Poradna duly
Jana Čurdová
Bublo: na pocitani nekdy zareaguje, ale nekdy opakuje po me
Je to cajzlik …jo a pecivo v usa je to asi to stejny, teda ta jedina veka, co se tu da jist…druhy den si ji uz opikame v troube, aby se dala jist. Ale krome te veky tu maji toustovy chleby, bulky, cokoliv, ale sladky, chutna to jako vanocka. Proste na
![]()
Ja zase nevim, jestli bych chtela holcicku. Jako jo, ale ja to mam nejak zafixovany, ze kluci jsou zivy a nezbedni, ale v noci krasne spi a usinaji. A holky jsou uknourany a nechteji spat v noci, pres den zase nezlobi…vim, ze to tak vubec neni, ale to prvni se u nas splnilo, tak mam strach z takove holcicky
To bych asi nedala ![]()
tak děvčata já se loučím, jdu dokoukat kriminálku a pak do hajan ![]()
Hell - no, to je Bertík taky pěkný rošťák jako bych viděla Honzíka ![]()
i když u nás od včerejška jede v jiném duchu
…dnes zkoušel šampaň barvu…asi už plánuje vdavky
![]()
http://i120.photobucket.com/…emodelka.jpg
Bublo - tak na zapalování ohňů teda nejezděte… dokud nebudou culíčky, mašličky a nalakované nehýtky= ty u nás teď frčí
vás nechci vidět
![]()
Kde je Stanuska- nereagovala na omšelost
![]()
a pocitani u nas fakt nefunguje … ![]()
Bublo no tak moc drzim palce s dietkou !! Bublo a shanis neco konkretniho pro Majdu? mohla bych mamku poverit a pak ti to privezt na srazik .....
ad spici Benik … no porad se nejak budi, chce drzet za rucicku ...... no nic jdu koukat na zoufalky ale jestli nekdo zustavate na netu tak piste, mam laptop v posteli tak muzu jukat ![]()
Mouse - to je dobře , že jsi tu…kde se nám „flákáš“ ![]()
Co je nového, co práce, co Víteček? Abych se na to nepodívala z blízka
![]()
Amelie - tak co to pondělí? už něco víš … Jo a už tě vidím jak ležíš v posteli se mnou
neb jsem tady asi jediná
![]()
Jo vidis, tak nataceni je bohuzel uz od pul 11 takze cviceni neni ..... takze musite prijet k nam domu ![]()
no a myslim ze to neni tak spatny byt s tebou v posteli ![]()
jo co ty a sraz ve Vecove???
Ja jsem tu taky
Jenom se u toho snazim delat cviceni do makroekonomie, ale moc mi to s vama nejde
![]()
Sraz je 10-12. rijna, snad jestli budou mit volno…potvrdi snad Babulda…
Nikco flakam se porad v praci a kdyz nejsem v praci, tak se snazim maximalne venovat Vitounkovi. Je to megazlobik, ale hroznej mamin mazanek. Doma je to totiz takovy divny, takze spis sem byla ted s Vitou o vikendech mimo. Kdyz bylo hezky, tak sem drandila na motorce.
Amelie no chteli jsme jet od 9-16 rijen na dovolenou, kdyby nam nevysla, tak bych se aspon prijela podivat, ale modlim se aby vysla jinak zkolabuju. ![]()
mouse dovcu bych ti moc prala, ale taky bych vas mooooc rada videla …tak pokud by to nevyslo ve Vecove tak snad si najdes cas nekdy v Praze .....
jak casto a kdy chodis do prace?
Lemo tak cviceni z makroekonomie? fuuuj to nezavidim … ja jsem fakt moc stastna ze jsem ze skoly pryc a moc vam zavidim ze mate dost energie se do toho pustit … ja myslim ze muj mozek by to nezvladl ![]()
Mouse - určitě vyjde
dovolená vždycky bodne a hned je lépe! Někdy je toho až až, co?
A práce je fajn?
Amelie- tak to tedy dodrcáme
se těš
a v posteli už asi s tebou nebudu neb mi přijde nefér, že ty se válíš a já tu dřepím ![]()
LeMo -makroekonomie …hrozný název- nemůžeš studovat jídlo v tom jsem přeborník ![]()
Nikčo-já ti dám omšelá.
A nevim,jak Ema,ale jestli jí Honzík v v barvě šampaň trošku nevyděsí?Zítra mi přivezoupračku a sušičku AEG,tak jsem na ten zázrak zvědavá.
Mylślím,doufám,že ti to s tou holčičkou udělám,holčiččk není nikdy dost.
A taky ať si mají ti tvoji kluci z čeho vybírat nevěsty,budou-li tedy vůbec o ženský stát. ![]()
Diskobolos chce překvapení řekla bych proto,že to ještě nezažil.Je šťatsný a přeje si .....holčičku.Ema chodí a říká,že má taky v bříšku Ofinku/Žofinku)byla se mnou na všech prohlídkách a mimčo vidlěa mezi prvníma.Máma říká,že je dobře,že jsem si na „stará“kolena ještě pořídila miminko,protože později zestárnu a že můžeme trošku poutrácet za Emu,protože to budu dětit Žofinka.David byl nejméně nadšený,jako že nás bude zbytečně moc a lidi budou ještě víc čumět,než teď,jako jediný by chtěl kluka.Esterka je natěšená,ona se i hrozně hezky stará o Emu a přeje si holčičku.
nikco to vis, mit doma jen laptopy ma sve vyhody ![]()
a co ten celerepublikovy srazik???
ad pondeli se budeme tesit … a timto vlastne zvu i ostatni prazske maminky v pondeli rano k nam na Vysehrad ![]()