Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
1.10.08 10:36

Pavco: pridavam se k holkam,nedochazi mu,jak ma skvelou rodinu!!
Bublo:neboj,Madlenka to zvladne a aspon jim tam pak bude spinkat po obede.A rodice tech deti,otec je Ing a mamka ucitelka v materske skolce,ale kocka,takze krasne po mamince a chytre po tatinkovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
1.10.08 10:43

Pavčo - přesně jak píšou holky,ono mu to nedochází,vždy mu vše prošlo,bylo tolerováno,tak si říká - ále ona se vyvzteká a zas bude pohoda.já bych mu dala :twisted: :twisted: ,a jsem zvědavá na dortík,doufám že hodíš foto

STanusko - no jo,takže jsi vlastně utekla i povinné amnio že?tak to je dobrý že si tě tak hlídají,dělají různé vyšetření,aspon víš,že je vše ok.

Davmi - jsem se nasmála těch 30 kalhotek na šnůře - takhle podobně to vypadalo i u nás,jen jsme 3 dcery, a teda žádná vejška a žádná modelka už teprve ne. :lol: :lol: naproti nám zas bydleli manžele,co měli zase 3 syna a hrozně mamce záviděli holky :lol:

bublo - no se obávám že u nás polední spánek taky padá,jak jsem byla v jablonci,tak nechodila spát, včera jsem jí dala,ale pak večer hučí do 10,a když nejde spát,tak v 8 už spinká a je klid.tak tě budeme asi následovat.a neboj,určitě si Madlenka ve školce zvykne na jejich režim.

Lexxie - no jasný,kluk nebo holka,každý má své pro a proti.

tak Tomáš vzal Aničku ven a šli trhat jablka,no leje tam,ale dostala pláštěnku,nepromokavé šustáky,holiny a bude spokojená.jí déšt absolutně nevadí.no a já tu šůruju a meju nádobí.

od zítřka nám zas začnou oslavy,zítra jedem ke známým,jake jsme tam už nedávno spali,slavíme Tomáše,pak druhý den u tchánovců oslava Tomáše a tchána a pak jedem do jablonce k našim, a tam oslavy táty,tomáše,obou séger.no to bude sláva.

tomášovi upeču Harlekýna,moc si ho přeje,a pak udělám pomazánky a asi upeču šlehačkovou roládu bez mouky.uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 10:49

Misenko:jak ja bych mu dala,prave nedala:-)
My jdeme zitra rano za tetou s Vojtou do skolky,tak jsem na neho zvedava,teta ma malace,takze deti 3-4roky,tak by se mohl vyradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 10:56

Míšenko-za prvé mi nebude v den porodu 35let,ještě stále 34,čímž nespadám do plošného odběru pl.vody a za druhé nic není ještě jisté,pořád ještě nemám výsledky z druhého screeningu.V případě špatných výsledků posílají na amnio i mladé maminky. :wink: To bych pak musela zvážit rizika a pak bych se rozhodla,ale nejspíš bych hledala někoho na podrobný genetický UTZ než amnio.První screening mi dopadl dobře a je prý přesnější a mnohem méně často má falešně pozitivní výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
1.10.08 10:56

Davmi - no myslela jsem že dala co proto :lol: vždyt to by bylo za ještě za odměnu.no to se Vojtík určitě vyřádí,a co to jsou malace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 11:15

Stanusko:a to se muze stat,ze 1.screning dopadne dobre a 2spatne?Ja myslela,ze po 1uz se muzu radovat.
Misenko:malače,jako male deti,u nas jsou malači a velkači. Pisu z mobilu,tak mi tam chybi carky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
1.10.08 11:20

Ahoj,

všem oslavencům všechno nej, nej, nej :-)

Já jsem vzorně přenesla chcíplost na Honzíka- tak už má teplotu…no, to mám radost :?
Matesa mlátí druhák na tréninku v šatně- včera se přiznal…po hóódně dlouhé diskuzi :roll: Nechápu, že mi to neřekl dřív a navíc, že mu jí také nefláknul- kor, když je o dva ročníky starší než ten zmetek.
Teď ve čtvrtek tam teda půjde manžel a okoukne - co se tam děje, do šaten je snad i vidět…no, to je síla…

Pavco - co, kdyby jsme sestěhovaly ty naše dobráky k sobě :wink: a my může žít spolu :D

A Bublo - ty zvědavko :lol: a mně to teda také zajímá :lol: :wink: Za mnou totiž Pavča nejede :?

Bublo- také mám andílka :wink: … ale pouze na fotce 8)
 http://i120.photobucket.com/…/andilek.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 11:20

Davmi-jj,i to se bohužel může stát.Pak máš ai v hlavě pěknej zmatek.Do budoucna jsem někde četla,že by ten první screenig ve 12tt měl nahradit screening v 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
1.10.08 14:02

Tak jsem Markétu konečně dostala do postele, protestovala, že spinkat nebude a pak byla během minuty mrtvá :lol: Honzík si tu hraje sám, tak mám chvilku, ale musím se konečně vrhnout na ten dort, dopoledne jsem se zmohla jen na uvaření oběda a prolítnutí receptů, no nakonec jsem cosi vybrala, jestli to klapne, tak bude čokoládový dort se světlým krémem a broskvemi a nahoru ještě uvidím, jak to dopadne (čokoládový proto, že tatík ho děsně nerad :lol: a my s dětma ho klidně můžeme)

xbublax: tak ty bys ráda věděla, kam se ve čtvrtek chystám jo? nooo kamoška mě ukecala, že mi tu doma kape na karbit, tak s ní jdu pařit…no ona si asi představuje, jak super zábava to bude, ale já jí už předem upozornila, že vypiju jeden kokteil, padnu pod bárovou židli a bude po legraci :lol: tak uvidíme, tak či tak, vypadnout odsud prostě musím a hodlám to praktikovat pravidelně…

stanuška: na vyšetření ti budu držet pěsti, ale myslím, že pokud ti opravdu ten screening ve 12tt vyšel v pořádku, AFP bych už neřešila, ty jsou tak zkreslený, mám v okolí hooodně holek, kterým vyšly špatně, ervovaly se, byly na plodovce a fakt zbytečně…a máš pravdu i mě doktor říkal, že by rádi pro:,–(ili zrušení AFP v 16tt a nahradili tím testem ze 12tt :wink:

nikča: jj to by ten můj byl ještě rád, bo od vás by to měl blíž na lezení :lol: :lol: :lol:

Holky, děkuji moc za povzbuzující slova, je to tak jak píšete, je holt zvyklý, že vyšumím a zase mu to projde a podle toho, jak se chová, s tím i tentokrát zřejmě počítá… jenže tentokrát je to trošku jinak, pro mě to není jen tak obyčejná krize, ale nechci to tady veřejně rozebírat, tak se nezlobte :wink: je to teď pro mě období, kdy si uspořádávám priority a hlavě představu a budoucnosti…ale určitě dám vědět, jak že to u nás dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
1.10.08 14:17

Pavčo, holka, tak držím palce, ať to dobře dopadne, vypadá to docela vážně. Jasně, že hádky a tiché domácnosti jsou asi všude, ale někdy to je vážnější, no ale přeju, ať si vše vyříkáte..a taky ať vám ten dnešní slavnostní den nic nezkazí..

Stanuško, Davmi, já jsem nějaká natvrdlá z těch vašich zkratek..tak screening ve 12. týdnu je to NT šíjové projasnění, co je z ultrazvuku a z krve a AFP nebo co jsou tripple testy?? Ty prý vycházejí falešně pozitivně často, švagrové dokonce u obou dětí..a STanuško ty se té plodovky nějak bojíš kvůli případnému potratu, nebo prostě z principu nechceš? Já jsem na ni taky nešla, ale tady ti ji nikdo nevnucuje, naopak. Držím palce, ať je vše v pořádku a to budeš v době porodu ještě mladice :D Taky doufám, že Emička nebude mít žádnou reakci na očkování..

Davmi, tak to se sousedovi holky povedly, šikulové to jsou s manželkou :D a 4 dítka po 2 letech, to je docela asi zápřah..no ale dělají jim jen radost.

Bublo, no jo začátky byly takové, nebo jsem si to vsugerovávala..ale je fakt, že mlaďoch trpěl na reflux a potom, co dostal nějaké léky, tak se to se spaním a brečením srovnalo..ale pořád to byl takové napnuté, neklidné mimčo..vlastně do té doby, než se pořádně rozpohyboval, ale zase měl chvíle, kdy byl zlatý..teď je to vysmátý rošťák s občasným vztekáním..Obávám se, že druhé dítko bude ze začátku podobné, na uzv. mi řekli, že to je dost pohyblivé mimino 8O no ale teď už jsme na vše připraveni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 14:20

Pavčo-nechceš to tady rozebírat a já tě úplně chápu.Jen mám strašný vztek na chlapy.Mám vypozorováno,čím hodnější a skvělá ženská je,tím se úměrně tomu chlap doma chová jako pitomec.Nic,víc už ani slova,budu na vás myslet a držet všechno co mám,aby se chlap vzpamatoval dřív,než tě ztratí. Čtvrtek si moc užijte!!!!!!!

Ema taky spí a mě je mizerně, nemůžu dýchat nosem a tak zahučim k ní na pohovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 14:23

Lexxie:no zahul to urcite byl,meli nejak po roce,pak po 3holkach pauza a pak rekl soused,ze ma s manzelkou 4baby na krku,tak ze zkusi vyrovnat presilu no a mel dalsi holku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 14:25

Lexie-taky doufám,že Ema bude bez reakce.A k amnio,nejen že mi není příjemná představa jehly v břiše a šmejdění s ní kolem mimča,ale to procento až dvě co jsou příčinou zdravého těhotenství k potratu,je pro mě hodně.Jinak si špatné výsledky nepřipouštím a kdyby přeci jen,jak už jsem psala,snažila bych se zjistit,zda pořádný genetický UTZ by amnio částečně nemohl hodnotně nahradit,s tím,že červík pochybností by byl až do porodu.Zatim si nic zlýho nepřipouštim a jsem v klidu,to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
1.10.08 14:32

ještě Nikčo přeji rychlé uzdravení všem a teda chudák Mates, že si na něj dovoluje ten kluk, to je hrůza s tou šikanou, asi by si na něj měli posvítit..

Stanuško, tak to je dost to procento, mně se na plodovku taky nechtělo, ale pořád tam je u toho screeningu jen riziko postižení, žádná jistota..no ale to by musela být fakt smůla, když mám 1.4300 riziko , ale stát se může samozřejmě všechno a genetický ultrazvuk to je ten ve 20. týdnu, co se dělá standard, nebo nějaký spešl? Určitě bude vše ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
1.10.08 14:54

Tak už mám v lednici vakcínu na žloutenku pro Matesa. Všichni se očkovat nechceme a říkám si, že nejrizikovější je on. Teda manžel také , ale s ním toho moc neudělám. Když přijde večer domů - po cestě metrem si neumyje ruce 8O - vždy mu to musím připomínat! Jako bych neměla dost dvou dětí, na které jsem stejně sama :evil: By mne zajímalo jak ho madam tchýně=zdravotní sestra a sestra v jeslích vychovávala! Hlavně, že na mne má hemzy.

Lexxie - no hlavně já nevím co s tím dál…včera měl modřiny na ruce, tak jestli bych neměla jít rovnou za trenérem…jen nevím jak to tomu klukovi budeme dokazovat. Navíc, když je o dva roky mladší než Mates :?
A Mates je v tomhle takovej ťuňťa. Když jsem se ho ptala proč mu jí také nenatáh- tak že prý se nikdy nepral a že mu je líto, že je na něj ten kluk zlej.

Ad. plodová voda apod. - k tomu se ani nerozepisuju- zažila jsem si s tím hroznej stres, ale to má asi každý, když na to kvůli špatným výsledkům musí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí