Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
24.9.08 22:21

Stanusko - fotky krásná, Emička je tam jak panenka.a dort vypadá mooc dobře

a propo- holk pražský - je někdo,kdo by byl ochoten vzít do auta pasažéra?nebo spíše 2?podelili bychom se o benzín a nebudeme se bát vlka nic :wink: :lol:

hmm tak jsem chtěla žehlit,neb zítra jedu do jablonce a to moje dítě usnulo teprve před 10 a doted jsem kostila králíka zítra na čínu.tak už asi na to prdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.08 22:28

Tož jsem tu:

Září - tak držím palce na pondělí, aby dr. potvrdil, že je všechno v nejlepším pořádku

Stanuško - tak přejeme všechno nej, hlavně momentálně to zdraví, dort vypadá velmi dobře, určitě jste si pochutnali. A fotky, jak už tu někdo zmínil, někdy jsem taky koukala, že vypadáš jako spolužačka své dcery (smajlík závist)

Žanetko - taky jsem z druhého těhotenství nebyla tak nadšená a mimo jako z toho prvního. A já jsem při Péťovi spala dobře a „výsledek“ je mizerný :roll:

LeMo - snad bude prcek brzo v pořádku, a vidím, že si užíváte každou vteřinu pobytu v USA, jak mě to tam nikdy nelákalo, tak začínám být nalomená.

Pavčo - další marod? snad z toho nebude nic hrozného. A ad ta školka - teda čumím, asi bych taky učitelkám něco řekla. Kajka si stěžuje zatím jenom na to, že ji děcka vyhánějí z postýlky. Oni totiž vytahují matrace na spaní v hrací místnosti a po probuzení si tam chtějí hrát. A ona chrnící Kajule jim tam poněkud překáží. A hele my taky moc malovat neumíme, teda kolečka jo, ale obvykle ty obrázky jsou nerozluštitelné. Já mívám uprostřed obličeje jakého podivné propojené kruhy, což má být jako řetízek na krku, nos s očima mívám vlevo nahoře splácané dohromady, takže oproti nám je Honzík akademický malíř. A to my za sebou nemáme žádnou chorobu.
Bublo - nepruď s nočníkem, my zatím bojujeme se střídavými úspěchy s kaděním aspoň do plíny.

Amélie - myslím, že Beník půjde z jednoho náručí do druhého, holky se budou chtít pomazlit s mimčem, když nám ti naši už tolik vyrostli

Jinak to s naší dovčou vypadá bledě, manželového kolegu minulý týden probudili z umělého spánku, prý vypadá jako po mrtvičce, takže je to dost blbé, tak vůbec netuším, kdy bude mít manžel nějaké delší volno.
A taky se mi před chvílí vrátil z obhlídky auta a vypadá to mnohem hůř, než jsem myslela. Zítra volá do servisu, asi bude třeba nový nárazník, doufejme jenom to. A 30 táců bude v háji :cry: :cry: :cry: . Nebudu jíst, stejně potřebuju zhubnout na tu svatbu. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.9.08 22:30

Misenko ja bych te vzala ale nevim jak bychom se tam vesly ..... preci jen 3 autosedacky, 2 dospely, hluboky kocar, cestovni postylky ..... no nevim nevim, mam obavy ze se tam sotva naskladame ja a deti ...... kdyby z Prahy uz nikdo jiny nejel tak to urcite nejak vymyslime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
24.9.08 22:36

Amelie - no jo,to fakt holka nevím jak bychom se tam vtěsnali.zkusím se optat Nozu,jestli pojede,že bych se vtírla k ní.přeci jenom nechci tě otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
24.9.08 22:38

a propo - nemáte někdo číslo na Nozu?že bych jí nenápadně napsala o srazu,už tu dlouho nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552

no holky jste moc mile ale aby vam to nadseni na hlidani vydrzelo kdyz bude Ben rvat :lol:

Pavco, to je pech ,… chudak Honzik, tak snad mu bude do rana lip!!!! drzim palecky!!!

Mamino, no snad to nebude tak hrozny s tou opravou … a kajca je dobry spac :wink: s tou dovcou mne to mrzi … tak snad to vyjde brzo

Stanusko to jsou ale lhari … no nic … tak at to sezenete nekde jinde … jo jinak Emicka je na fotkach jak princezna :wink:

ad 3d … byli jsme s Kajou a vystrcila na nas zadek a hlavu zaborila do placenty takze jsme nic nevideli … u Bena jsme se na to rovnou vykaslali …

no nic jdu zkusit udolat Bena … nejak nechce spat a ja bych tak mooooc uz spala … ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

BUBLO, moc prosím, hoď mi tady odkaz a nebo nějaké další info o té balonové akci v Ostravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.9.08 22:41

Misenko zkus ji poslat SZ … jinak kdyby nejela, tak neboj, nejak bychom se naskladaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
24.9.08 22:55

Pavčo tak aťse z toho Honzík vyspí a není to nic vážného!

Lemo aha, tak to chápu, že jsi na ohrabky. Teda to zní luxusně takováhle cesta. Ježiš se tu pak u těch fotek zase uslintám. :lol:

Zanetko jak můžeš v naší diskuzi vypozorovat, tak úplně boříme mýty, bo každá měla jiné těhotenství a podobné příznaky neznamenaly tu samou věc. :lol: A držím pěsti, aby přesun do větší postele proběhl v pohodě! Já se toho zatím bojím.

Zari jo tak to od někud znám. Ale v Itálii jsem si užila, že jsme aspoň zašli na večeři, tak jsem si chrochtala. :lol: A buď ráda, že nemáš žádné bluj stavy, by Ti děvčata mohla vyprávět. :lol: Jé a to by bylo super, kdyby Lukášek klapnul co. :wink:

Stanusko super fotky! Emička je zlatá a ona se pokoušela to sfouknout? A jakého papoucha? To jako živého?

Misenko jsem četla kotila a uvažovala jsem, jestli jste koupili Ani zakrslého králíka. :lol: :lol: :lol:

Maminoojoj, tak to nasere. :( A kolik má kolega roků. :(
A s nočníkem neprudím, víš jak, první vlaštovky se u nás objevily na začátku léta a teprve teď se jí podařilo se vysmolit, takže kdoví, co bude dál. :lol: A hledala jsem to na netu, ale nic nenašla. Na Slezkoostravském hardě je výstava o Africe, na kterou chci jít a přitom od tama budou vzlétat balony. Jedna dávka nějak dopoledne a druhá tuším kolem šesté. Zítra budu znovu poslouchat rádio a dám Ti vědět ju.

Amelie v klidu, my se prostřídáme. :lol:

Hej baby a když se tu tak sáčkujete, kdo pofrčí od nás zeshora, že bych se s ním taky mohla složit na benzín. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.9.08 22:58

Ben stale nespi :evil: to bude fakt uzasna noc ......

a za chvili uz urcite bude chtit dlabat … no myslim ze na sraz jedu i s houpackou :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
24.9.08 23:00

Amelie a on v té houpačce jako spí jo? Čéče a zase Tě zasáhla pomsta emimina, jen jsi ho tu pochválila..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
24.9.08 23:03

amino jsem dobrá!Našla jsem to
http://www.hitradioorion.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.9.08 23:04

Bublo-jak pokoušela sfouknout,vždy´t proto ten seriál fotek.Ona je sfoukla a ten výraz po,jsem mysleal,že je jasný. :lol: :lol:

Holky jdu si lehnout.
papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.9.08 23:05

no vetsinou se tam uhoupe a usne a ja pak kolem pulnoci kdy se budi na jidlo, presunu k sobe do postele … ale dneska se houpe, obcas knourne a nespi … no alespon neplace .....ale tim ze neusnul tak vim ze bude chtit do pul hodky jist a to bych byla uplne mrtva kdybych na tu chvilku usnula …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.08 23:06

Bublo , super, akorát ty časy jsou na houby.
já chci totiž o víkendu jít koupit Petíkovi nějaký dárek, bo přes týden není šance, tak jsem myslela, že bychom spojili příjemné s méně příjemným (nakupování). Teda, if budeme mobilní :evil: :roll:

Baby, dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital