Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
2.10.08 07:32

Dobre rano,
Bublo:tak u nasich chodim spat pozde,ale je to tim,ze tatka ma cely den maleho,takze furt jen polehavam,tudiz nemuzu vecer zabrat.
A Standa si zvykl:-) Ne vazne,mam v sobe nejaky blby blok v prvnim trimestru,takze mimo to,ze je mi spatne a nalada moc neni,tak je to spis proto,ze jsem asi v 4tt po tuleni zacala spinit,tak mam spis takovy divny strach:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
2.10.08 07:59

Dobré ráno, tak stále s vámi. :lol: Dneska v noci jsem byla asi milionkrát čůrat fakt hnus. Jinak jsem vyspinkaná do růžova. :lol:
JJ tulení v těhu taky ten první trimestr nic moc a pak mě chytali chutě pořád ještě i teď :oops:
Nikčo tvůj andílek je úžasnej a taková krásná slova se učí. :lol: A tvůj drahouš umí podpořit. :wink:
Míšenko moc gratuluji teda a super, že to vyšlo takhle rychle. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
2.10.08 08:18

zdar,

maki: mohla bys mě ještě jednou poslat ten link na tu polničku, mě se to prostě nechce zobrazovat, díky

jinak hledám, hledám, ael je to všude stejný, buď malý, nebo drahý, nebo daleko,anebo bez pišty, tož přemýšlejte, ael rychle :D fakt musím říct, že nic lepší než škdlovice nebo věcov stejně už asi nenajdu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.10.08 08:44

ahooj tak uz ma rymu i Ben :cry: chudak se pri kazdem kojeni dusi, chrochta, no broucek je to … Kaja zacala rano i trochu kaslat … no fakt to bude prima den …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
2.10.08 08:55

maki: díky, jo ta druhá je přesně ta co jsem myslela, jenže se mi to vůbec nezobrazuje, mrcha, ale stejně tam napíšu, ta první padá, páč potřebujeme 12 lůžek - 9 dospělých a 3 děti - počítám, že svou postel musí mít tvoje terezka, kája od amelie a honzík od pavči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.10.08 09:07

Babuldo ja budu brat pro Kaju cestovni a Ben spi se mnou .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 09:11

Ahoj,
za chvilku se chystáme do krámečku pro brambory,kuřecí a něco dobrého k snídani.Právě jsme vylezly s Emou z pelíšků. :wink:

Nikčo-já jsem ale taky přeci citlivá a křehká nátura. 8) A Žofinku ti taky nechám pochovat a navíc si bude moci Honzík vybírat,kdyby se mu Ema nelíbila nebo byla pro něj stará. :lol: :lol: Drahouš nezklamal a tuší vůbec,že člověk může být mnohem sprostčí svým nevycválaným chováním,než kdyby řekl stokrát prdel????? :?: :idea: No určitě nee. :evil:

Amelie-to se tedy drž,lazaret mít doma je pěkně na houby.Já se tak yklepu,aby to ode mě děcka nechytla.Ale protože je chřipajzna těhotenská,tak se zatim všichni drží-ťuk,ťuk.

babuldo-no,nelehký máš schánění a počasí je zatim na prd,zvažovala bych spíše velké prostory i když dražší.Ale přijedu se na vás jen podívat,tak do toho nemám co kecat. :oops:

Bublo-trošku čekám,že až ustoupí chřipajzna,že zase skóre trošku zvýšíme,přeci jen v poslední době je tahle oblast bída na kolonku-opravdu na to úplně prděj. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.10.08 09:18

no nejhorsi na tom je ze je nemocny i manza i kdyz je tedy v praci … nicmene prijde a zalehne :evil: takze 3 nemocni a ja ......

jo jinak ja muzu rict ze jsem stoprocentne v kolonce prdej na to, neb nez deti usnou je pul 11 apod a to uz meleme z posledniho ......

a Stanusko neboj, urcite to bude Zofinka!!! Nikca ti to urcite moc a moc preje !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
2.10.08 09:19

teda Stanuško vy máte krásný stávání v 9 hodin :D a to má Honzík teda super výběr..jen, aby si nevybral Esterku, 10 let rozdíl dneska nic není :D
A děkuji ti za pochvalu, já už na tu holčičku tak upjatá nejsem, prostě budeme rádi za kluka i holku, ale pro tchánovce by to byl už 4. vnuk a žádná vnučka, asi jim to ale neva..

Tak u nás je trochu rýma a Edík zase čumákuje na televizi, toho teď dost zneužívám, ale říkám si, že až přijede mamka, nebo bude chodit do školky atd., tak se k ní skoro nedostane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
2.10.08 09:20

Amélie, chudák Beník u takhle malých to je fakt otrava, Kája už je velká a zvládne to. Tak ať jste brzo zdraví, máš doma docela lazaret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 09:21

Amelie-no,jasně,ještě aby mi Nikča Žofinku nepřála,vždyť je to zgruntu hodná a slušně mluvící ženská. :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
2.10.08 09:27

a myslíte, že to pohlaví záleží jenom na době oplodnění vs. ovulace? To je divný, že někdo má třeba 5 kluků :D Jsem někde četla, že Gottova šance na kluka je snad míň než 1%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
2.10.08 09:38

Ahojky

Babuldo - no jsem zvědavá,jak to dopadne s tím srazíkem,eventuelně bych byla ochotna si tedy taky připlatit,neb si myslím že nějaká společenská místnost je s těma smrádkama potřeba.

Lexxie - no já tomu už moc nevěřím že pohlaví dle jestli před ovu nebo po,jelikož jsem tady četla,že jedna mamina měla jediný sex za měsíc a to den po ovulaci a měla holčičku,a to by dle výpočtů měl být kluk,tak nevím.

Stanusko - no Zofinka je jasná,určitě.

Nikčo - story dobrá, manžel nezklamal jako vždy.hele a jak víš že to s klukama neumím?(no je to pravda,ale já se rychle učím :lol: :lol: )

Vasinko - no jen hezky naspávej,a já ti tipla toho 11.tak máš ještě čas :lol: :lol:

Amelie -tak to je brutus když jsou nemocní všichni,včetně tebe a manži.tak snad bude brzo lépe.

Pavčo- těšíme se na fotku dortu a vyprávění,co oslava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.10.08 09:44

Misenko nene, ja nemocna nejsem, ja jen penim jak mne neskutecne stvou … jdu odsat a nakojit a pak nejak zabavit Kaju .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
2.10.08 10:24

Holky, na kdy planujete srazik? Ja bookla letenky od 10-20.11… asi jsem se ciste nahodou nestrefila, co? jedem bez taty..ja se tesim :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí