Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3496
3.10.08 12:06

Míšenko: tobě dr řekl tak brzy termín? To asi podle poslední MS, ne? Protože můj mě ho zatím neřekl, dělá to asi podle ultrazvuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 12:11

zari - nene,neřekl mi termín,já u něj ani nebyla,já si to vypočítala dle MS,ten můj to vždy vypočítává dle MS a dle ultrazvuku dává druhej,ale pořád se řídí tím dle ms.já si to vypočetla na rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.10.08 12:20

heleďte tak ještě jinak :D já ty maily dorozešlu a podle toho jak se vyjádříte, tak se vyjádřím k segře od maki, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.10.08 12:30

jo a zamknutí diskuze je mi šumák, takže spíš souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
3.10.08 12:34

Zdravim,

Baru to zalomila, tak ma kavicku a jdi se konecne kouknout co se tu deje :-)

Kdo nas smiruje, nebo kdo koho? Ze se musime zamykat. Zrovna nedavno jsme si rikala, ze jsme snad mezi poslednima, ktere nejsou zamcene. Ale pokud s timate nektera velky problem, je mi to sumak, zda se uzamknem. A za spravce bych volila Bublu.

ad sraz: z nasi strany to neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 12:38

Babuldo - tak já se podřídím,takže jak se rozhodne,tak bude.klidně si i trošku připlatím - vy mi za to stojíte no ne? a je to jednou maximálně 2× za rok :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
3.10.08 13:01

Hezké odpoledne!

Tak dítě spí, sláva, má teď nějaký nervní období, pořád kvůli něčemu řve, hrůza. Jinak je s ní ale prča, jak mluví čím dál víc a jak z ní občas vypadne nějaká fráze… třeba nám teď začala v autě říkat „zprava dobrý, zleva taky“ :lol: Neuvěřitelný, co si ty děti zapamatujou…
No, jinak jsem asi nepsala, že jsme byly v úterý s Baru na orientačním běhu, pro prcky tam byla dvoukilometrová trasa po fáborkách, tak jsme to asi až na 200m statečně odešly, nicméně skončily jsme sedmý ze sedmi holek (ale Barča byla jednoznačně nejmladší a fakt jsem jí poponesla jen jednou). Včera jsme byly u tchánovců, tam jsem se nacpala jak taška a televize mě totálně dovycucla, takže jsem měla odpo náladu pod psa, naštěstí mě kámošky vytáhly na kafe, vzala jsem i Barču a ona si tam hrála v dětskym koutku, tak jsem se nakonec nějak zmátořila, díkybohu.

Jinak dodatečně přeju oslavencům vše nej, ta Míšenka a její novina mě tak dostala, že jsem ostatní info úplně zazdila :oops:

Ad zamknutí diskuse, je mi to jedno, chápu, že pokud někdo někoho šmíruje a pak to použije proti němu, je to i záhodno. Tak jak se rozmyslíte. Jo a Míšenko, já sem primárně nechodila Tě sem šmírovat, já to zjistila až časem, že to seš ty - ale snad jsem Ti tím odhalením nijak neublížila, to by mě mrzelo. Ale jinak všechno dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 13:08

Eržo - né já to vůbec nebrala tak že mě chodíš šmírovat,jen že je to prostě náhoda,že ty znáš Dopinu,ta zná Tomáše,já tu něco napíšu tajně,pořádně ho pomluvím :lol: :lol: a už to jede.tak prosím to těhu jí ještě neříkej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.10.08 13:13

ahoj,

hlásím, že žiju, ale mám to od včerejška od rána jaksi nabité a nic nestíhám…

ad sraz: já osobně bych byla pro Škrdlovice, ne kvůli penězům, ale kvůli výběhu, babuldo, kdyby bylo nejhůř a nebylo na noc v chalupě k hnutí, nabízím, že vezmu pro sebe a děti polní výbavu a klidně se vyspíme ve stanu, ráno se nasomrujeme dovnitř na snídani a jsme v klidu :wink: v případě deště si můžeme chrupnout i v autě, místa tam mám na taneční sál, takže jestli ti moje 2 postele pomůžou, klidně je oželím :wink: kdokoliv navíc mi nevadí, jen upozornit předem, že propereme kdejaké téma :lol: :lol: :lol: :lol:

ad uzamčení diskuze: podřídím se většině, nově příchozí už nečekám, myslím, že ani nebude moc maminek, které mají stejně staré děti a sledují nás…o šmírování mé osoby zatím nevím, pravda nešířím se, že tlachám přesně tam a tam…omezuju se na „diskuze na netu“… a pravda jak psala Stáňa, hooodně filtruju, co vypustím do éteru…naokenc jsem to tu psala teď někdy, že je toho na probrání hodně, ale že to nechci dělat veřejně… tak nějak mám pocit, že veřejný servr nemusí nutně vědět vše o mé osobnosti :lol:

No a jestli jste zvědavé na aktualitky od nás :lol:
Včera jsem měla den s kamoškou, dopoledne jsme zajeli s holkama na kafe, vzaly to přes vinotéku a už v deset ráno jsme si na zdraví daly burčák :lol: posilněna zlatavým mokem jsem se vydala řešit svou zpropadenou reklamaci Jané carrery a byla jsem natolik asertivní, že si dnes jdu pro penízky :lol: v polední pauze jsem finišovala na dortu, bohužel práce kvapná, málo platná, beruška nebyla podle mých představ, ale pouze omezených časových možností, ale dětem to bylo šumák, dospělí to hodnotili kladně, aby se zavděčili paní domu a nedostali hadrem po čumáku :lol: oslava se vydařila, hlavní dárek Markétka ocenila (a všechny děti taktéž), od rána si s domečkem hraje, takže jsem nadšená :wink: večer děti znavené usnuli bez problémů a matka mohla vyrazit do víru nočního podniku, akce se povedla, kamoška si dala do nosa a bylo s ní veselo, seznámily jsme se s kdekým :lol: no prostě jsem si pořádně odfrkla, vyblbla se a ve 3 ráno byla doma jako na valašce :lol: :lol: :lol: děti mě nechaly vyspat až do 7 hodin, což kvituji s povděkem, jsou to zlatíčka :lol: Markétka prý sice v noci předvedla ječák, když zjistila, že tu maminka není, ale tatík to překonal a nevolal…

A ještě bonusovka na konec…měla jsem na tento týden v horoskopu, že nemám ukvapeně řešit rodinnou situaci, že mám počkat, že se věci ukážou v jiných, nečekaných souvislostech a nahlédnu na věc i z jiného úhlu pohledu…tak astrologie má asi něco do sebe…včera jsem se oklikou dozvěděla, že vlastně celý problém sobotního odpoledne byla prdel, protože já trubka nechala doma spacáky a vybavení na noc a proto jsem nakvašeně musela odjet s dětma domů :roll: pravda pro mě zcela nečekané souvislosti…a jsem děsně ráda, že znám i mužský úhel pohledu :lol: nicméně jsem se posunuli o kus dál a z tiché domácnosti máme polotichou :lol:

a ještě nějaké drobné foto z oslavy, Markétka a její dort

http://rodina.cz/…_tka_2_2.jpg

děti obdivují dárek
http://rodina.cz/…_tka_2_3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
3.10.08 13:19

tak ted jsem uplne out :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.10.08 13:19

kurňa pavčo to mi chceš namluvit, že jsi ten dort i s beruškou dělala sama 8O 8O no jdu se zahrabat, tohle bych nesvedla ani za 100let!
a jinak neblbni, zas nás tam tolik nebude, abyste nedostali postel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 13:20

Pavčo - tý jo,dort je úplně nádhernej,jen co jsem tam viděla,fakt super.jsi šikula,je fajn že se oslava vydařila,že se dárek líbil a hlavně že jsi si pořádně odfrkla a trošku si užila.jen tak dál :lol:

ad sraz - já bych byla pro Věcov.za prvé - lepší spaní, 2 kuchyně a koupelny,venku ty houpačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
3.10.08 13:22

Pavčo - ty seš teda sebekritická, vždyť ta beruška je perfektní! Domeček mám v plánu koupit na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
3.10.08 13:23

Pavco:co blbnes,vzdyt dort je uzasny!
Misenko:a uz jsi to nekomu rikala,ze jsi tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
3.10.08 13:24

Pavco: dort je krasny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie