Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6557
1.10.08 16:19

Nikco, tak to je blby s tema modrinama, a co promluvit si primo s tim klukem, nebo jeho rodicema? Mates je teda dost hodny a premyslivy a, takovy jsou na tom nejhur, vsechno schytaji, umet se branit je taky potreba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
1.10.08 16:25

Ahoj, tak už jsem doma. Mladej si to už prý chystá a může to být kdykoliv takže klidně dneska, ale taky až za 14 dní. :wink:
Pavčo jé to mi došlo až když jsi to napsala, ale víš, že jsem to myslela jen dobře. Tohle rovnání priorit znám a moc držím palce ať všechno dopadne ku prospěchu věci. Jo a pařbu jen a jen schvaluji. Okoukneš jiný masíčko a tak. :lol:
Nikčo no všchny děti nejsou typy rváčů a Mates je hold jeden z nich, ale je to drsný, když si druhák dovolí na staršího. Ikdyž on zas až tak o tolik mladší být nemusí (šel později nebo propadnul) Hlavně ať se to vyřeší.
Oni ti chlapi nad tím vůbec nepřemýšlí, že něco na rukou donesou. Takže manža není žádná vyjímka neboj. :wink:
Lexxie a u vás se dělá jen ten šíjové projasnění nebo i něco jiného na vývojové vady?

Jo a včera jsem byla nakupovat v Lídlu a už měli kolekce na vánoce jsem čučela. 8O A tak jsem dneska koupila už vánoční dárek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
1.10.08 16:26

Lexxie - no, právě proto jsem ho dala na to tekewondo. Navíc má v deseti letech 26 kg :roll: On se raději za rohem rozbrečí než by mu jí oplatil, ale takhle to nejde. Jen nevím jak to změnit :?
No, po mojim tátovi určitě není- tomu nosil spolužák v zubech aktovku domů a jednou na schodech upadl a vylomil si přední zub a na babičku pak zvonila maminka se zubem v dlani, že požaduje náhradu.
Nebo táta doma pomaloval karikaturama záchod a napsal pod to to je Pavel- a odnesla to teta/ jeho sestra/ neb si rodiče řekli, že přeci by to Pavlík nemaloval o sobě :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
1.10.08 16:30

Vasinko - tak to je fajn- že už máš od lékařů tak přesný termín 8) :lol: :lol: …tak buď rozumná a vydrž to alespoň do toho 8.10.2008 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 17:59

Nikčo-situace s Matýskem nic moc.Šikany jsem se vždycky bála.Vůbec nevim,jak bych to řešila,ale myslím,že nejlepší bude nejprve tajně pozorovat a potom oznámit učitelce a trvat na řešení přes rodiče.Je mi Matýska moc líto,snad mu dokážete dobře pomoct.

Chichi Vasinko-to mě vždycky bralo,jak nejprve doktoři machrují s termíny a potom nedovedou říct,zda se to chystá nebo nee.U Davida mě strašili každým dnem,že to bude,a já chodila po lesích na houby dalších deset dní.A s Emou zase naopak,že to jen tak nebude,že jsem zavřená a dlouhý čípek,to říkal ráno a já jsem z toho v půl šestý porodila. :lol: :lol:

Večer se blíží a mě je tím pádem hůř a hůř,děti si uklízí na páteční oslavu,drahý bude vrtat poličky a taky spadlou Davidovu roletu na okno.Nejraději bych spala,ale jsem tak rozlámaná a všechno mě bolí,že nemůžu usnout,nakonec ani s Emou jsem nespala,jen jsem ležala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
1.10.08 19:13

ahojda,

takže oslavencům vše nej!!!!

ad srazpaní se ozvala - přeposílám co napsala, já jsem počítala s 9 dospělýma, ale od vás to potrvzený nemám!
Dobrý den, prosím o sdělení zda chcete celou chalupu nebo zda vám bude stačit podkroví - 5 pokojů + 2 soc. + 2 kuchyně.
Pak je cena 250,– za dospělou osobu a dítě 4leté 180,–.
Pokud budete chtít celou chalupu, pak by byla cena 3 800,– za noc.

no musím říct, že asi podražili, takže rozmyslete a dejte vědět, nejlépe během zítřka!!!!!

pavčo: no tohle není jednoduchý a máš plný právo se zlobit, už do toho nechci šťourat jen přeju brzké vyřešení situace!

nic běžím, páč jdu žehlit, fuuuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
1.10.08 19:17

Já už to nevydržím - včerejší překvapení
http://www.baby-cafe.cz/…l_test~2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 19:48

Míšenko-moc gratuluju,já budu taky vědma,já to tušila!!!!! :lol: :lol: :lol: A jaká je zž čárka hezky viditelná,to jsi čekala o něco déle?Moje v den vynechané MS byla sotva zřetelná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
1.10.08 19:50

Stanusko - nene,tenhle testík je z 28dc,tedy když jsem to nedostala,den před tím jsem zkoušela mamatest a tam byla hoodně slabá,dnes znova mamatest a krásně zesílila.tak zkusím ještě za 2 dny,tak snad bude ještě silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 19:59

Míšenko-krásně viditelná,ještě jednou moc gratuluju a přeju pohodové těhotenství. :wink: Já zatim nic moc,když mě opustily odpoledno -večerní nevolnosti(žaludek na vodě),tak se mi spustila chřipajzna,řekla bych že těhotenská,mám jí vždycky. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 20:01

Míšenko-jo a kdy máš TP?A máš tucha,co v bříšku máš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
1.10.08 20:02

Stáňo - díky.u mě zatím nevolnosti žádné,třeba nebudou,s Aničkou taky moc nebyly.jen se mi začínají nalejvat ty prsa :roll: tomáš se už raduje :twisted: :twisted: , v pondělí zavolám na gyndu,a objednám se,at mi to potvrdí.no a tp dle výpočtů by měl být 10.6. a tucha - no sice je brzo za závěry,ale nějak tuším (a asi si i přeji) holčičku,ale ve finále je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
1.10.08 20:07

Misenko: gratuluju ke //!!! a krasne tehotneni!!!

Bublo,neudelas nejakou tehotenskou nastenku, jsem ztracena!!! Tolik tehulinek a dvojmamin, a ..a vubec :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 20:11

Míšenko-tak já měla vždycky nejsprávnější intuici těsně,jak jsem zjistila,že jsem těhotná.Nevolnosti mě postihly až kolem 7tt,do té doby jsem psala Nikče,jak se cítím skvěle.A nebyly to klasické blicí story na záchodě,ale od odpoledne a hlavně večer žaludek dost navodě.A s Esterkou mi bylo úplně suprově,s Davidem hůře a s Emou stejně jako teď se Žofkou.To je skvělý,jak se zářijňátka postupně rozrůstají a supr,že se vám povedlo hned.Jsem z toho úplně u vytržení,i když je mi zle,usmívám se tu. :lol: :lol: :lol:

A taky mě napadlo,že se rodí stejné pohlaví sourozenců,jako v září 2006,jen Amelie porušila pravidlo.Lexii bych moc přála holčičku jestli si jí přeje,ale řekla byc,jak jí to sluší,že to bude klučina. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 20:31

Teda cumim,
Misenko:moc gratuluju,taky jsem to tusila,kdyz jsi zrusila ten druhy metrik:-) takze mala bulharka?A vyslo vam to teda brzo!Je ja mam radost,budeme moct ted vsechny nadavat,jak je nam zle:-)A taky u tebe tipuju holcicku;-)
Babuldo:ja nejedu stoprocentne,necitim se na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí