Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9865
7.10.08 13:03

Amelie jj s tou aktualizací to mám stejně.Navíc mám Operu, takže mám stránku otevřenou okamžitě po otevření prohlížeče. :lol: Bo já comp na noc vypínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
7.10.08 13:03

aha tak jdu hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
7.10.08 13:34

ahoj holky,
tak zde je slibeny baracek. Nektere fotky jsou starsi, nektere novejsi, fotila jsem to prubezne :P
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Dodatecne, vsem oslavencum vse nej nej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
7.10.08 13:35

ty brdo!: Stanusko gratuluji k tehu, to jsi tedy prekvapila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.10.08 13:37

monno-ahoj,jsme v uzamčené diskuzi,najdi nás podle návodu od bubly nebo ode mně viz výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21591
7.10.08 19:46

nazdárek, jako tradičně nestíhám :-)
ale mám rychlou spojku v podobě Míšenky, takže jsem v obraze s víkendovým srazíkem. hlásím, že my s Klárkou určitě dojedeme, ale spíš až v sobotu dopolko. samozřejmě zaplatím plnou cenu jako ostatní, ať s tím nejsou problémy a komplikace.
no nic, koukám, že jste v uzavřené skupině, tak jdu hledat návod ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
17.10.08 13:42

Tak ja trochu ozivuji nasi dikuzi, aby si chudinka nemyslela, ze jsme ji poslali k sipku :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
21.10.08 23:10

Ahoj holky,no já vůbec nic nestíhám,tak jsm jen nakoukla a nestačím zírat-kolik že nám to přibilo těhulek-viděla jsem nejméně 4 :P :P :P

U nás to jde ,Šimšulka je hodný,Maty ho miluje,ale zlobí jak čert,vyžaduje si pozornost,schválně dělá co nemá ,neposlouchá-takže máme lepší a horší dny-ale snad si brzy zvykne a nebude se tolik předvádět.Jinak,stále máme plínu na noc,ale přes den chodí na nočník(občas máme čůrací nehodu)ale jinak dobré.

Tak všem moc moc gratuluji,a snad budu mít brzy čas vás číst,a reagovat.
papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
21.10.08 23:14

didi, my už jsme zamčené, tohle je stará diskuze. Návod, jak se tam dostat, popsala bubla v příspěvku výše.
Tak to je skvělý, že jste v pohodě, kluci krásní, moc jim to sluší, Matyáš se určitě srovná, asi počáteční žárlivost, nás to čeká za 3 měs. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.11.08 20:44

Ahoj děvčata,
děkuji za pozvání do staré diskuze. Všechny Vás moc zdravím.
momentálně jsem v pracovním procesu, proto jsem se neozvala dřív.
s počítačem se skoro nevídám
jsem ráda, že stíhám domácnost a spol :roll:
tak zkouším, jestli se mi fakt ozvete :?: a pak budu psát dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.11.08 20:54

Zuzucha-a proč bychom se ti neozvaly?Napiš o sobě víc.Kde pracuješ,kolik máš dětí........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
19.11.08 21:03

Ahoj Zuzucho. Aco dělášza práci? A jak máš staré dítko a napiš něco víc o sobě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
19.11.08 21:07

jasný Zuzucho, taky mě zajímá co děláš za práci?a co prcek?předpokládám že máš asi taky dítko narozené v září 2006 ne?a nějaký sourozenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.08 11:20

Ahoj dámy,pěkné zasněžené nedělní dopoledne!
pro všechny: :)
dětičky mám dvě: Matyáše narozeného 2/ 2001
Josefínu 5. 9. 2006
práce je vlastně praxe, dělám školičku na stará kolínka a součástí každého semestru je i 8 týdenní praxe od 7 - 15, takže normál prac doba, do toho dojíždím 30 km ráno a odpo zpět :roll:
Josefínu (Píďu) mám v současné době u babičky, která je od nás 400 km, tak jsme teď byli od čtvtka do soboty za ní, neb se nám všem děěěěsně stýská, ale je to pro ní určitě lepší, jinak by musela být celý den u chůvy a já si pak vždycky ráno připádám jako poloviční vrah, když jí chuděrku tahám spící z postýlky.....
Stanuško - bude to holčička :wink: :?:
Míšenko - už víš jestli Bobánek nebo Bobánková :?: :wink: a necháš si to říct?
jinak všem čerstvým maminkám velikánské gratulace ( i když opožděně)
a všem těhulkám hodně zdraví a bacha na led !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.11.08 13:21

Zuzucho,
to opravdu pracuješ hodně moc.Musí to být pro tebe hodně náročný mít Josefínku tak daleko od sebe. :( To já bych zešílela,stačila mi služebka na měsíc když Esterce byly čtyři roky a Davidovi rok.
A ano čekám třetí holčičku Žofinku,moc se na ní těšíme.
A Matyáš ti už chodí od školky nebo do školy?Tak za necelý rok už bude moct Josofínka do školky taky a budeš jí mít u sebe. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí