Poradna duly
Jana Čurdová
Amelie chodim tam porad od rana do vecera a ted se delaji velke migrace, takze nocni, vikendy. Takze jak pise Nikca, tak je toho fakt nekdy vic nez dost.
Stanusko tak to je super, ze se deti tesi. Ja si pamatuju, kdyz se mi mel narodit druhej bracha a samozrejme jsme nevedeli co to bude a ja hrozne chtela sestricku a byl to bracha, tak sem pronesla zase ten pitomej bracha. ![]()
Mouse super fotky. A Víteček je Ti čím dál tím víc podobný!A to mne mrzí, že doma je to furt na pytel. ![]()
Hell tomu říkám dort! Si dovedu představit jak zářil. A garáž dost dobrý nápad, jen bude asi přeplněno co.
Ježiš a ten pád musel být asi dost šílený. Bertík je fakt kamikadze.
Ses asi pěkně orosila co.
Lemo tak tohle mi naštestí ještě malá nezkusila. Ale dávám jí půl roku, ona na všechno příjde později.
A koukám, že už jsi jak Lidunka, všechno jídlo v Americe je hnus.
A v klidu, šmajda je spavá a nekňourá.
A mrkni na Barunku od Maji, ta je taky spací poklad. ![]()
Pavčo, Jannis brou.
Nikčo
dost dobrý fotky! Kam se hrabou šmajdy kalendářovky.
Hm tak to jsi mne zklamala, to k vám dlouho nebudem moct. Bo k těmhle věcem prckovou nemá kdo vést.Maminka je krášlicí barbar. ![]()
Amelie nene, nic konkrétního. Jen , že by se občas hodilo, kdyby tady byla taková babičky, co by dítku něco podarovala a i ho pohlídala.
Ty jo a dej si na Nikču bacha, ona se nám chce přeorientovat. ![]()
Stanusko a Ty to vydržíš se nezeptat co čekáte? A Davídek má dobrou reakci.
Chudák malej. ![]()
tak jsem se konecne dostala je kompiku, drahy sel spat, bez zabuceni
, no nevim, co mu zase prelitlo, asi ho nepostesil ten film na ktery se dival ..
ptala jsme se , zda nas odveze a zase pro nas prijede, tak mam peska . .
Ale jedna dobra zprava dneska, uz mam podepsanou smlouvu na kuchyn a jde se do vyroby, tak kdyz to klapne, tak za 9 nedel bude hotova ![]()
Masozravko to je super, tak potom nahod fotecky.
Bublo to vis neni vzdy posviceni (u nas tedy uz neni dlouho) ![]()
Nikco: jj, jidlo to by slo do hlavy mnohem lip
(pres zaludek samozrejme
)
Mouse: vitej po dlouhe dobe, preji at dovolena vyjde, taky bych te rada videla, ale radeji at se to doma uklidni
A hodne prace nezavidim, to vam asi taky moc neprida co…
Amelie: ja si zase nedokazu predstavit, jak to zvladas, v noci se nevyspis, ve dne se nevyspis, jeden dva dny dobry ale porad? No nevim,jestli si to snazeni nerozmyslim
![]()
No a ty jeste poradas takovy sraziky u sebe doma, klobouk dolu ![]()
Stano: super, ze se vsichni tesite. To vis, Davidek je preci jenom kluk a uz je dost velkej
Ale uvidis, ze bude mit Zofinku stejne rad jako Emicku…musi si jenom zvyknout a az se to narodi, tak prekousnout, ze to teda neni ten kluk
![]()
Tak AEG? A za kolik? Ja mam vyhlidlou asi Whirpool, tu co nasel manza, tak u ni psali spatnou spotrebu, takze od ni jsme dali ruce pryc.
Nikco: jeste k te susicce, ta tvoje ma sesty smysl? Myslim to, ze susi tak jak dlouho ona uzna za vhodny, ze ma senzor na vlhkost. A da ti to i vedet, za jak dlouho to bude hotovy. To ja bych ocenila, tady v usa to nemam a nekdy musim dat susicku dvakrat, aby mi to vysusila poradne, musim okolo toho litat, byt doma a tak…chtela bych aby to udelala susa za me sama, ale nenasla jsem, ze by to ta tvoje nebo i jina AEG mela…tak porad ![]()
Hell chudak Bertik, fakt rarasek … no hlavne ze jen ta boule .....
Libo tak parada ze bude kuchyn!
Mouse no to makas tak moc? chudinko to je mi te lito … a s manzou porad spatny??
Stanusko no je pravda ze 4 deti uz v dnesni dobe moc nejsou, ale je to moc krasny a myslim ze Davidek to zvladne
a babicky teorie je moc hezka ![]()
dasli fotky mam v tlf. ,ale nemuzu je ztahnout, nemam programm, resp. program v kompu nekde je . . .
LeMo taky bych Vas vsechny rada videla.
Amelie asi neprida, jenze ja se snazim ptat a komunikovat, ale nedari se. Tak vsak vis, puvodne sem se vratila na svoji pozici, tj. plny uvazek a od 1.9. jsem v novem tymu, takze je toho hodne noveho a ted se dela hrozne moc migraci, takze moc prace, ale vetsinu delam, kdyz Vitecek uz spinka.
holky ja chci taky susicku … mit na ni prostor tak uz ji mam .....beee
Lemo, no ja myslim ze telo to ma tak nejak nastaveny aby to zvladlo … a obcasny doping v podobe kavy se hold nekdy musi
a sraziky zadna prace nejde ...... aspon si deti trosku zaradi ![]()
Amelie ja ani nechci susicku, staci mi nekdo kdo poradne vyzehli ty hromady pradla a pak je ulozi kam patri. ![]()