Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
3.10.08 09:11

ahooj no uz jsem nemela silu ani psat … Ben se rozhodl vyzkouset co vydrzim a 3h rval ..... pak byl ale tak vycerpanej ze jedl az po 6h (poprve!!!) jenomze ja stejne nemohla spat jak mne boleli prsa … takze jsem ve 4 musela odstrikavat a normalne holky ja to nechapu, kojim (vetsinou po 2h), beru cerazette a stejne jsem zacala v noci krvacet :evil: ted se tu snazim nasnidat a rozciluju se ze mi nefunguje kabelovka a nemuzu kaju na chvilku zabavit .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
3.10.08 09:11

janno: diky za odkaz, urcite vyuzijem :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.10.08 09:14

Libo to je hrozny, chudak Barunka, tak at hlavne zjisti so ji je a je lepe!!

Janno tak lekarna on-line je dobry, hned si to jdu ulozit na net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 09:34

Dobré ranko,
jsme vyštrachaný z pelíšků a půjdeme do zimy pro rohlíčky. :roll:

Masozravko-chudík Barunka,kéž by sirup chutnal a hlavně zabral.

Janno-to je skvělý,svitla mi naděje,že třeba seženu očkování žloutenky A+B,díky,hned odpoeldne,až se situace uklidní mrknu na odkaz.

Amelie-drž se,od dubna tušim budu psát podobné story s naší Žofinkou.Jsem si přečetla,jaká dítka berani. :lol:

Vasinko-hned bych ti jednu šišku poslala.Ráno,už je z jedné půlka. :wink:

No,jdu,práce přede mnou moc a moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
3.10.08 09:41

Tak holky, nadseni u konce, mluvila jsme ted s brachou a ockovaci latky podlehaji specialnim pravidlum, musi byt v lednici, a zasilani postou nehrozi(riziko biokontaminace..) teoreticky by bracha mohl odvezt praha a okoli, jizni cechy.

Ale panika je pry vsude,vakcina neni skladem ani na jihu cech, pry snad koncem pristiho tydne par davek na trh dostanou, ale bez garance, tak sorry za plane nadeje..

ale tesi se na vas :lol: :lol: :lol: /vasi navstevu(je svobodny, nezadany… fotku poslu na pozadani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
3.10.08 09:41

Nazdárek!!! Venku chčije a chčije, tak jsem se uchýlila k netu :) malá sleduje pohádky, tak mě snad nechá něco napsat a odeslat

Opožděně gratuluju všem novým těhulinám (a že jich je :D ) a všem našim dvouročákům !!!!!!!!!!!!

Co u nás? Máme zrušený odpolední spánek, ale po obědě má klidový režim, aby si mohla matka odpočnout, takže pustím DVD, Barče zaleze do postele a dívá se, já usedám k PC :D S čůráním má poslední dobou nějaký nehody, neříká v předstihu, takže většinou nestihnem doběhnout na nočník :roll: Mluví až moc, něco sprostýho už samozřejmě taky pochytila, každýho diriguje, zpívá, pokud jsme doma vyžaduje mít puštěný Óčko, přehled už má slušný, pozná Madonnu, September, Kabáty, Shaun Baker… :D Ale zase si musím postěžovat, má zase mamánkovský období, takže se nesmím vzdálit z místnosti, večer nehrozí, že by usínala sama… snad to brzo přejde.

Všem marodům, velkým i malým, brzké uzdravení!!! U nás v okolí je těch nachlazení taky hodně, doufám, že nás to obejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 09:48

Zdarec babynec. Tak jsem se včera dozvěděla, že ex si to sem chodí číst a je velmi dobře informován. Takže budu muset omezit moje srdceryvné příspěvky. :evil:
No a u nás je dneska hnusně, ale mi to vyhovuje. Odpoledne má dorazit děda a babi, tak potřebuji uklidit. :lol:

Nikčo Tvůj popis nemá chybu. Dát to jako inzerát, máš narváno. :lol:

Stanusko tak já jsem asi z jiné planety, bo tady je to fakt v pohodě. Ti starší většinou dávaj pozor, aby prckům neublížili. POkud je někdo agresivní z malých, tak spíš nechávám prckovou otrkat, aby se naučila trochu se bránit sama a je fakt, že už je odstrkuje a jde jinam. :lol: U nás je to spíše o tom, že mi dítko samo někam pořád leze. :lol: A taky je dost možný, že je tu míň dětí na hřišti. :lol: A ať vám to dneska klapne. :wink:

Vasinko nás chhceš předběhnout , abychom tu nevypisovaly UŽ co. :lol: A u nás je to jak u Janno, plastelína se zá:,–(ně jí! :lol:

Janno jj trefila!Neboj pošlem SZ ju. :wink: A jj online lékárna se hodí.A plastelína je u nás na to samé. :lol: A kolik je bráchovi? :lol:

Masozravko tak to je v pérdeli. Chudě Barunka. :( Ty jo, hlavně aby to ta spála nebyla.A snad se stane zázrak a ten sirup jí bude fakt chutnat. :wink:

Amelie tož, že by se blýskalo na lepší časy a dítko prodlužovalo noc? I když to bych snad i oželela, kdybych musela takhle uspávat. :( A já antiko nebrala, ale MS jsem dostala regulérně v termínu po skončení šestinedělí. :lol:

Maji teda Barunka je taky z jiné planety. 8O A s tím čůráním se to určitě upraví, jen je asi tolik zajímavějších věcí co zrovna dělat, že pak už je na hlášení pozdě. :lol: A hudební přehld má více než slušný. :lol:

P.S. teď nevím, přišlo mi pozvání na očkování na příušnice, zarděnky, spalničky. Datum je 08.10. bývá po tomhle velká reakce?Bo to byste mne na srazu asi milovaly. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
3.10.08 09:52

masozravko, chudák Barca takhle trpět, tak ať jí ta rýma brzo přejde, alespoň, že teploty jsou pryč a spála se projevuje jak? To už jsem dlouho neslyšela, že by to někdo měl. Každopádně přeji, ať je brzo zdravá.

Amélie no tobě ten tvůr druhorozený dává zabrat a Kajka byla jako mimčo hodná? To může být docela šok..vydržať, co taťka, nebude mít brzo dovolenou??

Stanuško ty jsi mne navnadila..rohlíky, to tady vůbec nemáme a tak bych si dala. Do Čech se nedostanu, až za někdy za rok..

Maji, tak alespoň, že malá po obědě odpočívá, některé děti jsou prostě nespavci a jak spí přes noc? S tím učůráváním to není taková hrůza, vždyť jsou ty naše děti fakt ještě dost malé, to se srovná.. a kdo je September, to nevím ani já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
3.10.08 09:52

bracha je 77 rocnik :wink: fotku stahuju do galerky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
3.10.08 09:59

Bublo - tak s tím exem to je teda blbý, jak jsi to zjistila? Mě tu čte taky několik lidí, takže se už srdceryvně taky nevylévám :? Tudíž radši moc nepíšu.

Lexxie - v noci spí jako špalek od malička, ráno si taky ráda přispí. September jsem taky neznala, teď ji už nemůžu ani slyšet. Nevím, po kom to dítko má hudební vkus :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
3.10.08 10:01

Maji, tak to je krásný, že v noci takhle spí a co baráček..

Tak mě chytla nostalgie, prohlížela jsem staré fotky a jak nám dětičky rychle vyrostly. Tady je jedna z prosince 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
3.10.08 10:01

Bubla: no to je des, teda, no, nevim, kdo by si dal praci cist me, ale asi by mne to dost sr.. doslechnout se o tom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
3.10.08 10:07

Janno, brácha je frajer :D

Bublo, tak to je docela síla a jak přišel na emimino? Nedí ex náhodou Markýsek :)
Z mých známých nikdo ani neví, že sem chodím, většinou o nějakém emiminu nemají potuchy a i tak by mě nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
3.10.08 10:09

Lexxie - pěkná fotka, já jsem měla nostalgii včera. Konečně jsem vytáhla fotky a začínám lepit malé fotoalbum. Baráček pořád na něco čeká, momentálně na topenáře, aby nám natáhli podlahovku a mohla se dodělat podlaha. Bez toho se dál nehneme. Začínám si vymýšlet kuchyň, mám z toho hlavu jako pátrací balón, jsem typická váha, tudíž šíleně nerozhodná.

Nic. Jdem do pláštěnky a hurá do obchodu. Nemám z čeho vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
3.10.08 10:09

Maji včera mi volal jeho kámoš a říká mi, on příští týden Tomáš nepřijede že. Mu říkám jak to víš a on mi řekl, že mu říkal, že jedu s holkama z netu na vysočinu. A pak mi řekl ještě jednu věc co jsem tu psala. O srazu jsem mu nic neříkala, pouze jsem mu říkala, že nemůžu ten víkend od 10. že něco mám. :evil:
Jo a u nás odpolední spaní taky nehrozí. I když včera slečna překvapila.

Lexxie jé, to je pankáček! Kde ty časy jsou co. :( A ex sem kdysi dávno psal, že jsem porodila. Ale pak to nesledoval a bylo mu to šumák. No já už měla nějakou dobu podezření, bo z něj občas vypadlo něco o malé, co jsem věděla, že jsem mu neřekla.

Janno ak to je hodně dobrý matroš! Škoda, že je brácha daleko a mladší. :lol: A jj je docela humáč vědět, že se o tom pak ještě baví dál. No nic.

Což mne přivádí na myšlenku, jelikož už se přeci jen víc známe a mohly by jsme pokecat i víc, není na čase uzamknout diskuzi? NOvý členové už asi nedorazí, takže by byl klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí