Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9865
21.9.08 20:01

Stanusko Emičce k dnešním dvou ročkům přeji vše NEj!Ať je pořád takové milé sluníčko a dělá vám jen radost!http://smilies.sofrayt.com/…0candles.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
21.9.08 20:05

Emičko, všechno nejlepší!!!!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
21.9.08 20:06

Sisko - tak to je škoda, psala jsi o //, tak jsem to brala jako tutovku. Tak držím palce !! Co Nikolka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.9.08 20:09

Zdarec babynec.Fuj to byl zase hnusný den.Odpoledne jsem byla u kámošky, tak malá aspoň pořádila s její dcerou a já splkla.Kámoška je ve drzuhém měsíci a chudák vypadá jak zombouš.Je jí pořád zle a navíc moc nejí, takže je kost a kůže.Tý jo tohle vůbec neznám. :lol:

Lexxie ó děkuji. :oops: A jj já se nedivila, že mi zbaštila celou večeři, bo furt lítala jak hadr na holi.Pak jsem to vykoumala a když jsme šli do restaurace, tak jsem jí nacpala doma a pak jí dávala jen ochutnat. :lol: A taliáni čuměli, co všechno je u nás za potraviny zakázaný, že se děti nemaj tahat jak koťata, že u nás je důležitý, aby dítka měla velkou korbičku, že se nezvadají do sedu, dokud to sami nedokážou, že plácnu malou přes zadek, že se nesmí chleba do jednoho roku, že nedám dítku všechno co chce..... :lol: Takže asi podobný jak u vás. :lol: Teda a to počasí závidím.A Edík motá víc v češtině, nebo v holandštině?

Davmi u Vojtíška Ti bylo taky tak zle?A já jsem taky na vážkách, jak slyším ve zprávách, že se žloutenka rozmáhá, tak se docela bojím. Na druhou stranu si říkám, že se co se má stát, se stejně stane. :(

Masozravko no těpic babo.A nahoď fotky.Počasí vám teda hrubě nevyšlo co.A nakonec teda dovča na Slovensku nebyla vůbec?

Maji no to fakt potěší. :lol:

Sisko to mne mrzí, tak ať to brzy klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
21.9.08 20:13

Maji: já jsem v to už taky doufala, ale omyl, tak doufáme, že příště už to vyjde. Nikolka roste jako z vody, celý dny zpívá nějaký písničky, takže večer jsem většinou ráda, když už spí. Jinak máme pořád plíny a nevypadá, že by se jich chtěla vzdát. Vložila bych i nějakou fotku, ale ty nejnovější mám ve foťáku, tak se je pokusím co nejdřív stáhnout. A co Barunka? Napadlo mě, že bychom mohli uspořádat taky nějaký srazík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.9.08 20:49

ahoj

Stanusko, Emicce vse nejlepsi k narozeninam, at vam dela jen samou radost a je dal takova skvela holcicka, jako dosud.

Davmi a nebyl od ten chlapecek trochu nemocny pred ockovanim? Potom se to muze docela rozjet. No hlavne, ze uz je z toho venku.

Masozravko, to je skoda s tou Snezkou, ale jinak jste si to uzili?

Bublo, jj. to bude podobny, tady jsem cetla v doporuceni, co davat k jidlu asi tak od 7 - 8 mesicu chleba s tavenakem nebo pastikou atd. :wink: Doktorky jsem se tady ptala, co s rymou a odsavanim, tak na mne koukala, jako na silence, ze prece nebudu sve ditko trapit nejakou odsavackou :D ¨Pokud odsavaji, tak jen takovou nosni pumpickou, to jen vycisti nos a strikaji morskou sul..ale vetsinou to asi nechavaji odeznit a takovych prikladu je moc..no ale vypadaji zdrave, dozivaji se vyssiho veku nez my, tak fakt nevim..

Sisko, to je mi lito, ze to nevyslo, tak preji, at se rychle zadari a fotky urcite dodej, az budes mit cas..

Tak jsme dneska jeli na vylet vlackem, no prckovi se to libilo, akorat teda po 10 minutach ruzne kopal a otviral a zaviral stolecek pred nama na sedadle a potom zase poskakoval atd..no ale chvili vydrzel koukat z okna, do toho oblizoval sklo…tak z toho radost nemam a manza pry, ze se tim posiluje imunita :D

Ja mam zitra kontrolu v tehu, s hruzou jsem zjistila ze mam uz 8 kg navic, a to jsem si rikala jak ze zacatku malo pribiram..

• Citovat
  • Upravit
6557
21.9.08 20:51

to sem byla ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
21.9.08 20:59

Emičce od STanusky přejeme vše nejlepší k 2. narozeninám a at je pořád takové sluníčko jako teď.

Bublo - vítej zpět,fotky paráda

Sisko - to je mi líto,tak to třeba vyjde příště

Lexxie - neboj, brzo ty kila shodíš dolu jak budeš kmitat kolem prcků

Davmi - o očkování jsem taky přemýšlela,ale nevím.ale je fakt, že Anička je hrozná čunče a pořád strká ruce do pusy.no vidíš,to máš teda parádní dietku

Stanusko - těšíme se na fotky, a je fajn,že si dovču užíváte.závidím.

a dál už nevím

tak my byli včera u známých přes noc,koupili starší barák,dávají ho do kupy,tak jsme večer popili,poklábosili,Anička polítala na zahradě a na písku,tak paráda.hned naproti měli kachny,prasátka,kozu,slepice tak to se Aní líbilo,ale ona se šíleně bojí,když kokrhá kohout.vůbec všech ptačích zvuků se bojí,nechápu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.9.08 21:56

Ahoj,
už z domova.Definitivně,ještě jsme odvezli sestru domů.Cesta se dala a je tu děsná zima-fuj.Zlaté Gargáno.Zítra asi odvolám plavčo,Ema po cestě trošku nudlí a kašle,tak jí dám čas na to,co se z toho vyvrbí.Zítra drahý odjíždí na dva dny pracovně do Liberce a mě odešla pračka… :?
Děkuju všem za gratulace Emě k narozeninám,slavila je na cestách přesně v 17:28 jsme jí předali dárek,dětský mobil,co si vybrala na motorestu v Německu,vytočila si z automatu štěstíčko a my jí popřáli.Dort bude až ve středu a tím jsou narozeniny odbyté. :wink:
Fotky nejdříve zítra,jsem urvaná drahý vykládá věci z auta a Ema se dívá na krtečka a já půjdu za chvilku do hajan.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.9.08 22:04

Sisko nechci jitřit rány, ale řekla Ti mudra jak je možné, že to bylo pozitivní?

Lexxie jo tak to bude stejné jak v Taliánsku. :lol: Taky si říkám, že u nás se furt něco řeší s jídlem, ale asi je to o tom, že u nás pak na starý roky cpeme bůčky a prdíme na nějakou životosprávu.Ale výchova mi sedí více u nás.Bych ty jejich haranty nahnala všechny na převýchovu. :lol: Sem se jednou neudržela a když mi do šmajdy jeden smráďa strkal, že nemá chodit k nim do schovky, tak jsem na něj vlítla a seřvala ho na tři doby.Obcházel mne pak s velkým respektem. :lol: A manžel je super kliďas co. :lol: A kolik jsi měla v tuhle dobu s Edíkem?

Misenko barák je super věc co.Kdy začínáte stavět vy?A třeba Aničku ruší to skřehotání, má ráda líbeznější zvuky. :wink:

Stanusko tak hlavně, aby zůstalo jen u rýmy. A to je dojemný, jak jste přesně zastavili.

A ha, už jsem něco splácla, tak tu to je
http://i130.photobucket.com/…ari_2008.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.9.08 22:14

dobrý večer,
jsem asi hodinu doma, odpoledne jsem instalovala výstavu svých dvou studentů, odešla jsem v okamžiku, kdy se to smrsklo na diskuze o penisu

stanuško, emičce všechno nejlepší

ještě se ozvu až dočtu, teď jdu dál plenit ledničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.9.08 22:23

Hell super obrat o smrsknutí v případě tak plodné diskuze. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.9.08 22:54

ahoooj, jsem tu na par vterin nez padnu za vlast …

takze Bublo vitej zpet!!!!!

a Emicce vseeechno nejlepsi k narozeninam !!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
22.9.08 03:34

Ahoj,

Emicce vsecko nej nej nej k druhemu rocku

Bublo no s tim hlasem, ja si taky osobne myslim ze muj hlas ke me nejak nesedne. No on nikdy nesedl. I kdyz jsem byvala kdysi davno hubena. A do telefonu muj hlas zni jako kdyz patri 150 cm vysoke blondyne se 40 kily a mirami 90-60-90. Ja svuj hlas nesnasim. Nelibi se mi jeho ton, je takovy protivny, za usi tahajici. No jo no asi bych mela chodit na nejake lekce. :lol: :lol: :lol:
A do postylky ho nedostanu ani boha. To se tu dohaduju a morduju a on stejne v postylce nebude, takhle ho necham behat az mi pak pred vecerkou skoro pada na hubu a to mi pak behem 10 ti minut usne. Takze mam klidek aspon brzo vecer.

Pavco, ja kafe nepiju, takze je to fuk :lol: :lol: :lol: No porad lepsi nez kdyz strasil do 23.00 a to ja padala na hubu a on byl plny energie.

Lexxie no vtip je v tom, ze ja si klidne jidlo na tom kazdem rohu dam, ale peclive si zkontroluju, co v tom je, nez to strcim do huby. Proste se snazim nejis zadny sracky ( jako bila mouka a tak). A jde to.

Tak ja si jdu dat moji zdravou cokoladovou zmrzlinu. A fakt je zdrava, neni tam pridavany cukr, jsou tam 4 g vlakniny a ma jen 80 kalorii. A je velika asi jako dva lednacci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
22.9.08 07:49

Ahoj, zdrabvíme po proslaveném víkendu. Byla to moje poslední předporodní cesta k našim. Přece jen 2 hodiny cesty jsou už docela dost.
Užili jsme si to báječně. Tři děti do roka od sebe a příští rok už budou 4. No takové malé jesle. No a Honza dostal traktůrky a auto no max. spokojenost a ještě povlečení s krtkem a to nosil hodně dlouho než jsem mu ho zabavila. Byl z něj unešený. :lol:
Já dostala spoustu kytiček na zahrádku nebo do venkovních květináčů ať to máme kolem baráčku hezké. Dodatečně Emičce vše nej k narozeninám. :-)
Bublo vítej zpět z cest a podle fotek to vypadá fakt parádně.
Stanuško jj teplotní šoky to jsou tady už je pěkná kosa.
Lidunko hm zdravá zmrzliny to zní zajímavě. :wink:
Pavčo tak jak to vypadá s tím čtvrtečním srazíkem?
Já se jdu pokusit stáhnout fotky z foťáku a něco sem třeba i dát. :wink:
Davmi jj ono se to pak zase rychle vyšplhá nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí