Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj děvčata,
uf, uf, uf, máme za sebou nějaký hektický víkend, byli jsme doma v podstatě na přespání, navíc jsme si večer s tatíkem na udobřenou dopřáli hojně burčáku, vynikajícího a pak lehce divočili
tož jsem jaksi na net neměla ani času
hahaha asi budu dělat občas tichou domácnost, udobřování jednoznačně stojí za to ![]()
míšenka: moc mě to mrzí, upřímnou soustrast a hodně sil…
nezkušená-mamina: Petíkovi přejeme všechno nejlepší k jeho 2. narozeninám, spoustu dalších čertovin s velkou ségrou a hlavně andělské oči pro maminku ![]()
stanuška: tak bachůreček by mě taky nas… ale jinak podle mě ti těhu mooooc sluší a hlavně si ho podle mě pořádně užíváš, když už je opravdu poslední
a já taky nepokrytě ten rostoucí pupík závidím, takže i kdyby měl být označený za bachůrek…brala bych ho všema deseti ![]()
xbublax: hej jestli to ten tvůj drahý ex čte, tak mu vzkazuju, že bych ho nejraději kopla do pérdele, bo inteligent v jeho letech by mohl vědět, že pokud potřebuje info, má se tě zeptat a ne tady chodit šmírovat a tím nám zasírat diskuzi a otravovat život…jsem si musela ulevit, už mě to pár dní tlačilo na mozku ![]()
a tím pádem doufám, že se nějak dohodneme na uzamčení diskuze, protože mě moc mrzí, že přicházíme o tvoje prožitky s každodeních radovánek a poznávání s Majdalenkou a tak…
a všechny milé těhule naší diskuze: vím, že vás to potáhne do nových těhu diskuzí, ale přesto bych byla moooc ráda, kdybyste udržely kontakt i tady u nás, myslím, že jinak by už tahle diskuze opravdu odešla do háje, mě vůbec nevadí číst o vašich strastech i radostech dalšího těhotnění, ráda to s váma proberu, vyslechnu, třeba potěším a tak…
Stanusko teda ta Emicka je opravdu nadherna, je to takova mala princezna a ma uplne uzasny vlasky.
Mouse jé a co Víteček vyvádí? A fotečky bynebyly?
Stanusko já jo? Kdo tu byl nominován na vrchního kanálníka?
A fotky bomba!!!!!!!!!!!!!Ježiš já Lago di Garda fakt můžu!Nádhera! A co je pecka je spící Emička! Ty kudrlinky" Je jak andílek!
Bublo mam jenom ty co jsem ti napsledy posilala, nemam vubec cas ani fotit. Tak predevsim co mi leze na nervy je, ze neposlechne na slovo. Neco mu reknes a udela uplne pravy opak. Porad nekde leze a ja uplne trnu hruzou, kde spadne a neco si udela. Vymysli samy cicoviny a v posledni dobe me uplne irituje, jak se uplne potichoucku vplizi k nam do postele uprostred noci a pak se tam rozvali, ze ty balancujes na kraji postele a v lepsim pripade si pritahne 60 cm velkyho tucnaka.
Stanusko uz si premyslela o kocarku?
Pavčo nenasírej s udobřováním jo! Si dovedu ty šlápoty představit.http://manu1.manufrog.com/…smili/25.GIF on info žádá, jenže já nedodávám, bo co se týče mého soukromého života, tak to jsem skoupá.
A koukám, že jak se uvolnila stavidla, jsi opět sentimentální. ![]()
Mouse tak to odněkud znám. Neboj, to je jen období. Musí si vyzkoušet, jestli by hranice, jež jsi stanovila, nešly zase o kousek posunout. Když zjistí, že ne, dá pokoj.
To spaní je dost na pytel, nemám radu. Bo mne to teprve čeká, u nás ještě frčí postýlka a pak malá dostane postel a uvážu jí na gumu, aby mohla jen do určité vzdálenosti od postele.
Jé a to jsi nefotila ani oslavu? ![]()
Bublo-na startu jsem byla o deset kilo lehčí(ořeci jen jsem ještě tančila,že).Já jsem kanálnice,jen když nadávám drahému,občas když mě vytočí Esterka(ta to umí od malička snad nejvíc) a pro sebe,když se mi nedaří.Ema když spí a trošku se zapotí,tak je kudrnatá víc,i když si myslím,že se jí vlásky už natahují.A zase mám SZ s omluvou.
Nerozumím. ![]()
Pavčo-děkuju náčelníku,že ses mě zastal(citace z Cimrmanů).
![]()
Mouse-taky děkuju,za pochvalu.
Ale jsem fakt stloustlá jako prase(bohužel jen částečně za to může těhotenství,ale můžu se na něj vymlouvat)O kočárku jsem nepřemýšlela,nebo vlastně,že si nechám Carrery po Emě(byla jsem s nima moc spokojená),jen koupim autosedačku Maxi-cosi,protoože ta Rebelka mě vážně štvala.A pod ní nějaký podvozek třeba narychlo do nákupního centra a tak podobně…A tvoje fotečky z dovolenky se ti sem nechce dát?Jsem zvědavá na Bulharsko slovem i obrazem.
Bublo ona ta oslava probehla dost hekticky, slavili jsme to uz minuly vikend, kdyz jsme prijeli z kamaradciny chaty, tak v nedeli jsme mu poprali dostal masinky, knizku o masinkach, povleceni s krteckem a byl hrozne nadseny. Ale nejak jsme uplne zapomeli cokoli vyfotit. S tou posteli taky nevim. Spi v ni uz hrozne dlouho, ale v noci si proste vyleze, neboji se a prikvaci k nam do pelechu. Nekdy kdyz sem uz uplne hotova, tak ho vyprovodim zpatky a nic me nezajima, protoze fakt se nehodlam delit o svoji postel.
Stanusko no vidis, to mi pripomina, ze bych je mohla stahnout z fotaku a rict o zbytek fotecek Jance. Sem hrozna ostuda
Pokusim se je dat na picasu do konce tydne a napisu Vam. Ja sem prodala kocarek tento tyden ve stredu a sem rada, ze mi uz doma neprekazi. Byla sem s nim spokojena, ale nez ja budu mit druhe, jestli vubec, tak sem si ho nechavat nechtela. Ta autosedacka me taky stvala.
Stanusko no vidíš a i když Tě to sere, tak to ber tak, že jsi v 15 tt a to jsi určo přibrala něco i s Emičkou a nepindej že ne! Hm a vítej do klubu. Když se mi něco nedaří, jdu do koupelky a tam kuwy jen lítaj.
A třeba jí ty kudrlinky vydrží. Prcková má zopár taky a je fakt, že jak je vlhko, nebo se potí, tak sí udělá jeden kornout jak Casanovovi. ![]()
Mouse tak to je škoda, ale halvně, že byl malý spokojený.
A co to vyřešit jak (tuším nezkušená mamina) nechat ho v Tvé posteli a zabrat jeho? ![]()
Bublo-tak to jo,s Emou jsem měla čtyři kila navrchu,ani jsem nevěděla jak hned na začátku.Ale s Žofkou je to to samý.Co už…
Myslím,že Emě kudrlinky nevydrží,má vlasy po mě a dneska se mi kroutí jen chmýří kolem obličeje,což je v mým věku moc šik.
Esterka měla taky ruličky(i když jiné těžké silné vlasy) a dneska má rovné.
Bublo tak to udelal posledne vychcane tatinek a to mel druhy den dovolenou a ja sla do prace. Nakvartyroval se malymu do postele a me tam s nim nechal. Chtela sem ho druhy den rano uskrtit.
Stanusko tak to Tě může ještě víc utvrzovat v tom, že je to holka.
A v kolika se Esterce ruličky vyžehlily?Abych věděla, jak dlouho se mohu radovat. A Tobě?No můj brácha měla jako dítko lokny jak mrkáček čiko a dneska už má jen uvolněné vlny, no i tak je to bordel, bo já mám rovnou slámu. ![]()
Mouse na zaškrcení co.
Chjo, nakopat je do dupy.
no děvčata, já se loučím, jsem děsná a zase chlastám a bublinky mi stoupají do hlavičky, tak se jdu natáhnout a budu se těšit, že si ráno od vás něco počtu k ranní kávičce a buchtě ![]()
všem krásnou dobrou noc ![]()
Holky ad vlasy, nevim cim to je, ale posledni 2 mesice mne ale preukrutne padaji. Nakonec sem skoncila na koznim a dlabu nejaky prasky z lekarny plus selen, zinek, vapnik… klasika. Takze sem nemela odvahu jit ani ke kadernici a vypadam fakt jete.
Bublo-já o princezně nepochybuju,pochybuje drahý a Nikča pošťuchuje.
A jsem hrozná matka,ale fakt nevim,kdy se přesně Ester vlásky natáhly,ono to není ze dne na den ale tak nějak postupně,v první třídě už měla dlouhé těžké vlasy.
Pavčo-krásné usmiřování díl druhý… ![]()
Mouse-tak vlasy mám taky hrozný a padají,ale přikládám to faktu,že jsem těhotná.A zabítají pilule?