Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj
tak jsme zpátky z návštěvy, paráda, neviděli jsme se 6 let a je to jak včera, akorát mají 2 holčiny skoro 3 roky a rok, taky to stihli rychle
Edík byl ve svém živlu a hned Julince sebral panenky a buggy a ostatní hračky, což se jí moc nelíbilo, ale tak párkrát se pošťuchovali a bylo dobře, ta malá roční je taky skvělá, všude tam lezla a pořád se smála..no těším se, až nás to čeká taky. Je to Alexův bývalý spolubydlící a jeho manželka z Rumunska, ta už tady bydlí dost dlouho, dokonce tady dodělávala šklu. Nejvíc mě dostalo, že prý něco uvaří, ale ne moc složité..no udělali polívku, maso, 3 druhy zeleniny, omáčku a koláč ![]()
Bublo, brácha má německýho ohaře, už mu bude 9 let, je to takový pes flegmouš, dost se zklidnil, jenom teda ohňostrojů se strašně bojí, to je úplně šílenej..a my jsme ze Dvora Králové původně, potom 5 let na Moravě Slušovice a Zlín, potom Praha, já k tomu ještě Pardubice a párkrát jako au pair v cizině a teď Holandsko. Ale ten Dvůr máme jako základnu, většina mých kamarádek tam bydlí a na malém městě se každý zná, tak to je o něčem jiném..a ty jsi původně z Trutnova?
Zziny, no ty ses neukázala víc, než pár dní a jak je u vás? Tak snažení až příští rok? No 3 roky je taky moc pěkný rozdíl, už třeba bude klídek a dítka jsou samostatnější, občas chodí do školky, tak je i klid na 2.
Nikčo, to s tím nemusí souviset, my měli taky kočky a brácha má alergii na tu trávu, ale švagrová by to měla testnout, jestli to u ní nesouvisí..jenže ona tak strašně ráda kočky, jako dítě je mít nesměla, tak teďka si to užívá.
Davmi, Štěpán je moc hezký jméno, u nás to je ale synovec, tak to by bylo moc a tady by to musel být Stefan a to se mi už tolik nelíbí..
No tak jsme se s drahým trochu chytli, ráno jsme začali idylicky diskuzí o možností 3. dítka ..pro a proti a zakončili jsme to hádkou, proč, že nevzal Edíka na nákup a telefonuje s tchánem skoro třičtvrtě hodiny, tak jsem zas za hysterku, no on je splachovací, já zase impulzivní, tak se výborně doplňujeme ![]()
Ahoj,
dávám sem nějaké fotky z oslavy a zahrady:
a zahrádka:
Večer se ozvu a ještě dodám fotky od Laga di Garda
Mamino Petříkovi vše NEJ k dnešním narozeninám. Přeji hodně zdraví, hodné rodiče, co mají sílu to vydržet, supráckou ségru a aby se Tvá paličatost zaměřila tvůrčím směrem.
http://smilies.sofrayt.com/…ulations.gif
ahojky holky
nevím jestli na sraz dorazím,včera večer mi zemřel děda.
Petikovi vsechno nejlepsi!!!
Stanusko fotky uzasny, uz se tesim az budes poradat nejaky ten minisrazik u vas doma pro prazaky a okoli ![]()
Petikovi vsechno nejlepsi!!!
Stanusko fotky uzasny, uz se tesim az budes poradat nejaky ten minisrazik u vas doma pro prazaky a okoli ![]()
Míšenko-upřímnou soustrast.Kolik dědečkovi bylo let?
My jsme dneska celý den na zahradě,jen když jsme odvážely spolužačky a domů,tak jsem dřepěli v autě.Jsem řádně vyfoukaná,ale spokojená,takový krásný podzimní den,to mě vždycky potěší. ![]()
A jinak zdarecbabynec. Tak tu po obědě vykouklo slunko, takže jsme s prckovou vyrazily na jeřabiny. Ale foukal docela studený vítr a tak jsme byly venku jen tři hoďky.Teda a zírám, bo mi někdo vyměnil dítě. Jako neskutečně začíná rozvazovat, opakuje snad úplně všechno co slyší a konečně říká i slova která jsem věděla, že zná, ale nepoužívá. Takže mne šokla myší a beranem.
Konečně vím, co prožívaly maminy hovořících dítek. ![]()
Davmi no tak to už máš za rohem totální vegáč v těhotenství a jméno Štěpán se mi moc líbí. Je fakt, že v mém okolí není ani jeden.A brutální, no bohužel, takový je život. ![]()
Zanetko jé tak Honzík je taky chodec. A ZOO v Praze je nádherná, se musí nechat. Jak se Ti líbil film?
Stanusko no jo no, holky v tomhle bývají prý šikovnější, takže Emička to optvrdila a štrample sundavá. A oslava vypadá suprově! Děcka si to užili co. A pěkně jstezahrádku o:,–(ili! A s tou otočkou mne to mrzí.
Nikčo jj Barunka je beztak malý šmírák a místo dědy chodí koukat na tátu. Hm a majznou i mne.
A na fotce to vypadá jak válečná porada. ![]()
Masozravko ojé, tak to bych snad ani vidět nechtěla. A jaká pak byla noc?
Lemo ať je Adámek v pořádku! A netuším, baby máte někdo na Lemu founa?
Lexxie to zní pěkně, tož jste si to užili. A nalákaly vás holky?
Hm to fakt kamarádka neuvařila nic složitého.
A výživná hádka, není nad to uvažovat o dalším těhotenství, když tohle ješte trvá. Se musel chudák vyděsit. Teda to už je pěkný kmet ten ohař. A ve Dvoře Králové jsem byla na jaře. Spali jsme tam v hotelu přímo u ZOO. Moc pěkný!A pěkně jsi cestovala. A já jsem původně z téhle prdele, ve které bydlím teď. Po několikerém stěhování, jsem se vrátila na místo činu, takže opět severomoravačka. ![]()
Hezký večer,
misenko:upřímnou soustrast,tak to byla oslava dost na hovno,co?Je mi to moc líto!
mamino:Petíkovi všechno nejlepší k narozeninám!
A propo,Petík narozeniny uzavírá?
bublo:U mě právě v okolí taky není ani jeden Štěpán,mě by se právě k našemu příjmení líbil i Jan,jenže těch je jenom v mé rodině asi 5,takže jsme to vyloučili.Dneska mi i kamarádka řekla,že to bude určitě kluk,že prý jsem tak krásná
![]()
stanuško:fotky úžasné,jako vždycky ![]()
Co to je za účast?
A já bych si dneska zrovna chtěla poplkat.Chtěla jsem se zapojit do dubna2006 a dala svoje „těhotenské“ břicho v diskuzi a nějak mě nadzvedla jedna holčina,prý mám pěkný bachůreček ,fakt jsem si najednou připadla jako kravičička.Je mi 34let a zdrobněle krávo mi ještě nikdo neoslovil,tohle těhotentví mi nějak bere smysl pro humor.
Asi tam už moc chodit nebudu,zrovna tahla mamina mi nesedla už jsme si vyměnily i pár SZ ohledně porodnic a to,že mě nejvíc dostala,že si porodnici vybírá podle pokojů na šestinedělí,to bylo pro mě více než překvapující.Tak je mi třeba,když jsem vám nevěrná na nějaký jiný diskuzi a znova jsem si uvědomila,jaký jsme měly štěstí,že jsme se tu sešly takhle supr ženský.
Tak jsem se vypovídal a je mi lépe…
![]()
lemo-Adulkovi ať je lépe a na fotky s emoci těšim.Kde jsou?
Amelie-fotky by potřebovaly podle mě vyříznout do detailu a pak mě napadlo,jestli by jsi metříky raději nechtěla ty kratší,tak řekni.
Bublo-tak mě to taky mrzí,ale když bude hezky,ještě potřebujeme navést štěrk,když to drahý nestihne přes týden,než začne být doopravdy zima.když to jen trošku půjde,tak přijedeme.Máme ale ještě na příští týden pozvanou návštěvu,ale třeba stihnem všechno.Jak dopadlo uzamčení diskuze?Píšeš teď mnohem méně,nevim,jestli je to víkendem,nebo tím,že jsi sledovaná.
stanuško:tak bachůreček mě dostal
No taky jsem nějak nezapadla do diskuze květen 09,je pravda,že jsem tam ale napsala všeho všudy tak 3krát,nevím kdo je kdo a vás mám ráda ![]()