Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
2.10.08 10:25

Lexie-myslím,že jsou páry,které i když budou mít deset dětí,budou mít jedno pohlaví.Ale taky si myslím,že když poměr spermií je u chlapa vyvážený,tedy 50:50,tak se to trošku ovlivnit dá.Spermie mužská je rychlejší(o hodně) a je jich v ejakujaci spravidla více než ženských spermií,jsou ale taky více citlivější na prostředí ženy(tušim že kyselé jim nedělá dobře) a jejich životnost je podstaně kratší než ženské spermie.Zdravá žena by měla před ovulací mít prostředí v pochvě nevyhovující mužským spermiím a navíc mužská spermie nedokáže skoro tři dny čekat ve vejcovodu na vajíčko.Ještě častější sex snižuje počet mužských spermií při výronu.Co z toho plyne?Že když máš pohlavní styk dost(3-4dny) před ovulací a sex máte s partnerem často(každý den po MS),že pravděbodobnost,že budete mít holčičku je podstatně vyšší.Naopak,je-li sexuální abstinence u partnerů a pak se trefí jeden den před a nebo přímo na ovulaci,je šance na kluka zase větší,protože prostě mužský ženský předběhnou.U nás to funguje,Davida jsme počali po předsvatebních schonu,kdy jsme neměli čas se na sebe ani podívat a pak jsme se trefili do ovulace.Emu jsme počali 4.den po MS a Žofku taky s častým muchlováním před. :lol: :lol: Samozřejmě zaručený recept,jak si pořídit to,či ono pohlaví neexistuje,je to spíš o zvýšení pravděpodobnosti. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 10:28

Míšenko-nezáleží,jestli abstinovala žena,záleží na tom,jestli abstinoval muž,i samohana se počítá. :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
2.10.08 11:03

Lexxie:tak stanuska podala presne vysvetleni:-) Akorat musi byt fakt asi oba uplne zdravi,my oba delali pred ovu,sex kazdy den a budou 2kluci.Bratranec zase sex po ovu od manzelky a maji dve cacorky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
2.10.08 11:17

Ahoj,

dnes mám opět úchvatné dopoledne- Honza hrozně chrchlá a má teplotu, Matesa ráno naočkovala Mudra , tak to má ideální podmínky k tomu něco doma od nás chytnout.
Honzík začal čůrat na nočník ze stoje :roll: Vždy se celej svlékne včetně ponožek :evil: a pak začne rozkročmo dělat břišní tance nad nočníkem a když mu ho tedy chci podržet řekne nechci / no, mohl by říci i lépe, že…ale zatím mne tam neposlal :wink: / a po:,–(í se a dočůrá v sedě. Pak následuje zase oblékání, které už přehodí na mně.

A také mi hrabe! V noci jsem stále chrchlala a jak mám astma, tak průdušky tohle nastydnutí odnáší o to víc. A najednou mi nešlo kašlat- normálně jsem neuměla/ nemohla vytvořit ten nádech a zakašlání. O to víc mi tlačilo na prsou…no asi hlavně i na mozku! :lol: neb mne napadlo, že mne asi klepla pepka / jako tchána- ten zase nemůže mluvit/
Tak jsem si tu ve tmě zkoušela mluvit, štípat do tváře, plazit jazyk středem :lol: :lol: …no jsem magor, ale jinak bez mrtvice :wink:

Jo - kašlat zase od rána umím 8) :lol:

Misenko - ty si toho chlapečka nech až do třetice ať ti dcerky s ním pomáhají :wink:

Stanusko - :lol: :lol: jsi mne s drahoušem pobavila :wink:
Jo a jasně, že jsem všechno to hezký, co jsi o mne psala :lol: :wink: a a a stejně to bude ŽOFÁK :-)

Pavco - dneska si to užij a moc nepij- měla bych ti ještě než vyrazíš udělit rady jak na alkohol :D :wink:

Amelie - chudáček Beník- ať je mu brzo líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 12:43

Nikčo-kdybych tě neznala,myslela bych si,že si ty historky vymýšlíš,protože to já nechápu,že kromě prstýnku naší Esterky( a že je nás doma hodně) se u nás nic akčního nekoná.Pravda,že mi drahouš říct jen polovinu z toho,co ten tvůj,tak leží metr pod zemí na zahradě.A tvoje kamarádské mě pošťuchování s Žofákem je milé. :wink: :lol: :lol:

davmi-tak po ovulaci je vůbec zázrak,že nějaké děti bratránek splodil. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
2.10.08 13:15

Stanusko:blbe jsem to napsala,v den ovu,ale ja treba u sebe ovu asi nepoznam,jsem si myslela,ze je jeden den stoprocentne a za 3dny jsem si to myslela zase a zase stoprocentne:-) A nikca si dovoluje postuchovat,pac vi,ze je to Zofinka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 13:45

Davmi-vono je to jedno,hlavně ,že tam miminko je,ne?Já ovu poznám podle toho,že mě bolí podbřišek a mám (teď to bude nechutné)táhlý průhledný hlen(ne u nosu :lol: :lol: ).A bavím se,jak Nikču omlouváte a mě to při tom baví a nechci jí odrazovat,třeba vymyslí i něco jiného než Žofáka. :wink: :lol: :lol: :lol:

Tak a teď jdu uspat krakenku a jdu se natáhnout s ní a potom velký úklid a dělání bramborových placiček,řízkůa bramborovýho salátu na zítřejší oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
2.10.08 14:08

ahoj
Stanusce dekukji za podrobne vysvetleni, ja jsem vedela to o pred ovu a v den ovu, ale je toho i vic :D
Nikco ty jsi fakt sama historka a jak to tak ctu, tak te tchanovci moc nenechaji napokoji a co manza, jak ty jeho narazky vydrzis. Nebo to je jenom nekdy

Mne prijde, ze v Cechach doktori nechavaji snad kazdou druhou na rizikovym tehu, jsou to tak peclivi doktori, nebo u nas maji zenske tolik problemu?? Tady jsem jeste na rizikovce nikoho nepotkala, holt je to drsnejsi..

no nic, ja jsem mrnouse zas uspavala, dneska si milacek vymyslel, ze nejenom u nej musim byt a drzet ho za rucicky, ale jeste u toho musim lezet jako vcera a predevcirem..dneska jsem jenom chtela sedet :D Tyrani to jsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
2.10.08 14:18

Stanusko:tak poznamka ne u nosu me fakt dostala:-) A jj,hlavne ze tam mimi je a priroda si rozhodne sama;-)
Lexxie:taky uspavam tak,ze lezim a objimam ho,je na me tak nalepeny,ze nemuzu skoro dychat:-) nastesti je do 10minut uspany!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
2.10.08 14:28

davmi, tak to je Vojtik taky dobry mazel, ale co, do puberty je to asi prejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
2.10.08 14:45

tak to já ovu teda taky poznala nebo spíše plodné dny,neb mě celou dobu (asi 4 dny) šíleně bolel podbřišek a ten hlen jsem měla 2 dny :oops: tak nám se ted zadařilo bud před ovu nebo po ovu,při ovu nic nebylo.

jo tak jsem volala na gyndu se objednat,tak mě objednali až na 21.října,prý necháme mimi trošku vyrůst a aby rovnou bylo i srdíčko.což mě teda docela štve,neb jsem se chtěla ujistit,že jsem fakt těhu.no asi fakt jsem.

jdu na druhý metřík,snad to nezakřiknu.ach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 15:44

Míšenko-hezký metřík. 8)

Já jsem se pustila do těch placek a zjistila jsem,že jsem nekoupila vajíčka,ačkoliv jsem si byla 100%jistá,že ano.To těhotenství je mor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
2.10.08 16:45

Míšenko, tak to je ještě něco přes 2 týdny, ale možná má dr. pravdu. Lepší si počkat a nenervovat se, než jít třeba už příští týden a potom znova každý týden, protože mimi je menší, větší nebo co já vím. To jsou potom dost nervy. Já jsem byla u Edíka ve 13. týdnu a teď v 8. a dřív bych ani nešla..tak ať ti to rychle uteče, můžeme si to odškrtávat spolu, já mám kontrolu 20. 10. :D

Stanuško, tak hezkou oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
2.10.08 16:46

Tak drahouš vyráží na takewondo…jsem celá nervní, co bude!

A historky- prd historky…počkejte až se opravdu něco odehraje :wink:

Teď uvítal Honzík manžela větou dobrý den a do p… a ukončil to dobrý?
On teď na vše říká dobrý- je jako vietnamci :lol:
Manžel mi řekl, že ať si opravdu dávám pozor na pusu…no jako bych teď záměrně snad Honzu doučovala aby tohle slovo nezapomněl :roll: :evil:
A tak mu říká, a víš , že máme alespoň v něčem prvenství- tohle na emimino žádné dítko neříká…no,nezachránila jsem to neb takhle mluví prý jen „tmavší“ „občané“ a Honza díky mně :roll:

Ale jinak mám radost- Honza se začíná konečně rozmlouvat a je to krásný- chápu všechny už to máte za sebou :oops: - tak u nás to začíná jako - do tf říká- haló, kdo volá nebo že je lump :wink:

Bublo - do doby než jsem přitáhla domů kocoura a z Honzíka se stal tím pádem Mauglí- tak říkal děkuju na všechno a stále…sice jen kuju, ale!! :wink: - no, to jen aby jsi viděla co je Honzík za inteligenta :lol: :lol: :lol: jo a v tom lakování nehtů Magdalenku také předběhl :lol: 8)

Stanusko - já si s Žofákem vystačím až do Tvého porodu a k Apolináři přijedu s modrýma džínečkama a bleděmodrým bryndákem :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.10.08 17:57

Nikco nechci te zklamat ale Karolinka ma ve sve slovni zasobe slovo „do prdele“ uz od pulky cervence :lol:

ted jeste docela pouziva prdlajs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital