Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
3.10.08 17:16

ZANETKO MOOOOC DRZIME PALCE A VERIM ZE BUDE VSE V PORADKU!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
3.10.08 17:38

no já se právě dopředu ani moc nebála, vlastně jsem dneska ani dopoledne vůbec nemyslela na to, že by mi dneska měl dr. volat, kdyby něco. A pak když volal, tak mi nejdříve vůbec nedocházelo kdo to je. Já se hrozně bála potratu (hlavně s Honzíkem), protože to mamka mockrát zažila, tak jsem byla přesvědčená, že mě to taky potká a po 12 tt. jsem s Honzíkem měla dojem, že se mi už nic nemůže stát (to jsem naštěstí nevěděla, že mamka první dítě porodila mrtvé…), s VV jsem v okolí zkušennost neměla, tak jsem si to tak nepřipouštěla. A teď vlastně taky tolik ne, po těch UZ… A ani mě to asi tolik nevyděsilo, jako když mi dr. volal u Honzíka, asi, že mám víc zkušenností… No prostě věřím, že to bude v pořádku, takže se asi víc bojím rizika toho odběru. Ale nevemu si na svědomí tam nejít, kdyby přeci jen něco.
V pondělí mám volat genetičce a ta by mi měla dát termín na čtvrtek. Aspoň e tak. Doufám, že budou schopní dát aspoň předběžný výsledky co nejdřív.

jinak jsem trochu dočetla, takže k zamčení - je mi to v celku jedno, vidím v tom pozitiva i negativa, ale chápu, že takové šmírování od někoho známého od koho o to člověk nestojí je nepříjemné. Dovedu si představit pár takových lidí, u kterých by mi to hodně vadilo. Naštěstí nevědí, že někam na net chodím, tak by to byla opravdu blbá náhoda, kdyby tu na mě přiišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 20:07

Zdarec babynec.Tak uklizeno, dítko mi za odměnu vytuhlo v kočárku v půl šesté když jsem šla z obchodu. Jsem se bála, že bude večer peklo, ale přečetla jsem dlouhou pohádku a je kupodivu klid.Dneska ale byla na zabití celý den. Jako uklízet s dítkem za zadkem je peklo! Tu řádila jak černá ruka. A nejlepší zápich je, že děda s babi nakonec nešli dál. složili mi do předsíně orbitreka a pak čekali před barákem na kámoše, že jdou na uzený žebra. Tož jsem s nima hodila řeč venku a mladá to celé prospala. :lol:

Zanetko máš to v hlavě moc pěkně srovnané. Takže mi nezbývá dodat než, že držím pěsti, aby vyšly dobře výsledky a halvně, aby těhotenství mělo ten nejšťastnější konec. :wink: Koukám, že maminka si prošla peklem co. :(

Lexxie v klidu. Prcková toho zatím taky moc nenakecá a přesto si myslím, že není hloupá. :wink:

Misenko užij si oslavu. :wink:

Babuldo ó díky velký vezíra za trpělivost a za organizaci! A je mi jasný, že si tam zas děvčata ukojí romantickou chvilku, bo se bude pálit v krbu. :lol:

Vasinko třeba to ještě stihneš dorazit oba dva dny i s pupíkem. :lol: Nebo sebou mrskni a aspoň nám dovezeš ukázat Jáchymka coby vyžehlené miminko. :wink: A jj obávám se, že dítko se mi začíná čím dál tím víc podobat. :evil: Už chybí jen hovní sluníčka na zdech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.10.08 20:10

žanetka: moooc držíme pěsti, aby byly výsledky jen falešně pozitivní, určitě to všechno dobře dopadne. Švagrová měla výsledek 1: 30 a malá je naprosto OK, doktor jí říkal, že to pravděpodobně bylo tím, že brala hormony na spuštění ovulace a to pak i za spoustu týdnů ovlivnilo výsledky…sama bych určitě na plodovku šla, neumím si představit tu nejistotu… a jen drobnost, už jsem to tu kdysi někomu psala, výsledky můžeš mít za 48 hodin hotové, jen u nás si to musíš zaplatit, tuším jeden screening 2000 kč. Švagrová měla z těch 3 parametrů špatné 2 a platila 4000kč za výsledek, takže opravdu není potřeba se stresovat 14 dní. Budeme moc držet pěsti :wink:

No já asi dneska dlouho nebudu online, bo musím dohnat včerejší deficit :lol: takže jak dostanu Honzu do pelechu, odkráčím taky :lol: leda byste tu nastolily nějaké super neodolatelné téma :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.10.08 20:11

xbublax: hele ženo, jak s tebou? budeš se chtít svést s náma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 20:15

Pavčo jasně, že váháš!Navíc Škrdlovice jsou dál, takže se to bude hodit. :wink: Brácha se má o víkendu vrátit z dovolené, tak budu vědět, jestli zapůjčí auto, že bych aspoň do Holomouce dofrčela autem. Jinak si zjistím vlak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
3.10.08 20:16

Bublo, tak ty začínáš i cvičit? Hezký! A vidíš, jak je Majda hodná.. když se teda zrovna nepopatlá svým stoličním výtvorem :lol: Jo a ten orientační běh byl nárazovka, pořádali to tu z dětskýho domu, kde dělali nábor na orienťák a rovnou připravili i trasy pro prťouse… a já chtěla jen zkusit, jestli to Bára ujde… když jsi tu psala, jakej je Majda chodec :wink: Jinak nás samozřejmě nikam nenabrali.

Vasinko, nekecám, ale tady za celej den ani kapka, dokonce bylo dopoledne i celkem hezky, i to slunce svítilo! Tak třeba zejtra… ať nenasírám :)

Jdem asi koukat na Prison Break, ale kdyby ne, tak se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 20:20

Eržo hm super, tak tu taky chcalo celý den, ale dává mi to naději, že by tu zítra mohlo být pěkně. :wink: A jj rozhodla jsem se, že zkusím zase každý den trochu na tom pochodit.Uvidíme co to udělá. :lol: A to je pěkný, že už si začínají pěstovat budoucí závodníky. Akorát se obávám, že nábor asi byl na nic a moc dětí se jim nepřihlásilo co. :( A jj je potřeba je cepovat od mala, za chvilku Ti to Barunka uběhne jako nic a prcková bude závistí blednout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.10.08 20:20

xbublax: ok tak s tím budu počítat a přesně se pak domluvíme :wink: akorát když pojedeš vlakem, tak nebudu mít autosedačku pro Majdalenku a to teda já moc v autě nedávám se přiznám…měla bych moc velkej strach ji dát jen tak do auta…

A jinak myslím, že dřevo moc příští víkend potřeba nebude, vždyť hlásí teplo!!!! Na sobotu prý až 20C, takže já to vidím tak, že srazík báječně vyjde, budeme se moc courat po venku, na zahradě a dítka budou ucaprtaná, večer lehnou a my podrbeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
3.10.08 20:25

Pavčo - dík, někde jsem ten tvůj příspěvek o tom placení našla. Hned v pondělí se poptám, jak to s tím je. To mi za 14 dní nervů rozhodně stojí. A zajímavý s tou švagrovou, já taky takový hormony brala… I když na druhou stranu jsem je měla i s Honzíkem a tam když tripply udělali bez administrativní chyby vyšly OK. No ale ví bůh, co to kdy s tělem udělá, že. No jak říkám, víc se bojím rizika toho odběru, ale nerisknu tam nejít. Doufám, že toho nebudu litovat.

Jdem sledovat Lásku nebeskou, tak nevím, jestli pak ještě na kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 20:32

Pavčo vlezl by se mi k vám do auta můj starý kočár?BO pak by vzala ten, neb jeho sedačku používám občas jako autosedačku. :wink: Jé a to by bylo super, kdyby se to počasí takhle vydařilo, by jsme i k jezeru mohly zajít.

Zanetko jé to jsem viděla minulý týden! Moc pěkný!Až na ten konec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.10.08 20:39

xbublax: kočár se do auta vleze naprosto bez problémů, povezu jen 5 sedaček, takže vzadu bude místa spooousta :lol: a to počasí, mrkla jsem večer na www.meteoblue.com tam se zadává přímo místo, kam jedeš a fakt ukazují pěkné počasí, tak třeba ta předpověď vydrží, budu to průběžně sledovat, mají bohužel předpoklad jen na 7 dní dopředu :lol:

žanetka: to jsem ráda, že se ti info hodí, myslím, že pokud ty testy jdou u nás v Olomouci, u vás v Praze s tím nebude problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 20:47

Pavčo, tak pak je to pohoda, pokud pojedu bvlakem, beru starý kočár a pokud pojedu autem beru jen golfky a sedačku. :wink: A pěkně to mapuješ, tak to má být.Tož se tu budem kolektivně modlit, aby to klaplo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.10.08 21:01

Bublo ty beres pro Majdu kocar???? a na co? vzdyt ti porad capka … no to ja budu muset vzit kaju bez kocarku, neb by ji stejne nemel kdo vozit a taky nevim jestli by se mi to do auta vsechno vlezlo ..... hl.kocar, houpacku, cestovni postylku a k tomu milion kramu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 21:09

Amelie no já bych ten kočár vzala jen v případě, že bych musela vlakem, bo by mi jeho sedačka sloužila jako autosedačka.Jináč vezmu „jen“ golfky.Páč prcková sice hafo ujde, ale jeden nikdy neví.Navíc se obávám, že by jste nemusely vydýchat její šnečí tempo. :lol: :lol: :lol: :lol: A na co bereš houpačku?Dyť tam bude tolik hlídacích tet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hej baby, taky se tak těšíte jako já! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital