Poradna duly
Jana Čurdová
Pavčo: tak tataráček přímo miluji, už jsem ho neměla ani nepamatuji. A Burčák, ty mi teda děláš chutě k večeru.......
Dítko je v posteli, už jednou přicválala, že chce čurat, tak snad už nepřijde. Je to den ode dne lepší. Včera spala v půl deváté a sama.
Hell Bertíkovi k dnešním dvou ročkům přeji obr NEJ! Ať je hodně zdravý, ať se mu v jesličkách pořád líbí, ať je stále tak komunikativní a hlavně aby měl stále zásobu „čerstvých“ autíček od mamky a taťky.http://smilies.sofrayt.com/fsc/party3.gif
Málem bych zapoměla.
Bertíkovi všechno nejlepší a snad se taky brzy dočká sourozence…
Stanusko teda zírám!Přeji aby jsi měla zbytek těhotenství v pohodě, aby se Žofinka povedla a aby byla stejné zlatíčko jako Emička!http://smilies.sofrayt.com/fsc/venus.gif /> A teda smekám, že jsi to dokázala tak dlouho tajit.
A prý, že to je jen taková prkotina.
A jste s Diskobolem frajeři, že se hned tak zadařilo. ![]()
maso tehule a vícematky
A můžu se zeptat, proč jste o druhém neuvažovali? Samozřejmě je to každého volba, jen mě to zajímá.
lexie: klidne se ptej, neuvazuji o nem ja, pritel uz by klidne mel skolku. Nejak mi Bara staci a nemam potrebu dalsich deti. Mozna to je momentalni situaci v jake se nachazime, mozna az budem ve vlastnim, zarizeni, v pohode , zmenim nazor. Mozna taky ne.
Pavčo, tvé chutě mi začínají dělat žaludeční problémy. Dnes jsem se celkem naťápala. A nedivte se kombinaci. Nejprve houbová omáčka s bramborovým knedlíkem plneným uzeným masem, pak jsem po malé dojedla krupici s kakaem a ve finale si zakrojila čerstvé čabajky, co dnes manža přnesl na vysušení. A právě ty se mi začínají nějak vracet.....
zari: tak to mas dobre chute, cabajka by nebyla marna.
Tak jsem si dala alespon nanuka ![]()
Tak hlásím velký úspěch, u nás se spí, to je dlouhodobý rekord. A bez keců a vyhrožoání…
no tak tataráček byl mňamozní
omlouvám se za dělání chutí, ale já jsem se s tím odpoledne tak naprděla, že jsem se musela pochlubit ![]()
září: tak ze tvých kombinací je mi blivno jen při čtení
a to rozhodně nejsem těhotná
![]()
Masozravko, tak to chápu, však máte ještě dost času na rozmyšlenou.
U nás to bylo opačně, manža dřív nechtěl žádné, že si to nedokáže představit, no a já bych šla klidně i do třetího, ale děsí mě ta představa mateřské a dalších x let doma.
Zari ty máš teda chutě jako správná těhule ![]()
Tak a zdarec babynec. Teda dneska kolem poledne jsem neměla šanci se sem dostat. Furt topsalo, že je server zaneprázdněn, nebo cosi takového. Dítko za celý den opět mile překvapilo a doma chodila na nočník a opět udělala hovňouse do nočníku. Akorát se bojím jí nechat venku bez plen, takže z venku chodíme ještě s mokrou plínou.Odpoledne jsme zase byly tři hoďky venku a zaskočily jsme za slepičkama, ptáčkama a koněm, takže malá nadšená. Večer jsem udělala palačinky, tak jsem se od malé dozvěděla, že je to hamka. Teda musím říct, že tohle je zatím nejkrásnější období. Malá začíná žvatlat, hysteráky už nejsou tak žhavý, víc rozumí a je neskutečně mazlivá. Kéž by to vydrželo co nejdýl.
Amelie jj taky jsem našla jen to na netu.Holt mám v compu málo místa a tak mažu co to jde.
A v klidu, pokud klapne věcov, tak tam je to těžce na pohodu.Chata velká a na pokoji můžeš být klidně sama. ![]()
Lemo tak to je docela maras ty večírky bez partnerek. ![]()
Maki teda koukám, že u vás stav taky pěkně na palici co. ![]()
Lidunko to mi těžce připomnělo mojí praxi na zdravce, když jim třídní stříhala nehty a odbarvovala.
My ještzě nosily i ty apartní čepečky a botky na šteklu, ve kterých jsem se pravidelně klátila jak po opici, bo jsem na potpatku neuměla chodit. ![]()
Pavčo jak je Honzíkovi?A jo, mi je jasný, že všechno tak nějak postupně příjde, jen sem někdy na vyvředění, když dítko řve toe a já nevím co chce.
A vidíš, bych mohla vyžebrat po bráchovi auto, u Tebe zaparkovat a pak frčet s Tebou.
A jjj vypadá to na tu druhou. A s tou bouří Tě úplně chápu, taky jsem tu zaslzela, že chci takýýýýý. A neser s tatarákem! ![]()
Nikčo řvu tu smíchy! Janičku Ti přepíšu.
Ale že je to holka fintivá. A okamžitě vybal, jak to, že jsi věděla, že je Stanuska v tom! Bo dle knížky co jsi mi dala, mne nic nečeká a to se mi teda vůbec nelíbí. ![]()
Mamino jak píšeš s tím šokem ze školky, mi dneska říkala kámoška, že jí učitelka ze školky doporučila, aby dala dítko o 14 dní později, jak ostatní děti.že těch prvních 14 dnů spousta dětí pláče a že to citlivější děti pak hůř nesou, že pak už nastoupí do uklidněného prostředí.
Hell splašila jsi dort? A sraz vypadá předběžně mezi 10-12 říjnem.
Stanusko fotka je nádherná! JJ v tomhle týdnu jsou ty UTZ nejhezčí.
Vasinko, tož halvně, ať se mu to nerozjede.
Masozravko tož i v Tobě zahlodal červík jo.
A jj tabulka souložilek a prděj na to povážlivě schudla. ![]()
Zari luxusní kombinace! ![]()
Masozravko zatím to vypadá na víkend 10-12.10 a ubytování asi tady http://www.agenturachata.cz/…i/objekt-210