Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
3.10.08 10:21

Bublo to je hnus … a myslim ze uzamceni by uvital i treba Mamina … taky mela nejake problemy se ctenim .....

Lexxie - Edik je kouzelne vykulenej :-) jo a Kajka byla hodnejsi … no jo no … chlapi :wink:

Janno bracha je sympatak :wink:

jinak taky jsem byla u segry na sidlisti na hristi (jednou) a starsi deti dooost sikanovaly ty maly ..... fakt hrozny .....

Stanusko tak cerstvy rohlicek bych si taky dala, ale jeste chvilicku pockam nez budu dlabat uplne vsechno ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
3.10.08 10:22

Bublo klidně. Pokud budou souhlasit ostatní. Vím, že jsme to tady řešily už dřív a bylo to zavrhnutý. Ale nějaký problémy tu už popisovala i Nezkušená mamina, teď ty. Já jsem pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 10:27

No hunus, ono je to tu veřejná diskuze, takže bych seneměla divit, že. :lol: :lol: :lol: :lol:

Amelie no jak říkám, u nás je to tu větší vesnice, takže ty vztahy mezi dětma jsou tu asi jiné. Zrovna včera jsem pozorovala situaci. Holčina, asi tak kolem 7 roků. Třískala se s nějakýma dětma, pak vylezla na strom a nemohla dolů. Prostě se bála a ty děcka, s kterýma se předtím třískala, jí šla pomoct. Jako docela jsem čuměla, jak všechny děti z hřiště stáli pod stromem a snažili se nějak pomoct. 8O Skončilo divadlo a zase se mlátili. :lol:

Maji no myslím, že nás je teď víc, co tu nechtějí veřejně řešit některé věci.Tož uvidíme s jakým se to setká ohlasem.A taky jdu dát dítku pláštěnu a jdu pro oběd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
3.10.08 10:30

klidne zamknout, jak rika bubla, pochybuju, ze by se nekdo pridal, jsme uz „starsi“ rocnik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 10:47

Mě tedy nikdo nesleduje a ani sledovat nebude a i kdyby,tak by mi to nikjak zvlášť nevadilo,ale chápu okolnosti za kterých to nemusí být příjemný.Takže problémy dělat nebudu,i když můj názor na zamykání diskuzí kladný není.I já pořád i před váma selektuju,co o sobě a rodině napsat,přeci jen je to veřejný servr a myslím,že na tom nezmění nic ani ten fakt,když se uzavřeme do skupiny.Ale jestli si to budete přát,tak nic nenamítám. :wink:

Jdu klohnit chlebíčky a pak konečně vyluxovat a vytřít,budu průběžně nahlížet a případně reagovat,bude-li na co. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.10.08 11:28

ahojda,

tak zpět, začala jsem rozesíla maily se srazem, ale zpátky, neb maki vezme i sestru a to znamená, že musíme vzít věcov a celý, takže objednám dnes věcdov, ju?!!!

maki: prosím kolik let je dětem? já jen abych to paní nahlásila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
3.10.08 11:29

Holky dotazek … mohla bych vzit na sraz segru s jejima detma ? Nevadilo by vam to nekomu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
3.10.08 11:48

Ahoj, za chvilku vyrážím do práce, tak nakukuji, a prý uzamčení diskuze? Já pro to taky moc nejsem, ale přizpůsobím se, je fakt, že někdo nový se k nám už asi jen těžko přidá. Vím, že jednu dobu, když jsme byly těhu, mě sem taky chodila číst jedna známá, asi chtěla zjistit pohlaví, nevím. Jestli chodí stále nevím, ale je mi to jedno. Jak psala Stanuška, taky hodně zvažuji co napsat. Na to jsou super srazy /na který bohužel nejedu/, že tam to můžeme vše probrat bez obav.

Jinak u nás je tento víkend pouť, takže se budeme kolotočovat, bude burčák a ponocování.Malá spí v sobotu u našich, tak vyrážíme do ulic.....Už se těším, jak bude Nelča nadšená z kolotočů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 11:49

Ahojky

tak to je hustý,že jsme takhle sledovaný,no i když je fakt,že já tenkrát byla taky sledovaná (že Eržo - né samo vím že né schválně,) ale jsou to náhody,kdo to kdy může číst a říci zase dál. mě ted zase napsala jedna holčina co se s ní znám z BC jednoho deníčku,že zjistila,že jsem těhu,tak že to tam řekla,že je někdo těhu,no tak já se cukat taky nebudu a taky klíďo jsem pro zamčení.přidám se k většině.

tak my se vrátili od těch známých,včera popili,já pojíjela džusík,ale nevadí mi to,aspon mi jako jediné nebylo ráno blbě.ted tu peču dort pro Tomáše a odpo oslava u tchánovců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 11:50

jo Babuldo - mě zatím žádná mejlík o srazu nepřišel. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.10.08 11:56

mail zatim nedorazil, na sraz se moooc tesim … Babuldo nebude potreba poslat nejakou zalohu? kdyz tak posli v SZ cislo uctu at to muzu jeste dnes poslat .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
3.10.08 12:00

jejej ja jsem vam tou segrou koukam udelala caru pres rozpocet … Babuldo jestli je to problem tak ona jet nemusi … jen jsem pred ni dnes rekla ze mame sraz a ona se zeptala jestli muzou jet taky, ale fakt nemusi … vsak jeste nejaky srazy budou … udelej to tak jak to bude pro tebe nejjednodussi a pak mi dej vedet jestli ji mam nebo nemam brat s sebou, ju ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.10.08 12:04

mail zatim nedorazil, na sraz se moooc tesim … Babuldo nebude potreba poslat nejakou zalohu? kdyz tak posli v SZ cislo uctu at to muzu jeste dnes poslat .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
3.10.08 12:04

Ahoj,ja jsem pro zamceni,i kdyz jsem byla kdysi proti,pac jsem ukecana a sdeluju vam tu i intimni veci a to se mi muze nekdy vymstit,ze!:-( takze jsem jednoznacne PRO a spravcovou at je bubla:-) A taky si myslim,ze uz se k nam po skoro 3letech od zalozeni nikdo neprida,krome fiktivni Kammi:-) a nekoho tim mozna i nastveme,ze nebude moc smirovat,coz me tesi nejvic:-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.10.08 12:05

Maki mne tvoje segra urcite nevadi!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie