Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1221
26.9.08 09:22

Stanusko: vis ze me reakce tve maminky na mimco mirne prekvapila ? Ona preci mela ty reci ze jsi blazen dalsi dite uz u Emicky ne ? A uvidis ze bude mit Davidek nakonec radost … no bude tam mezi samyma zenskyma, tak ho budou opecovavat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 09:30

Ahoj,
píšu jedním prstíkem s druhou rukou se šudlá malá šudlana.fakt vás obdivuju,že jste rozluštily včerejší moje večerní psaní,z postele a z notasu,mi to fakt nejde,vypadá to spíš jak morseovka. :lol: :lol:

tak jsem posnídala rajčátka přesolená s olivovým olejem a rohlíkem jsem vytřela talíř úplně do čista-no prase. :?

nikčo-teda ty jsi,já bych ti holčičku přála a moc,i když honzík sesnaží dost a barva šampan mu sluší. :wink: :lol: :lol:

maji-no,abych pravdu řekla,mamina dala nejvíc najevo nesouhlas s těhotenstvím esterky,což bylo pochopitelné,a pak s davidem,což pro mě bylo nepochopitelné.s emou to až tak negativní nebylo,nejásala a neskákala metr vysoko,ale v poho.

lidunko-slušivé kostýmky. :lol: :lol: a třeba právě ten první by pacientům uděla dobře. :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
26.9.08 09:52

Janno Elliotovi vše NEJ k dnešním narozeninám! Ať ho maminka a tatínek moc nezlobí, brácha ať je správný parťák a ať je hodně zdravý! http://smilies.sofrayt.com/…irthday1.gif

Amelie k dnešnímu svátku vše NEJ! http://smilies.sofrayt.com/fsc/cheers2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
26.9.08 10:04

Zdarec babynec. Tak tady dneska po týdnu vykoukl oskárek. Paráda! Odpoledne se chystám s malou na bazén, tak aspoň moc při zpáteční cestě neprochladnem. Jo a ráno čumím do compu a dítko vedle mne cosi vykládá. Si říkám co furt má, pak někde vzadu v mozku se seplo, že vlastně říká kaká, tak se otočím a ona u mne stála s plným nočníkem a chlubila se. :lol: Chudě malé, pro pochvalu si musí zajít. :lol:

Masozravko a co ta varianta, že by Tě hodil jen do Prahy? A super, byt se fakt začíná rýsovat. :wink:

Mouse no právě, že vím, že u vás není dlouho. Chjo nejpitomější je, že to vzniklo ne díky Tobě. :(

Stanusko jo tak příznaky mluví pro holčičku jo. Tak to jsem zvědavá, jestli tělo mluví pravdu. :lol: A jj je mi jasný, že Davídek si zvykne, ale taky ho chápu, že si připadá blbě, když vás lidi pozorují, bo s Diskobolem vypadáte, že jste jejich sourozenci, takže v tom musí mít zmatek. :lol:

Nikčo domluveno. Šmajdu pošlu na zaučenou, jen upozorňuji, aby jsi si zvedla pojistku na byt, neb dítko se zhlédlo v zapalovačích. :lol: A jako hubnu a nehubnu. Jen jsem pozměnila jídelníček a nejím chleba. Něco šlo dolů, ale tak drstické jako u Lidunky bych to neviděla. A buď v klídku, než já budu hubená, tak si tu bnudem psát o tom, že důchod se blíží. :lol: A zrovna Ty něco pindej o tom, jak nemáš ráda hubené, když jsi byla na nervy z jediného špíčku co jsi měla. :lol:

Lidunko tak první verze šatiček je mnohem lepší - což mi připomíná…kolabuje celé áro… :lol: Ty další kombinézy znám z amerických seriálů. A je fakt, že se mi to nelíbí, že je to děsně asexuální. :lol: Ale je to pohodlné. A čumím, že můžeš mít uniformu značkovou. 8O

Vasinko to on jako uvaří a ještě Ti příjde říct co uvařil. 8O Chjo u nás se ani nevaří a to má svojí kuchyňku.A hele já si pamatuji, jak jsem tu prudila s Bartolomějem a pak mi doktor rodit zakázal, já psala, že se nic neděje, vpodvečer odešla zátka a v noci mi rupla voda.Takže aby to nebyl stejný fičák. :wink: Těch trapných druhopřenašeček si vůbec nevšímej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 10:30

Bublo-no,na nás lidi čuměli i když jsme měli děti jen dvě,dvakrát se mi stalo,že se mě zvědavá babča ptala kolik mi je,že má dvě děti,tak si myslím,že na nějaké čumění jsme už všichni zvyklí a naopak by nám to snad i chybělo.A je pravda,že už tolik okolí nečumí,přeci jen jsme zestárli. :lol: :lol: To byla počáteční reakce,taď mě hladí po břiše a ptá se,jestli je Žofinka v pořádku a prožívá to s náma,je to kluk citlivý. :wink: Ale bráchu by si přál. :wink: A příznaky jsou jasné na holčičku,ale hlavně nějaká má vnitřní intuice mi taky říká,že je to princezna.Největší starosti mi dělá,aby se Ema necítila odstrčená,ona na mě dost visí a číma dál víc,tak se bojim,aby nebyla nešťatsná.Starší už mají i svoje „životy“ a společenské vyžití.No co už,Žofinka je na cestě,budeme to muset nějak zvládnout.

Elliotovi všechno nejlepší k narozeninám!

Amelie-všechno nejlepší k svátku!!!

A my nejsméně celé dopoledne doma,čekáme,až nám přivezou pračkua sušičku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.9.08 10:36

Janno: přejeme Elliotovi všechno nejlepší k jeho druhým narozeninám, spoustu lumpáren s bráškou a co nejmíň zlobení maminky a tatínka :wink:

stanuška: tak názor Davídka mě po ránu docela pobavil, ty děti to vidí tak osobitě :wink: a i když vím, že bys moc ráda malou Žofinku, já bych Davídkovi přála parťáka, aby ta přesila ženských nebyla tak veliká :wink:

nikča: hele škoda že se s takovým smyslem dělají pouze domácí spotřebiče…já bych uvítala šestý smysl u manžela…ale to bych asi musela být ona zmiňovaná lezba a nalezla bych ho u své partnerky že…no měla bys tu svoji orientaci ještě zvážit milá zlatá :lol: než se rozhodnu přijet vás do Práglu navštívit, abys pak nelitovala, že je na změnu pozdě :lol: :lol: :lol: :lol:

A jinak asi odstřelím večer svého chotě, neb mi ráno odjel autem a já se těšila, že v klidu zvládnu dnes vyzvednout buchty, jít s Honzou plavat a ke kadeřnici na jeho nový sestřih…tak prd, zase se potáhnu s batohem a taškou autobusem, tak mě po ránu pěkně nas…a tož tak si tu žijem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
26.9.08 10:39

Vsem moc dekujeme!! jen doufam,z e horrible two's timto konci(jj, naivka, ja vim)

Stanusko: obrovska gratulace k Zofce/Zofakovi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
26.9.08 10:47

Ahoj, předně Eliotovi všechno nejlepší k narozeninám…

Amelie: Všechno nejlepší k svátku......

Muže s dítětem jsem vyhnala ven, ať si ještě chvilku zdáchnu, bo dnešek mám pracovní. Ráno kolem 6h se malá probudila, že nemá balonek a hrozně plakala, asi se jí něco zdálo, pak chtěla přikryt, pak čaj…no vzhledem k tomu, že jsem šla spat po půlnoci, tak čilost nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
26.9.08 11:15

Ahoj holky,já nechci,aby mi bylo špatně!!! :evil: :evil: :evil: Ráno běh na WC,vypadám jako zoombi,beďary mám snad i na prdeli,navíc mi zůstala jizva po oparu,no jsem fakt kus :)

janno:všechno nejlepší Eliotovi k narozeninám a nehodíš nějakou společnou fotečku sourozenců!Prosím!!!!

amelie:všechno nejlepší k svátku!!!Ať tě robátka nezlobí! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
26.9.08 11:19

ještě jsem chtěla stanuško:ten screening se dělá ve 12tt a za jak dlouho jsou výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
26.9.08 12:08

ahoj

Eliottovi vše nejlepší k narozeninám, ať pěkně roste, mamku nezlobí a brzo správného parťáka brášku a Janno tobě pevné nervy a spoustu hezkých společných zážitků.

Amelie vše nejlepší k svátku

Stanuško ty jsi na ty holčičky nějak vysazená :) Já bych čekala, že spíš budeš chtít kluka, ať je to vyrovnané. Tak ať se ti přání vyplní, ale hlavně, ať je to spokojené a zdravé mimčo, to je nejdůležitější..
jo 3-4 dny po MS jsme možná stihli, jenže mám kratší cyklus, takže asi kluk.

Hell to bylo teda drama, ještě, že to byla jenom boule a Bertík je teda dost akční dítko.

Sisko, to je mi líto s tím těhu, ale lepší, že žádné nebylo, než aby bylo a dopadlo to špatně, tak držím palce, ať se zadaří. Nikolka je moc hezká a docela si je i podobná.

U nás nic nového, zítra přijedou tchánovci a švagrová na oslavu, manža řekl, ať přijedou klidně už ráno..tak jsem ho hned sjela, že kdy mám jako uklidit, nachystat jednohubky, musíme dojet pro dort..no asi to řešit nebudeme a dostanou sušenky a dort a čipsy a uklizeno bude tak napůl.

Tady je krásně, skoro 20 a sluníčko, do neděle to má vydržet a potom už zas tak 13, to mi je celkem fuk, hlavně ať neprší.

Mouse Víteček je strašně roztomilý, už bych ho z minulých fotek vůbec nepoznala a to chápu, že teď žiješ jím a prací, ono se toho v tomhle věku zas tak moc víc stihnout nedá.

Lidunko teda uniformy jsou dost dobré, ty nahoře vypadají jako z těch seriálů a pobavila jsi nás tou sexy uniformou, no třeba si ji příští rok navlíkneš alespoň pro manžu :D Školu nezávidím, vypadá to jako docela pruda, ale zase potom najdeš lehce práci. Na jak dlouho to máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 12:19

Ema spííííí

Davmi-tím,že jsme jeli na dovolenou,tak krev mi brali kolem 10tt a na UTZ jsem byla včera to jsem dle PM 13+1ttdle UTZ 13+2tt.Musela jsem se napasovat nějak a naštěstí to vyšlo.A vidím,že si těhutenství užíváš,chudě,mě už je o něco lépe,ale na to,že jsem dneska 13+2tt by to mohlo být i lepší.TP mám 1.4.,hned jsem si vzpomněla na Janno,jak na aprila rodit nechtěla. :wink:

Na verandě mi stojí pračka a sušička-huráááá,večer pomalu začnu likvidovat zásoby špinavého prádla.Myslím Lema se ptala za kolik-tak s dopravou a odvozem staré pračky jsem platila 34 500,–.

Určitě jsem na něco zapomněla,ale já fakt,co jsem těhu tak mi to pomaleji myslí a navíc nic neudržim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
26.9.08 12:20

Muzu se zeptat jak je to s tim srazem ? postrehla jsem ze je 10-12, ale kde ? Vecov ? a kdo vlastne prijede ?
Jsem hledala jestli neni ubytovani primo v te Polnicce jak jsem psala ze tam maji vlacek a tak a nasla jsem tohle http://www.ubytovani-polnicka.cz/index.php?… ale je to jen pro 10 osob …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.9.08 12:28

Lexie-jj,jsem vysazená na holčičky a vždycky tomu tak bylo,ale kluka už mám,tak jsem o nic nepřišla a jsem za něj strašně moc ráda nevyměnila bych ho za nic na světě.Je to moje čistě osobní a sobecké přesvědčení,že kluk jednou mámu vymění za nějakou ženskou a když nedej bože ne,je to ještě větší průser.Zkrátka ženská si synáčka změní ku obrazu její rodiny a je to tak dobře,ale maminám se synáčci odcizí.Takže nemám nic proti klukům,jen vím,že je jejich vylítávání z hnízda mnohem definitivnější a bolestnější.A držet si doma mamánka je z mého pohledu trestuhodný,tož tak. :wink: A ještě vnoučata od holčiček si prarodiče taky lépe užívají než od nevěsty,tak nějak jsem to vypozorovala.A já se na vnoučata moc těšim. :wink: U mě je 3.-4.den po MS ještě tak 3-4 dny do ovlulace,ovulaci já poznám,že mě bolí v podbřišku a taky se říká,že čím častěji se miluješ,tím máš větší šanci na holčičku,což u nás u obrody bylo! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
26.9.08 12:35

Zdravim,

dneska je uplne nadherne, azuro, Baru chrni, kavicka je :-) .

Stanuska : tak to je parada, ze je u vas takova dobra rodina atm., alespon z prispevku mi to prijde. Pracka se susickou, ted budou asi tvoji nejlepsi kamosi, co :lol: . No, doufam, ze az se prestehujem, taky se u nas susicka zabydli.

Bubla: to nehrozi, ze by pustil Baru semnou autem s nekym koho nezna a nevi jak jezdi takovou dalku. No, treba se nekdy bude poradat sraz nekde na zapadu, nebo alespon kolem Phy.
A Majda je teda sikulka:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital