Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
23.11.08 13:30

Stanuško - velká gratulace k Žofince !!! Jak to děláte, že Vám to tak vychází podle přání :wink: :?:
Mates už je druhák, za chvíli mu bude 8
Jak jsem psala, vím, že je Píďa v dobrých rukách babičky a to je mi útěchou.....a smutním o kousíčínek míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
23.11.08 13:32

Zuzucho - no teda a co děláš za školu?a jako praxi? jé to bych asi taky nezvládala být bez malé tak dlouho,ale pro ní určitě lepší. ne ne,nevíme co čekáme,je ještě brzo,ale ani si to říci nenecháme.bude to překvapení jako u Aničky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.08 13:36

Míšenko - schvaluju překvápko :wink:
my to také po druhé vydrželi a je to SUPER
na všech UTZ kontrolách se mi ptali, jestli chci vědět pohlaví a my si říkali, to je jasný, to bude kluk - pindík je dobře vidět :lol:
a taky muž se samých kluků široko daleko, takže já byla celou dobu přesvědčená, že to bude Tonda :lol: a osud to zařídil jinak, a mě se to překvápko na sále moooooc líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
23.11.08 13:56

Zuzucha - já mám taky ráda překvápka,a tohle je takový milý,stejně s tím nic neuděláš a je jedno jestli je to kluk nebo holka,hlavně že zdravý,a mě se doktor taky vždy ptal jestlii to chci vědět,pak jednou říkal, že on neposedí,všichni mi předpovídali kluka,i v čínském kalendáře,numerologie,kartářka, tak jsem myslela, že to bude kluk a jaké překvapení (pro mě moc milé) vykoukla Anička.

tak ted uvidíme taky až na porodním sále. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.08 14:22

Míšenko, myslím si to samé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.11.08 17:51

Zuzucho-snažili jsme se,protože jsme o další holčičku moc stáli.Milovali jsme jsme se hodně často(každý den) jen do čtvtého dne po menses a to je přibližně tři dny do ovulace.Překvapení není nic pro nás,jsem děsná baba zvědavá a navíc se mi líbí vědět,koho konkrétněji v bříšku mám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
23.11.08 23:04

Ahoj Zuzucho, tak to je v tomhle počasí nic moc, dojíždět tolik km co. :wink: A krásná jména! A jak jste došli na Josefinu? Jéa vy jí říkáte Píďa. 8O Přesně takhle říká moje mamina prckové.A co to je za školu? To vypadá něco od lékařství? :wink: A neboj, aspoň si babička užije malé a malá babičky. :wink: Je to jen na 8 týdnů.A to věřím, že se Ti překvápko líbilo. To musel být docela šok, když se z Toníka vyklubala holčina. :lol:
A odkud jsi? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.11.08 11:34

Ahoj holky,
trochu jsem vás tady před časem pročítala a pořád váhala, jestli se mám do tak rozjeté diskuse přihlásit (a když jste se rozhodly ji zamknout, tak už mi to přišlo blbý), ale Zuzucha mě teď nakopla, že to zkusím.
Je mi lehce přes třicet, dítko máme zatím jedno (ač batole, poslední dobou bych přísahala na zdatného puberťáka :twisted: ), druhé bych moc chtěla, ale zatím nic, snažíme se krátce. Všem těhulkám gratuluju a Stanušku obdivuju, že to tak dlouho vydržela tajit, já jsem u Marjánky informovala kdekoho do hodiny poté, co jsem se to dozvěděla. Inu slepičí…
Zatím se rozloučím, jdeme ještě rychle ven opravit sněhuláka, pokud to půjde, nějak přes noc slehnul… a pak oběd.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
24.11.08 18:19

Frominko - i ty tu vítej, jé vy malé říkáte Marjánka?a ofiko se jmenuje Hanička?a držím pěsti,at se brzo zadaří malý svišt v bříšku. a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.11.08 19:52

Ahoj,
Míšenko, Marjánko nebo Maruško už jí říkám snad jenom já,oficiálně je Hana Marie a všichni si postupně zvykli víc na Hanku. Tak se nám to doma trochu plete.. Dvě jména byla akce mého muže, on chtěl Hanu, já Marii, tak to vyřešil :D . Jsme z Prahy 8.
Překvapení závidím, taky jsem chtěla, ale byla jsem na plodovce a nervy pracovaly, tak jsem nevydržela když jsem si volala o výsledky. Jakmile řekli, že je vše v pořádku, nechala jsem si to říct :wink:
A opravdu by sis ani o trošinku víc nepřála kluka nebo holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.11.08 20:28

Všem pěkný večer
Frominko, tak nejsem sama ............taky se ti po babách začlo stýskat ??
Bublo - jsem z Krušných hor, no děvčata tady je regulérní zima, vždycky když se podívám z okna, myslím si, že Vánoce jsou tu :D
josefína asi po mé prababičce nebo dědovi, který je josef, a taky mám moc ráda písničku od R. Křesťana - Josefíno zatanči…nebo jak se jmenuje.
Děvčata jdu pofackovat domácnost a lezu do postýlky, to zas bude ráno cesta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
24.11.08 20:40

Teda koukám dva nové přírůstky a obě tak originální jména.

Frominko vítej u nás. :wink: A manžel to vyřešil šalamounsky. :lol: Marjánko zní nádherně. A jj období vzdoru jsme teď s holkama řešily. Na všechno je jediná odpověď - NE! :lol: Teda a se sněhulákem jsi mne dorazila. 8O Jako v Praze je víc sněhu než u nás. 8O

Zuzucho tak Krušné hory, kdysi jsem bydlela v Mostě a tak jsem je měla za zadkem. :lol: A neštvi, u nás po sněhu ani památky. :( A jméno je to pěkné. Pepi zní super a nebude potkávat tolik holčin se stejným jménem.A hm hm od Křesťana říkáš, budu muset mérknout na youtube, se mi nic nevybavuje. :lol: A zítra dobrou cestu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.11.08 21:50

Zuzucho, začalo. A díky Ti, že jsi to tu „znovuotevřela“.
A Krušné hory - moc ráda vzpomínám, jezdili jsme tam s našima léta na běžky. Tu písničku od Křesťana mám taky ráda, vůbec se mi moc líbí jeho texty.
Bublo, sněhulák dneska padnul za vlast, tálo, ale včera bylo sněhu celkem dost. A období vzdoru? To je fakt normální puberta.. jasně, jediná odpověď: NE, k tomu noční flámy, emocionální zmatek, obličeje a la Co po mě zase chceš?? atd. A furt řeší, že kluci maj pindíka :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
24.11.08 22:06

Frominko, tak u nás sněhu nebylo moc ani včera a dneska je tu jen bláto. :evil: A teda pubertu si užíváte. Tohle ještě neznám. U nás jenom proběhlo NE! Necíííí! Noční flámy naštestí neznám, to by u nás neprošlo. Ale ksychty ala odulý puchejř znám. :lol: A teda neobjevila Marjánka nějak brzy takovýhle rozdíl? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
24.11.08 22:41

No ja koukam jak to tady frci 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie