Poradna duly
Jana Čurdová
Stanusko: vis ze me reakce tve maminky na mimco mirne prekvapila ? Ona preci mela ty reci ze jsi blazen dalsi dite uz u Emicky ne ? A uvidis ze bude mit Davidek nakonec radost … no bude tam mezi samyma zenskyma, tak ho budou opecovavat …
Ahoj,
píšu jedním prstíkem s druhou rukou se šudlá malá šudlana.fakt vás obdivuju,že jste rozluštily včerejší moje večerní psaní,z postele a z notasu,mi to fakt nejde,vypadá to spíš jak morseovka.
![]()
tak jsem posnídala rajčátka přesolená s olivovým olejem a rohlíkem jsem vytřela talíř úplně do čista-no prase. ![]()
nikčo-teda ty jsi,já bych ti holčičku přála a moc,i když honzík sesnaží dost a barva šampan mu sluší.
![]()
maji-no,abych pravdu řekla,mamina dala nejvíc najevo nesouhlas s těhotenstvím esterky,což bylo pochopitelné,a pak s davidem,což pro mě bylo nepochopitelné.s emou to až tak negativní nebylo,nejásala a neskákala metr vysoko,ale v poho.
lidunko-slušivé kostýmky.
a třeba právě ten první by pacientům uděla dobře.
![]()
Janno Elliotovi vše NEJ k dnešním narozeninám! Ať ho maminka a tatínek moc nezlobí, brácha ať je správný parťák a ať je hodně zdravý! http://smilies.sofrayt.com/…irthday1.gif
Amelie k dnešnímu svátku vše NEJ! http://smilies.sofrayt.com/fsc/cheers2.gif
Zdarec babynec. Tak tady dneska po týdnu vykoukl oskárek. Paráda! Odpoledne se chystám s malou na bazén, tak aspoň moc při zpáteční cestě neprochladnem. Jo a ráno čumím do compu a dítko vedle mne cosi vykládá. Si říkám co furt má, pak někde vzadu v mozku se seplo, že vlastně říká kaká, tak se otočím a ona u mne stála s plným nočníkem a chlubila se.
Chudě malé, pro pochvalu si musí zajít. ![]()
Masozravko a co ta varianta, že by Tě hodil jen do Prahy? A super, byt se fakt začíná rýsovat. ![]()
Mouse no právě, že vím, že u vás není dlouho. Chjo nejpitomější je, že to vzniklo ne díky Tobě. ![]()
Stanusko jo tak příznaky mluví pro holčičku jo. Tak to jsem zvědavá, jestli tělo mluví pravdu.
A jj je mi jasný, že Davídek si zvykne, ale taky ho chápu, že si připadá blbě, když vás lidi pozorují, bo s Diskobolem vypadáte, že jste jejich sourozenci, takže v tom musí mít zmatek. ![]()
Nikčo domluveno. Šmajdu pošlu na zaučenou, jen upozorňuji, aby jsi si zvedla pojistku na byt, neb dítko se zhlédlo v zapalovačích.
A jako hubnu a nehubnu. Jen jsem pozměnila jídelníček a nejím chleba. Něco šlo dolů, ale tak drstické jako u Lidunky bych to neviděla. A buď v klídku, než já budu hubená, tak si tu bnudem psát o tom, že důchod se blíží.
A zrovna Ty něco pindej o tom, jak nemáš ráda hubené, když jsi byla na nervy z jediného špíčku co jsi měla. ![]()
Lidunko tak první verze šatiček je mnohem lepší - což mi připomíná…kolabuje celé áro…
Ty další kombinézy znám z amerických seriálů. A je fakt, že se mi to nelíbí, že je to děsně asexuální.
Ale je to pohodlné. A čumím, že můžeš mít uniformu značkovou. ![]()
Vasinko to on jako uvaří a ještě Ti příjde říct co uvařil.
Chjo u nás se ani nevaří a to má svojí kuchyňku.A hele já si pamatuji, jak jsem tu prudila s Bartolomějem a pak mi doktor rodit zakázal, já psala, že se nic neděje, vpodvečer odešla zátka a v noci mi rupla voda.Takže aby to nebyl stejný fičák.
Těch trapných druhopřenašeček si vůbec nevšímej. ![]()
Bublo-no,na nás lidi čuměli i když jsme měli děti jen dvě,dvakrát se mi stalo,že se mě zvědavá babča ptala kolik mi je,že má dvě děti,tak si myslím,že na nějaké čumění jsme už všichni zvyklí a naopak by nám to snad i chybělo.A je pravda,že už tolik okolí nečumí,přeci jen jsme zestárli.
To byla počáteční reakce,taď mě hladí po břiše a ptá se,jestli je Žofinka v pořádku a prožívá to s náma,je to kluk citlivý.
Ale bráchu by si přál.
A příznaky jsou jasné na holčičku,ale hlavně nějaká má vnitřní intuice mi taky říká,že je to princezna.Největší starosti mi dělá,aby se Ema necítila odstrčená,ona na mě dost visí a číma dál víc,tak se bojim,aby nebyla nešťatsná.Starší už mají i svoje „životy“ a společenské vyžití.No co už,Žofinka je na cestě,budeme to muset nějak zvládnout.
Elliotovi všechno nejlepší k narozeninám!
Amelie-všechno nejlepší k svátku!!!
A my nejsméně celé dopoledne doma,čekáme,až nám přivezou pračkua sušičku. ![]()
Janno: přejeme Elliotovi všechno nejlepší k jeho druhým narozeninám, spoustu lumpáren s bráškou a co nejmíň zlobení maminky a tatínka ![]()
stanuška: tak názor Davídka mě po ránu docela pobavil, ty děti to vidí tak osobitě
a i když vím, že bys moc ráda malou Žofinku, já bych Davídkovi přála parťáka, aby ta přesila ženských nebyla tak veliká ![]()
nikča: hele škoda že se s takovým smyslem dělají pouze domácí spotřebiče…já bych uvítala šestý smysl u manžela…ale to bych asi musela být ona zmiňovaná lezba a nalezla bych ho u své partnerky že…no měla bys tu svoji orientaci ještě zvážit milá zlatá
než se rozhodnu přijet vás do Práglu navštívit, abys pak nelitovala, že je na změnu pozdě
![]()
A jinak asi odstřelím večer svého chotě, neb mi ráno odjel autem a já se těšila, že v klidu zvládnu dnes vyzvednout buchty, jít s Honzou plavat a ke kadeřnici na jeho nový sestřih…tak prd, zase se potáhnu s batohem a taškou autobusem, tak mě po ránu pěkně nas…a tož tak si tu žijem ![]()
Vsem moc dekujeme!! jen doufam,z e horrible two's timto konci(jj, naivka, ja vim)
Stanusko: obrovska gratulace k Zofce/Zofakovi!!
Ahoj, předně Eliotovi všechno nejlepší k narozeninám…
Amelie: Všechno nejlepší k svátku......
Muže s dítětem jsem vyhnala ven, ať si ještě chvilku zdáchnu, bo dnešek mám pracovní. Ráno kolem 6h se malá probudila, že nemá balonek a hrozně plakala, asi se jí něco zdálo, pak chtěla přikryt, pak čaj…no vzhledem k tomu, že jsem šla spat po půlnoci, tak čilost nic moc.
Ahoj holky,já nechci,aby mi bylo špatně!!!
Ráno běh na WC,vypadám jako zoombi,beďary mám snad i na prdeli,navíc mi zůstala jizva po oparu,no jsem fakt kus ![]()
janno:všechno nejlepší Eliotovi k narozeninám a nehodíš nějakou společnou fotečku sourozenců!Prosím!!!!
amelie:všechno nejlepší k svátku!!!Ať tě robátka nezlobí! ![]()
ještě jsem chtěla stanuško:ten screening se dělá ve 12tt a za jak dlouho jsou výsledky?
ahoj
Eliottovi vše nejlepší k narozeninám, ať pěkně roste, mamku nezlobí a brzo správného parťáka brášku a Janno tobě pevné nervy a spoustu hezkých společných zážitků.
Amelie vše nejlepší k svátku
Stanuško ty jsi na ty holčičky nějak vysazená
Já bych čekala, že spíš budeš chtít kluka, ať je to vyrovnané. Tak ať se ti přání vyplní, ale hlavně, ať je to spokojené a zdravé mimčo, to je nejdůležitější..
jo 3-4 dny po MS jsme možná stihli, jenže mám kratší cyklus, takže asi kluk.
Hell to bylo teda drama, ještě, že to byla jenom boule a Bertík je teda dost akční dítko.
Sisko, to je mi líto s tím těhu, ale lepší, že žádné nebylo, než aby bylo a dopadlo to špatně, tak držím palce, ať se zadaří. Nikolka je moc hezká a docela si je i podobná.
U nás nic nového, zítra přijedou tchánovci a švagrová na oslavu, manža řekl, ať přijedou klidně už ráno..tak jsem ho hned sjela, že kdy mám jako uklidit, nachystat jednohubky, musíme dojet pro dort..no asi to řešit nebudeme a dostanou sušenky a dort a čipsy a uklizeno bude tak napůl.
Tady je krásně, skoro 20 a sluníčko, do neděle to má vydržet a potom už zas tak 13, to mi je celkem fuk, hlavně ať neprší.
Mouse Víteček je strašně roztomilý, už bych ho z minulých fotek vůbec nepoznala a to chápu, že teď žiješ jím a prací, ono se toho v tomhle věku zas tak moc víc stihnout nedá.
Lidunko teda uniformy jsou dost dobré, ty nahoře vypadají jako z těch seriálů a pobavila jsi nás tou sexy uniformou, no třeba si ji příští rok navlíkneš alespoň pro manžu
Školu nezávidím, vypadá to jako docela pruda, ale zase potom najdeš lehce práci. Na jak dlouho to máš?
Ema spííííí
Davmi-tím,že jsme jeli na dovolenou,tak krev mi brali kolem 10tt a na UTZ jsem byla včera to jsem dle PM 13+1ttdle UTZ 13+2tt.Musela jsem se napasovat nějak a naštěstí to vyšlo.A vidím,že si těhutenství užíváš,chudě,mě už je o něco lépe,ale na to,že jsem dneska 13+2tt by to mohlo být i lepší.TP mám 1.4.,hned jsem si vzpomněla na Janno,jak na aprila rodit nechtěla. ![]()
Na verandě mi stojí pračka a sušička-huráááá,večer pomalu začnu likvidovat zásoby špinavého prádla.Myslím Lema se ptala za kolik-tak s dopravou a odvozem staré pračky jsem platila 34 500,–.
Určitě jsem na něco zapomněla,ale já fakt,co jsem těhu tak mi to pomaleji myslí a navíc nic neudržim. ![]()
Muzu se zeptat jak je to s tim srazem ? postrehla jsem ze je 10-12, ale kde ? Vecov ? a kdo vlastne prijede ?
Jsem hledala jestli neni ubytovani primo v te Polnicce jak jsem psala ze tam maji vlacek a tak a nasla jsem tohle http://www.ubytovani-polnicka.cz/index.php?… ale je to jen pro 10 osob …
Lexie-jj,jsem vysazená na holčičky a vždycky tomu tak bylo,ale kluka už mám,tak jsem o nic nepřišla a jsem za něj strašně moc ráda nevyměnila bych ho za nic na světě.Je to moje čistě osobní a sobecké přesvědčení,že kluk jednou mámu vymění za nějakou ženskou a když nedej bože ne,je to ještě větší průser.Zkrátka ženská si synáčka změní ku obrazu její rodiny a je to tak dobře,ale maminám se synáčci odcizí.Takže nemám nic proti klukům,jen vím,že je jejich vylítávání z hnízda mnohem definitivnější a bolestnější.A držet si doma mamánka je z mého pohledu trestuhodný,tož tak.
A ještě vnoučata od holčiček si prarodiče taky lépe užívají než od nevěsty,tak nějak jsem to vypozorovala.A já se na vnoučata moc těšim.
U mě je 3.-4.den po MS ještě tak 3-4 dny do ovlulace,ovulaci já poznám,že mě bolí v podbřišku a taky se říká,že čím častěji se miluješ,tím máš větší šanci na holčičku,což u nás u obrody bylo!
![]()
Zdravim,
dneska je uplne nadherne, azuro, Baru chrni, kavicka je
.
Stanuska : tak to je parada, ze je u vas takova dobra rodina atm., alespon z prispevku mi to prijde. Pracka se susickou, ted budou asi tvoji nejlepsi kamosi, co
. No, doufam, ze az se prestehujem, taky se u nas susicka zabydli.
Bubla: to nehrozi, ze by pustil Baru semnou autem s nekym koho nezna a nevi jak jezdi takovou dalku. No, treba se nekdy bude poradat sraz nekde na zapadu, nebo alespon kolem Phy.
A Majda je teda sikulka:-)).