Poradna duly
Jana Čurdová
Masozravko-jj,je to teď fajn,mě už je o něco lépe,neusnu i za pochodu a hlavně výsledky dopadly dobře.Já si od sušičky strašně moc slibuju,mě to žehlení fakt nebaví a navíc strašně moc vyčerpává,peru každy den a prádla je po našich koťátkách strašně moc.
A škoda,že tě přítel nepustí,zrovna jsem se chtěla zeptat,jestli by jsi s náma nejela z Prahy na otočku na sraz.Ale chápu to. ![]()
Stanuska: dik za nabidku svezeni se s vama, ale to neklapne. A ani jeste nevim sluzby.
To verim,ze u vas musi byt pradla pozehnane, staci mi to nase, obcas je Baru takovej cunik, ze po obede leti vse do pracky a z venka to same.
Masozravko-a řidičák máš?I auto bych ti mohla půjčit.
A prádlo,to si neumíš představit,co ty moji prasátka dovedou a to i ti starší a dokonce i ti nejstarší. ![]()
Holky dekuju moc za prani, nakonec je to den jako kazdy jiny … i ta pedikura nakonec padla ..... no nic ![]()
ockovani Kaji probehlo v poho, tak dostala auticka a ted uz sla spinkat … Ben chrupka v houpacce a ja letim za nim ...... Janno Elliotovi vsechno nejlepsi !!!!!
stanuška: tak cena je řekla bych velmi příjemná
takže držím pěsti, aby jsi byla sušičkou tak okouzlená jako Nikča a hlavně mi to tady potom hodně piště, ať vím, s čím mám prudit chotě příští léto jako dárek k narozeninám
sice nebudu mít žádné kulatiny, ale co už ![]()
a jinak se tu usmívám jak slunce na hnoji, z těch tvých příspěvků se teď line taková pohoda, klid, vyrovnanost
prostě moooc příjemné počtení ![]()
masožravka: tak to je škoda, že vás tatík tolik hlídá, ale zase na druhou stranu to chápu, já sama jsem děsně nerada, když vezeme děti s někým cizím, jsem usurpátor a nejraději si je vozím sama, v nejhorším případě manžel, že… a kávička, nooo už jdu na ni ![]()
amelie: taky se připojujeme k přání k svátku ![]()
Musim upresni termin " TATIK HLIDA" on si hlida Baru, me by pustil treba s certem
, ale Baru ani omylem.
Stanuska: tvoje duvera v me ridicke schopnosti me blazi, ale musim te zklamat, RP mam, ale jiz 5 let jsem poradne nejela, tudiz, bych to zaparkovala asi uz u vas na dvorku
.
VSEM oslavencum vse nejlepsi, dneska maji opravdu krasny den na oslavu
.
Ja budu mit pracovni vikend a tatik s Baru a asi s tchanovcema pojedou na parni lokomotivu, je ted tady nejake vyroci, tak se pojedou projet. Pocasi ma byt pekne.
stanuško:mě teda budou brát krev a budu 11+6,to bude hned dělat i utz.No snad všechno dobře dopadne,taky budu pěkně nervozně čekat na výsledky.
Letím se natáhnout k tv,prcek usnul teprve před chvíli,přijeli s taťkou z obchodu,takže se ještě musel vyblbnout s novýma hračkama.
Stanuško, tak to tě chápu s těma holčičkama, no já toho svýho mamánka zase dneska uspávala přes hodinu. Je fakt, že si nedokážu představit, že odejde k nějaké jiné ženské, ale třeba za těch 30 let budu už senilní a bude mi to fuk ![]()
Davmi, Stanuško tak to je asi to šíjové projasnění? Dělá se to z krve a ultrazvuku mezi 11 a 14. týdnem, já to měla u obou dětí, ale je to určení rizika. Mne vyšlo teď 1:4300 a 1:5500 u Edíka, takže to je min. risk, ale jistota je snad jen plodovka. Tak držím palce, ať jsou výsledky ok.
Davmi gratuluji k synovci, je to teda obřík.
Masožravko tak to jsme na tom s tím řízením stejně, mně to ale začíná už dost vadit, ale nedonutím se a teda taťka má o malou strach, no ale lepší, než kdyby mu to bylo fuk, ne?
Nikčo máš krásnou Janičku, no jo hotová modelka, už trénuje.
Stanuško, tak si užij sušičku, to musí být paráda. ![]()
Tak já vám trochu toho sluníčka pošlu, tady ho je dost.
Ahoj,
Elliotovi vsecko nej nej nej !!!!!!
Amelie vsecko nej k svatku.
Bublo no tady ty uniformy musej bej asexualni. Sexualni haraseni je prvni vec co jsme meli ve skole a pak prava pacientu (ochrana osobnich dat).
Lexxie mam to na rok a pul. Do skoly chodim celej den v sobotu, celej den v nedeli a vecer v pondeli. Zbytek vikendu mam domaci ukoly plus se ucit. Ty ukoly jsou k zbliti, tenhle vikend jsme dostali 80 otazek a ja musela vyhledavat odpovedi v knizkach a na internetu, no zabralo mi to 3 dny a kazdy den snad 4 hodiny, no pakarna. Rozhodne to nebude brnkacka a fakt se budu muset srotit, ale je to zajimave…to jo.
ahoooj, holky kde jste kdo??? kaja kouka na medvidka pu, ben spi a manza v tahu ...... a tu nikdo ![]()
Zdarec babynec. Mi švihne, zase se nešlo celý večer přihlásit. ![]()
Jinak u nás dneska bylo nádherně a docela i teplo. Opoledne jsmebyly s prckovou plavat a ta byla těžce nadšená, že palve s rukávky sama.J8 si tak mohla zaplavat a trochu jsem to přehnala, bo mne bolely nohy jak sviň.
No a prcková už měla celý den suchý pleny, já hovňouse vnočníku, 2× se i vyčůrala a 3× mi zechcala koberec.
No co se dá dělat, beru to jako obět odplenkovávání.
A dneska mne dostala na hřišti.Před třemi dny jsme na zemi našly papírky od bonbónů, tak jsme je spolu posbíraly a šly vyhodit do koše a já jí vykládala, že je to fuj a že se to nedělá a že papírky patří do koše. Dneska jsme přišly na hřiště, ona začla lézt na skluzavku a pod sebou uviděla dva papírky. Tak řekla ne a šla je sebrat a hodila je do koše.
Kéž by jí to vydrželo. ![]()
Akorát se přidávám k těm, co jim dítka nespí po obědě. U nás už je to třetí den a vypadá to, že už se to nezlepší. A už mi začíná dělat i brajgl v postýlce.Dneska v ní hodinu proskákala.
Stanusko neboj, Emička bude jednou moc ráda, že má sestru, která jí je věkově blíž. A že si má s kým pokecat a s kým se vyblbnout.
A ať spotřibiče dobře slouží. ![]()
Pavčo mělo sebrání auta dohru? ![]()
Janno ale jen si ponech naivitu, alespoň pro tento den. ![]()
Zari jé to je stejně super, jak už maj prckové takovéhle sny.A co jsi dělala, že byl dnešek pracovní?
Davmi sorry, ale
Si říkej, že na konci Tě čeká stejně krásné mimčo jako je Vojtíšek a to za to stojí, no ni. ![]()
Lexxie a o kolik máš kratší cyklus?Bo 3-4 dny po MS je fakt brzy.A vyprdni se na úklid, stejně to za chvilku nebude poznat.
A oslava ať klapne. ![]()
Maki no zatím se o srazu mluví, je to v řešení, Babulda vědět a hlásí se zase ta samá parta co obvykle. ![]()
Masozravko koukám, že přítel je z malé fakt poprděný co.
A super, u vás dneska azuro, to znamená, že zítra u nás bude taky, tak to nám výlet klapne. ![]()
Amelie jak jako každý jiný? Prdlajs, svátek je jen jeden v roce a aspoň za připomínku stojí, no ni.
A jak to, že padla pedikůra? A Kajka má teda výdrž, by mne švihlo. ![]()
Lidunko aby se z toho harašení amíci neposrali. TO je furt zakazování sexu, ale zbraně na zakládkách jsou skoro normální. ![]()
amelie: tak já jsem zrovna přistála doma, uložila děti a mám klid…manža odjel, zůstaly mi tu 2 litříky burčáku, tak se na ně asi půjdu mrknout ![]()
xbublax: no sebrání auta ani nemělo dohru, neb jsme se v podstatě minuly ve dveřích, on vzít věco na lezení a pryč, já s dětma do plavání, takže jsme si řekli ahoj a snad zítra na skalách a bylo po ptákách
takže mám smůlu a revanžovat se může choť nejdřív zítra večer ![]()
Pavčo čéče skoro ideální vztah, ani na pořádnou hádku není čas, bo zítra on bude unaven lezením a ty burčákem. ![]()