Poradna duly
Jana Čurdová
Lidunko: to mate teda drsnej pristup a uceni nezavidim
Taky se ted srotim a srotim, takze vim o cem pises ![]()
Hell: Bertikovi vsechno nejlepsi, hlavne zdravicko
![]()
Stanusko: Parada
Moc gratulujeme a uzivej si tehotenstvi co jen to jde, po tech pocatecnich nervech si to zaslouzis…a Zofinka je uzasna
![]()
Misenko: Uzij si dovolenou u mamci ![]()
Nikco: Krasna Janicka
Co vis, treba tim jednou bude slavnej ![]()
Davmi: s nama ti bude jenom dobre, nezahazuj sraz
S nama se pobavis
a prijdes na jiny myslenky
I kdyz bude hnusne ![]()
Zari: vyborne kombinace, a pak ze se tehotne necitis, to je jasny priznak
![]()
Tak ja jsem dnes sbalila veci, co manza zitra rano odveze do prace, spolupracovnik nam nektery veci jako kocarek a vsechno co nepotrebujeme na cestovani pohlida. At se s tim netahame, nemame v aute skoro zadnej kufr, takze to bude fakt zajimavy. Taky se dneska posledni den ucim, pak az po navratu domu (dobry pocit). Zitra jeste udelam rizky, sbalim nas na cestovani a tak…proste cestovni horecka u nas vypukla. Notas manza taky zitra rano odevzdava, takze dnes jsem s vami v kontaktu naposledy…
Dite sopli, je neskutecne protivny, dneska zkusime vymenit baterku do teplomeru. Koupili bysme tu, ale maji tu jen stupne Fahrenheita, coz je mi naprd. A kdyz si uz muzu vybrat jestli Celsius nebo F, tak to stoji peknou palku…takze nic..
Rano u nas skoncil v posteli uz o pul druhe
Hruza a des, celou noc me kopal, odkladal si na nas nohy, ruce, hlavu, samozrejme ze spi napric posteli…
Toz toliko od nas ![]()
xbublax: dobrej nápad, klidně tě naložíme, máme místa spoustu, tak alespoň pošetříme na flašu něčeho na zahřátí ![]()
masožravka: jj škrábala ručně kudlou…
Pavca: tak to jsi si makla
, ale verim, ze to stalo za to.
neni ta chata nejak mala . . 8 osob ?
LeMo , a takhle my spíme každou noc cca od půlnoci
![]()
Přeju, aby to u vás byla jenom rýma a cestování se vydařilo.
Bublo - nedráždi mě s tím nočníkem, a u nás se taky dost mluví, momentálně nás nejvíc baví zančky aut, známe jich tak 15-17 (teda ty přední obrázky), takže náš hovor se zaměřuje převážně na toto téma
![]()
Víc nevím, jo a dneska jsme měli první třídní schůzky. Kajule šla domů s tatínkem, řvala jak tur, bo to bylo na ni brzo (v 15 hod.), takže udělala super scénu, manžel na to nemá trpělivost, tak už jsem slyšela ředitelku, jak říká, že „tady bude asi nějaký problém“. Tak nevím ![]()
Lemo tak to je pech, že ho to popadlo zrovna teď.
Tyjo držím pěsti, aby výlet dopadl v pohodě a nproměnil se v černou můru.
A moc moc si to užijte.
Pavčo jj uvidíme jak se bratr pochlapí.
A jak jsi na tom s kojením, už můžeš zachlastat? Bo já se asi rozjedu. ![]()
Masozravko není malá, to je pro víc osob tu je lepší odkaz http://ceske-chaty.cz/…pa-u-potoka/
Jako chata je to jak kráva, minule jsme některé spaly dokonce samy. Fakt luxus.
Mamino helev klidu, Patřík je o měsíc mladší.
A zas je popředu v mluvení.Bo značky aut nehrozí. Jako u nás se vše točí kolem pohybu hop, hopá, pocem a podobně a pak jí jde zdravení čau, ahoj, čusik, býden.
A na učitelku prď, ty maj hned ve všem příliš brzy jasno. ![]()
xbublax: já myslím, že na moje zachlastání kojení ani tak velký vliv nemá, bo tak či tak si dám jednu sklenku a mám ho jak z praku, po dvou padám pod stůl
ale jinak přiznávám, kojíme stále zvesela dál…snažím se sice omezovat jen na ráno a večer, ale někdy to trošku nevyjde…nicménw poslední dobou sleduju katastrofální stav mého hrudníku, tož nevím, asi bych s tím měla něco už dělat…
Jó, nevím, if jsem to tu už nepsala, ale my jsme asi 2 týdny (nebo déle?) plně bez dudlíku a bez problémů ![]()
Masozravko a co se domluvit s někým jak já. Dofrčíš do Prahy a pak pojedete ve dvojku? ![]()
Pavčo tak to jsme na tom stejně, teda co se pití týče. Ale teď o dovče, jsem ředila vínko a tři sklenky jsem dala a žádná reakce.Tož docela dobrý.
abych řekla, že stav Tvého hrudníku je mizivý i díky tomu, jak jsi zhubla. Takže co by jsi tam chtěla honit. ![]()
xbublax: no honit ani celkem nic, spíš bych byla ráda, aby tam vůbec něco zůstalo, protože úbytek je to brutální, jsem nosila podprdy vel DD-E a teď jsem na B a jsem ráda, že je tam alespoň něco…
Jo a já si onehdá dala u známých koňak s tonikem a byla jsem jetá, děti měli co dělat, aby mě dostali domů
![]()
Tak Stanusko - moc gratuluji a přeji pohodové těhu
to jsi mne teda překvapila
![]()
A jsem ráda , že Žofáka vedete v ženském rodě
…bude si chlapec s Honzíkem/ Janičkou/ rozumět ![]()
Bublo - vím věcí
, ale že se nemám rvát seletem na česneku navečer- kor když mám špatnej žlučník nevím
![]()
Běžím dokouknout Růžovku- jsem jednoduchá na duchu ![]()
Pavčo no pokud budeme mít stejný pokoj jako minule, tak tam už se odvalíš.
Aspoň s Tebou zase bude prdel a vypadnou z Tebe nějaké nové perly.
A čéče co já bych dala za béčka. ![]()
Nikčo jejda, tak Ty prorokuješ kluka jo. O jé to nebude mít Stanuska radost.
A hele nebuď Skoupa a nahoď nějaké ty věci.
Poděl se ne.
A teda večeře opravdu mňamkózní.Do pytle neštvi mne!Já najela na dietu, hladuju a trpím. ![]()
nikča: vidím, že se hodláš vetřít ke stanušce stůj co stůj a dokonce jí v rámci toho děláš z Žofinky Žofíka
jo a kolik bereš za nakouknutí do budoucnosti? že bych zvážila svou případnou cestu do Prahy ![]()
Tak koukam,ze stanuska diskuzi opet pozvedla:-) Nikco:nemas ty nejake nadprirozene schopnosti? Vesteni apod?Nevis,co cekam?Asi dite,ze?:-) tipuji sama sobe Stepana:-)
xbublax: a myslíš, že ještě nějaké perly mám v rukávu? mám pocit, že už jsem toho vysypala tolik, že nic dalšího už k popukání nebude ![]()