Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21608
30.9.08 14:05

nazdárek!!!

jsem tu jenom na skok. klárka ještě spí a já navečer letím na služebku do Bruselu :-) jinak se máme dobře, ale strašně pracovně. ještě jsem ani nestihla stáhnout a prohlídnout si fotky z dovolené. až se polepším, tak sem taky něco hodím :-)

psala mi Míšenka, že bude nějaký sraz 2. víkend v říjnu. mohla byste mi prosím některá písnout do SZ podrobnosti? psala jsem míšence, že určitě pojedeme a bereme jí s sebou do auta :-)

pádím, musím vzbudit dítko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
30.9.08 14:08

Lexxie- myslíš že chce každý páreček?mě je to víceméně fuk,ale kdybych si musela vybrat,tak bych chtěla zase holčičku :wink: jo jo,u nás se taky pusinkuje,a ještě pořád hladí atd.je to super

Davmi - no já prostě nepochopim tu mužskou ješitnost,že chtějí mít kluka.jestli jste tady četli tu diskuzi že maminka čeká druhou holku a otec je naštvanej,ignoruje její těhu atd. jelikož chtěl kluka.tak mu poraď,at manželka jí nedovařené maso a je to. :lol: chudák manželka.si piš že klamu tělem,i zjevem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
30.9.08 14:09

davmi: jak pises, zdrhnout do zahranici a vzit si nejakeho silence :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zajimalo by mne, jestli to tak vidi moje mama :0))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
30.9.08 14:09

NOzu - mě ale žádná zpráva od tebe nepřišla,každopádně budu s tím počítat, a jsem moooc ráda.info ti ještě tedy pošlu v sz,ale spíš až bude vše jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
30.9.08 14:13

Davmi, to je docela síla s tím tvým kamarádem a dost smutný.., na druhou stranu, když dneska je tolik problémů s otěhotněním a kolikrát i donošením zdravého dítka, tak si zoufat nad pohlavím je dost luxus..

Míšenko každý asi ne, ale často si přejí jako druhé opak prvního..samozřejmě jsou i jedinci, kterým to je jedno, nebo si přejí stejné pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
30.9.08 14:20

Ahojte,

tak jsme sli preci jen k mudre, neb v noci zase :-( a cela se opupinkovala i v puse, na jazyku, nechce nic jist, jen tekute, horecka porad.
Angina to neni, za coz jsem teda moc rada, je to proste reakce k ockovani, ma vsechny vedlejsi priznaky, resp. vetsinu. :evil: Pry to muze trvat tak 4-5 dni. Tak mame program na ceky tyden. :cry: :cry:

Mam prosbu, kdo mate takove ty kreslici desky, kde deti toci koleckama a delaji se tam cary, nebo je k ni tuzka, pak se to treba maznutim vymaze? Nevim jak lepe to popsat :oops: . Potrebuji znacku, nebo kde jste to koupili . . . . dik.

Vsem oslavencum blahoprejem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
30.9.08 14:24

Janno:ted jsi me fakt pobavila:-)Ja nikoho konkretniho nemyslela,jen si myslim,ze ne vsechny holcicky jsou maminciny mazlicci;-)
Masozravko:tak aspon,ze to neni angina a kdy mas sichtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
30.9.08 14:27

davmi: dneska a zitra mam nocni, tak se bude snazit tatik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
30.9.08 14:34

Masožravko, tak to vás obě lituju, chudák Barča, jak to zvládá? Přeji, ať to brzo přejde a je jako rybička. Taťka to určitě zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
30.9.08 14:40

lexxie: no , myslim, ze je unavena, otravena, no proste nic moc.
Ted ji opadla horecka po Nurofenu, tak chrni, musi nabrat silu, dva dni nic neji, jen pije, pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.9.08 15:31

čaute,

tak předem děkuji všem za přání antonínovi. Na jeho narozeniny jsem se těšila, že budu tak hezky sentimentální jako minule, no sentimentální jsem nebyla ani trochu, páč mě můj milovanej syn tak prudil, že jediný na co jsem mylsela bylo za a) kurňa proč jsem ho v tý porodnici nenechla a nezdrhla a za b) a tohle jedeš ještě jednou, jsi normální :! tak to byl celý můj den, načeš můj drahý navrátivše se domů v osm večer(což je teď furt + víkendy je včudu, aby jako nabral sil, když se chystá na to druhý dítě, že :evil: ) tak pravil, že to nic tak hroznýho nebude a že jsou to ty moje hormony
pche, ráno když měl antonína ustrojit, tak mu tonda tak dlouho ječel,křčel, válel sebou, no prostě byl naprosto normální a drahý to psychicky neunes a nejdřív ho zmastil a následně strčil pod studenou sprchu, tonda se neuklidnil, za to drahého málem odvezli :D

ad sraz: paní stále neodpovídá, dnes jsem znovu psala dávám tomu do zítra, jinak píšu jinam, zatím tedy monitoruju 9 lidí

stanuško: bože holka já takhle vypadal no před anotnínem, zničil mi figuru holomek jeden, ale tobě to fakt sluší :D a s holčičkou mě též mluvíš z duše, jen abych si to nemalovala a pak ta moje případná holčička nebyla ještě větší sígr než antoš

ad telka: no u nás jede tak hodiny - ráno - když někdo vstává v 5, tak se holt nedá fakt dělat nic jinýho než mu toho krtka pustit, že

žanetko: jo holka rozumím ti, ale stejně gratuluju a hlavně ať je hošan zdráv, jaký bude jméno?

vasinko: hele ty mazej rodit, já mám dneska tip, tak ať se naparuju :D

všem oslavencům vše nej

marodům - soplům zdar, zvláště barunce přeji brzké vyzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
30.9.08 16:18

libo znacku to nema a bylo to z tesca .....

ale ted mam novinku pro Kaju - dostala to k narozkam - je to taky na kresleni - http://www.ukocicek.cz/detail.php?… da se sehnat na ebay …

foto vysmateho Benika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
30.9.08 16:48

babulda: :D , koukam, ze taky mate doma veselo a tatik se snazil, to se musi nechat :lol: :lol: a nevlezl si potom pod tu sprchu sam :-).

am: diky, kouknu na ebay. Benik je uzasnej . . . musim ztahnout ty fotky z toho srazu :oops: :oops: ..... co oslava?

Byl pokus o podani Paralenu tbl. formou :arrow: :-( :-( , proste paralen, panadol blije, ale evidentne uleva, neb sla s dedou do susarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
30.9.08 16:49

Amelie, Beník je nádherný a vypadá starší no a krásně se směje, to bude nakonec vysmáté mimčo :D

Babuldo holka, teda ty trpíš…a manža je teda třída, bych mu naopak Toníka na víkend nechala a někam se potichu vytratila..jak, že musí před druhým dítkem načerpat sílu, tu potřebuješ přece ty :)

Masožravko, tak to je blbý s tím jídlem, ale hlavně, že pije, však ona až jí bude dobře to jídlo dožene. Tak ať je brzo zdravá.

Davmi, to jsi se strefila s tím komentářem o magorovi v cizině, jsem se taky pobavila, ale je fakt, že dcera není jistota dobrého vztahu s mámou, stejně jako malý věkový rozdíl sourozenců není záruka, že si budou rozumět..

Tak kdepak je Bubla a Stanuška, Bubla určitě někde trajdá s Majdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
30.9.08 16:51

díky, holky, jasně, že mě to přejde :D tušila jsem to a jak říkám, během těhu jsem taky dospěla k tomu, že 2 kluci budou super, jen mě to dneska zamrzelo, když jsem se to dozvěděla sice né úplně s jistotou, ale myslím, že se fakt nespletl. A holčičku bych chtěla opravdu hlavně do budoucna a je fakt, že kdo ví, jak by to bylo… No nic no, konec úvah…

sedí mi tu na klíně dítě a posloucháme kakaka = skákal pes = dětské CD :-) Před cvhílí jsme udělali pár kaštanových zvířátek, tak na chvilku to zabavilo. Teď ho zajímá klávesnice :-)

prošvihla jsem spoustu 2 ročnin :oops: tak dodatečně všem všechno nejlepší.

Ad TV - u nás jede taky docela dost, vydrží v klidu celé DVD krtečka (cca 1,5 hod) a když skončí, řve, že chce ještě. Zvlášť ze začátku těhu jsem na to hřešila, že mám klid a běžel někdy za den i 2× :oops:, ale teď jsem začla trochu omezovat a dneska si ještě na to nevzpomněl, na to, že jsme nebyli moc venku, tak je to úspěch… :lol:

víc už zas nevím a s tím raubířem už to tu stejně nejde, tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital