Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2334
29.9.08 16:25

Ahoj,
tak si stále chrchlám - bolí mne celý hrudník :? , mám nateklé uzliny,nos odřený, z teploty se mi udělay nějaký fujtajbl pupence po obličeji=asi potničky - mám na to Honzíkův věk :wink: teda duševně!
Odpadal mi gel na nehtech, hnisá a krvácí mi pearcing-/po roce a čtvrt/.
Zítra razím za gynMudrem pro druhou dávku prášků na zánět…no prostě jsem úúúplně v pohodě :lol: taková k nakousnutí :wink:

Stanusko - si tak říkám aby to Žofák v tom bříšku vydýchal, když z něj všichni děláte holčičku…bych tě kopala jak vzteklá :lol: :lol: Ale jinak víš, že já bych ti holčičku mooooc přála :evil: :wink:

Masozravko - ušní teploměr za děsné peníze jsem u Matesa také řešila a zakoupila Brauna a je to na… na nic :wink: Podle zasunutí přidává teplotu- čím jsem dál v uchu tím více naměřím. Beru to jenom jako info zda teplota +- je nebo není neb není problém naměřit od 37C do 37,5C :roll:
A tak teď u Honzíka používám digitální a do zadku a basta!! :lol: :wink:

Pavco - Beskydy závidím, to musí být relax i když by to chtělo více účastníků :wink:

Bublo - tobě jsem něco chtěla, ale teď mám okno…to víš, rýmička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
29.9.08 16:28

Libo mam ty same zkusenosti s tim teplomerem … je naprd … meri to proste blbe …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
29.9.08 16:35

Bublo - už jsem dolistovala a vím…teda zatím, tak snad to dopíšu :wink:
Vítám tě do klubu chcípáků, škoda, že nejsi blíž mohla jsi si tady dávat priznic se mnou :wink:
A ty jedeš v nějakém průzkumu- ad ty filmy ?😉 jsem nějak přehlídla důvod tvého pomanutí :lol: :lol: Já se dívat na tři filmy za den, tak nevím jak se jmenuju a navíc bych 100% chrněla v půlce prvního 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.9.08 16:56

Masozravko-.ušní teploměr,stejné zkušenosti,jako holky,než jsem si byla jistá(a to skoro nikd),že jsem správně teploměr vložila,tak dítka byla tak protivná a háklivá na uchu,že si nenechali teploměr přiložit ani z dálky. :wink: Nepsala jsem to,protože jsem neměla značkový a nebyla si jistá,jestli neexistují lepší,ale asi nee.

Nikčo-mě snad bude skoro líto Žofinku prozradit,aby tvé věštecké schopnosti nedostaly újmy.Já si budu muset sladké tajemství nechat až do porodu. :wink: :lol: A jsi hodná,že bys mi holčičku přála........za jakých okolností??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
29.9.08 17:15

Stanusko - v tomto případě újma neújma :lol: …to nemá s věštěním nic společného- to je čistá závist 8) :lol:
A jo, jo.. přála…až se narodí Žofák :wink: :D …to pak budu upřímně psát ať další je Žofinka 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.9.08 17:23

Nikčo-a víš ty kolik je ženských,rodin,co si přejí kluky a mají samé holky.Když jsme byli v Chorvatsku,tak jsme potkali rodinu s pěti holčičkama,jak stupínky a v kočárku si vezli dvojčátka-holčičiky.A představ si,jak bych se tě začala bát,kdyby to fakt nakonec byl Žofák?Odstěhovala bych se s rodinou daleko a nechala nové bydlení dokola posázet amulety,aby se tvoje moc nepřenesla přes náš práh.A tebe bych oslovovala óóó,velká Nikčo,pověz co bude zítra???? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
29.9.08 17:49

Davmi - v práci je OK. Všechno v poho. Teď jsem byla ve čtvrtek a pátek na školení. Doma to parádně zvládli i přesto, že Bára měla virozu s rýmou. A já si po dlouhé době zapařila až do rána :P
A ty jsi těhulka? Nějak tady nestíhám vše dočítat, tak moc gratuluju

Amelie - teď to nachlazení řádí, tak ať jste brzo fit a nechytne to Beník.
A koukej jít do fitka, ať jsi televizní hvězda.

Lexie - u nás Barunce pouštím pohádky na Minimaxu nebo JimJam ráno, vstává v sedum, tak do té osmé, pokud mě nechá ležet. Miluje Svět Elmo. A potom tak 15 minut před spaním. Ale jelikož žijem s dědou, tak Tv běží teměr celý den, protože děda na ní kouká. Takže ji občas pustí pohádky i přes den

nezk.mamino - dort byl objednaný se vším všudy. Ta paní to dělala poprvé v životě. Barunka miluje všechno kolem Iačka, tygříka a medvídka Pů. Takže jsme ji dali časopis a ona to podle toho udělala - figurky byli s marcipánu. Dort byl obrovský a vynikající.
A doma vše zvládám v pohodě, ale jen díky Toma. Převzal 90% práce v domácnosti, takže se to dá vpohodě stíhat. Ale neumím si představit, že to zvládají bez pomoci sama.
A co novéhu u tebe? Vůbec nejsem v obraze :roll:

Eržo - jo, infekci jsme nakonec zvládli. Ale už bych to nikdy nechtěla zažít. A jak se jinak vede?

Stanuško - jo vlásky už rostou? A co u Vás? Ty už jsi taky těhulka, jestli jsem to pochopila správně?
Já bych potřebovala někoho na rekapitulaci, co je tu nového.

Ad teploměr - dávám digitální do dupky, je to boj, ale vždycky to nějak změřím

A mám dotaz - je už tady nějaké dítko odplenkované. Od zítřka chci zkusit nedat plinku na odpoledne, už 14 dní není počuraná. A i v noci už to celkem zvládám bez počurání, budím ji na nočník. Jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
29.9.08 17:51

Stanusko - to ti řeknu klidně už teď :wink: - zítra bude hnusně, mně bude blbě a Tvůj choť bude mít den po jmeninách :lol: :lol: čímž mu třesu pravicí :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
29.9.08 18:07

no jo to je pravda, Michalovi - Diskobolovi vse nej nej nej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.9.08 20:14

Ahoj,
drahoušovi gratulace vyřídím.

tak kde máme Vasinku????

Bublo,Nikčo-přidávám se do řad nemocných,zatim jen chrchli,chrchli-kuci,kuci a slzavé očičko.Bylo by mi divné,kdybych tohle těhotenství nebyla nemocná.

Tak jdu odpočívat k TV a sem tam kouknu.Ale je mi jasný,že se to tu bude zase hemžit samýma áčkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
29.9.08 20:23

Zdarec babynec. Tak angína se rozjela a prcková ještě soplí. Naštestí je to holka šikovná a nechá si dobrovolně stříkatdo nosu a dokonce i odsát. 8O Celý den řádila jak černá ruka, teplotu nemá, takže aspoň někdo je tu v pohodě. :lol: Já si po obědě vzala paralen a šla si s dítkem lehnout, ta nespala a česala mi vlasy.Po půl hoďce jsem se vzbudila a dítko masakrovalo psa v obýváku. Hm, takže je konec odpolednímu spaní. :( Teď večer mi usla, když jsem jí četla pohádku. Já si udělala grog se slivovicí a pokud to nezabere, tak mi aspoň bude jedno, že mne bolí v krku. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucikry Barunka je nádherná! A měla pěkný dort.A moc moc gratuluji k odplenkování!A bez plen je tu vícero dítek. Markétka od Pavči, Barunka od Maji, Emička od Stanusky, Barunka od Eržy, Anička od Misenky, Honzík od Vasinky, Honzík od Zanetky… jj frčí to tu.A manžel je frajer, že to takhle zvládá.

Masozravko o jé.Tož přeji, aby noc byla klidná. Jak jí je teď?A to víš, zvyklá na malou jehličku injekce, si říká, že tohle dělo by mohlo bolet. :lol: A jj reklama na auta drsná. Viděla jsem ale ještě mnohem horší polskou. :(

Davmi koukám, že tělo si samo najelo na těžkou dietu co. :lol: A by mne zajímalo, proč se tomu teda říká ranní nevolnost. :lol:
A jj já mám imunitu od děcka na pytel. Ale jen na angíny. Už moje mamka to na mne přenášela.Jí se udělala v krku knedlík a druhý den byla v pohodě a druhý den jsem já lehla s Penicilinem. :lol:

Amelie a je to alergie na psa, nebo se i Tobě spustila rýma jak trám? A chudě Kajka. :( Noc bude u vás děs běs co. :( No jo, já na angíny prostě trpím. A přesně, nemohlo mne to skolit v pátek, že bych se o víkendu zmátořila, ne to musí přijít v neděli večer. :evil: No co se dá dělat, naštestí nemám teploty, takže nějak to jde.

Lexxie my jsme byly hodně aktivní v létě.Jak se teď zkrátí dny a bude hnusně, tak se akčnost končí. :lol: (Navíc nejsme zas tak akční, jen je to u nás jak u Pavči, ráno vypadnem a jsme na hřištích a dom se jdem jen najíst. :lol: )A jak vlastně dopadla oslava?

Mamino lítat venku polonahá, tak teď nestříkám krk, ale beru nějakou dobrou lentilku na uklidnění v uzavřeném oddělení. :lol: :lol: :lol: :lol: Teda a držím pěsti, aby to byla s autem ta lepší varianta a pojišťovna vám to proplatila.
Jo a k těm tekoucím trubkám, neříká se, že stoupnouti na hovňouse štestí přináší? Tak víš kolik štestí by vám to vyplavilo. :lol:

Eržo tak to by mne taky naštvalo, kdybych zjistila, že studium jiného jazyka přišlo vniveč. Tož začni oprašovat. Teda jestli ještě máte v úmyslu vyrazit za hranice všedních dnů. :lol:

Stanusko prď na váhu! Říkej si, že je to naposledy, kdy se může cpát a pak se chlubit pupíkem. :wink: Ty jo a to je drsný s tou rodinkou v Chorvatsku.By mne zajímalo, jestli už rezignovali, nabo postaví dívčí Klapzubovu jedenáctku. :lol: A jéjej, to mne mrzí, že jsi rozšířila řady. :( Tož snad rodina nebude moc prudit a nechá Tě se vykurýrovat.

Nikčo čéče Tvůj popis zněl jak kdyby jsi byla postižená leprou. :lol: A dálka neva, přiložím ku krku svému ledový zábala a vzpomenu na Tebe ju. :lol: A ve výzkumu jo. Hm tak kdyby mi někdo za to platil, tak klidně ve výzkumu budu. :lol: No mi dotasil bratr hafo nových filmů a tak jsem jen využila víkend, kdy tu byl ex a zkulturnila jsem zase své obzory. Bo mne docela začíná srát, že už se neorientuji jako dřív v nové hudbě, filmech, autech atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
29.9.08 20:34

Jo a ještě jsem včera zvládla jednu rychlovečku
 http://i130.photobucket.com/…pen_2008.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
29.9.08 20:43

Ahojte,
tak jsem preci jen koupila Omron, znam tu znacku, s pristroji teto znacky mam zkusenosti a patri k tem kvalitnim.
A spokojenost :-)). Je jasne, ze teplota v dutine bude vzdycky vetsi nez v podpazdi, min . o 0,5 stupne. Nejpresnejsi by bylo merit v jatrech, ale to je asi technicky za ziva neproveditelne :lol:
Jo za ten klid mi to stoji.

Spat sla a mela 37,1 po Nurofenu. Uvidime rano, ale spis to vidim na navstevu u mudry, preci jen mam dve nocni, tak at je tatik klidnejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
29.9.08 20:44

Bublo - ještě jsme neodplenkovali, jen se chystám. Jsem ráda, že jsme už zvládáme kakání. Do nočníku čurame už dlouho, ale kakání jde teprve týden, ale už v pohodě.
Bez plinky chci vyzkoušet odpoledne a pak uvidím, jak to pujde v noci. Ale nic nehrotím, vše pomalu. proto mě zajímalo, jak jsou holky na tom, je mi jasné, že nejsem první, takové ambice nemám :P
A co nového u tebe? Už je nějaký adept na tatínka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
29.9.08 20:50

Masozravko tak ať slouží a halvně, aby nebyl často potřeba!A taky přeji aby u vás byla klidná noc!

Lucikry no i tak je Barunka dobrá. MI malá dlouho nechtěla o nočníku slyšet, pak před prázdninama do něj občas čůrala, během prázdnin čůrala docela v pohodě, ale kadit taky nechtěla. Teď týden kadí, ale čůrá zá:,–(ně na koberec. :x A kdepak, žádný adept, bohužel nemám kde na něj narazit. Takže už jsem se na to vyprdla a třeba někoho poznám až půjdu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí