Poradna duly
Jana Čurdová
Tak první várka placiček se už peče.
Nikčo-jj,bleděmodrá holčičkám mocinky sluší a džínečky taky.
Jsem hlavně zvědavá,s čím přijde drahouš,co vyzvěděl.A stejně jako u Amelie Karolínka,Ema prdel taky zvládá už dlouho,ale protože jsem často sprostá jako kanál,Ema tomu nepřikládá žádnou důležitost a nemá tím pádem důvodu nás tímto slůvkem nějak zvlášť oblažovat.Prostě Honzík cejtí,že zaslechl něco vyjímečného,co jen tak brzy neuslyší a tak si to opakuje,aby na to nezapomněl.
![]()
Amelie- o Káje vůbec nepředpokládám, že by toto slovo nevyslovovala minimálně od půl roku věku -né tedy, že by to měla z Tebe neb ty nejsi jako kanálník Stanuska
/ jen píšu, co o sobě Stáňa říká
/
Z Káji mám deprese od chvilky co jsem jí prvně viděla a ona mi řekla :dobrý den- dovolte abych se vám představila, ale nejprve si umyju ruce - higiena se nemá zanedbávat- kor u dětí
No možná jsem si jedno slovíčko přidala, ale zírala jsem a hlavně tvůj tatík, který zvyknutý na Káju viděl obříka Honzíka, který na její proslov odpověděl - e, e
![]()
Jinak takewondo dopadlo dle přdpokladu = šel tam drahouš=celou dobu koukal úplně po jiném klukovi, navíc kamarádovi Matesa
A doma říká Matesovi, že nechápe, co Mates má, když ten chlapec ho přátelsky uvítal a měl se k němu hezky. Mates nechápal a říkal- vždyť mi dal v šatně pěstí do břicha! No- oba totiž měli modrou bundu/ jak kamarád, tak ten zmetek/ a drahouš si je popletl a celouh hodinu hlídal takového hodného dobráka. Tak v úterý tam jdu já a asi rovnou za trenérem!
Mimoch. přemýšlím o výhodách společného žití a napadá mne jen sex a peníze
ale orgazmama neomdlévám a na Maledivy také nejezdím
![]()
ahojda,
já si jdu jen postěžovat
znáte takový ten stav,kdy máte dojem, že se vyčerpáním rozbrečíte, že už prostě fakt nic nemůže, tak to mám dneska já , tohle těhu je totiž nespavé, nespím většinu noci, jsem docela unavená, ale dneska jsem prostě vyčerpaná a ten můj drahouš mi jen tak odpoledne sdělil, že jde s kámošem na promítání o indii a přišel až teď, dky už je všechno hotovo
a zrovna dneska bych taaaak potřebovala aby fungoval
nikčo: no ještě stěhování těžkých věcí a podává z vrchních poliček, ale jinak naprostej souhlas, že já nejsem na ženský ![]()
babuldo tak tenhle stav dnes taky mam a nevim jestli rvat nebo brecet ...... jen s tim rozdilem ze manza prisel z prace, rekl neni mi moc dobre a sel si lehnout
takze varim, hlidam kaju a stridave chovam plakajiciho a chrochtajiciho bena ....... jdu juknout co to jidlo at jde aspon kaja do postele …
Holky já mám tedy drahouše zlatýho,ale taky si říkám,proč nejsem na ženský.Někdy mám pocit,že každý mluvíme úplně jinou řečí,nebo,že mám doma ufouna,hodnýho,ale z Marzu.
![]()
Zdarec babynec. Tož máme za sebou vcelku pěkný den. Dítko mi i hoďku po obědě spalo, jsem docela čuměla. Dala jsem jí do postýlky knížky a ona si něco povídala a vytuhla.No a odpoledne bylo klasický, opět celé venku a prcková přišla dom zcela zmožená. Naučila se totiž skákat z vyšších předmětů a tak to furt trénovala. ![]()
A co jsem postřehla.
Amelie chjo, tak to musí být na palici.Ať jsou všichni brzy fit!A teda to potěší, čéče oni si fakt neuvědomují, co to je starat se o děti. ![]()
Stanusko tož pěkně zapomínáš.
To víš dítko krade materiál.
JAk jsi placky nakonec vyřešila. Jo a je mi jasné, že skóre za chvilku vyrovnáš a z prděj na to se přehoupněš do těhotných souložilek.
A jak jsi vyřešila vajíčka?A s těma babama neříkej 2×, nebo se k vám Nikča nastěhuje, záminka bude, že si ohlídá, jak jí vychováváš nastávající nevěsty. ![]()
Janno jé to vychází přesně na náš sraz. To by jsi mohl ana otočku dofrčet ne?
Nikčo já snad pojedu do Prahy, jenom abych viděla Honzíka tančit mambo nad nočníkem.
A krásně mu rozšiřuješ slovník, se musí nechat. Drahouš by se měl obávat, že příště ho dítko mezi dveřmi přivítá slovy, už je tu zas ten debil.
A teda nezklamal. Pěkný, že se koukal po někom jiném.
A co kašlík?Funguje?
A jako jdu se s čibukem zahrabat.Bo kalhoty si nestáhne, včera se vykadila do nich a pak si je odlepovala od noh a řvala fuj kaka, poděkoval jen jednou, nehty si nelakuje, do zrcadla maximálně vyplázne jazyk a sprostá slova neumí.Chjo, co já to mám za dceru.
A Kajku mi nepřipomínej, šmajda na ní zírala s otevřenou pusou, že ta malá holčička mluví stejně srozumitelně jako její maminka a co to je za móresy, když správní smradi říkaj to. ![]()
Lexxie a to Ti předem nikdo neřekl, že jsou to malí tyrani a uzurpátoři? No i kdyby řekl, tak ponaučení jsi si k srdci nevzala, když čekáš druhé že.
![]()
Misenko krásný metřík a tfuj tfuj tfuj!Ať je vše v pohodě! A náhodou gyndař má pravdu, víš o kolik to bude hezčí když uvidíš i bobánka tepat. ![]()
Babuldo a s Toníkem jsi spala hodně?Že by se jako rýsovala změna k lepšímu…A asi bych si objednala lázně a drahého nechala s Toníkem o víkendu samotného.
Dobrý večer, drahý šel na pivo s kamarády. Teda podezřele se na to vymydlinkoval, ale holit se mu nechtělo tak to horký nebude. No říkal, že je zpátky do 10. Tož jsem zvědavá.
Nikčo tvůj spolubydlící opět nezklamal. Já bych snad ani nečekala, že ohlídá správného. A Bubly připomínka je trefná.
Ty jo to z vás lezou věci jak Kája od Amelie mluví, tak to by mě asi taky chytla deprese. U nás někdy luštím co říká mlaďoch říká.
Bublo jj dneska bylo moc krásně taky jsme byli venku na písku a pak mi šli s tatínkem natrhat šípky na výzdobu.
Stanuško že by se rozjížděla těhu demence. Neboj bude ještě hůř. ![]()
A si mě tu navnadila s těma bramborovýma plackama.
Babuldo tak to bych po něm asi něco hodila. Oni si to chlapi dokážou vybrat v tu nejmíň vhodnou dobu.
Amélie tak ať se ti povede brzo zahnat Káju a Beník usne. JJ rýma je hnus.
Míšenko krásný metřík a určo bude všechno dobrý. To pak už budeš mít i fotku.
Lexxie jj oni to zkouší co se jim povolí a jak to jde jednou tak to jde víckrát.
Bublo-co bych dělala,počkala jsem, až se Ema probudí, a to už přijela rodina z Prahy ,a jeli jsme pro větší nákup a vajíčka taky.A placky už jsou hotové,až mi povolí listové,tak půjdu na štrůdl.Zítra jen řádně vydrbat koupelny a vytřít a valuxovat a haranti vzhůru k nám.
Se už na ně těšim.
Amelie-tak tebe lituju nejvíce,mít lazaret doma a sama se všechno starat ne s příliš spavým a klidným mimčem,sem tam hlídat psa a pak oslava pro 20dětí-ty jo,ty jsi superžena. ![]()
Jo a ještě jsem chtěla,já si náhodou myslím,že Míšenka má v bříšku klučinu.Nikčo,to je hozená rukavice,které tip vyjde????
![]()
Vasinko no třeba se mydlinkoval proto, že kdyby to na Tebe přišlo, tak když už bude v porodnici pod vlivem, tak ať je aspoň čistý.
A neboj z Kajky by Tě depka nechytla, by Honzík taky povídá a navíc chodí na nočník, z toho by zas měla depku Amelie.
A jako Ty se chystáš ještě na výzdobu jo.
A jakou, nahoď inspirejšn. Jsem se rozhodla, že už si budu dávat na stranu inspirace na vánoce a že se pomalu vrhnu na chystání výzdoby.Si chci koupit tavnou pistoli.
Stanusko jo tak to jsi to vyřešila dobře.
A není škoda toho úklidu?
Dyť to bude za chvilku k nepoznání.
A kolik těch smráďů čekáte?
Ahoj,tak my cele odpo taky v luftu,sbirali jsme kastany,pousteli jsme draka a obesli par znamych.
ad bydleni s zenou:tak nevim,jestli by to se mnou nejaka vydrzela!:-) V tom jsou myslim chlapi odolnejsi;-)
Me skoncili nevolnosti,presla me i unava a misto abych se radovala,tak stresuju,jestli je mimi v poradku:-(
Misenko:21.jdu na screning,tak budeme nervozni obe.
Davmi-kaštánky jsme s Emou taky sbíraly.A 21.10 taky půjdu na konzultaci výsledků tripllíků.
A jak je dneska?
Bublo-nakonec dětí moc nebude-Davídek dva spolužáky a Estrka taky dvě spolužačky.
Davmi jé jak se líbilo Vojtíškovi pouštění draka?A nestresuj!Stejně by jsi to nemohla ovlivnit, takže si říkej, že máš tu kliku a bude Ti už jen dobře!A kaštany jsme šly taky sbírat, ale strom byl obsypaný jinýma dětma a tak jsme neměly šanci.
Stanusko náhodou to na pořádný bordýlek taky stačí. ![]()
Davmi-já jsem trdlo,vždyť píšeš,že ti nevolnosti skončily.Myslíš,že už natrvalo?
Účast nevalná,jdu kuchtit ten štrůdlik a udělat v kuchyni trošku pořádek.Potom zase mrknu.
ahoj
Nikčo hele, aby vás Honzík nepřevezl a nebyl nejchytřejší z celý rodinky, jenom si to prostě schovává na později..a koukám, že story s Matesem pokračuje, manža je dobrý, že sledoval jiné dítko..holt si to budeš muset zkontrolovat sama ![]()
Z Kájy bych měla depresi taky, ten náš pořád mluví čínsky a občas z něj vypadne nějaké slovo, nebo věta typu..papa aupo..mama tam..úžasné
, dneska předváděl asi 10 minut, jak dělá vysavač, to m jde skvěle. Bublo jj. já vím, že jsem na něj měkká, prostě to nedokážu ho tam nechat řvát, stejně k tomu před porodem dojde, ale pořád to odsouvám.
Stanuško ty máš teda velký úklid, to budete mít krásnou oslavu, pošli fotky. Ti taky přeji holčičku, ale zase kluk by vám tam vyrovnával skore a David by měl určitě velkou radost, ale to bude mít i tak..
Babuldo, tak to by chlap sice na promítání šel, ale mrňouse bych mu vrazila s sebou. Se přece potřebuješ vyspat, odpočinout, to musí pochopit.., já mám celkem štěstí, že večer ukládá manža a mám klid, když už ho vidí 2-3 hodinky denně, tak si to alespoň užije.