hlavně nenervuj.Vím,lehce se to řekne,ale mejdůležitější je pozitivní myšlení,fakt jsem o tom přesvědčená.
vasinko-jsidost akční před porodem.Že by porod do vody? ![]()
Mamino-děkuju za pochvalu.
Petík je dobrý ilustrátor. ![]()
Zdarec babynec. Tak jsme odpoledne byly opět venku a při návratu jsme zmokly. No klika, že to bylo kousek od baráku.
SZ Lesina stále nevyzvedla, takže to jdu opslat dalším adminům.
Stanusko no jo, ale vy jste čarovali a prd jste nám řekli.Bychom tu na vás myslely, aby Žofka klapla.
A to je teda mazec jak jsi rozhozená hormonama, když jsi si zabulela. ![]()
Lexxie a jak dlouho budeš doma s druhým dítkem? A někteří psi to mají v povaze. Taková border kolie je pro to jak dělaná a není to ani dřina. ![]()
Pavčo tož doufám, že tatík vás dom hodil. A super, no aspoň můžeš nechat Honzíka se mnou v čekárně.
A čéče Tobě hormony taky blbnou, když jsi taková cíťa. ![]()
Mamino jj na kalendář se chystám.
A dětské koláže říkáš jo, to by baby nesměly být tak skoupé s těma druhýma dětma.
Didi sem ještě ani fotečku nedala.
A Ty máš kde fotky z oslavy! A sraz super! Mi stačí říct den a už se zařídím.A Petřík recitujíci u vás v posteli super, skvělá antikoncepce co. ![]()
A zdi mám taky pomalované. Od fixu na CD, já kráva ho pokaždý zapomenu u compu. ![]()
Vasinko jj bříško pěkně nadnáší co. A Honzík už má taky svojí hokejku?
Misenko já bych stopro volala! Za zeptání nic nedáš, než si pak něco vyčítat. A babička je teda šikovná. Taky musíš Aní před spaním utahat venku jo. ![]()
Nikčo super! Aspoň příjdeš na jiné myšlenky a zvedneš si sebevědomí!A co budeš dělat? A deset bodů nemá chybu, obzvláště bod 10 potěší!
![]()
Masozravko no tak aspoň, že už je malé líp! Ty ale musíš být před zhroucením co.
Nechá Tě mamka aspoň přes den trochu vyspat?
Bublo-i moje SZ Lesině je nepřečtená.
To pak Pavča,ale musí být taky těhulka,když se dojímala se mnou.
![]()
Pavčo-já vím,že ty to určitě zle nemyslíš a i kdyby v bříšku byl náhodou opravdu klučík,tak co už,stejně je rozhodnuto. ![]()
Ahojky,
jen nakukuju, jdu už do postele. Přes sobotu jsem si vzala přesčas v práci, v neděli jsem se snažila uklízet a věnovat malé, tak jsem dneska jako přejetá vlakem.
Jen jsem tu četla, že chystáte srazík v Ostravě, tak když tak mi pisněte SZ, taky bych se přidala. Moc nestíhám dočítat, tak ať vím kdy a kde
Pa Lucka ![]()
Ahoj holky,tak jsem povečeřela ružičkovou kapustu,nějak se po tom teď můžu utlouct,asi mi chybí nějaké vitamíny.
nikčo:jak víš,že má stanuška na fotce jiné spodní kalhotky?
![]()
A jaká by to měla být práce na půl úvazku?
mišenko:já jsem byla poprvé na kontrole v 5+6 a to ještě nebylo vidět srdíčko,jen potvrdil těhu a pak jsem byla 7+6 a to už srdíčko bylo.Asi bych taky zavolala k mudře,že máš strach z té cysty atd,klidně bych i řekla,že mě třeba pobolívá břicho,aby tě tam prostě protlačil aspoň v tom 6 týdnu.Ale já pak zase nervovala,že ještě není vidět srdíčko,tak nevím,co je lepší.
mamino:mě příští týden vyhovuje,nic nemáme,takže záleží,jestli bude mít bubla auto ![]()
stanuško:fotku vložím zítra,ale obávám se,že mám spíš špek než břicho,i když kapánek už se to rýsuje
A krásná si nepřipadám ani náhodou.
Masozravko-to je dobře,že je Barunčin krček čistej.S ATB se poperte,na jak dlouho je ještě máte?
Holky v cizině,please,co znamená ang.test níže.Díky,díky,nechce se mi to po slovíčkách házet do slovníku.Díky
Please order over our webshop like all the other customers! Thnkas! you can pay with creditcard, paypal or as moneyorder ( we send invoice, when we get the money we send the clothes! )
Shipping rate to CZ is 14 EUR!
Stanusko jj koukala jsem, že ani večer nic, tak už jsem to přeposlala Šárce a uvidím. A Pavča těhotná jo, tak to bych se fákt fest divila.
Spíš jí to usmiřování vlezlo dohlavy. ![]()
Lucko jj jak se domluvíme, tak Ti písnu a dobrou, ať se do růžova vyspíš. ![]()
Davmi hele krása je velice subjektivní pojem, takže nepindej, nahoď fotku a my už Tě tu rozeberem. A auto do Ostravy nepotřebuji.
POfrčím busem, nebo vlakem, zastávka MHD je přímo před ZOO.A google mi vyhodil toto : Prosím, aby po našem internetovém obchodě stejně jako všechny ostatní zákazníci! Thnkas! Můžete zaplatit Platební karty, PayPal, nebo jako moneyorder (máme poslat fakturu, kdy jsme získali peníze pošleme oblečení!)
Námořní doprava sazba na území ČR je 14 EUR!
Davmi-s anglcký textem neporadím,ale na fotky se moc těšim.Až taky ukážeš bachůreček.
![]()
A dneska jsem byla plodná a střihla jsem si ještě jednu koláž.
http://i130.photobucket.com/…vol_2008.jpg