Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2825
25.9.08 22:00

Zari: tak s timto si vetsinou srandu nedela, fakt ho to zajima :D Ale je to otrava ze … :lol:

Bublo: jj, pecivo, kdyz ja ho taaak miluju. A navic ted jsem na nej uplne nadrzena, tri mesice bez chleba a bez rohliku, to je fakt drsny :lol: :lol:

Pavco: no tak to za kazdou cenu prifrcim, na takovy historky je me ucho jako delane :lol: :lol:

Co se tyce toho provokovani, tak ada provokuje porad. Reknu dej to tam, podiva se na me, nehne se z mista, reknu podruhe, usmeje se, reknu potreti, certi mu z oci primo litaji, poctvrte se pohnu jako ze mu dam na zadek a uz leti a udela to. To je tak se vsim. Jakykoliv prevlikani, oblikani, utika po posteli jak nejdal muze se smichem samo. Kdyz reknu pojd za mnou, pojd si vzit banan, cokoliv, utika opacnym smerem, schova se do skrine nebo tak.....to je jen malo co me zrovna napadlo, no myslim, ze si s nim jeste uzijeme :roll: :roll: Ale uznavam, ze ma po kom byt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
25.9.08 22:02

září: no ne že by to pro vás nebylo, na drbárnu to je super téma, ale ne na net, to víš…nikdy nevíš, kdo to čte a nemám zájem udělat si doma peklo na zemi :lol:

davmi: jsi uhodila hřebík na hlavičku :lol: ty mi snad čteš myšlenky :lol:

xbublax: no hele tak držím palce, aby se kilča hnula dolů i tady :wink: já zase poslední dobou jaksi kynu… ale řekla bych, že je to hormonama, poslední dobou mám pocit, že bych konečně mohla dostat MS, sice mi nechybí, ale zase bych přivítala, že se tělo vrací do normálu…tento týden jsem vyloženě paranoidní a všude lítám s tamponama v tašce :lol: a děsím se, kde mě to přepadne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
25.9.08 22:02

Pavco - to víš, já ti vyložím a ty pak na mé otázky zde poožené nedpovíš do soudného dne - vzteky :lol:

Bublo - to můžeš vyrazit stejně do Prahy alespoň naučí Magdalenka Honzíka nějaké holčičí finty- včera si málem vypíchnul oko, když řešil jestli mu nepadají víčka a nepotřebuje plastiku :lol:

Září - no já bych hned - jednou to přeci holka být musí :lol: ale ze zdravotních důvodů už to žel není ideální a navíc nemám toho třetího tatínka ke třetímu dítěti :wink: ..teda ještě, že :oops: :lol:

A jinak musím veřejně poděkovat Stanusce- neb i při svém jiném stavu řešila mé stresíky a když jsem jí v den výsledků nepsala- bombardovala mne zpávama…jen se divím, že nezvonila za dveřma :lol: :lol:
A Amélie k ní nemá daleko :lol: …tak díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
25.9.08 22:05

Ahoj,

tak zrovna dneska je technika proti mě - v práci když jsem měla chvilku, tak mimino nefungovalo, a doma se mi pořád sekal PC… :evil: Takže zase jen na skok, ale to musím

Stáňo, moc moc gratuluju a přeju, ať je to opravdu Žofinka . Já si to taky říkala, jestli to tvé tajemství není tohle, ale zase jsi to před tím tak kategoricky odmítala, že jsem tomu věřila :lol: Super, a já chápu, též jsem tu s tím nechtěla vyrukovat příliš brzo, ale až do toho UTZ jsem to nevydržela, takže jsi dobrá :wink: :lol:
A též by mě zajímalo, co na to tvoje mamka.

ještě Bertíkovi všechno nejlepší

Lemo - já jsem se sušičkou taky spokojená, přesně, ten prach na filtru a jak je to načechrané. Ale většinu pak teda žehlím, ale je fakt, že když to dávám do sušičky, tak to neskládám, asi někdy vyzkouším. Ale vyndavat se snažím hned, i když někdy se taky nepovede :lol:

tak páá, jdu do hajan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.9.08 22:07

Pavčo: tak to abych jela na ten sraz, co?

Nikčo: jo holčička je holčička,nic proti klukům, ale ze dvou by mě asi kleplo, já si i ted víc přeji holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
25.9.08 22:09

Jannis takže uvažuješ o nějaké změně?O usazení se? :wink:

Amelie půjč mi občas na chvilku Tvojí mamku. :lol: Ty jo a co se Beníkovi stalo? 8O :lol:

Lemo no tak pečivo v Itálii je docela humus.Je nesolený a po pár hodinách s ním můžeš zatloukat hřebíky, takže jsem nadržená byla taky, ale zatím to dávám.Jen jestli se ta váha do měsíce nepohne, tak na to kuwa seru. :lol: Jo a tyhle provokace znám taky. Ale už jsem to tu psala, u nás zabírá suprově počítání. To ví moc dobře, že si nedělám prdel a tak u dvojky jde a udělá to. Ale je to taky tím, že kdykoliv neuposlechla na tři, dostala na zadek, takže má jistotu, že pokud tak neučiní, trest odravdu příjde. Takže bych řekla, že teď ani moc neřvu. :lol:

Pavčo o jé a pak že na srazu perly nebudou. :lol: A uvidím, snad ta váha se lekne a dolů půjde, docela byse mi ulevilo, jako záda jsou fakt v pérdeli. A hm, pěkný s tou MS. :evil: Já to trhla v pondělí a fest mne to udivilo, já na ní totiž úplně zapomněla. No bohužel byla přesná jak hodinky. :lol:

Nikčo hm jeslti bude šmajda po mne, tak se obávám, že ho naučí tak leda jak otevřít konzervu a udělat oheň. Tajemství očních víček, by jí mohl učit Honzík. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
25.9.08 22:12

Ahoj Holky,

jenom na skok.

Vsem oslavenckum preju vse nejlepsi.

Stanusko jeste jednou velka gratulace. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.9.08 22:13

No nic, loučím se , budou zoufalky.

Dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.9.08 22:15

Bubla-což o to,já bych se u:,–(ila už dříve,ale nějak mi nebylo přáno.Změny mám ted za sebou,jsem týden v nové práci,a cca 14 bydlím právě s přítelem,tak už snad budu mít klíd.

• Citovat
  • Upravit
9865
25.9.08 22:16

Mouse a nové fotečky Vítečka by nebyly? :wink:

Jannis jo tak to jo. Tož ať se Ti v práci líbí a ať je přítel ten pravý a ať vám to klape. :wink:

Zari dobrou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
25.9.08 22:19

Zari:neboj,nekleplo by te ani ze 3kluku,prece je neutopis:-) Tak cece,ja jsem v tomhle asi divna,ale me je fakt jedno co budu mit a ani na jednom z pohlavi nevidim vic plusu nebo minusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476

Bublo tady jsou nejake posledni fotecky, tak jukni http://picasaweb.google.com/…ovi/20080810#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni

děkuju,

a taky se přesunuji k Zoufalkám..

dobrou noc

• Citovat
  • Upravit
1221
25.9.08 22:21

Páni ..... Stanuško to je teda zpráva … a prej že nic velkého ..... MOOOC GRATULUJU !!!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
25.9.08 22:24

dobrý večer,
tak ještě ještě jednou díky za gratulace, dort se vyřešil srovnáním hory nemléčných dobrot na talíř, do toho dvě svíčky a to bylo radosti. a nebyly auta, ale garáž, aby taky měly kde bydlet :-) bertík slušně zapařil, korunu tomu dal v opeře na skuzavce, kde se vrhnul hlavou dolů a já viděla jenom mizící nohy v díře, rána, naštěstí to nebyl zlomený vaz, jak si všichni mysleli a radili kolem, ať s ním nehýbu, ale jenom boule, no fuj to bylo.

stanuško, moc gratuluju, a ať je všechno v pořádku až do porodu

a moje kamarádka dnes taky porodila, aničku, jsou s bertíkem přesně o dva roky, možná, máme nevěstu :-)
krásný večer a na sraz se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital