Poradna duly
Jana Čurdová
Stanusko tak to obdivuji ještě jednou, že jsi tak mlčela. Jako mi být tak blbě, tak to snad prásknu. A hlavně už je mi jasný, proč jsi se tak vyhýbala srazům.
A jak překvápko pro Diskobola? Jako, že by to byl kluk?
A moc díky. No já bych to i prubla, ale v téhle kose se na to moc necítím., se bojím zánětu močáku. ![]()
Davmi aha, no ale vyloučit se to úplně nedá?
Zari se obávám, že to bude jak píše mamina. Dítka se nám rozlezou po celé chatě.
Jo letošní, tak to bylo taky v pohodě.Máti nachází hovna od šmajdy pod skříněma ještě teď. ![]()
Pavco: verim, ze ty mas vzdycky nejaky perly v rukavu
A to ber prosim jako kompliment ![]()
Bublo: a co drzis za dietku?
Zari: jj, hormony te valcuji ![]()
Hele, vemte si nekdo na tyden moje dite a prejde vas rec o nekrasnejsim obdobi
To u vas neprobiha to slavne obdobi vzdoru nebo co? To se vas porad deti neptaji do nekonecna co to je? To vam neskacou do reci, nekrici, kdyz se bavite i pres to dal?? Nebo jak to jako je
![]()
Stano: prosimte kdo by se zlobil…vzdyt je to jenom vase rozhodnuti, kdy to oznamite svetu ![]()
A s tou plinou na noc, to jsi ale sebrala az uz nic pres noc nedelala ne? Nebo i kdyz ji mela rano mokrou, tak jsi ji ji druhej den proste nedala? Na to teda odvahu nemam, ja si predstavuju, jak se ten desetikilovej obsah v pline rozleje do postylky…
![]()
stanuška: tak doufám a věřím, že už ti bude jen a jen dobře a budeš si pořádně to poslední těhu užívat
tak Diskobolos si přeje překvapení? no tak to jsem zvědavá, jestli to vydržíte
jo a taky jsem zvědavá jak to přijali děti? a tvojí mamince už jste to řekli? no povídej, přeháněj…
Nikčo: tak to je super, že jsou výsledky dobré… a ty už bys do té holčičky nešla???
Bublo:to musí mít máti ohroumnou radost, ale zase máš jistotu, že na ni myslí..... ![]()
LeMo: ale ptá se taky pořád co toje, ale ona to dělá schválně, to je pořád „co to je?…nevím…chodník?…jo.....áááááááááááááááááá co to je??…nevím.....silnice?.....jo.....áááááááááááááááá co to je???“ Aspoň u nás to tak probíhá, vyloženě si ze mě dělá srandu a je schopná na jednu věc ukázat i 5× za sebou.
a jak tak pročítám zpětně tak taky gratuluju Davmi,Září
, tě prdy vás tu je
.
No jo, je nás tady dost, te se zase budou řešit pleny, kojení.........a to zas bude vykojených mozků
/snad se nikdo neurazí/
nikča: ty karty vytáhneš, já mám prostě velikááánský dotaz a někde se to dozvědět musím
![]()
LeMa: hele tak já kvůli vám nějakou tu perlu vytáhnu, zrovna teď mám jakési období báječných zážitků…nebýt zadaná, tak si užiju ![]()
Anonymni píše:
a jak tak pročítám zpětně tak taky gratuluju Davmi,Září![]()
, tě prdy vás tu je
.
Yannis
Pavčo: se nedivím, když si vzpomenu na tvou fotku v plavkách, tak věřím, že o chlapy by nouze nebyla. A co by tě tak závratného zajímalo?? To asi není pro nás , co??
Amelie no jak jsem viděla šatní zásoby Kajky, tak nehody jsou u vás v pohodě.
A dej jí čas. To se srovná, vždyť bez plen bude až do důchodu, při troše štestí. ![]()
Jannis no kdo se to tu ukázal, koukám, že čteš pravidelně co.
A jak u Tebe? Jsi stále s tím chlapem?
Nikčo neser! Ti dám vygumovaný mozek! Dyť za Tvoje perly by Dikobraz platil zlatem!A hele to jsi se karet na sebe ptát fakt nemusela, to bysme Ti řekly i my.
A to to bylo tak hrozný? A parááááda! M8m velkou radost, že jsou výsledky v pohodě! A jj vrhni se na taroty a frčím za exem na návštěvu do Prahy. ![]()
Lemo no nejím chleba , na snídani kukuřičný lupeny s nízkotučným jogurtem a pak více méně zeleninu a ovoce a hodně těstovin. V Itálii to zabralo, tak v tom pokračuji.
A tohle období u nás měla šmajda od roku do roku a 3/4.Záviděla jsem všem matkám, které klidně seděly a dítka si způsobně hrála.Já furt někde lítala a dítko se mi smálo a pak sebou někde prásklo, že jako aby mi ukázalo, zač je toho loket.
A dítko se neptá, bo to neumí. ![]()
Zari no tak myslí na ní pořád. To ani nemusela najít ten dáreček. ![]()
BUBLA-přiznávám,že někdy nakouknu,abych měla malinko přehled
.Jj,jsem jsem.Zrovna včera jsem si všechno přehrávala v hlavě,co se za 2 roky stalo
.Změnila jsem zaměstnání,bydliště,a už mě to neba
.
no uznavam ze s kajinym satnikem neni problem, ted jsem zrovna zjistila za ma asi 10 teplaku ..... a zbytek radsi nepocitam … jen bund na podzim/zima ma asi 6 ..... no kdyz ma nekdo babicku co tak rada nakupuje a jeste za tak super ceny ![]()
Pavco no povidej povidej …
zari .. Kaja se taky pta ale ne tak casto ![]()
Benik spinka ![]()