Poradna duly
Jana Čurdová
mouse moc te obdivuju jak to zvladas, asi bych to nedala, byt od rana do vecera v praci a jeste mit nefungujici vztah … drzim palecky at je lip!
mouse no ja tu pani na zehleni mam
ale to uklizeni mne stejne nemine
dobrou
Diky moc Amelie, vis mozna to nevyzni hezky, ale v posledni dobe stavim svuj zivot na Viteckovi a praci, ktera mi prinasi svym zpusobem radost a penize, abych nas zabezpecila.
Bublo-já to nepotřebuju potvrdit na UTZ,mě stačí se na sebe podívat do zrcadla.Beďary,kulatění se.....
A taky mi je Davči trošku líto,ale takhle nebyl nadšený ani z Emy a jak jí má teď rád. ![]()
Amelie-jj,čtyři děti,to bude me rarita.
A mamina mě moc mile překvapila.
Masozravko-to jako jen jedna fotka ze srazu?Ale Hell to s Bertíkem moc sluší. ![]()
Mouse-příští týden musim ještě po doktorech,ale kdyžtak napíšu SZ.Teď odkládám noťas a jdu do hajan.
papapa
Stanusko - mám ve vaší rodině spojence!! To je fajn- ať žije Davídek..to by bylo abychom tam toho pindíka do dubna nenarvali
![]()
A uznej, že šampaň jde Honzíkovi k pleti
Dnes jsem mu lakovala prostředníček třpytkama a byl táák šťasnej ![]()
Bublo - víš co, pošli tedy Magdalenku a Honzík jí to naučí
A ty hubneš nebo co? Já nemám hubené ráda
A doufám, že Amelie moc nezhubla a něco z porodu jí zůstalo. No, uvidíme v pondělí
…ale zatím tu změnu orientace né a né přijmout navíc jsem včera viděla ten film na Nově a pochopila jsem, že se hádají i ženský
…tak fakt nevím…asi zůstanu s kocourem- ten přede ![]()
Nikco si koukala na ten film od osmi, jak se to sakra jmenovalo o tech dvou ucitelkach?
Tak ja uz taky mizim, ne spat teda, ale ucit se
Moc krasne jsem si s vama pokecala, i kdyz v realu bych to nedala
Jsem holt skrivan
![]()
Mejte se tu vsechny moc krasne, deticky at nezlobi, marodi se uzdravi, tehulkam at neni spatne, Vasinka at jeste nerodi a kdo chce najit dve carky at nalezne. Vsem oslavencum, ktery prosvihnu vsechno nejlepsi, hodne stesti a zdravi.
A zadny hadky, at uz na netu nebo doma
Za dvanact dni se ukazu zpet (snad kdyz dobre doletime) a povypravim, jak bylo ![]()
Tak
![]()
LeMo ahojky a mej se
Preju vsem dobrou noc a jdu taky zalehnout, jsem uz grogy.
Mouse to chapu …
Stanusko tak dobrou…
Nikco a jeste hreje vid ![]()
holky zoufalky skoncily, tak jdu taky spinkat … i kdyz mam obavy ze se mi za chvili vzbudi Ben hlady ![]()
Lemo uzij si cestovani a stastnou cestu domu!!!!!
zitra se tu mihnu snad odpol … rano jdeme s Kajou na to ockovani zloutenky a pak si jdu k svatku na pedikuru … mamka prijede hlidat obe deti, tak snad to s nimi prezije ![]()
Tak dobrou všem ![]()
A LeMo - samo, že má šestý smysl
A dle mně má i sedmý neb ví, čím mi udělá radost
a tak maká a maká a nefrflá ![]()
Jen v rychlosti nakukuji.
Stanusko
a gratuluji !!!!!!!!!!!!!
Ad moje skole… ze s tim tady furt prudim… no nelituju, jen mam strach abych to zvladla. Blbe je ze Tonas me nenecha se ucit, taha mi tuzky, cmara do knizek a sesitu, no des bes… tak snad to zmaknu, za ty prachy co pak budu vydelavat to stoji.
Lemo stastnou cestu domu.
Bublo tady jsou ty sestrickovsky obleky uplne jinaci. Tady ty cepicky a sukynky nazivaji „staromodni“. Posilam fotku te soucasne americke sestry
Dobré ráno, tak koukám, že se tu diskuze rozjela a já si krásně po ránu dočetla.
Stanuško super, že se děti těší a taky tvá mamča to vypadá, že je to všechno OK.
Nikčo tvoje Janička je nějaká fintilka, jo a mezi ženskejma si musíš najít trochu zralejší a né ulítlou puberťačku. Ideáně také s dětmi. Ty už to hádání tolik nebaví. ![]()
Moje dítě teď v kuchyni vaří a nosí mi ochutnat už máme po polívce a teď jde na druhý.
Masožravko tak super, že už je kuchyň ve výrobě.
Mouse Víteček je moc hezkej a je ti čím dál víc podobnej.
Všem co se na něco učí tak ať vám to leze do hlavy téměř samo.
Jo a včera jsem tady přerovnávala věci a uklízela a vůbec to nemělo vliv na mimíse takže si tam ještě asi pobude. ![]()
Tady se nosi uniformy takoveto… prikladam fotografie. My mame predepsane do skoly syte modre s logem skoly na rukavu a pak az budem chodit na praxi do nemocnice (za 10 tydnu) tak budeme mit bile. Jinak jako kdybych byla normos sestra tak se daj koupit uniformy i fakt hezke. S autickama, kytickama, filmovejma postavickama…
http://www.medcapstore.com/…ures_004.jpg

http://site.mynursinguniforms.com/…ia_promo.jpg
http://site.mynursinguniforms.com/…ical-int.jpg
… ano vsecko jsou to sestrickovske uniformy. Maj normalne jarni a zimni kolekce
a samozrejme ty nejlepsi uniformy jsou ty znackove
… no hruza co ti amici si nevymyslej
jeste ze mi musime mit vsichni stejnou ja bych na znackovou asi fakt nemela ![]()