Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3496
24.9.08 12:58

Babuldo: ják jste to dokázali s dudlem? Už se na to chystám asi měsíc, ale nechám to asi až na mikuláše.Mám totiž obavy, že jak ji přestěhujem do pokík, tak jí budu v noci létat dávat dudel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
24.9.08 13:34

Ahoj,tak jsme u nasich,maly chrupe,ja mam teply caj a domaci kolacky co nam napekla babicka:-)
Jo doktora mam perfektniho,ale neni to dvd zadarmo,150 me to stalo,az se vratim od nasich,v patek,tak vam to hodim na youtube.
Ad stanusky prekvapeni-mate nekdo nejaky tipy?Ja tipuju zmenu prace u diskobola nebo povyseni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
24.9.08 13:59

Tak jsem uložila dítko, Honzík spát nechce, hraje si se svojí pirátskou lodí, já jsem se stihla i naobědvat a mám chvilku na internet :lol: a ještě to kafe bych si měla skočit uvařit :lol:

míšenka: na starém bytě jsme měli taky všude koberce, takže jsem rozstřihla poslepovala velikánské igelitové pytle a dala je Honzíkovi pod dětský stoleček a židličku, přesahovalo to tak metr dokola a plastelínoval prostě pouze na stolečku, pak se to jen stáhlo a vytřepalo a hotovo. docela to šlo, v nejhorším jakmile plastelína v koberci pořádně vytuhla, šla vydrbat a povysávat :wink:

stanuška: jo tak s oslavama věřím, že u vás bude plno a veselo, je fajn, že máte prostor a pozvete kamarády, to je pak hned jiná zábava :wink: a bez pračky si to neumím představit, já peru snad ob den, takže by tu byla děsná hromada… jo a s tou plastelínou, Markétka nemodeluje, my spíš vykrajujeme různá zvířátka co k tomu jsou, máme tam taky 3D formičky, tam se plácne kus plastelíny a je to forma oboustranná, zavře se a lup je tu zvířátko :-))) maximálně dělá ježka tak, že do „kuličky“ zapichuje kousky špejle či párátka:-)))

jo a když tu stanuška řeší sušičku, nevíte, jestli se dá postavit na pračku? já to takhle kdysi dávno viděla ve Francii, že měli malý prostor v kumbále a tak pračka stála na sušičce, vzhledem k tomu, že koupelnu nenafouknu by mě zajímalo, jestli to tak jde udělat…to by bylo jediné možné řešení, kam bych ji mohla šoupnout…

davmi: fajn, že kontrola dopadla dobře a máte hezkou památku :wink: ty testy za 600 nejsou drahé, kamoška za screening ve 12tt dávala 1500…taky bych je brala, jsou opravu daleko přesnější než AFP v 16tt…

xbublax: jj absťák asi má, teď zrovna tu okouněl a ptal se, jestli bych si jako já nechtěla zahrát Nema, že by mi poradil co a jak :lol: ale nedělá scény, když řeknu , že ne, snažili jsme se mu to vysvětlit, tak třeba to trošku pochopil… jo a Honzíkova školka, no dneska mě moc nepotěšila paní učitelka, prý dnes nacvičovali jemnou motoriku (dělali kroužky podle předlohy na papír) a Honza se klasicky „seknul“ a nechtěl to dělat (znám to, on prostě občas něco dělat nechce a nedonutíš ho…), byla vyvalená, že prostě přímo řekl, že to dělat nebude, nechtěl to ani zkusit, nic… nakonec ho nějak ukecali a nešlo mu to, prý vůbec nekoordinuje ten pohyb… problém je, že jako malej kolečka dělal bez problémů, ale co měl ten zánět mozku, tak jenom čmárá do stran a kolečka neudělá, má i problém s vymalováváním obrázků… tak jsem se o tom s ní bavila, že bych byla ráda, kdyby si všimla, jestli se to lepší časem a pokud ne, tak aby mi řekla, musela bych s ním zajít k doktorce a asi na neurologii, říkali mi tenkrát, že pokud by se něco vyskytlo, máme raději přijít… tož tak, samé radosti…no a ta druhá učitelka mi zase řekla, že je vidět, že není zvyklý na kolektiv a že teda bylo na čase ho dát mezi děti, aby si zvyknul, že si nemůže jenom hrát, ale má i povinnosti (docela po mě vyjela, tak jsem jí řekla, že mě taky mrzí, že šel až letos, ale že bohužel měl rozhozenou imunitu a doktorka mi jasně řekla, že do školky ne)…no tak uvidíme, co mi zase řeknou, docela mě to mrzelo, oni ho po týdnu hodili mezi starší děti, které už do školky chodili, navíc tam mají i dost předškoláků a teď se mi víceméně snaží říct, že tam Honzík překáží (a Honza cestou domů říkal, že se mu druhej kluk smál, že je hloupej, že neumí ani namalovat kolečko…tož školce zdar)

Jo a ještě prosím vyškrtnout z tabulky souložilek a přesunout to kategorie Prděj na to :lol: :lol: a věk je sice krásnej, ale jsem ročník 1977 :lol:

nikča: foto Honzíka úžasné, má chlapec vkus a čepičky mu veeelmi sluší :lol: a vidím, že virtuálně ses už do stanuščiny rodiny probojovala :lol: jo a historka dobrá, jen to lidi asi chodí na divný kolotoče, tady by ti teda s takovým bílým ksichtem nikdo prachy za labutě nedal :lol:

babulda: ha tak termín honem někam píšu a rezervuji si v domácnosti vůz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
24.9.08 14:00

Zdravim

tak ockovani probehlo az dneska dopo, vcera se Baru vyhrabala z pelechu az v 15,00 a mudra je do 16,30 no to byl sibenicni cas pro nas nezvladnutelny :wink: .
Dneska tam nikd nebyl a za 20min jsme kracely domu. Dostala zobku do ruky a vic se lekla, kdyz na ni sestra sahla ledovejma rukama, jsem se zarazila i ja.
No ted chrupka, pak musime do mesta. Pocasi stejne na dve veci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
24.9.08 14:02

září: tak na reklamu mrknu :lol: nějak to poslední dobou moc neregistruju, tož jsem zvědavá, kde jsem se ti zalíbila :lol: :lol: :lol: a těším se na info od doktora… :wink:

davmi: hele nedělej mi tady chutě s koláčkama, bo co si sama neupeču, nemám…že ybch se k něčemu zmohla? mám 2 tvarohy, tak bych mohla něco vymyslet…zabavila bych s těstem i děti…no uvidíme odpoledne, jakej bude morál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
24.9.08 14:06

masožravka: se ta sestra asi zbláznila ne? na mě někdo šáhnout ledovýma rukama, tak ho ženu :lol: a držíme palec, aby byl po očkování klid, u nás byl trošku bekot v noci, docela si stěžovala, že ji ta ručička bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
24.9.08 14:15

No, myslim, ze to nebylo naschval, ale zase neregistrovala inj., ja mam taky nekdy ledove ruce a neuvedomim si to a sahnu na nekoho.
Babi se rozhodla, ze udela vdolky, tak budou odpoledne vdolky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
24.9.08 14:19

Dobré odpoledne, tak jsem se prospala a dítko ještě spí.
Bublo no je to na Václava a tak nějak se mi to líbí. :wink:
Pavčo teda tak to učitelky moc nepotěšili.
A s tím děckem je to dost drsný jj a bude hůř oni jsou fakt některý děcka strašně zlá. :cry:
Jo a pračka a sušička jdou postavit na sebe prodává se na to mezikus.
Já dala dneska Honzu po o spát a za chvilku se jdu podívat a pán si v pokojíčku hrál s traktorem na zemi a ani slyšet nebyl. No po prvním varování zalez a spí. Je to sranda, co ty jejich mozky už vykoumají.
Jinak mi přijde, že na něj pořád jen křičím a vyhrožuju neb zkouší a zkouší.
Nikčo tak to u nás by ti nikdo nic nedal neb pouťáci mají ledvinky :wink:
Honza bude prostě model. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.9.08 14:28

Tak Nikča neodpovídá,jakou sušičku,tak kdo máte ten zászrak bez žehlení,jaké máte značky,A jak jste spokojené?

Pavčo-no je to tu děs,jsem zavalená prádlem,ještě ho ani nevybaluju z kufrů.protože nevim,nevim.Musim to urychlit.Jetě že jsem před odjezdem ještě stačila porpat kde co(možná proto je pračka v prdeli). :wink:

Masozravko-Barunka je statečná.

Babuldo-ahoj,vždy přilítneš potěšiš a zmizíš. :wink: :lol:

Září-v pondělí bududržet palce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
24.9.08 14:28

vasinka: u nás se teď taky pořád leze z postele, jak má jít spát, tak vymyslí ledacos, aby nemusela… čůrat, bobek, napít a spol :lol: :lol: jj děti jsou neúprosný, ale to je život, na to si musí zvyknout, s tím počítám, snažím se ho povzbudit, že zase umí spoustu jiných věcí a když se bude snažit, zvládne i tohle…

Jo a co s tím zítřkem? Hell se zatím neozvala, tak se asi domluvíme spolu a uvidíme, jak se s ní potom natrefíme :wink: jak vám to teda vyhovuje? já musím akorát v poledne vyzvednout Honzíka, ale to je tak všechno, jinak jsme free :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
24.9.08 14:29

Masozravko - tý jo nedráždi s vdolkama,bych si dala.já mám dnes jen zeleninu.nějak pořád přibírám nebo co.a držím pěsti at je Baru po očkování v poho.

pavčo - no taky už mě to napadlo dát pod stoleček nějaký igelity,stejně chceme malovat atd,tak to bude potřeba.

Davmi - tak to máš hezký termínek,a co bude druhý metřík at můžem sledovat?jé já bych taky chtěla vidět tvýho mimíska na dvd

Zari -neboj,určo bude vše v pořádku u doktora.jsem zvědavá,kdy budeš mít tp

Babuldo - no tak holka šup s druhým metříkem,at kontrolujem.a na sraz se táák těším.píšu si tedy do kalendáře.a kam že to tedy bude?

Bublo - teda tak to nebudeš dělat nic jiného,než sledovat filmy co?ale je fakt,že bych se taky na nějaký pěkný podívala.tak pak dej tipy.jo a Caro je kávovina - je to z čekanky,ječmen a žito aje to jak rozpustná.já dávám s mlékem a šmakuje.

stanusko - teda já jsem taky zvědavá na to odhalení,furt přemýšlím a napadá mě tolik věcí,no uvidíme.a je hlavní,že sic má Ema občas teplotu,ale vypadá zdravě a je spokojená.horší by bylo,kdyby jí bylo mizerně.chudinky malý.

Vašinko - tak to jsme na tom stejně,taky mi příjde že na Aní jen řvu,nadávám,vyhrožuju,počítám do 5,(to zatím docela zabírá) a jsem celkově nějaká hnusná.snad to přejde.

no a dál už nevím

my byli nakoupit,nakoupila jsem asi 40kilo zeleniny,jelikož zase nějak nebezpečeně přibírám,takže zeleninová a masová dietka.ale zítra jedu k mamce,tak nevím nevím jak to tam dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
24.9.08 14:31

stanuška: tak se sušičkou neporadím, v tom jsem absolutní laik… a škoda, že jste tak daleko, půjčila bych ti naši rezervní pračku :wink: tím jak jsme se přestěhovali máme 2 a ta jedna se určitě ve sklepě nudí bez práce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
24.9.08 14:55

Pavčo, co to tam máte za nádhery, mají hrozný hlášky. Chudák Honzík s těma dětma, jsou občas kruté. Já jsem ve škole nosila dost silné brýle a taky jsem si užila. Doufám, že to kreslení bude jen nechuť a ne nic vážného.

Stanuško se sušičkou neporadím, ale je to asi fajn, ovšem žere to dost energie. Je fakt, že to žehlení je nanic, já to občas taky dost flákám, naštěstí manža to vůbec nevyžaduje, tak spíš kvůli sobě. To u nás byli pořád nějaké košile, táta , brácha..nejlépe vzít jednou na sebe a hned do prádla..no naštěstí si táta i vyžehlí sám, když má čas.

Masožravko, tak to je Barča statečná a na co jste očkovali?

Nikčo krásný fotky, Honza je už dost samostatný i oblečení si sám vybírá.

Babuldo, vydrž, už jenom 20 týdnů a potom se to třeba zlomí. Z Toníka se stane ukázkové dítko a to druhé bude hodné už od narození :D

Já jsem dneska hotová, uspávala jsem asi 1,5 hod. i jsem u něj ležela, no usnul až poté, co jsem odešla a opět přišla..jelikož se samozřejmě rozeřval. Potom usnul asi do 5 minut, ale stejně asi ve 14.15, tak snad chvíli vydrží a večer ho dá spát tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
24.9.08 15:16

Tak moje svagrova-od Standy segra dneska porodila CR chlapecka Simona,52cm a 4,5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.9.08 15:19

září: no to se ani neptej jak to bylo s dudlíkem, málem jsem se kvůli tomu rozvedla a zabila tchánovce, oni totiž do petra hrozně vandrovali kvůli dudlíku a pak když s níma s tončou byli na dovolený tak mu ten poslední den (přes můj výslovný telefoní nesouhlas) ten dudlík střihli, pak mi toníka vesele dovezli a tcháni zase jeli domů, no a pak nastalo peklo, měsíc :! jsem musela doslova na toníkovi ležet aby se vůbec uklidnil a usnul , uspávání, který jsme neznali, tak najednou bylo a i několik hodin, v noci ječel třeba 2 hodiny v kuse, vstával (chodil se koukat na olympiádu), přes den nespal, děs běs, mě bylo ještě zle, byla jsem jak chodící zombie, petr taky, samozřejmě jsme to nevydrželi a dudlík mu znova pořídili, jenže to on už nechtěl, fakt hrůza, jsem si vážně myslela, že na nás z baráku někdo zavolá policajty, že to dítě týráme, no ale teď už dobrý, jen tchýni, když měla tuhle dobrou radu ohledně nočníku, tak jsem jí dost ostře řekla, že nic proti toníkovi vůli už dělat nebudu, že na tohle všechno si musí přijít sám, že tyhle nervy co měl chudák on i my už opakovat nebudu, no petrovi jsem rovnou řekla, že je magor a že toníka vychováváme my a ne jeho rodiče, tož tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí