Poradna duly
Jana Čurdová
bubla: taky doufam, ze nebude casto potreba.
Fotka moc pekna ![]()
Ahoj babuchy, tak opět nakukuju. Odpolko jsme byli s Honzíkem plavat. No já si smočila nožky a jinak s nima byla jen plavací teta.
Nic se neděje a Stanuško myslím,že ani dneska to nedopadne. Asi to vydržím až do termínu.
Svému drahému pořej vše nej k jeho svátku.
Luci teda z Barunky je slečna a krásnou oslavu měla. Takže také přeji jen to všechno nej s bazvadnýma rodičema. ![]()
Toníčkovi také všechno krásné a hlavně ať se ukáže mamce jako ten nejbáječnější starší brácha. ![]()
Bublo jen se hezky poť teď by to chtělo zdraví pohyb na zdravém těle. To prý zabírá na všchno.
A hlavně všichni marodi ať jsou brzy fit, přece tu nebude lazaret.
Xbublax - a co ex, jak teď spolu vycházíte. Nic nezvniklo po společné dovče?
Vasinko - a kdy máš termín? A nechala sis říct, co to bude nebo je tu zase typovačka?
Par fotek naši raubířky:
Svoje dnešní nové hračky - polštářek Iáček a prasátko
http://cz.fotoalbum.eu/…00000028.JPG
A tady jsem rozraubířená
http://cz.fotoalbum.eu/…00000030.JPG
Luci je to kluk a jméno jsme vybrali Jáchym a termín mám za cca 14 dní. Takže už se sotva valím. ![]()
No Barča je k sežrání. ![]()
Masozravko díkec.
A o Zari nic nevím.
Lucikry ježiš já koukám, že Barunka má dva ročky zrovinka dneska!(Díky Vasinko!) tak to moc moc gratuluji a přeji, aby byla pořád tak usměvavá a hlavně, aby byla hodně zdravá!http://smilies.sofrayt.com/…ulations.gif fotkách je nádherně vysmátá!
A s ex vycházím „relativně“ dobře. Už se s ním dokážu i bavit a on se teď hodně snaží, ale bohužel citům nedokážu poručit a i když on by chtěl návrat a říká, že mne má pořád rád, tak z mé strany to úplně vyšumělo a návrat v úmyslu nemám.
Vasinko tak tohle pocení bych brala všemi deseti.
Teda a nebuďte všichni takový pintlich a jak není den kolem termínu tak nic nechystáte. ![]()
Ahojky
hlásím se zpět od maminky,byla to paráda,cpala jsem se od rána do večera,jako vždy.
měla jsem sraz i s bývalými cvičenci aikida,tak jsme zavzpomínali,pokecali,popili - bylo to fajn. ted si tu děláme s Tomášem obložený talíř,tak si dáme do nosu.Tomáš měl narozky,tak ještě plánujem večeři.
jinak všem oslavencům přejeme vše nejlepší k 2.narozeninám, hlavně to zdravíčko
a Amelie - tobě vše nejlepší k svátku
Ahojky, akorát vidím, že jste si na mě vzpoměly, to jste hodné. Tak celé dopoledne jsem byla z té prohlídky hodně nervozní, vzal mě ještě s půl hodinovým zpožděním, tak si dovedete představit, jak mi tekly nervy. Tak těhu tam je, moc toho zatím vidět nebylo, po dlouhém hledání jsme nakonec společnýma silama objevili i srdeční akci, ale je to ještě hodně mrňavé, takže zvukově to zatím ultrazvuk moc nebral. Jsem 5-6tt, přesněj to zatím určit nedokázal, jdu na KO za 3 týdny. Jen mě trochu vystrašil, že tam mám někde krevní sraženinu, že to mohlo být způsobené přípravou na menzes, takže se může stát, že budu špinit. Takže zatím moc klidná nejsem, ale aspon vím, že tam to těhu je.....
Jinak jsem vás nedočítala, tak přeji všem oslavencům všechno nejlepší.....
Stanusko - tak to vítej v klubu
jsme to na tebe s Bublou asi naprskaly přes monitor…ale není o co stát a nejvíc mi štve, že ani spát nemůžu neb se budím frkáním, bolením krku, ucpáváním nosu , pícháním v uších, vedrem z horečky, chrchláním a bolením hlavičky mé choré ![]()
Ale Bublo !!! - to je nápad! Já jsem abstinent, ale teď nic necítím- tak to do sebe klopím/ našla jsem 40% srajdu nepitné chuti
/- tak to by mohlo zabrat a zabiju dvě mouchy jednou lahví - jak nemoc tak stres, že jsem si vzala … takového milého, inteligentního muže- jsem samo chtěla napsat
![]()
Masozravko - já tím šuntoidním teploměrem myslela to, že měří na jednom místě= v uchu pokaždé jinak +- minimálně 0,5 stupně ![]()
Takže Matýsek měl i neměl v jeden moment teplotu
…no, není to sladký přístroj ![]()
Tak já jdu chlandit-
někdy se začít musí ![]()
Ha, jsem tu taky, ale za chvíli asi půjdu za jinou zábavou… nojo, když tu všichni těhotní, musím se taky snažit
![]()
Lucikry, Barunce všechno nej nej! Já ještě odpoledne koukala na metřík a dva roky tam nebyly a najednou tam jsou…
Pak má člověk věřit těm strojům…
Září, tak to máš potvrzeno, tak gratuluju a držím pěsti!
Míšenko, ahoj! A hele, nechci bejt nějaká vlezlá, ale kde máš druhý metřík? Ale nemusíš odpovídat, kdybys nechtěla…
pěkný večer všem,
tak se hlásím, mám tu klid, děti spí, manžel je nevím kde, takže můžu v klidu okupovat počítač ![]()
Mám dneska dobrou náladu, neb počasí se vybralo a nakonec i sluníčka jsme se dočkali a taky byl Honzík dnes poprvé v novém plavacím kurzu a nemá plavací tetu, ale chlapa!!!! na což jsem hleděla jako puk, je to úúúžasnej sympaťák, plavec, no prima figura
navíc je docela ráznej na děti, takže ho poslouchají, hodina krásně odsejpá, fakt jsem nadšená a moc, začali nácvik na plavecký styl kraul, Honzík je z něho úplně odvařený, tak jsem šťastná, že po té lapálii na začátku jsme se dostali do tak báječného kurzu a mám z toho dobrý pocit ![]()
a v rychlosti, co jsem postřehla:
xbublax: držím palec, aby slivovička a grog zabrali, já piju slivovici s čajem a medem na neduhy, ale jak zabírá netuším, bývám z toha tak leda parádně nametená ![]()
září: gratuluju k potvrzení těhu a držím pěsti, aby hematon nedělal potíže ![]()
amelie: i vy se dejte co nejrychleji do pořádku a hlídání pejska nezávidím, znám to sama, občas hlídáme mamče a s dětma je to mazec, u nás se ještě pravidelně strhne bitka o vodítko ![]()
míšenka: koukám, že ti u podpisu chybí metřík o cyklu a testování… ![]()
lucikry: Barunce to na fotečkách moooc sluší a přejeme všechno nejlepší k narozeninám
![]()
nikča: ženo, ty tvoje nemoci jsou taky marast, tož natebe budu myslet, aby se to už jen zlepšovalo ![]()
stanuška: každé těhu odskáčeš nějakou nemocí? to mi něco připomíná
taky jsem to tak měla
tak hlavně, ať je to jen nějaká lehká rýma a jinak jsi v pohodě jako rybička
jo a kdy bude nějaká fotka pupíku co?
JJ Nikčo teď někde byl výzkum, že matky ny mateřské dovolené jsou často mezi konzumenty alkoholu. No tak to budeš další čárka ve statistice.
A je fakt otupíš a tak se třeba i vyspíš.
Září tak to držím pěsti ať je všechno jen dobré a hlavně, že to potvrdil.
Míšenko tak obložený telíř hm hned bych si dala kdyby ho někdo udělal.
Misenko vítej z5. Tak maminka vyvařovala ju. A trenér Aikida byl taky?
A co jsi Tomášovi koupila pěkného?
Zari tak to ještě jednou gratulace. Jak je srdíčko, tak už je to příjemné. A já jsem taky špinila a vidíš, Šmajda je „relativně“ v pohodě.
![]()
Nikčo a do pytle, takže Tě budu mít na svědomí jo, to asi nerozdýchám…houbeles rozdýchám, aspoň s Tebou bude ještě větší prdel a drahouše odkážeš tamtéž.
Hm a popisuješ to pěkně, já ještě přidávám bolest sanice. ![]()
Eržo to je vyloženě provokace! Se s Tebou asi dnes večer nebudu bavit.
(A Ty víš o Misence něco, co my ne?
)
Pavčo ty vado zírám. Zítra asi zajdu mérknout, jestli v tom našem brouzdališti taky nemaj kurzy s chlapem.
A nametené za chvilku budu taky, ale co, do rána to rozchodím. ![]()