Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.9.08 21:11

Nikčóóó a na dálku věštit taky umíš?

Bublo - nebo spíš i Ty Brute :( , tak ty hubneš jó, to tu zůstanu jediná XXXL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
25.9.08 21:16

Pavčo tak toho se nebojím , jistojistě se zas něco najde, však jsi nebyla dívčina sedávej děvenko v koutě. :lol: A nepruď mi do Nikči jo, jako první zájemce na výklad jsem tu já. :lol:

Davmi tak to budeš ze Štěpánky asi pěkně vytrslá co. :lol:

Mamino v klidu, za léto jsem dla dolů jen šest kilo a na oblečení a ani na mne to vidět není. Aby něco bylo poznat, musela bych dát dolů tak dvacet kilo. Takže ještě rok máš čas a pak už můžeš být v klidu, bo dýl se trápit nevydržím. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.9.08 21:27

Tak skončily seriály, tak jsem zde.

Bublo: s tím nejkrásnějším obdobím plně souhlasím. Dnes jsem projížděla fotky z léta a zrovna na to myslela.....ach ta nostalgie.

A mám ještě jeden těhu příznak, a to brečení. Rozesteskní mě cokoliv. Kterýsi den se Petr koupal s malou a ona mu na hlavu léla kyble s vodou a hrozně se u toho smála a já na ně hleděla a brečela dojetím, jak mám šťastné dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.9.08 21:28

Se omlouvám za vyšumnění,ale byli jsme nakoupit v Globusu dokoupit rybičky do akvária a tak se to nějak protáhlo.

K mému těhotenství-do 7tt týdne jsem se cítila nádherně,pak zlom a žaludek pořád na vodě a někdy tedy boj,jestli nebudu muset sklonit hlavu nad mísu-nic moc,o dovolený se mi jako zázrakem až na pár slabých chvilek udělalo dobře a užila jsem si jí.Dneska tedy zase nic moc,v Globusu jsem málem vrhla.Docela mi pomáhá se pernamentně cpát na co mám chuť,to ale dělá divy s váhou od začátku těhu mám +4kg.Takže je to skoro jako přes kopírák těhu s Emou,jen s Emou mě bylo zle dřív,ale taky to 12tt skončilo.Jinak mám beďary na obličeji a i jinde,kulatim se hlavně v prdeli,stehnech a prsa by mi mohla závidět i Dolly,fakt kost. :lol: :lol: A já zase navzdory Nikčinýmu poš´tuchování jsem nějak vnitřně přesvědčená,že tu holčičku v bříšku mám,i dneska na UTZ jsem tedy nic mezi nožkama neviděla. :wink: Ale bude překvápko,tedy pro Diskobola určitě,chce to. :wink: :lol:
Všem děkuju za grataluce,měla jsem i trošku strach,jestli se nebudete zlobit,že jsem vám to tak dlouho neřekla. :wink:

Ještě se tu probíralo mlíko-tak to má Ema pořád nejméně ráno a večer z lahve Nutrilon.A spaní,většinou spí snáma v posteli,usíná před desátou a vstává kolem osmé,když jí nebudim.

Nikčo-tak Janička???To jsem sama zvědavá,co na to Ema? :lol: :lol: A jen se pochlub svýma většeckýma schopnostma Libuše. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
25.9.08 21:28

Bublo:ja to fakt tipuju na kluka,pac jsem prodelala tu toxoplaz.a novy doktor mi taky potvrdil,ze to se rodi z 97% opravdu pindici:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
25.9.08 21:30

Zari no jako já když koukala na loňské léto, tak to bylo taky fajn. Ale co mne prudilo, byl fakt, že vůbec neposlouchala a já lítala po městě jak hadr na holi za vysmátým kamikadze. :lol:
A jéje tak to je další co se nebude moct dívat ani na večerníčka co. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.9.08 21:30

Jo a k té chatě, není tam moc malý prostor na hraní? Přece jen jsou dítka větší a živější, tak aby nám tam nebylo těsno. Jak jsme byly poprvé, tam bylo místa hafo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.08 21:31

Září, místa je tam hafo, vždyť oni si přece všude otevřou sami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.9.08 21:32

Jo a ještě gratuluju bublince k nočníkovým úspěchům a mamince radím,chce to odvahu a těm našim dětem věřit.Taky jsem dlouho váhala,jestli sebrat plenu na ven a na noc.Dokuď jsem to neudělala,tak čůrala. :wink: :lol:

Na chatu na sraz bych se za váma ráda stavila,ale na otočku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.9.08 21:32

Bublo: já myslela letošní léto, ono sece stále je, ale jako by už skončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
25.9.08 21:37

Stanusko-a co na to deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.9.08 21:39

holky teeda jeden den nemam pres den cas a takova uzasna novinka …

takze STANUSKO MOOOOOC A MOOOOC GRATULUJU!!!! a preji jen a jen pohodove tehu :wink: fakt nechapu jak si to vydrzela tak dlouho tajit … a co na to deti? a diskobolos ?

Nikco Janicka je kouzelna :wink: a vubec kdyz vis vsechny ty uzasna veci prozrad co ja … budu mit nekdy odvahu do toho tretiho?

masozravko neni to blizko ale zase by sis to urcite uzila!!!!

ad chlast sice hrozit nebude no ale snad to zvladnu i bez nej :wink:

mamino vy jste bez dudliku?? a jak se vam to podarilo? no moc gratuluju!

HELL - BERTIKOVI VSECHNO NEJLEPSI!!!!! a skoda ze vam dnes nevysel srazik … tak aspon ten za 3 tydny jo? aa sehnala jsi dort?

Misenko, uzij si volno u mamky!

Davmi prosim prosim pojed na srazik … za tu dobu uz bude urcite lip a je to jedina sance jak se zase videt!!

Pavco ad tatarak teda neee ale ty topinky bych si klidne dala ...... a prsa, no uz ted mne desi predstava az dokojim a resim jestli setrit na liposukci nebo zvetseni prsou :wink:

jinak jak jsem vcera chvalila Kaju ze je bez nehod, tak dnes to bylo desny … 3× to pustila do teplaku a do toho Ben mel taky nejak akcniho pindu takze jsem ho musela 3× prevlekat … no dokazete si to predstavit … cele dopoledne jsem jen prevlekala, susila, kojila … fakt na palici .....
odpol jsem byla poprat kamosce k narozkam tak jsme si pochutnaly na dortiku a jeste mne vybavil taskou s oblecenim pro Kaju - uzasnou zimni i jarni bundu, katata, dziny, cepice a rukavice, tricka a vsechno je to klucici, takze to bude i pro Benika :wink:

no nic, uz pul hodky tu bojuju s Benikem, usne, probudi se, usne a probudi… tak snad uz usne trosku na dyl ..... i kdyz dneska jsou zoufalky tak stejne budu vzhuru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496

n.mamino: no právě a tady jsou i schody, na té první nebyly…tady to je celkem bludiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni

ahoj holky,
jen vám sem na chvilku vpadnu.Stanuško-velká a zcela upřímá gratulace,at vše je v pořádku.

nepřihlášená Yannis

• Citovat
  • Upravit
2334
25.9.08 21:41

Holky - já bych vám toho moc neřekla neb mám vygumovaný mozek a proto můj život vypadá jak vypadá :lol:

Stanuska je super partie pro mého chlapečka :lol: …teda Emička-Stáňa už je přeci jen krapet omšelá :lol: :lol: / a tak u ní vidím dopředu i za roh…si tu famílii pohlídám :lol: :lol:

A karty jsem před rokem roztrhala,jo, jo- neměla jsem si vykládat na sebe!!! Nemá se to. Ale nechci to zakřiknout všechny výsledky dopadly minulý týden v nemocnici výborně a tak jsem tááák šťasná a tak se třeba ještě ke kartám vrátím- lákají mne Taroty :oops: 8) :wink:

Stanusko - já prostě tu Žofinku nemůžu závistí překousnout :wink: …drž se mnou basu- roď Žofáka :arrow: vždyť už máš dvě holčičky a já prd :cry: … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí