Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9865
25.9.08 21:41

Stanusko tak to obdivuji ještě jednou, že jsi tak mlčela. Jako mi být tak blbě, tak to snad prásknu. A hlavně už je mi jasný, proč jsi se tak vyhýbala srazům. :wink: A jak překvápko pro Diskobola? Jako, že by to byl kluk? :lol: A moc díky. No já bych to i prubla, ale v téhle kose se na to moc necítím., se bojím zánětu močáku. :(

Davmi aha, no ale vyloučit se to úplně nedá?

Zari se obávám, že to bude jak píše mamina. Dítka se nám rozlezou po celé chatě. :lol: Jo letošní, tak to bylo taky v pohodě.Máti nachází hovna od šmajdy pod skříněma ještě teď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
25.9.08 21:41

Pavco: verim, ze ty mas vzdycky nejaky perly v rukavu :lol: :lol: A to ber prosim jako kompliment :D

Bublo: a co drzis za dietku?

Zari: jj, hormony te valcuji :lol:

Hele, vemte si nekdo na tyden moje dite a prejde vas rec o nekrasnejsim obdobi :twisted: :twisted: To u vas neprobiha to slavne obdobi vzdoru nebo co? To se vas porad deti neptaji do nekonecna co to je? To vam neskacou do reci, nekrici, kdyz se bavite i pres to dal?? Nebo jak to jako je :?: :twisted: :twisted:

Stano: prosimte kdo by se zlobil…vzdyt je to jenom vase rozhodnuti, kdy to oznamite svetu :wink:
A s tou plinou na noc, to jsi ale sebrala az uz nic pres noc nedelala ne? Nebo i kdyz ji mela rano mokrou, tak jsi ji ji druhej den proste nedala? Na to teda odvahu nemam, ja si predstavuju, jak se ten desetikilovej obsah v pline rozleje do postylky… :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
25.9.08 21:42

stanuška: tak doufám a věřím, že už ti bude jen a jen dobře a budeš si pořádně to poslední těhu užívat :wink: tak Diskobolos si přeje překvapení? no tak to jsem zvědavá, jestli to vydržíte :wink: jo a taky jsem zvědavá jak to přijali děti? a tvojí mamince už jste to řekli? no povídej, přeháněj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.9.08 21:44

Nikčo: tak to je super, že jsou výsledky dobré… a ty už bys do té holčičky nešla???

Bublo:to musí mít máti ohroumnou radost, ale zase máš jistotu, že na ni myslí..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.9.08 21:46

LeMo: ale ptá se taky pořád co toje, ale ona to dělá schválně, to je pořád „co to je?…nevím…chodník?…jo.....áááááááááááááááááá co to je??…nevím.....silnice?.....jo.....áááááááááááááááá co to je???“ Aspoň u nás to tak probíhá, vyloženě si ze mě dělá srandu a je schopná na jednu věc ukázat i 5× za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.9.08 21:47

a jak tak pročítám zpětně tak taky gratuluju Davmi,Září 8O 8O , tě prdy vás tu je :D .

• Citovat
  • Upravit
3496
25.9.08 21:49

No jo, je nás tady dost, te se zase budou řešit pleny, kojení.........a to zas bude vykojených mozků :wink: :wink: /snad se nikdo neurazí/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200

nikča: ty karty vytáhneš, já mám prostě velikááánský dotaz a někde se to dozvědět musím :lol: :lol: :lol:

LeMa: hele tak já kvůli vám nějakou tu perlu vytáhnu, zrovna teď mám jakési období báječných zážitků…nebýt zadaná, tak si užiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
Anonymni píše:
a jak tak pročítám zpětně tak taky gratuluju Davmi,Září 8O 8O , tě prdy vás tu je :D .

Yannis

• Citovat
  • Upravit
3496
25.9.08 21:50

Pavčo: se nedivím, když si vzpomenu na tvou fotku v plavkách, tak věřím, že o chlapy by nouze nebyla. A co by tě tak závratného zajímalo?? To asi není pro nás , co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
25.9.08 21:51

Amelie no jak jsem viděla šatní zásoby Kajky, tak nehody jsou u vás v pohodě. :lol: A dej jí čas. To se srovná, vždyť bez plen bude až do důchodu, při troše štestí. :lol:

Jannis no kdo se to tu ukázal, koukám, že čteš pravidelně co. :lol: A jak u Tebe? Jsi stále s tím chlapem?

Nikčo neser! Ti dám vygumovaný mozek! Dyť za Tvoje perly by Dikobraz platil zlatem!A hele to jsi se karet na sebe ptát fakt nemusela, to bysme Ti řekly i my. :lol: A to to bylo tak hrozný? A parááááda! M8m velkou radost, že jsou výsledky v pohodě! A jj vrhni se na taroty a frčím za exem na návštěvu do Prahy. :lol:

Lemo no nejím chleba , na snídani kukuřičný lupeny s nízkotučným jogurtem a pak více méně zeleninu a ovoce a hodně těstovin. V Itálii to zabralo, tak v tom pokračuji.
A tohle období u nás měla šmajda od roku do roku a 3/4.Záviděla jsem všem matkám, které klidně seděly a dítka si způsobně hrála.Já furt někde lítala a dítko se mi smálo a pak sebou někde prásklo, že jako aby mi ukázalo, zač je toho loket. :lol: A dítko se neptá, bo to neumí. :lol:

Zari no tak myslí na ní pořád. To ani nemusela najít ten dáreček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
25.9.08 21:52

Pavčo hele se klidně zeptej nás, my Ti taky odpovíme. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.9.08 21:56

BUBLA-přiznávám,že někdy nakouknu,abych měla malinko přehled :wink: :lol: .Jj,jsem jsem.Zrovna včera jsem si všechno přehrávala v hlavě,co se za 2 roky stalo :).Změnila jsem zaměstnání,bydliště,a už mě to neba :lol: .

• Citovat
  • Upravit
3552
25.9.08 21:57

no uznavam ze s kajinym satnikem neni problem, ted jsem zrovna zjistila za ma asi 10 teplaku ..... a zbytek radsi nepocitam … jen bund na podzim/zima ma asi 6 ..... no kdyz ma nekdo babicku co tak rada nakupuje a jeste za tak super ceny :wink:

Pavco no povidej povidej …

zari .. Kaja se taky pta ale ne tak casto :wink:

Benik spinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
25.9.08 21:57

Pavco-ti odpovim za nikcu,jdi to tretiho ditka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí