Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
3.10.08 14:49

Evi - co blázníš?prosím tě,kam bych chodila,však k nám patříš ne?já ti tím vůbec nevyčítala,to fakt né.to by mě ani nenapadlo.jen jsem to napsala jako příklad.a krom toho přeci vím, že i kdybych Tomáše nějak pomluvila,tak nemáš důvod to Dopině říkat no ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
3.10.08 14:54

Míšenko, a četlas ten můj příspěvek, že jsem už Dopině stihla říct o tom, že čekáte druhý mimi? Možná jsem to nenapsala jasně… Jinak chápu, že bys mě asi nikam nevyháněla… JInak si vůbec nevybavuju, že bys tu Tomáše pomlouvala… a i kdyby, takovejch momentů ve vztazích je, že o tom někomu říkat asi nemá smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 14:55

Eržo - tak to jsem nečetla,tak to tě fakt zabiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
3.10.08 15:00

Míšenko, já si říkala, že jsi to asi přehlídla… no, tak já se jdu někam zahrabat… nebo si hledat nějakej jinej server… no, bylo mi tu s vámi moc fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 15:05

Eržo - né to nemusíš nikam prchat,ale dostaneš za uši.tak prosim tě Dopině napiš at to nikomu neřiká, hlavně at to nepíše Tomášovi a at pak dělá překvapenou. jo a ode dneška ti budu říkat slepičí prdelko :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
3.10.08 15:14

tak dočíst se mi nedaří, dítko si žádá pozornost.

díky za podporu, já jsem přesvědčená, že to bude v pořádku, i díky tomu šíjovému projasnění, i teď na UZ mě dr. upozorňoval na nějaký věci, který děti s Downem nemají. Jenže si říkám, že to jsou všecho indikátory, který říkají že s nějakou pravděpodobností to bude v pořádku, s nějakou že ne. A asi si netroufnu tenhle negativní indikátor ignorovat. A taky s Honzíkem zblbli ty testy a počítali to podle stáří o 2 týdny víc, hnali mě na plodovku, ale já je donutila udělat nové testy a ty vyšly OK, tak jsem nikde nebyla. A ty špatný výsledky byly 1:95, takže teď to vyšlo dost hůř a to už mě nahlodává.

A ten screening v tom 12 tt - no UZ dělal dr. velmi pečlivě a bylo to v pořádku, ale z krve nevím. Nějak jsem si nepamatovala, že se má dělat i krev, tak jsem si o ní neříkala a tak jí asi nedělali. Já si pamatovala jen to šíjový projasnění dle UZ a to bylo Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
3.10.08 15:15

Míšenko, abys viděla, že se vážně kaju, tak tu potupnou přezdívku přijímám. Já už jí hned napsala, aby dělala, že nic neví, doufala jsem, že mě to zachrání i před tím potupným přiznáním se Tobě, ale nakonec jsem se přiznala… Tak snad to nikde neventilovala, psala jsem maila a ona neodpověděla, tak snad má hodně práce a nemá čas posílat to dál… Díky za shovívavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
3.10.08 15:17

Pavčo, dort je nádherný, co blázníš, to můžeš rovnou vystavovat, děti vypadají moc spokojeně. To jsem ráda, že je to u vás lepší, dusno není dobrý a stejně se tak moc nedá fungovat, je dobrý si věci vyříkat.
Takhle to má trochu švagrová, pracuje a o víkendech je švagr většinou jeden den někde v čudu, takže má dítka zase ona a přes týden chodí on ráno v 6 pryč a večer před 6-7 doma taky není v tom lepším případě..no je tolerantní, já bych už vypěnila a nechala mu dítka a někam na víkend odjela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.10.08 15:18

Slepičí prdelko - nemáš zač :lol:

tak já jdu dělat dort,a pak hurá na oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
3.10.08 15:28

Tak drámo dobře skončilo, to jsem ráda… Tak jdu vzbudit dítko a mažem pracovat na zahradě, ráno jsme všechno nestihly.

Žanetko, ty se teď hlavně drž, protože stres ničemu nepomůže a ty výsledky můžou bejt zas pomýlený, podobně jako ty u Honzíka.

Míšenko, pěknou oslavu a ať se dort povede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
3.10.08 15:32

žanetko, tak to u nás může být jinak, tady to dělají z UZV, krve a věku matky a to všechno nakombinujou, asi nejpřesnější je ten UZV, tam měří množství tekutiny, takže pokud jsi to měla v pořádku, tak je snad riziko minimální, ale pro jistotu asi radši jdi..

taky jsem ráda, že jste si to holky vyříkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.08 15:59

Čauký,

tak my jsme právě přišli ze školky, dneska dřív, bo musím stihnout komplet úklid, zítra od rána máme návštěvu.

Jenom to nejdůležitější - Žanetko - já jsem byla u obou na plodovce a výsledek znáš.
Pamatuju, jak mi to dr. poprvé řekl, já jsem vůbec v tu chvíli nemyslela a jenom brečela, ale on mi říkal, že výsledky z krve bývají často špatné, protože to je moje krev a všechny moje problémy se odráží v tom rozboru a výsledku. U Petíka jsem už s tím počítala a dokonce jsem byla ráda, že můžu jít znovu.
Takže držím palce, ať máš co nejdříve v ruce výsledky s těmi nejlepšími zprávami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.10.08 16:13

takže demokraticky rozhodnuto pro škdlovice, ještě tam znovu napíšu a zdůrazním nutnost tepla, ale neměl by to být problém

žanetko: držím palce věřím, že to bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
3.10.08 16:15

Žanetko určo to bude dobrý. Já vím lehko se to řekne, ale nestresuj se, přece ty výsledky ve 12 týdnu vyšli OK.
Bublo klidně se můžeme zamknout ať tvůj ex utře. Mě už to napadlo po aféře Kammi. Přece jen kdo chtěl už se přidal. Jo a Majda je dost šikovná, že by po mamince. :P
Pavčo dort je krásnej a chápu, že kvůli dětem toho člověk hodně překousne. :wink:
Eržo u vás neprší? Tady od rána neustále prší nebo alespoň mrholí.
Míšenko tak si užijte oslavu. :wink:
Stanuško to jsi hodná, že by jsi poslala, ale to bych dětem nemohla udělat. Tak ať se vyřádí a ty to přečkáš.
Normálka mi tu je líto. že ten sraz bude beze mě. No když to jen trošku půjde tak se alespoň přijedu podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 16:38

Zanetko-to je noční můra,taky se bojim,i když si teď říkám,že jsou často falešně pozitivní,jenže se určitě moc bojíš dál.Kdy jdeš na plodovku?Snad co nejdříve a výsledky nějaké předběžné snad řeknou do tří dnů.Vydrž,je mi to líto,že si musíš zažívat takové nervy,ale věřím,že jste důkladně prohlídnutí z UTZ a že jste úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí