Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6200
5.10.08 21:36

ahoj děvčata,

uf, uf, uf, máme za sebou nějaký hektický víkend, byli jsme doma v podstatě na přespání, navíc jsme si večer s tatíkem na udobřenou dopřáli hojně burčáku, vynikajícího a pak lehce divočili :oops: tož jsem jaksi na net neměla ani času :lol: hahaha asi budu dělat občas tichou domácnost, udobřování jednoznačně stojí za to :lol:

míšenka: moc mě to mrzí, upřímnou soustrast a hodně sil…

nezkušená-mamina: Petíkovi přejeme všechno nejlepší k jeho 2. narozeninám, spoustu dalších čertovin s velkou ségrou a hlavně andělské oči pro maminku :wink:

stanuška: tak bachůreček by mě taky nas… ale jinak podle mě ti těhu mooooc sluší a hlavně si ho podle mě pořádně užíváš, když už je opravdu poslední :lol: a já taky nepokrytě ten rostoucí pupík závidím, takže i kdyby měl být označený za bachůrek…brala bych ho všema deseti :wink:

xbublax: hej jestli to ten tvůj drahý ex čte, tak mu vzkazuju, že bych ho nejraději kopla do pérdele, bo inteligent v jeho letech by mohl vědět, že pokud potřebuje info, má se tě zeptat a ne tady chodit šmírovat a tím nám zasírat diskuzi a otravovat život…jsem si musela ulevit, už mě to pár dní tlačilo na mozku :lol:
a tím pádem doufám, že se nějak dohodneme na uzamčení diskuze, protože mě moc mrzí, že přicházíme o tvoje prožitky s každodeních radovánek a poznávání s Majdalenkou a tak…

a všechny milé těhule naší diskuze: vím, že vás to potáhne do nových těhu diskuzí, ale přesto bych byla moooc ráda, kdybyste udržely kontakt i tady u nás, myslím, že jinak by už tahle diskuze opravdu odešla do háje, mě vůbec nevadí číst o vašich strastech i radostech dalšího těhotnění, ráda to s váma proberu, vyslechnu, třeba potěším a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
5.10.08 21:37

Stanusko teda ta Emicka je opravdu nadherna, je to takova mala princezna a ma uplne uzasny vlasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
5.10.08 21:38

Mouse jé a co Víteček vyvádí? A fotečky bynebyly?

Stanusko já jo? Kdo tu byl nominován na vrchního kanálníka? :lol: A fotky bomba!!!!!!!!!!!!!Ježiš já Lago di Garda fakt můžu!Nádhera! A co je pecka je spící Emička! Ty kudrlinky" Je jak andílek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
5.10.08 21:42

Bublo mam jenom ty co jsem ti napsledy posilala, nemam vubec cas ani fotit. Tak predevsim co mi leze na nervy je, ze neposlechne na slovo. Neco mu reknes a udela uplne pravy opak. Porad nekde leze a ja uplne trnu hruzou, kde spadne a neco si udela. Vymysli samy cicoviny a v posledni dobe me uplne irituje, jak se uplne potichoucku vplizi k nam do postele uprostred noci a pak se tam rozvali, ze ty balancujes na kraji postele a v lepsim pripade si pritahne 60 cm velkyho tucnaka.

Stanusko uz si premyslela o kocarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
5.10.08 21:45

Pavčo nenasírej s udobřováním jo! Si dovedu ty šlápoty představit.http://manu1.manufrog.com/…smili/25.GIF on info žádá, jenže já nedodávám, bo co se týče mého soukromého života, tak to jsem skoupá. :lol: A koukám, že jak se uvolnila stavidla, jsi opět sentimentální. :lol:

Mouse tak to odněkud znám. Neboj, to je jen období. Musí si vyzkoušet, jestli by hranice, jež jsi stanovila, nešly zase o kousek posunout. Když zjistí, že ne, dá pokoj. :wink: To spaní je dost na pytel, nemám radu. Bo mne to teprve čeká, u nás ještě frčí postýlka a pak malá dostane postel a uvážu jí na gumu, aby mohla jen do určité vzdálenosti od postele. :lol: Jé a to jsi nefotila ani oslavu? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.10.08 21:50

Bublo-na startu jsem byla o deset kilo lehčí(ořeci jen jsem ještě tančila,že).Já jsem kanálnice,jen když nadávám drahému,občas když mě vytočí Esterka(ta to umí od malička snad nejvíc) a pro sebe,když se mi nedaří.Ema když spí a trošku se zapotí,tak je kudrnatá víc,i když si myslím,že se jí vlásky už natahují.A zase mám SZ s omluvou. :? Nerozumím. 8O

Pavčo-děkuju náčelníku,že ses mě zastal(citace z Cimrmanů). :lol: :lol:

Mouse-taky děkuju,za pochvalu. :oops: Ale jsem fakt stloustlá jako prase(bohužel jen částečně za to může těhotenství,ale můžu se na něj vymlouvat)O kočárku jsem nepřemýšlela,nebo vlastně,že si nechám Carrery po Emě(byla jsem s nima moc spokojená),jen koupim autosedačku Maxi-cosi,protoože ta Rebelka mě vážně štvala.A pod ní nějaký podvozek třeba narychlo do nákupního centra a tak podobně…A tvoje fotečky z dovolenky se ti sem nechce dát?Jsem zvědavá na Bulharsko slovem i obrazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
5.10.08 21:52

Bublo ona ta oslava probehla dost hekticky, slavili jsme to uz minuly vikend, kdyz jsme prijeli z kamaradciny chaty, tak v nedeli jsme mu poprali dostal masinky, knizku o masinkach, povleceni s krteckem a byl hrozne nadseny. Ale nejak jsme uplne zapomeli cokoli vyfotit. S tou posteli taky nevim. Spi v ni uz hrozne dlouho, ale v noci si proste vyleze, neboji se a prikvaci k nam do pelechu. Nekdy kdyz sem uz uplne hotova, tak ho vyprovodim zpatky a nic me nezajima, protoze fakt se nehodlam delit o svoji postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
5.10.08 21:54

Stanusko no vidis, to mi pripomina, ze bych je mohla stahnout z fotaku a rict o zbytek fotecek Jance. Sem hrozna ostuda :oops: Pokusim se je dat na picasu do konce tydne a napisu Vam. Ja sem prodala kocarek tento tyden ve stredu a sem rada, ze mi uz doma neprekazi. Byla sem s nim spokojena, ale nez ja budu mit druhe, jestli vubec, tak sem si ho nechavat nechtela. Ta autosedacka me taky stvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
5.10.08 21:57

Stanusko no vidíš a i když Tě to sere, tak to ber tak, že jsi v 15 tt a to jsi určo přibrala něco i s Emičkou a nepindej že ne! Hm a vítej do klubu. Když se mi něco nedaří, jdu do koupelky a tam kuwy jen lítaj. :lol: A třeba jí ty kudrlinky vydrží. Prcková má zopár taky a je fakt, že jak je vlhko, nebo se potí, tak sí udělá jeden kornout jak Casanovovi. :lol:

Mouse tak to je škoda, ale halvně, že byl malý spokojený. :wink: A co to vyřešit jak (tuším nezkušená mamina) nechat ho v Tvé posteli a zabrat jeho? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.10.08 22:01

Bublo-tak to jo,s Emou jsem měla čtyři kila navrchu,ani jsem nevěděla jak hned na začátku.Ale s Žofkou je to to samý.Co už… 8) Myslím,že Emě kudrlinky nevydrží,má vlasy po mě a dneska se mi kroutí jen chmýří kolem obličeje,což je v mým věku moc šik. :lol: :lol: Esterka měla taky ruličky(i když jiné těžké silné vlasy) a dneska má rovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
5.10.08 22:02

Bublo tak to udelal posledne vychcane tatinek a to mel druhy den dovolenou a ja sla do prace. Nakvartyroval se malymu do postele a me tam s nim nechal. Chtela sem ho druhy den rano uskrtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
5.10.08 22:06

Stanusko tak to Tě může ještě víc utvrzovat v tom, že je to holka. :lol: A v kolika se Esterce ruličky vyžehlily?Abych věděla, jak dlouho se mohu radovat. A Tobě?No můj brácha měla jako dítko lokny jak mrkáček čiko a dneska už má jen uvolněné vlny, no i tak je to bordel, bo já mám rovnou slámu. :evil:

Mouse na zaškrcení co. :( Chjo, nakopat je do dupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
5.10.08 22:06

no děvčata, já se loučím, jsem děsná a zase chlastám a bublinky mi stoupají do hlavičky, tak se jdu natáhnout a budu se těšit, že si ráno od vás něco počtu k ranní kávičce a buchtě :lol:

všem krásnou dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
5.10.08 22:07

Holky ad vlasy, nevim cim to je, ale posledni 2 mesice mne ale preukrutne padaji. Nakonec sem skoncila na koznim a dlabu nejaky prasky z lekarny plus selen, zinek, vapnik… klasika. Takze sem nemela odvahu jit ani ke kadernici a vypadam fakt jete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.10.08 22:13

Bublo-já o princezně nepochybuju,pochybuje drahý a Nikča pošťuchuje. :wink: :lol: A jsem hrozná matka,ale fakt nevim,kdy se přesně Ester vlásky natáhly,ono to není ze dne na den ale tak nějak postupně,v první třídě už měla dlouhé těžké vlasy.

Pavčo-krásné usmiřování díl druhý… 8)

Mouse-tak vlasy mám taky hrozný a padají,ale přikládám to faktu,že jsem těhotná.A zabítají pilule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí