Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6927
22.9.08 21:40

maki: tata muze byt pysnej, jake ma doma kocky :-)

na zloutenku se taky chystame, hned jak to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
22.9.08 21:47

Maki Ty jo to je nářez.Zuzanka už je pěkně velká. 8O Jsem stejně zíralana fotky od Janno, jak Jonny roste. 8O Sekne vám to všem třem.A holky budou asi každá jiná co.

Masozravko tak to muselo být příjemný jet jako parta.Já myslela, že jste byly cvičit na té dovče. A budu muset říct zubařce, že má blbé kontakty. :lol: Jj já mám doma postel sice levnou, ale kupodivu na spaní mi vyhovuje, nebo už si ty moje záda zvykly. :lol: I když je mi jasný, že obr pupek co tahám vepředu jim taky nepřidá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
22.9.08 21:54

O zadech mi ani nemluvte … ted chodim na rehabilitace … v tech dolickach co jsou tesne nad zadkem mi vzdycky nekdo vecer vrazil hrebiky a ja nemohla ani chodit … ted uz to povolilo ale zas jak mi sahli do zad tak jsem furt ja rozlamana … ale neni ta bolest ta intenzivni … a zada mam samou modrinu :D davali mi nekolikrat ty banky … ale je to prijemna hodka … lektrika, nahrivani, masaze, cviceni … jeste mam pred sebou dve posledni navstevy.

Ja se radila o posteli kdyz jsem kupovala Terce velkou a prej pro dite to nema cenu drahou, ze je lehky a neprolezi to tak ma obyc.

Jo diy za pochvalu holek … jsou kazda jina, ale kdyz se podivam na starsi fotky Terky tak maji neco spolecneho … na neterych bych nevedela ktera tam je …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
22.9.08 21:54

Maki - tý jo.Zuzanka je fakt už veliká, a moc krásná.moc vám to holky všem sluší.no a cirkus nesnáším,jelikož za 1,nesnášim klauny,co se kopou do zadku :roll: :evil: a za 2.mi jde proti mysli koukat na medvědy,co jedou na kole - prostě je to proti přírodě a ty zvířata se to jistě naučit nechtěli ale byli donuceni.ale to je jen můj názor

heč a my u zubařky dostali plastovej náramek na gumičce a Anička nadšena.já nedostala ani obrázek :lol: :lol: jen termín vrtání :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
22.9.08 21:56
misenka píše:
no a cirkus nesnáším,jelikož za 1,nesnášim klauny,co se kopou do zadku :roll: :evil: a za 2.mi jde proti mysli koukat na medvědy,co jedou na kole - prostě je to proti přírodě a ty zvířata se to jistě naučit nechtěli ale byli donuceni.ale to je jen můj názor

jjo,mam to taky tak postaveny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
22.9.08 21:58

Maki jo přesně to je to místo co bolí i mne.Mám někdy pocit, že se zlomím vejpůl. A ty rahabky proplácí pojišťovna? To ti musí napsat obvoďák? A s těma lehkýmy dětma tu moc nepruď Janno a Amelii. :lol: A to je kouzelný, že nepoznáš která je která.

Misenko no jo, ale Ty jsi tam stará firma, navíc se zubařka bojí, že by mohla dopadnout jak Tvůj předchozí zubař a tak si vás raději předchází. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
22.9.08 22:12

maki: zuzanka uz je velka :cry: to to utika, co

Bubla: velryba mozna nebyla, ale uz je :lol: :lol: :lol: po svatebni dietce mi chutna. A fotky, zrovna jsme dneska rikalis keithem, ze musime zacit fotky, jinak jonny nic nebude mit, nejak ho chudaka zanedbavame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
22.9.08 22:21

ahoj

Stanusko moc pěkné fotky, děti si to užily a koukám na kostýmy, jak jste v tom disneylandu byli dlouho? No září z vás jako obvykle pohodička :D

Bublo ne holandská švagrová, ale česká švagrová - manželka bráchy. Tady si s tim moc hlavu asi nelámou. Zuzana mi asi neprojde přes manžu, tak uvidíme. No zase budeme mít top 5 jmen a tentokrát i pro kluky i pro holky, jelikož máme překvápko. No a 4 hodiny venku, to jsi dobrá, já vydržím tak max. 2, ale většinou míň.

Eržo, moc zprávy nesleduju, tak max. emimino a občas na netu. Máme tady český satelit, tak bych se občas mrknout mohla. No tady nám zatím žloutenka neřádí, tak uvidíme. Tak snad si trochu dovču užijete, jak psaly holky, občas stačí denní výlety, ať je změna.

Masožravko, to je smůla s tím počasím, ale taky jste si to pěkně užili a Bára vypadá jako dítko do nepohody, prší a ona je spokojená, s tou se bude dobře jezdit na výlety. :D

Míšenko, já myslela, že už je většina zvířat v cirkuse zakázaná, nebo alespoň tady. V cirskuse jsem nebyla, ani nepamatuju.

Maki teda moc vám to sluší, holky rostou jako z vody a Zuzka je teda fakt velká. Hrozně to letí.

Nikčo to tvoje dítko je jak z reklamy.

Janno, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
22.9.08 22:31

Bublo: no obvodacka me poslala k ortopedce a ta mi naordinovala rehabilitace. Plati to pojistovna.

A cirkus Berousek je predevsim o zviratech … oni cela rodina cvici zvirata … zebry, velbloudy, lamy, slona, medvedy … artisty tam meli jen 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
23.9.08 00:45

Ahojky, tak se hlasim po nadhernem vikendu. Teda krome toho ze jsem dostala v sobotu ms, v legolandu, nemela sebou brufeny a celej den trpela. Ale legoland je tak neco nadhernyho, ze se to neda vubec popsat. Uz pomalu zijeme cestovanim a pak hura(spis nehura) domu…jj, uteklo to…

Stano: Emicce vse nej nej k narozeninam, myslim, ze jste ji dali dovolenou nadherny darecek … a fotky prekrasny, taky me zajima, kde jste vzali ty oblecky? My kdyz byli v disneylandu v californii tak jsme nic nedostali, ale my tam byli jen na jeden den, od rana do vecera…tenkrat jsme byli jeste bezdetni, takze nam ten jeden den stacil…

Muj tip na Vasinku: 6.10. a kdyz to nevyjde tak 22.10. Doufam, ze muzu mit dva tipy…pokud ne, tak to necham na tom sestym :-)

Vic bohuzel nevim…pardon

Davam foto a omlouvam se za prehlceni…

Tak si to svistim z kopce dolu, manza jel po mne, adamka tam nepustili, se ani nedivim: 

Par u soch z lega:

Tady na to se mohlo az od ctyr let, ale vyskove se Ada vlezl…a jel uplne sam: 

Nadherny drak z lega:

To je manza, ja sla pred nim :-)To byla sila, trvalo to jen asi minutu, ale i tak: 

Mini Land - nejkrasnejsi misto, co tam bylo:  

Vodni hraci area:

Jizda po Lego-safari:

V hasicskem aute:

Sam s mamou na par atrakcich:

Tady jsme jeli vsichni, ale pri jizde se to nedalo fotit, byli jsme mokri durch…: 

Dalsi vodni svet:

A zase uplne sam:

Dalsi s mamou:

Krasne lego sochy:

A tady se mi libilo uplne nejvic:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.9.08 09:40

Lemo fotky jsou naprosto uzasne!!!!!!!!!!!!!!! at zvladnete cestu domu v poho!

ad cirkus … nemusim klauny ale naposled jsem tam byla faaakt jako mala takze ani nevim co tam tak je … ale mozna ze az bude starsi tak zajdeme … zatim nejsem rozhodnuta …

ad ockovani - tak jsem sehnala vakcinu na zloutenku - za 900 :( … tak pockame do ctvrtka na vytery a pak nechame naockovat … ale obvolala jsem asi 15 lekaren nez jsem ji sehnala … fakt hruza ted v Praze

jinak dneska od rana kaja na zabiti, nechce jist, knoura, pocurava se ..... no jestli takovy bude cely den tak si to fakt pujdu hodit …
Jinak Ben uz se fakt krasne smeje kdyz chce (coz neni moc casto) a taky vydrzi lezet i 20 minut na dece a jen stouchat do hracek ..... pak musime sice dat do houpacky ale je v pohode ...... vecery jsou porad jeste krusny, no ale noci ujdou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
23.9.08 09:47

Lemo nadherny fotky, Ada si to fakt uziva a moc vam to slusi, teda je to fak dlouhan. Legoland jsem myslela, ze je v Dansku? To je i v Americe? A to minitown je asi kopie San Francisca? Kdy, ze se to vracite, zase jsem to zapomnela. Alespon se jeste ohrejete, u nas je pry dost kosa.

Amelie chudak Kaja s tim prujmem a jak to ma dlouho? Nerosotu ji k tomu zuby? U nas to vetsinou souvisi se zubama nebo s preplacanim jidlem na oslavach. Ockovani je teda dost drahy, ale zase to je jen jednou?

No u nas nic noveho, uz se tesim na vikend, prijedou tchanovci a svagrova a budeme mit druhou oslavu.

tak se mejte krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
23.9.08 10:22

zdravím všechny po ránu,

tak jsem se sem už včera nedostala, byli jsme víceméně celý den pryč a hlavně přes den nechci, aby jel počítač, měli jsme trošku problém s Honzíkem, jaksi nám chlapeček „ujel“ na PC hře, nevěřila bych, že tak malé dítě dostane takový kolaps, když mu vypnu počítač…takže má teď odvykací kůru a PC u nás nesmí frčet a poučení pro příště… :lol: :lol:

stanuška: na věcech z nextu se ujíždí snadno, naše babi jela do anglie vybavena mými požadavky a teď se jen kochám, když ty hadříky vytahuju dětem na oblečení :wink: jj podzim u nás bude ve veselých barvách :wink: Fotky z Disneylandu nádherné, dětem to moc slušelo!!!
A jen tak mimochodem, stále čekám na odhalení!!!!

maki: no tak si počkám, jaké zkušenosti s Mirenou budeš mít, mě se zas pořád ekluje představa, že mám kdesi cosi strčeného…no uvidíme, proberu to s doktorem. A Zuzanka je fakt už veliká, hrozně to letí, za chvilku budeš pucovat boty, aby mohla začít chodit co? :wink:

masožravka: pěknou dovču jste měli, taky bych hned někam do hor vyrazila… a držím palec, ať jsou záda OK!

LeMa: tak jsem si tu po ránu zaslintala, jednak nad Legolandem, musí to být úžasný, mě by tam odsud asi táhli násilím domů :lol: a jednak nad tím, že tam máte teploučko…nějak sem ta zima dorazila moooc rychle a nestíhám se aklimatizovat :lol: to abyste si nechali do Prahy na letiště dovést zimní bundy :lol: :lol: a gratuluju k MS, alespoň máš klid a víš, že tělo „funguje“ a hurá do snažení!!!

míšenka: s cisrkusem jsem na tom úplně stejně, nemám ráda vycvičená zvířata, vím, že většina těch dnešních se v cirkuse už narodila a tak, ale prostě medvěd na motorce mě nedojímá…onehdá tu u nás Berousek byl a jeli jsme okolo tramvají, Honzík měl dotazy, jestli půjdeme a tak, tak jsem mu řekla, že ne a vysvětlila proč, no polovina tramvaje se na mě dívala jako na vraha, že dítěti nedopřeju medvěda na koloběžce, ale nabízím mírnější alternativu zvířete v zajetí v zoo…
mě by se líbil cirkus s artisty na vysuté hrazdě, žongléry a ze zvířat beru lipicány (ale na ty bych si osobně raději zajela do Vídně), jinak mě to moc netáhne.

A tip na vylodění Jáchyma…hm počkám do čtvrtka jestli se s vasinkou uvidíme a pak si tipnu :lol: :lol:

sraz v olomouci: hell jak to vidíš časově? stačí přibližně, jestli dopo, odpo, já kvůli školce, nechala bych kdyžtak Honzíka doma…
vasinka: když budete chtít, klidně vás uvítáme ráno u nás, děti se vyblbnou, buď uvařím, nebo zajdeme k vegetariánovi, na co budete mít chuť a budete se cítit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.9.08 11:09

Ahoj, tak jsem vložila pár fotek, co jsem našla v pc, ale jsou už starší…některé z jara, některé z léta. Nové vložím, až je stáhnu…a to potrvá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
23.9.08 11:38

Ahoj, tak prvně všem co tipují co nejdřív velmi děkuji, že mě chtějí ušetřit průtahů. :lol: Já osobně mám naplánováno na neděli 28.9, ale zatím to vypadá, že nee neb se nic nechystá.
Pavčo uvidíme jak se vyjádří Hell já na to mám volný celý čtvrtek. :wink:
Lemo fotky jsou moc pěkný já bych se tam taky vyřádila.
Jo a ulítávaní na Nextu je fakt, že teď jsme objednávali z Anglie přes MMB tak uvidíme jak to dorazí. Sice mají kurz pořád vyšší, ale na ceny v Čechách to fakt nemá. :twisted:
Sisko ty fotky s pesanama jsou úžasný. To jsou vaši?
Stanuško vaše fotky jsou bez chyby, je vidět, že jste si opravdu užívali.
Ad cirkus byla jsem jednou jako malá a od té doby ne.
Amél tak doufám, že Kája bude mít vše OK. Jo a vakcína na žloutenku u nás taky nedostupná. Stahují to všechno na ty co chtějí očkovat jako nejvíc ohrožené.
A ještě čekám na tip od Nikči neb ta má zatím největší úspěšnost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital