Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravim,
jen jsem nakoukla s umyslem nepsat, ale po precteni prispevku od Stani a NIkci, mi neda se neozvat
.
jsem ko z prace, ale vy jste me vzpruzily, diky ![]()
Pavca: ty jsi proste opravdu unikatni zenska se svatozari , neb kazda druha by asi tveho drahouse uz kopla do riti na skale , neb me nenapada zadny duvod, proc tak skvelou zenksou a nadhernejma detma meni za kamen
. Teda napada ,ale to snad ne ![]()
ad tobogan: od te doby kdy jsem dojela s plavkama zarizlejma az za usi a s prsi mimo jim vymezeny prostor v plavkach se teto zabave vyhybam ![]()
Ahoj, tak to byl dnes pěkný den. Odpoledne jsme si bezva užily, krmily jsme nejen kačeny a i spoustu malých rybiček /netuším, kde se v našem rybníce vzaly/, pak jsme prošly vinohrady, očesaly někomu jablka, mrkly na ovečky a šly domů. Dítka pobíhaly, my jsme kecaly, takže paráda. Taky dítko usnulo skoro bez keců. To se večer stavil známý a přivezl burčák, tak jsem lupla sklenku a chystám se na kutě.
Nikčo: Story tobogán, super. Ještě že ty děti máš, jinak by ses ani nepovozila.....ale příště by to chtělo nějaké školení před takovým krokem… ![]()
Pavčo: Tak to máš opravdu svatou trpělivost…To bych asi nedala.Já mám nějak ráda, když jsme všichni doma pohromadě. I když dnes už druhý večer mi to nějak nevychází, manža vyrazil na pivko…ale to beru zcela v poho, ale spaní někde na skalách…
No zítra přijdou ještě jedni gratulanti za Nelčou, tak budu muset něco přichystat.....a zítra bude na oběd králíček se zelým a knedlíčkem, tak už se těším.
Holky, unikát asi budu, ale spíš unikátní blbec
no prostě u nás bude asi chvíli zataženo a uvidíme, jak to dopadne…a to jsem měla nedávno pocit, že už to docela funguje…
Pavčo-tak kdyby se ložní mělo přetáhnout žehličkou,tak to jsem udělala,nemuselo se to tak pečlivě,ale muselo.
Nikčo-kolik toho prádla do sušičky dává?Aha,tak jsem to dělala správně,ale přišlo,že je to strašně dlouhá doba.Je to taky o zvyku,trička nejsou tak zmačkaná,ale jako od žehličky rozhodně ne.
Ale díky díky,žes kvůli mě přišla.Tobogány,na to,jak jsme často v nějakém ráchadle s tobogány a že jezdí i Ema,mě rodina ještě na žádný nedostala.
A asi to ani vzhledem k pupku do pětatřicítky nezvládnu. ![]()
Eržo-my jsme po prvním neúspěšném pokusu(zatim se vždy podařilo na poprvé),taky mysleli,že na to bodíme.
Na kolo si teď netroufnu a docela mě to mrzí,třeba se ještě udělá hezky a přeci jenom to kousínek zkusim. ![]()
Janno: krásná fotečka, Eliot je jak holka, ale je hrozně podobný na tatínka…
janno: klukům to moc sluší a vypadají tady jako super parťáci ![]()
jejda zari, doufam,ze nechces rict, ze ziju s transvestitou
![]()
Elliot
a jonny (za tyden a neco 6m)
Asi mě ta sklenka burčáku vzala, bo tu zívám jako pes, tak jdu následovat derku do ložnice.
Dobrou noc…
Janno: jejda ne, to jako že je Eliot velice jemný v obličeji, jako holčička. Ale jinak je hrozně podobný taťkovi…
Masozravko - tak vidíš- to je to jediné, co mne nehrozilo!
neb nulky nemají kam utéct mimo vymezený prostor ![]()
A to ještě nevíte, že když jsem dodrandila korytem tam a zpět a měla vodu i v plicích- Matýsek se na mne podíval a říká, že mám celý obličej jako indiánská babička a převažuje černá! / toť prapůvodně řasenka/.
Jsem opravdu ráda, že to mám za sebou. Myslela jsem na Bublu a řinoucí se tobogánem a přemýšlela jak se tam za a/ vešla/ Bublo- nic ve zlém, ale i mne bylo koryto malé a jela jsem po jeho sesvárovaných hranách a za b/ kde bere v sobě tu odvahu se spustit neb logika fyziky…musí jet ještě rychleji než já- což je snad nemožné
![]()
Sedím tu v županu s odstrašujícím vzhledem, namoženýma nohama, odřenýma zádama, nalokanou vodou a očekávám blížící se nachlazení neb vodní svět nemá pro mne ideálních 40C vody- jako mělo moře!
Pavco - sice nevím jaké okolnosti rozhodily i tebe/ o které jsem si myslela, že překousne nepřekousnutelné/, ale opravdu tě chápu! Ani nevíš- jak moc.
![]()
Janno-kluci jsou rozkošní.Jsou si podobní a přitom každý jiný,moc se vám kluci povedli a já v nich vidím i tebe. ![]()
Stanusko - no, to nezní moc nadšeně? Co to máš za sušičku od AEG?
Já tedy nejsem zrovna ta, která neřeší jak a v čem se chodí, ale žehličku na trička beru jen u těch obyč. bavlněných, které nesnáším neb je žehlím a pod rukou se ihned mačkají…je to asi odplata za jejich levné pořízení, takže je již Matesovi nekupuju. Ideální jsou ty s troškou uměliny- ty jsou táák krásně nadýchané a vyrovnané ![]()
Nikčo- AEG 59840,ještě jsem nezkusila ten dlouhý program,přišlo mě to zbytečně dlouhý,sušila jsem maximálně hodinu.Otáčky na 1200 a minimální sušení.Ale prádlo je suché,tak nevim v čem soudruzi z NDR udělali chybu.Trička levná neřešim,jsou většinou na doma,ale z Nextu a z Mothercaru mě štvou.