Poradna duly
Jana Čurdová
Nikčo-heleď,jak to,že Míšence holčičku přeješ a mě ne????Honzík je slouďouš,jako anděl co říká prdel.
Matýsek s ešunkou tu slzim.
![]()
Bublo:jsem u nasich a tady vzdycky nemuzu usnout,nevim proc.A Vojta dekuje stylem dekju,posim.Asi nevi,co kdy rict,tak to rika najednou.:-)
Nikco:jake jsi byla vubec ty dite?Taky takovy akcnak?:-)
Bublo-ale Nikča má pravdu,co jsem těhotná,tak skoro vyjma asi 15× na tro prdim.
Ale jen mě vyškrtněte. ![]()
ahoj
Míšenko strašně moc gratuluji a držím palce, ať je všechno, jak má být. Já jsem to taky tušila..další jasnovidka
, jsem si říkala, Míšenka zrušila metřík a vybafne na nás s nějakým překvapením..tak to je skvělý a vyšlo ti to těhotnění před létem, ideální.
Nikčo, tak to je mates celkem drobný a jak je velký? No prostě to není ranař, zase je strašně chytrý kluk, ale to bránění je fakt potřeba. Šikana je fakt hnus, doufám, že to dobře dopadne, dej vědět a taky se uzdravte..
Bublo, taky si myslím, že jsme dobře připraveni, u Edíka jsme první měsíc chtěli jet na pohotovost, protože nám ten řev nepřišel normální..a třeba to tak hrozný nebylo, ale nám to přišlo strašný
Je fakt, že si nás u dr. dlouho pamatovali s tím naším expertíkem, který nejdřív z plných plic řval a v další vteřině upadnul do spánku..to koukali, ale říkám, teď je v pohodě, ani se moc nevzteká..
Vašinko, tak ti přeji, ať se Jáchym vylodí, když ti to bude nejvíc vyhovovat
K testům v Holandsku, tak když jsem byla těhu s Edíkem, tak tady byl standardně jen uzv. v 12. týdnu a krevní testy na RH faktor, HIV atd..žádné tripple testy, uzv. ve 20. týdnu, plodovka, streptokok, vnitřní vyšetření atd. neprobíhalo..samozřejmě, kdo chce si to mohl přiobjednat, ale základních vyšetření moc nebylo. Na druhou stranu jsou tady ty porodní asistentky hrozně fajn a mají bakaláře, takže i samostatný porod vedou, pokud jsou problémy, tak se přesouvá do porodnice..oni jsou holanďani v tomhle dost konzervativní a k prenatálním testům dost obezřetní. Švagrová měla u obou dětí pouze ten uzv. v 13. týdnu a jinak žádné jiné prenatální testy, ale ona ani nechtěla..
to jsem se rozepsala, omlouvám se, jen pro vysvětlení..
Tak Alex stáhnul na CD film Once, tak jsme se koukali, už jsem ho jednou v kině viděla, ale je to fakt pěkný..
Stanusko: prej vyjma asi 15krat,ja ten prvni trimestr nedavam:-) a to doslova,pri predstave chlape je mi jeste hur:$ no chudak Standa:-(
Davmi-ale to počítám i to,když jsem o tom nevěděla,že jsem těhu a taky přeci jen na dovolený je to jiný.Úplně na začátku jsem ale měla chutě veliké,ale jaksi vyhasly.
![]()
Davmi zvláštní, že jak nejsi doma, tak ani těhotenství neúčinkuje. To musí mít Standa radost , že u nich nespíš a o tom druhém ani nemluvím. ![]()
Stanusko hm, tak i za dobu posledního těhotenství jsi mne trumfla.
![]()
Lexxie škoda, že jsi neznala už tehdy naší diskuzi. By jsi zjistila, že v tom nejsi sama.
A film jsem taky viděla a jj pěkný.
Bubla: sorry, asi starecka demence, ci co
![]()
Nikca: dost dobra story
preji krasne prochazky
U nas zase Elliotovo oblibene: BAGR(GRRRR) coz tady znamena slusne receno, miti sex s nekym do „druheho“ .. dokud rikal jen BA bylo to ok, ted jdeme po meste a dite rve bagrrrr bagrrrr
ze je to anglicky digger proste nebere..
No, to je fakt jajn, že se bavíte
Manžel se mnou nekomunikuje- / čím si myslíte, že ho Hóník přivítal
/prý od koho to asi Honza má. A že se na ženskou chovám nevhodně, že to nemá rád
..Hm…tak jako kanálník nemluvím a na o-e tedy také nebudu. Stačí, že vždy u tchánovců překládá má slova, že to neznamaná zas to co oni si myslí neb se to v Praze nebere tak doslovně…
No! Asi si půjdu dát ještě panáčka- minule jsem to nezmákla celý vychrupnout ![]()
Bublo - a mně vytvoř kolonku : doma odmítá ![]()
Stanusko -ani ti nevím , no ,asi, že jsem si Emičku chovala a to bylo tak krásný, že ti závidím
A navíc pro Mísenku je holčička snažší práce- ona si s nima lépe rozumí. Ty s tvou náturou zmákneš v poho kluka ![]()
Davmi - já byla tichá, hodná, milá, hubená,klidná holčička s modrýma očíčkama a bloňďatýma vláskama do pasu. Jedináček, co nosil samé jedničky a jezdila jsem do Rakouska se stejnýma šprtama za odměnu v komunistické soutěži: Vynikám a proto si zasloužím
![]()
nepřihlášená matka anělů s ďáblem v těle ![]()
Jé, Míšenko, stráááááááášně gratuluju! Jako bych to tušila, jen jsem chtěla nakouknout a tady zas taková novina… Tak držím pěsti, ať je všechno ok! To dostal Tomáš pěkný dárek… ![]()
Valím do postele, dobrou všem!
Eržo, dobrou a dej vědět, jak se vám daří.¨
Janno, tak to vám Elliot ještě připraví veselé chvilky, alespoň se nenudíš ![]()
ješiš ženský nemohlo by se jet bez dětí, ty mi v tom dělaj děsnou rotyku
jako my se vejdem, jenže co starší děti, že tak si tulámu hlavu jak to uspořádat, ještě další hledám, ale nevím, nevím
takže - věcov - malej, pokud se týká spol. místnosti, musely bychom vzít celou chulupu a to je fakt drahý
škrdlovice - ty jsou dobrý jak na spol. místnost, tak na cenu, problém jsou pokoje, vejdem se jen když se pro děti a mimi vezmou cestovní postýlkya byly bychom tam dost nahňahňaný (krom toho někteří z nás, stále v noci ječí-hamííííííííí)
míšenka: moooc blahopřeju k //, hahaha i já jsem to tušila, že něco takového přijde jak zmizel ten tajemný metřík
tak pěkné těhotnění ![]()
babulda: tak my se hlásíme, stačí nám postele 2, pravda Honzu už do žádné cestovky nenarvu
a chalupa je mi jedno, v nejhorším připlatím ![]()
nikča: pěkný perly a živě si tě dovedu představit, jak někde soudruhům recituješ
akorát nechápu, jak jste za totáče mohli jezdit za odměnu do Rakouska…to se asi někde spletli ne?
a Mauglí se prostě originál a svýmu chlapovi řekni, ať není předpojatý ![]()
Já jsem splácala dort, ještě ho dopoledne dodělám a odpo přijdou kamarádi na oslavu ![]()
Tak všem sladkou dobrou noc ![]()
Holky vy jste se posledni dobou v tom ecani nejak rozjeli … nestiham docitat … dodatecne vsem oslavencum vse nej k 2 rockum … Pavco nakukuju po tvem vytvoru a ono nic, tak se pochlap a hod foto … ![]()
Misenko mooc gratuluju …
Babuldo: ja bych prosim take jela a obe me deti
aby jsi si mohla zrusit ten otaznicek
A co ta Polnicka je to kousek od Skrdlovic a asi nas bude akorat tech 8 … ja jen ze pokud tak jeste funguje ta masinka, jestli ji na zimu nezaviraji, je to hezky pro deti