Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.9.08 09:51

jo ještě

Nikčo , kdo si myslíš, že si u nás hraje s panenkama. Já ani Kajka to nejsme. A sponečky taky na těch svých 5 chlupech nosí náš drahý synátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
25.9.08 10:34

děkujeme moc za prání, vyrážíme hledat nemléčný dort. pavčo, uzdravujte se.
jo a ať to nehledám - na kdy se plánuje ten sraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
25.9.08 15:58

Ahojky

tak já se jdu rozloučit, jedu k mamce takže v pondělí či úterý pááá

jo a hell - Bertíkovi přejeme vše nejlepší k 2 narozeninám,hlavně to zdravíčko :-)

a vše nejlepší i ostatním, jestli bude mít někdo narozeniny kdy já tu nebudu.

tak pááá :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.9.08 16:21

Ahoj holčiny,
tak je na čase,abych konečně odtajnila to,co tutlám před váma už pár týdnů.

Tady je naše Žofinkaz 23.9. 12+6tt(dle UTZ 13tt):

Věřte,že bych se vám svěřila mnohem dřív,ale sama jsem byla překvapená,že to vyšlo a na začátku to nevypadalo příznivě.
Jak jsem psala,smířili jsme se s tím,že už Žofinka nebude,protože bych musela otěhotnět nejpozději v červenci,abych nepřesáhla limit věku a nemusela automaticky na odběr plodovky.V naší „obrodě“ jsme si s drahým řekli,že se pokusíme naplno o ŽOfinu vždy 3-4.den po MS,tak,jak se nám podařila Ema.Jenže nevyšlo to poprvé a já si myslela,že je asi pravda, co říkala paní doktorka,že otěhotnět tak brzy po menses je velká náhoda.Na poslední pokusy nevěřím,byl začátek července a já tady tedy psala,že Žofka nebude a začala jsem si na to i zvykat.
Ale v den MS nepřišla mrcha a já druhý den nevydržela a testovala.Ukázala se velmi,velmi(spíš stín)slabá druhá čárka a já hned večer začala špinit,sice trošku,ale začala.To jsem znala,jen když jsem s Davidem hopsala na jevišti.To byly i naše hádka s drahým,zdálo se mi,že na to,jak Žofku moc chtěl se o nás málo bojí.Za to já se začla bát hodně a slíbila jsem si,že se vám pochlubím až po 12tt a po prvním screeningu.A výsledky jsem dostal právě dneska a viděla jsem na UTZ,že je naše Žofinka zatim v pořádku a screening je NEGATIVNÍ!!!!!
Tak se na mě nezlobte,že sem náš poklad tajila,ale věřila jsem,že když vydržím( abyla to muka) vám to neříct,že všechno dobře dopadne.
Věděla to jenom Nikča a děvčata,dejte si na ní pozor,protože věděla že čekám Žofinku dřív než já!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.9.08 16:27

Bertíkovi všechno nejlepší k narozeninám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
25.9.08 16:49

Teda Stanuško jsi mě tu dojmula k slzám. Moc gratuluju. Tak držím palečky ať je to opravdu Žofka. :lol: :dance:

Bertíkovi všechno nejlepší k narozeninám a ať si užívá stále tak jak dosud.

Náš Honza trochu soplí tak bereme vitamínky a nějaké kapky na rýmu. Na jeho zlobení to však vliv nemá.
Nějak jsem pod sílou Stanuščina oznámení všchno zapoměla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
25.9.08 16:53

Stanusko - paráááda, jé moc gratuluju,a já to trošku tušila.takže moc moc gratulujeme a přejeme pohodové těhu a s tím nejkrásnějším koncem a to Žofinkou v náručí.

Nikčo - a kdy budu těhu já? :lol: :lol: :lol:

já chci taky :( :o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
25.9.08 17:36

Stanusko:rvu tu jako zelva!Strasne moc z celeho srdce gratuluju!!A jste uzasna rodina,co na to deti?A mela jsi nejake tehu nevolnosti?Ty vogo,fakt jsi dobra,ze si to vydrzela nerict,ja chtela taky pockat aspon 12tydnu,ale nevydrzela jsem.Takze zacatkem dubna bude Zofinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
25.9.08 18:00

Stanuško, moc a moc gratuluji k miminku v bříšku a držím pěsti, aby to opravdu ta Žofinka byla. Ale jednou už jsem to tu psala, že je podivné, že sháníte větší auto, tak trošku jsem si říkala, že by to mohlo klapnout, ale naprosto chápu tvoje důvody k tajnůstkaření. :wink: Tak jen se pěkně kulať :wink:

No a já se jdu zahrabat, bo Stanuščino krásné odhalení mi rozpoutalo emocionální bouři, hahahha to tam je přesvědčení, že další nechci… ááááchjoooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.08 18:01

TY BRĎO 8O , tak to by mě vůbec nenapadlo, ale hurá, hurá, hurá, moc gratuluju a obdivuju mlčenlivost. A kdy máš termín a vůbec chci teď každý den číst, co je nového, jak to přijali starší sourozenci, jestli Ti už není špatně a tak. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
25.9.08 19:57

ZOFINKA je kocka uz maminky v brisku, obrovska gratulace, at je vsechno v poradku!!Po technicke strance je ten obrazek naramne vyvedeny, opravdu je na nem hodne videt, krasne ostry.
me to nejak dojalo /size] 8O davejte sem ty obrazky casteji a ja snad prehodim vyhybku na snazeni se :roll: :lol:

BERTIKU , vsechno nejlepsi k narozeninam, at te maminka s tatinekem nezlobi :-))

DARRUJI NENACATY PYTLIK SUNARU 10+ PULKU NACATEHO PYTLIKU!!!bARE NEJAK NESEDI, JE po nem desne natlakovana a ma zacpu, musime se vratit k Nutrilonu AR. 

A kde by byl ten sraz a kdy, jeste teda nemam sluzby na listopad, ale rada bych se zucastnila.

Dneska Bara nespala po obede, tak si dovedete predstavit, jaka byla na cviceni, resp. ted vecer :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
25.9.08 19:57

Tak u nás je veselo, děti si odpoledne trošku protáhli spánek, tak jsem zvědavá, kdy se mi podaří dostat je do pelechu :roll: :lol:
Manža včera donesl krásný kus pravé svíčkové s tím, že si dneska uděláme tatarák, tak jsem to odpoledne šprtala, no nadávala jsem jako špaček, manža to teď dodělává a smaží topinky, tak si dáme do nosu (jenom nevím, jak moc vděčný mi bude můj žaludek :lol: ). a volala mi kamoška, že ráno přiveze jejich známý burčáček, tak s těším, že si večer dáme, to je v podstatě jediný alkohol (jestli se tak ta šťávička dá vůbec nazvat) co momentálně piju :lol: no už se na něho těšíííííím :lol:

A jak to, že je tady takové mrtvo? Tady konečně takové velikánské krásné odhalení a vy nikde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.9.08 20:01

Ahoj při večeru, celé odpoledne mi nešlo emimino a když se konečně rozjelo, tak takové zprávy…
Stanuško, tak to moc gratuluji, přeji pohodové těhu zakončené Žofinkou v náručí. A moc tě obdivuji, že jsi to tak dlouho vydržela neříct. To já vám to práskla hned a to to ještě neví nikdo jen ségra a jedna kamarádka. A samo manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
25.9.08 20:01

Pavca: :-P :-P :-) :-) :-) :-) tataracek z prave svickove, aua ua takova dobrutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
25.9.08 20:05

ahoj

Stanuško moc a moc gratuluji a držím palce, ať je vše ok. To jsi teda tajnůstkářka, ale chápu tě :) Věku se neboj, jsou maminy, které mají třeba první dítko v 38 a vše je ok, to jsi ještě mladice. Tak to ti vychází TP na duben?

Hell, Bertíkovi vše nejlepší k narozeninám, ať se mu v jesličkách líbí a ať vám hezky roste a dělá radosti..a občas i lumpárny.

Míšenko užijte si víkend

jinak už nic nevím, marodi vyležte se a těhulím ať se vyhýbají nevolnosti. Davmi, už ti je líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí