Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
24.9.08 23:06

jo Bublo nemas prosim nekde ulozenou kolaz Kaji z lonskych narozenin? nevim kam jsem si ji ulozila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
24.9.08 23:09

Stanusko jdu se bodnout, jsem debil. :lol: Jelikož mi šmajda řekla, že ne, palí, tak jsem si vůbec nevšimla, že na poslední fotce svíčky nehoří. :lol: Tak to je Emička frajer, že to dala!

Amelie jak rychle se na tohle zapomíná, kdy člověk zombíkoval po nocích. :lol: Já už bych to zalamovala pod tou houpačkou. :lol: A mérknu, myslím, že bych jí mohla mít. :wink:

Mamino jj jsou dost na pytel, no tak pak vyrazit v pátek odpoledne do Futura. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.9.08 23:15

bublo dohledala jsem ji v diskuzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.9.08 23:16

jsem to zakrikla … uz rve :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.9.08 23:49

po jidle, po prebaleni a porad rve … ach jo… myslim ze na sraz s vama jet fakt nemuzu neb by budil vsechny deti okolo .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
25.9.08 01:43

Amelie: klid, urcite to nikomu nebude vadit 8) S tim se preci pocita, ze se moc nevyspime :lol: Tak doufam, ze ted uz se u vas urcite spinka a nejmin do deviti do rana obe deti :wink:

Stano: urco pak napisu znacku, jak manza prifrci z prace. Mam dojem, ze je to LG. Ja bych nejvic asi brala miele, ty jsou pry jako spotrebice nejlepsi, ale ty ceny jsou opravdu nekde jinde :twisted: :twisted:

Zanetko: ja taky na zacatku rikala, ze mi to neprijde vyzehleny. Jenomze pak jsem zacala dodrzovat dve rady: skladat pradlo, kdyz je mokry do susicky a hned jak se dosusi tak to vytahnu, prezehlim rukou a skladam. Nic jsem jeste nemusela znovu zehlit, nevim jak jsem narocna, ale myslim, ze dost :lol: Tim nerikam, ze to nedelas, jenom ze ja jsem na to mela taky takovej nazor a rychle jsem ho zmenila. Taky me uspokojuje to, ze vidim, kolik prachu to pradlo v sobe miva, a ze my to mame ocisteny od prachu. Alergik jsem teda zatim jenom ja a to na pyly, ale preci jenom kdyz vytahuju ten filtr po par vysusenich (zapominam pravidelne po kazdym vysuseni) tak je to dost nechutny :-) Jo a jak je to pradylko nadychany, no uplne slintam …

Bublo: jo manza ma takovych vyhod hodne. Ale co nas treba hodne mrzelo, ze v cechach jsou firemni vecirky bez partnerek. Nikdo nechape proc, takze jsem se vlastne na prvni manzovu oslavu dostala tady v USA, coz je docela ironie :roll:

Jo a jestli bude platit sraz toho 10-12 a jestli nekdo pojede pres Brno, taky se rada slozim na benzinek a pridame se :lol: Aspon bych nemusela manzilka otravovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
25.9.08 03:35

Amelie: tak ja bydu s tebou na pokoji a deticky se budou vzajemne budit celou noc, neb me Zuza rve ze budi Terku a ta pak rve taky ;-) a v noci se porad krmi 3×-4× podle toho jak ji to vyjde :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
25.9.08 03:53

jo a uz asi 4tou noc si msli ze uz je jako cas vstavat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
25.9.08 04:26

Ahoj,

jen na skok jdu rict cau a nahlasit, ze mam palici jak patraci balon. Skola je des, vietnamske (nebo japonske, nebo co to je) ucitelce obcas nerozumim. Ma vietnamskej prizvuk, takze mluvi blble anglicky a obcas je to teda boj. Jinak uz mame za sebou dva testy. Zatim mam prumer 90 % takze to je ok. To je porad za A neboli v prekladu do CJ za 1. Ale musim se teda bicovat a srotit. Je to teda zahul zapamatovat si ty nazvy v latine je teda k zbliti (maso mas muj obdiv)… no tak uvidime jak to pujde dal.
Jo a mame uzasne uniformy :roll: :lol: ktere musime nosit porad. Boty jenom bile a rozhodne ne latkove. Nehty ostrihane na kratko (spousta holek omdlevalo pac mely akrylovky. Vlasy jenom v culiku nebo bobanu, nesmej se dotykat ramen. Nausnice jenom pecky a jeden par - zbohem mych 5 direk… atd. A jsou fakt jako psi, jestli neposlechnes tak te poslou domu. Kdyz zameskas dvakrat tak te vyrazej… chjo…

Tak ja se jdu ucit. :? 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
25.9.08 07:32

dobré ráno
doma nám někde překopli kabel na upc, tak jsme byli bez internetu, teď v olomouci - vasinko, pavčo, můžete už mezi devátou desátou nebo to je moc hr? můžu tak do jedné, pak ještě kolegyně a pak do nemocnice, maminku mé kamarádky budou operovat, a to je poslední, kdy se za ní může jít a odpoledne se ohlásili příbuzní, že jedou slavit bertíkovy narozeniny.

nemám ani na jednu telefon, ale já na drátu jsem - 605 969 832. těším se na viděnou a omlouvám se, že jsem se neozvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
25.9.08 08:27

ahoj všem,

tak sraz s hell musím odvolat, Honzík má stále teplotu, sice už tolik nehoří, ale tahat ho nikam nebudu, nechám ho doma odpočinout, snad bude do víkendu fit, má být pěkně, tak aby si ještě užil trošku teploučka a sluníčka :wink:

stanuška: Emička je na fotkách krásná, taková jemná, fakt jako andílek a dort je krásný, to já bych tu cestou z práce už takový hezký kousek nesehnala :lol: :lol: :lol:

nezkušená-mamina: tak ať je auto rychle opravené a není to za ranec…havarijku asi nemáte co? my jsme o ní uvažovali, jenže na tu naši káru to je asi 25 tisíc ročně, tož nevím, nevím… a Honzík je ve školce jinak rád, jen prostě není tak sběhlý jako ostatní děti v jeho oddělení. Věřím, že se to časem poddá, on si určitě zvykne pracovat s nima, jen paní učitelka trošku tlačí na pilu…

xbublax: hele přidávám se s gratulací k nočníkovým úspěchům, vidíš, všechno bude :wink: Majdalenka je holka šikovná :wink: no hele a s tím srazem, asi byste se neměly jak dostat do Olomouce co? do auta se všichni vejdeme, to není problém nebo bych mrkla na mapu, jak by se to dalo sjet, abychom vás vyzvedli doma… na kterou tu chalupu vlastně jedeme? tu druhou? a vyjet můžeme dopoledne, bo máme v pátek 10. října oční, takže budu stejně rušit školku:-)))

amelie: já myslím, že ty dva dny Beníka zvládneme, nakonec všichni jsme tím prošli :lol: těhotným se zježí vlasy, do čeho to zase lezou a my odrodivší se jen utvrdíme v tom, že další už opravdu nechceme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
25.9.08 08:38

Ahoj,to pocasi me uz vazne SE.E!!
Ad sraz:ja asi ne,furt mi byva dost spatne,tak neni ani nalada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
25.9.08 08:54

Ahojky,

Bertíkovi - vše nej nej nej nej nej :-)

Bublo - prosím, změň mi data v tabulce :wink: :lol: Mám Matýska a Janičku…malou parádnici a pak, že nebudu mít holčičku :wink: - jo, tělo si řekne :lol:
 http://i120.photobucket.com/…m/janika.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
25.9.08 09:08

hell: Bertíkovi přejeme všechno nejlepší k dnešním 2. narozeninám, spoustu zážitků s kamarády v jesličkách, spoustu legrace s tátou a mámou a hlavně už brzo sestřičku Alžbětku, aby těch lumpáren bylo ještě víc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.08 09:49

Čauky,
jsem tu, bo venku je extra hnusně a prcek se domáhá pohádky, DVD máme ještě furt pokažené (nové nebyl čas koupit), takže budeme pouštět přes PC, což znamená, že budu mít tak 10!!!!! minut klidu

Pavčo - snad se dá Honzík brzo do pořádku, a já si myslím, že pro ty naše mazlíky je to dost šok se najednou zorientovat a přizpůsobit v jiném prostřední, když prostě vždycky někde po ruce byla jistota=maminka, a prý jsou děti, které si zvykají i půl roku, takže jsme na tom pořád ještě dobře.
A nebyli třeba ze školky venku na procházce, že by se jako nachladil? Doufám, že to nebude od nervů, že má ve školce ten malý problémek.
A havarijní máme, jenomže jsme nechali spoluúčast 10 tisíc, tak se uvidí, manžel cca před 2 lety boural a ten nárazník tehdy vyšel na těch 30 tis., takže podle současné situace, tedy po prohlídce v servisu, se to bude řešit.
Amélie - do srazu už malý bude mít ty 3 měsíce, tak to bude lepší, a taky bude unavený z toho šrumu okolo, tak bude spát celou noc.

Lidunko - nelituješ už, že jsi si vybrala právě tuhle školu? Ne kvůli uniformám apod., ale náročnosti školy.

LeMo - po Tvém popisu prádla ze sušičky začínám litovat, že do koupelny se fakt už nic nevleze a pračku máme plněnou horem. Holt mě čeká otročina u žehličky asi nadosmrti.

Hell - všechno nejlepší Bertíkovi , ať se vydaří oslava, hodně radosti a lumpáren.

Už musím, poběží tu krtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital