Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
26.9.08 21:59

no ja to zakrikla … ben se probral a rval … ach jo … aspon ze uz spi aspon Kajka ...... no bena jsem ted vrzla do houpacky a snad bude klid......
svatek tak nejak oslavime zitra s manzou a pak se stavime u me babicky, ale darky uz jsem dostala … od manzi tricko, svetr a krasne ruze a od moji mamky tricko :wink: takze jsem byla asi moooc hodna ..... holky vzdyt me vlastne nic nechybi … krome toho spanku :wink:
Bublo tak majda je fakt zlaticko, takhle sbirat papirky … je fakt ze kaja kdyz si rozbali bonbon tak bezi dat papirek do kose a plenky tam taky nosi, ale ze by to delela venku, to urcite ne … a plavat bych taky sla, ale zatim nevim co s Benem tak az casem …

Pavco tak 2l burcaku? to ji budes mit jak z praku :lol: a manza jel zase na cely vikend sam lozit? ja myslela ze ma moc prace a maka i o vikendech … a co budes podnikat s detma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
26.9.08 22:06

Amelie když ona je šmajda dle toho rčení navrchu huj, ve spodu fuj. :lol: Bo doma to má totálně v paži, naopak bordel statečně rozšiřuje. :lol: Dneska ráno jsem tu měla jak v klícce, večer jak po výbuchu atomovky. :lol:
Tý jo a to bylo řečí den jak každý jiný a manžel se vytáhnul i s růžema. :wink: Pěkný! A co se domluvit s mamkou a zajít na plavání a ona by pohlídala Beníka? S tím spaním Tě chápu, jj si pamatuji na ty stavy, kdy jsem málem omdlívala. A to jsem neměla další dítko. Hej zkus mu dát makový odvar. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.9.08 22:07

xbublax: jj já si taky říkám, že to bude asi úspěch našeho manželství, že na hádku vlastně není kdy :lol: a nebo já stihnu vyšumět než on je po ruce :lol:

amelie: teda ty jsi musela být fááákt hodná, já snad tolik dárků nedostanu ani na vánoce :oops: jo a jinak, manža jel už dnes, aby byl přes noc (neptám se proč… co oko nevidí, srdce nebolí), já s dětma pojedu zítra po plavání (odmítla jsem ho rušit, nevím, kdy bych sehnala slušnou náhradu a nevyhodím prachy oknem) s manželkou dalšího lezce, posbírám baby a děti do auta :lol: a vracet se budeme večer, na noc nezůstaneme, manža už taky ne a v neděli uvidíme, co podnikneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
26.9.08 22:10

pavčo, mňam burčák bych si taky dala, ale bohužel jsem buď těhotná, nebo kojím :D , tak třeba za rok..
A koukám, že máte dobrou domácnost, no ani pohádat se nestihnete, tak to je dobrý a kam jede na skály a ty tam pojedeš za ním?

Bublo cyclus jsem měla tak těch 26 dní, ale před 1. těhu to bylo delší. No tak uvidíme, co to bude..pořád přemýšlím o tom 3D uzv. a dát to našim a manžovi jako dárek k Vánocům, ale já bych si určitě nechala říct , co to je a taky to je dost peněz..
Teda Majda už je uvědomělá občanka, takhle sbírat papírky, to bude za chvíli uklízet i doma, to nespaní po obědě nezávidím, ale zase jde asi večer brzo spát?

Amelie nezoufej, určitě se to srovná, je to alespoň už s Beníkem lepší? Já si pamatuji ty první měsíce, to jsem dost šílela, potom se to jakž takž srovnalo. Pěkný dárky jsi dostala, hodná jsi určitě pořád. :D

Lidunko tak to učit se s dítkem si nedokážu vůbec představit, jak píšeš., když nemají dozor, tak vyvádějí. Ten náš taky pořád někam čmárá, nebo něco rozdělává, nosí kabely atd. Tak to jsi dobrá, že to takhle zvládáš a kdy máš zkoušky?

Tak tchánovci a švagrová přijedou zítra v 10.30, to se stihne i něco udělat. Tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
26.9.08 22:16

Pavčo Tě má přečtenou co. :lol: en měl kliku, že nenarazil na někoho jako já, bo já vydržím šumět hodně dlouho. :lol: A ber to i z druhé strany, je divné, že Tě nechá samotnou doma, když jsi teď taková kost. :wink:

Lexxie tak to jsi měla normální cyklus, takže pokud pak nebyl další sex, tak by holka měla klapnout!No to bude drámo až do porodu co. :lol: A kolik ten 3DUTZ stojí u vás? A prcková chodí spát v osm večer. Tak nevím jestli je to brzy. :lol: A zítra si to užijte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.9.08 22:18

tak bena jsem uklidnila v naruci a v houpacce se ted uhoupal k spanku … jupi !!!!! skoda ze je manza fuc, mam nejaky roupy :wink:

Bublo no spis poslu mamku s Kajou :-) uvidime, nasi maji ted nejak malo casu a nikdo moc toho naseho urvanka nechce hlidat :wink:

Pavco tak to jo, ale stejne mas svatou trpelivost … manza jede v nedeli na paragliding a uz ted mne rozciluje ze s nama bude jen v sobotu ......

Lexxie uzijte si zitra tu oslavu!!! jinak Ben uz je lepsi nez kdyz byl mrnousek, ale zrovna dneska se predvedl kdyz jsme sli od doktorky a rval jak podebrany celou dobu v kocarku (skoro hodku)… i na hristi i doma … a to nemluve o tom, ze kdyz s tim kocarkem zastavim tak je okamzite vzhuru a rve … no nechat ho spat na zahrade je fakt fikce ..... ale zase vcera jsem s nim byla u kamosky a sedel v autosedacce, nespal, nerval a koukal asi pul hodiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.9.08 22:19

lexie: ha se tu bavím, za jeden můj cyklus ty stihneš dva :lol: a na skály pojedeme za manžou, co bych taky kde dělala sama s dětma, jedeme někam ke Zlinu, ale vůbec to tam neznám, tak doufám, že mají chlapi dobrej signál, kdyby bylo potřeba něco cestou ujasnit :lol:

no za chvíli mi v telce začne Hanibal kanibal, tak se půjdu natáhnout a příjemně se bát, když už jsem tu sama, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.9.08 22:22

xbublax: já se dokážu hrozně impulzivně nas…,ale taky velice rychle schládnu a hledám cestu ke smíru a on to ví, to víš, má mě prostě zmáknutou a já si zase vždycky řeknu, že jsou na světě důležitější věci, než se hádat a mít poslední slovo :wink: jo a že mě nechává doma…nooo vědět jen polovinu toho co vím já, tak mě asi doma nenechává, ale…jak říkám, co oko nevidí, srdce nebolí :lol: :lol: :lol:

amelie: já jsem kolikrát i ráda, že tu není, mám míň starostí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
26.9.08 22:27

Pavčo, no já měla před prvním těhu tak 30 dní, to až po porodu se mi to nějak zkrátilo :D Tak to se vám ještě pěkně zadařila dítka při tak dlouhým cyklu.
Tak si to zítra užijte, ve Zlíně jsem 4 roky studovala, už jsem tam nebyla ani nepamatuji, chtělo by to sraz ze školy, ale teď asi těžko..
Hanibala neee, viděla jsem kousek a stačilo mi.

Amelie, tak to je Beník asi dost temperamentní dítko a jaká byla Kája jako mimčo? Já si myslím, že mě druhé jako mimčo už nemůže překvapit, že jsem od Edíka na vše připravená..ale je fakt, že teď je z něj usměvavý batole s občasným vztekáním, ale převažuje dobrá nálada, tak z toho alespoň vyrostl.

Bublo stojí to tak 120Eur, když chceš i DVD, když jenom fotky, tak snad o něco míň. Tak to ti Majda dlouho vydrží vzhůru, ten náš chodí taky po 8 večer spát, a to spí i přes den. Si to nedokážu představit, že by už přes den nespal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.9.08 22:28

no je pravda ze bez toho chlapa je tady mensi chaos a mensi bordel a tak :wink: :lol: a rychlo nasiraci jsem taky a vetsinou i rychle vychladnu, ale nekdy mu to stihnu dat sezrat klidne i po telefonu apod …
tak si uzij film, ja pred tim jeste kouknu na sex ve meste a pak to na toho Hanibala taky prepnu ..... tak zatim pa …

jo kdyby jste nekdo chtel psat tak piste … preci jen mam ten laptop v posteli a je mi tu samotne smutno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
26.9.08 22:29

Amelie tak roupy jo. Sem ymslela, že s Beníkem na něco takového nemůžeš ani pomyslet. :lol: A teda co to jsou za rodiče, kurňa to hlídaj jen hodná dítka jo. :lol:

Pavčo do pytle neser s tím Tvým cyklem jo. Za prvé žádný nemáš a za druhé je nás tu víc, co stihnou dva. :lol: A normálka se začínám hafo těšit na sraz!Tý jo to bude drbárna! Jsem na to vědění a nevidění dóst zvědavá! :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.9.08 22:33

lexie: no já jsem celkově jakási hříčka přírody či co, Honzík se zadařil hned druhý cyklus po vysazení HA a Markétka dokonce bez MS, takže já už se nedivím ničemu :lol: :lol: :lol: a jakou budu mít MS po porodech stále marně čekám… :lol:

amelie: když ten můj chlap je splachovací a seřvat ho po telefonu jsou akorát vyhozený prachy :lol:

xbublax: no hele zas takový mazec to nebude, ale vzrůšo to je, alespoň pro mě momentálně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
26.9.08 22:33

Lexxie tak to je docela palba. A nebudeš mít cestu do Čech? Že by jsi na něj skákla u nás.A jj bohužel ten mlj drak má výdrž, to se zas musí nechat. :lol: A taky Hanibala můžu. Všechny díly. :lol:

Jo a Amelie Ty jsi někdy na paraglaindingu byla?Ty jo to musí být paráda. A kam na to jel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.9.08 22:41

Lexxie to je dost … no tak uvidis …

Bublo nebyla jsem nikdy a manza tam jede poprve… koupila jsem mu minikurz k svatku … http://www.pgbaraka.cz/ … ale s detma tam nejedu, necham si to vypravet …
jo a roupy mam a manza to taky nechape. .. pry kdyby spal tak malo jako ja a mel takovy zaprah tak uz nezije … no musim rict ze v 10 je daleko vic unavenej nez ja :wink:

no hlidani hodnych deti … no to vis, kdo by chtel poslouchat 2h place :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.9.08 22:48

Tak já se loučím :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...