Poradna duly
Jana Čurdová
Vašinko, pesani nejsou naši. Ty jsou kamarádky. Ale máme taky labradorku, tak třeba budou časem i štěňátka. Nikolka z nich byla nadšená
Tak jsem dotáhla děti ze školky, Honzík nadšený, měli dnes představení nějakého klauna, vybral si ho, ptal se jak se jmenuje a za odměnu dostal nafukovací balonek
tak si ho celou cestu hrdě nesl domů
Markéta ztropila scénu, protože jsem po ní chtěla, aby přes silnici nedržela kočárek, ale vedla se se mnou za ruku…takže za odměnu sebou švihla uprostřed silnice a ječela jako píchnutá…z obou stran auta, já táhla kočár, ječící prověšené děcko, no prima
tak jsem ji lupla do kočáru a přivázala, za odměnu ječela až domů, tu rudá vzteky padla do postele s tím, že spinkat nebude…a za minutu byla tuhá
takže tak, odpoledne máme angličtinu, jsem zvědavá, kdo mi zase zpříjemní cestu ![]()
vasinka: no hele já měla v záloze tip na vylodění 1.10. na narozeniny naší Markéty, že by to bylo od tebe pěkné
ale když říkáš, že to u tebe nijak nevypadá, tak si ho asi schovám na jindy a zvolím jiné datum
(i když po zkušenosti se mnou samotnou, co není ráno, večer může být…) a co jste objednali z nextu? bude Honzík frajer jo? mě teď kamoška dovezla tu podzimní bundičku pro Markétu, dostane ji k narozkám, tak už jsem tu nad ní slintala
jen ty rifle co jsem pro děti chtěl prostě pořád v kamenných obchodech angláni nemají, tak mi asi nezbude, než je zkusit objednat přes MMB za dražší libru…
Nazdár,
jenom v rychlosti zdravím. Nějak nestíhám, smrad zá:,–(ně nespí po obědě, nechce ani se mnou, zato večer vypije mlíko a sám se jde uložit bez pusy, bez umytých zubů
. V noci prudí, já jsem už delší dobu nevyspalá. Zítra jdu objednat velkou postel, tak mladého přejde humor, když od do mojí postele, tak já do jeho !
Jinka nic nového, Kájka ve školce spokojená, na vlastní žádost tam spí.
Jdu, bo se přihlásil bratr, že má 2 hodinovou mezeru ve škole, tak příjde na pokec a já ještě nemám ani úkol do English
.
Tak zase příště
mamina:jasny strucny vystizny
aspon, ze Kajka je v poho, co?
Co ta vase dovca, bude, byla ![]()
pavca: jjo, zavislost se muze projevit v kazdem veku
a nahod nejake foto Nextikovych deti
.
lema: oj oj, to slunicko, pekne hreje i pres monitor.
Tak mame koupenou vakcinu a odpo by jsme meli jit, ale mese taaak nechce, mozna ze pujdem zitra dopo . . .
nezkušená-mamina: tak to je super, že Kajka ve školce i spí, HOnzík teda tvrdě odmítá…sice už mi vykládal, že chodím moc brzo, že by si chtěl s dětma ještě hrát, ale když jsem navrhla, ať si tam pospí a hraje si pak, že přijdu odpoledne, tak to zas néééé…tak třeba časem… a Markéta si našla taky dobrý režim, vstává v 5 ráno, pak odvedeme Honzu a kolem 9 usne a spí do 11, jdeme pro Honzíka a pak už tu poskakují oba až do večera. Prostě nechce prošvihnout bráchu ![]()
masožravka: tak na vakcínu držím palec, u nás to ani nebylo tak horké, ani moc kraválku nebylo, spíš mi přišlo legrační, že nehulákala aúúúú, ale maminko to bolííííí, ona mě pííííchla
mudra z toho byla vybitá neb při poslední návštěvě markéta skoro nemluvila a teď tohle
a nějaké foto časem dodám, vytahuju to dětem postupně, něco nechám už na vánoce, markétce k narozeninám, prostě jim to jen tak nenaláduju do prádelníku, jsem matka škaredá ![]()
no mozna, ze Bara z toho soku, az dobne do zadku, taky zacne mluvit ![]()
Delam to same, taky ji nedavam vsechny darky hned, dneska dostane po inj. barvy a razitka do vany co dostala od kamosky k narozkam, ale stejne toho mela tolik . . . ![]()
jsem tu ještě jednou:
moc prosím, jaký je přesný termín srazu? 17. 19.10.?????
Nějak bych potřebovala v říjnu alespoň o 2 víkendy navíc, nějak se to nakupilo.
Ahoj,ahoj,ahoj,
jsme zase doma.Děti nakonec očkované nejsou.david ani neměl být,špatně jsem to pochopila,jen šel na devítiletou prohlídku.Ema se mi zdála trošku soplící ne 100%zdravá na živou vakcínu a nakonec Ester minula žloutenka typu B,protože jsme se dohodli jí oočkovat kombinací A+b a vakcínu žloutenky musíme schánět,chci totiž naočkovat i Ema(david je už očkován).V Praze není jediná vakcína žloutenky,tak budeme schánět mimo Prahu.
Pavčo-nj,Next,to je hrob peněz a já když jdu na plavčo a mám čas,tak plením.
Hned vedle je Myslbek a v něm Next,tak si to dovedeš určitě představit.Překvapení,jetli ještě bude aktuální,tak nejdříve ve čtvrtek. ![]()
Maki-holky jsou nádherné princezny,taky bych moc chtěla mít holčičky takhle blízko věkově u sebe.
zrovna v Nextu jsme viděla úplně pidi supr věci na princezny.
Fotky z Gargána i od jezera už mám v PC,tak než se Ema probudí pokusim se vás zahltit další várkou naší dovolené. ![]()
masožravka: u vás se ještě očkuje do zadnice? my máme už injekce do paže…
nezkušená-mamina: teda jsem na tom jako maso, mám pocit, že definitivní termín srazu nepadl…zatím…zkus napsat SZ babuldě, jestli se to nějak hnulo ![]()
stanuska: a jakou presne vakcinu shanite, muzu se ti zeptat u nas na konci sveta ![]()
no,myslim, ze prvni varku Priorixu dostala do zadku, nebo ne . . . ja nevim
![]()
stanuška: jj s tou vakcínou je to teď na prd, my jsme došli v pravou chvíli, ještě byly k dostání…a žloutenka myslím není živá vakcína, alespoň na té, co dostala Markét psali, že jsou to pouze „frakce“
ale stejně bych počkala, až bude Ema 100% v pořádku
však v lednici to nějakou dobu bez problémů vydrží ![]()
a to překvapení…noooo a nebude to nový renault grand espace? ![]()
masožravka: u nás se ani do zadnice neočkovalo, všechny vakcíny byli do stehna, pak do paže, kam dostane priorix netuším (jdeme nejpozději za měsíc, mudra už naléhala, že 2 roky už Markétě budou, tak že by to chtěla mít vyřízené…asi se bojí, že se tomu chci vyhnout úplně
)
stanuška: můžu se po vakcíně taky poptat, když budeš chtít
třeba se tu něco najde…
Tady jsme právě projeli pod Mont Blancem:
Koupání na severu Itálie v Raveně:
V hotelovým bazénu Gargáno:
Večeře:
S kámoškou Miškou na pláži:
cestou k bungalovu:
Výlet do Vieste.
Zase na pláži:
Další plážový i se školníma dětma a Lago Di Garda,zase až později. ![]()