Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
23.9.08 12:03

Vašinko, pesani nejsou naši. Ty jsou kamarádky. Ale máme taky labradorku, tak třeba budou časem i štěňátka. Nikolka z nich byla nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
23.9.08 12:57

Tak jsem dotáhla děti ze školky, Honzík nadšený, měli dnes představení nějakého klauna, vybral si ho, ptal se jak se jmenuje a za odměnu dostal nafukovací balonek :lol: tak si ho celou cestu hrdě nesl domů :lol: Markéta ztropila scénu, protože jsem po ní chtěla, aby přes silnici nedržela kočárek, ale vedla se se mnou za ruku…takže za odměnu sebou švihla uprostřed silnice a ječela jako píchnutá…z obou stran auta, já táhla kočár, ječící prověšené děcko, no prima :roll: tak jsem ji lupla do kočáru a přivázala, za odměnu ječela až domů, tu rudá vzteky padla do postele s tím, že spinkat nebude…a za minutu byla tuhá :lol: takže tak, odpoledne máme angličtinu, jsem zvědavá, kdo mi zase zpříjemní cestu :lol:

vasinka: no hele já měla v záloze tip na vylodění 1.10. na narozeniny naší Markéty, že by to bylo od tebe pěkné :lol: ale když říkáš, že to u tebe nijak nevypadá, tak si ho asi schovám na jindy a zvolím jiné datum :lol: (i když po zkušenosti se mnou samotnou, co není ráno, večer může být…) a co jste objednali z nextu? bude Honzík frajer jo? mě teď kamoška dovezla tu podzimní bundičku pro Markétu, dostane ji k narozkám, tak už jsem tu nad ní slintala :lol: jen ty rifle co jsem pro děti chtěl prostě pořád v kamenných obchodech angláni nemají, tak mi asi nezbude, než je zkusit objednat přes MMB za dražší libru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.08 13:14

Nazdár,

jenom v rychlosti zdravím. Nějak nestíhám, smrad zá:,–(ně nespí po obědě, nechce ani se mnou, zato večer vypije mlíko a sám se jde uložit bez pusy, bez umytých zubů :evil: . V noci prudí, já jsem už delší dobu nevyspalá. Zítra jdu objednat velkou postel, tak mladého přejde humor, když od do mojí postele, tak já do jeho !

Jinka nic nového, Kájka ve školce spokojená, na vlastní žádost tam spí.

Jdu, bo se přihlásil bratr, že má 2 hodinovou mezeru ve škole, tak příjde na pokec a já ještě nemám ani úkol do English :roll: .

Tak zase příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
23.9.08 13:40

mamina:jasny strucny vystizny :-D aspon, ze Kajka je v poho, co?
Co ta vase dovca, bude, byla :nevim:

pavca: jjo, zavislost se muze projevit v kazdem veku 8) a nahod nejake foto Nextikovych deti :-).

lema: oj oj, to slunicko, pekne hreje i pres monitor.

Tak mame koupenou vakcinu a odpo by jsme meli jit, ale mese taaak nechce, mozna ze pujdem zitra dopo . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
23.9.08 13:54

nezkušená-mamina: tak to je super, že Kajka ve školce i spí, HOnzík teda tvrdě odmítá…sice už mi vykládal, že chodím moc brzo, že by si chtěl s dětma ještě hrát, ale když jsem navrhla, ať si tam pospí a hraje si pak, že přijdu odpoledne, tak to zas néééé…tak třeba časem… a Markéta si našla taky dobrý režim, vstává v 5 ráno, pak odvedeme Honzu a kolem 9 usne a spí do 11, jdeme pro Honzíka a pak už tu poskakují oba až do večera. Prostě nechce prošvihnout bráchu :lol:

masožravka: tak na vakcínu držím palec, u nás to ani nebylo tak horké, ani moc kraválku nebylo, spíš mi přišlo legrační, že nehulákala aúúúú, ale maminko to bolííííí, ona mě pííííchla :lol: :lol: :lol: mudra z toho byla vybitá neb při poslední návštěvě markéta skoro nemluvila a teď tohle :lol: :lol: :lol: a nějaké foto časem dodám, vytahuju to dětem postupně, něco nechám už na vánoce, markétce k narozeninám, prostě jim to jen tak nenaláduju do prádelníku, jsem matka škaredá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
23.9.08 13:56

no mozna, ze Bara z toho soku, az dobne do zadku, taky zacne mluvit :-)))

Delam to same, taky ji nedavam vsechny darky hned, dneska dostane po inj. barvy a razitka do vany co dostala od kamosky k narozkam, ale stejne toho mela tolik . . . :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.08 14:10

jsem tu ještě jednou:

moc prosím, jaký je přesný termín srazu? 17. 19.10.?????

Nějak bych potřebovala v říjnu alespoň o 2 víkendy navíc, nějak se to nakupilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
23.9.08 14:15

jakeho srazu :?: :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.9.08 14:25

Ahoj,ahoj,ahoj,
jsme zase doma.Děti nakonec očkované nejsou.david ani neměl být,špatně jsem to pochopila,jen šel na devítiletou prohlídku.Ema se mi zdála trošku soplící ne 100%zdravá na živou vakcínu a nakonec Ester minula žloutenka typu B,protože jsme se dohodli jí oočkovat kombinací A+b a vakcínu žloutenky musíme schánět,chci totiž naočkovat i Ema(david je už očkován).V Praze není jediná vakcína žloutenky,tak budeme schánět mimo Prahu.

Pavčo-nj,Next,to je hrob peněz a já když jdu na plavčo a mám čas,tak plením. :oops: :oops: Hned vedle je Myslbek a v něm Next,tak si to dovedeš určitě představit.Překvapení,jetli ještě bude aktuální,tak nejdříve ve čtvrtek. :wink:

Maki-holky jsou nádherné princezny,taky bych moc chtěla mít holčičky takhle blízko věkově u sebe. :wink: zrovna v Nextu jsme viděla úplně pidi supr věci na princezny.

Fotky z Gargána i od jezera už mám v PC,tak než se Ema probudí pokusim se vás zahltit další várkou naší dovolené. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
23.9.08 14:32

masožravka: u vás se ještě očkuje do zadnice? my máme už injekce do paže…

nezkušená-mamina: teda jsem na tom jako maso, mám pocit, že definitivní termín srazu nepadl…zatím…zkus napsat SZ babuldě, jestli se to nějak hnulo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
23.9.08 14:32

stanuska: a jakou presne vakcinu shanite, muzu se ti zeptat u nas na konci sveta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
23.9.08 14:36

no,myslim, ze prvni varku Priorixu dostala do zadku, nebo ne . . . ja nevim :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
23.9.08 14:42

stanuška: jj s tou vakcínou je to teď na prd, my jsme došli v pravou chvíli, ještě byly k dostání…a žloutenka myslím není živá vakcína, alespoň na té, co dostala Markét psali, že jsou to pouze „frakce“ :wink: ale stejně bych počkala, až bude Ema 100% v pořádku :wink: však v lednici to nějakou dobu bez problémů vydrží :lol:
a to překvapení…noooo a nebude to nový renault grand espace? :lol:

masožravka: u nás se ani do zadnice neočkovalo, všechny vakcíny byli do stehna, pak do paže, kam dostane priorix netuším (jdeme nejpozději za měsíc, mudra už naléhala, že 2 roky už Markétě budou, tak že by to chtěla mít vyřízené…asi se bojí, že se tomu chci vyhnout úplně :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
23.9.08 14:44

stanuška: můžu se po vakcíně taky poptat, když budeš chtít :wink: :wink: třeba se tu něco najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.9.08 14:57

Tady jsme právě projeli pod Mont Blancem:

Koupání na severu Itálie v Raveně:

V hotelovým bazénu Gargáno:

Večeře:

S kámoškou Miškou na pláži:

cestou k bungalovu:

Výlet do Vieste.