Poradna duly
Jana Čurdová
Masozravko-pro Emu Havrix 720 junior monodose a pro Esterku Twintrix paediatric.
Pavčo-jj,máš pravdu žlutenice není živá vakcína a než jí seženeme bude jasné,jestli se Emě z občasných holubů u nosu něco vyvrbí a nebo je to jen čištění z klimatizace a z cesty.
Jo a tajemství kostýmů v Disneylandu je-že jsme si je vždycky koupili(tedy pro děti) v lunaparku.Tak je to,drahá legrace,ale nás to těší.
![]()
Masozravko-ta se mi taky strašně líbí. ![]()
Lemo-krásné fotky z Legolandu. ![]()
ahoj
Pavco v kolik ze to stava marketka? To je strasne brzo, treba se to zase srovna. Honzik uz je dost velky, predtim po obede spal? Moje neter uz nespi od jejich asi 2,5 roku, taky ma docela vydrz a jojo zavislost se muze projevit brzo, jeste, ze jste mu to utnuli, zacina to televizi a konci to na automatech
Ad vztekani no jo to se rekne neustupovat, ale obcas to je na nervy, ten nas zase zkousi v obchode, aby dostal neco dobreho.
Stanusko nadherne fotky, Esterka vypada jako tvoje sestra, jste si hrozne podobne a teda jste meli fakt krasnou dovolenou.
Mamino tak jsme alespon v obraze a fajn, ze se Kajce libi ve skolce, to tam chodi prvnim rokem? Nespani po obede a buzeni v noci nezavidim, to musi byt dost narocny. Ten nas se budi v noci jednou a bereme si ho k nam do postele, ale urcite to je zvyk.
stanuška: fotky jsou nádherný, takové prima letně-podzimní rozjímání u moře
a držím pěsti, aby se vám podařilo ty očkovací látky sehnat ![]()
lexie: Honzík ještě o prázdninách po obědě spat vcelku pravidelně, teď tak jednou za 2-3 dny, jak se mu nakupí nespaní, tak je potom unavený a schrupne si
akorát se mu pak večer moc nechce brzo do pelechu
on je ale odmalička spáč, takže po této stránce s ním nikdy problémy nebyly ![]()
Dobré ráno, copak včera bylo zajímavého, že zde nikdo nebyl?
Tak se pomalu přidáváme k Pavče dneska budíček ve třičtvtě na šest pak dá teda mlíko a ještě do čtvrt nas sedm ležel, ale i tak jsou to hrozné časy. Mě přijde čím je venku větší tma tím dřív vstává.
Teď sedí a kouká na krtka.
Ahoj,
no co to je?Já myslela,jak si počtu a tu nic.
Skoro bych si i začínala myslet,jak se tu objevim,tak vy emimino opustíte.Venku je hnus,Ema má pořád sem tam zvýšenou teploto,moje intuice nezklamala,ještě že jsem jí nenechala včera bodnout.Odložila jsem i proto,dnešní dort pro Emu,aby si to mohla užít.Je pravda,že kromě toho,že má bezmála 38°tak tu řádí,jako zdravá.
Klidně i něco napiště,budu se těšit.
papa
Dobré ránko,
tak hlásím, že u nás zataženo a déšť, tatík byl tak hodný a hodil nás do školky a zpět autem, sice bručel něco o tom, že je to rozežranost jezdit takový kousek, ale rozdýchal to ![]()
Markétka právě čeká na Kouzelnou školku, pije u toho svoje ranní caro (maminka pije kafe a ona má taky, je přece velká holka
) a drobí buchtu (to abych se nenudila a měla co uklízet).
vasinka: jj taky bych řekla, že v zimě je to horší než v létě, je dýl tma a děti vstávají dřív…možná je to prostě tím, že jsou míň unavení, přes den toho nenalítáme tolik co za teploučka, tak holt mají rychleji dobité baterky
a Markéta teda bohužel hned po vyspání hlásí čůrat a bobek, takže chca nechca musím z pelechu ven ![]()
Tak přemýšlím, co dneska podnikneme… asi vytáhnu opět plastelínu a budeme vyrábět ježky ![]()
stanuška: tak vy máte dneska oslavu? a jaký dortík jste pro emičku objednali? já pořád přemýšlím, co Markétce vyrobím, ale vzhledem k mojí zručnosti a hlavně trpělivosti při výrobě bych to viděla na berušku, to snad půjde rychle
což mi připomíná, že musím zavolat tchýni, jestli mají v sobotu volno, že bych už tu oslavu udělala tento víkend…lepší předem než později…hahaha už se taky nemůžu dočkat, až rozbalíme ten její dárek, koupili jsme domeček z lega a já se těším, jak ho budeme spolu skládat
holt matinka je hračička a vyhraje si pomalu víc než děti
![]()
Pavčo-právě,že jsem oslavu odložila na neurčito.Stejně oslava by byla jen sfouknutí dortu za přítomnosti nás a mojí maminy.A dort,tušim,že bude nějaký ovocný,aby chutnal všem.
S plastelínou jsi odvážná,zvlášť co si pamatuju,taky máte koberce. ![]()
stanuška: jj koberce máme, ale v kuchyni jsem strategicky nechala podlahu, takže veškerá malování barvama, plastelínování a podobně vyrábíme tam
my oslavu budeme dělat, zveme vždycky babičky a švagrovky s dětma, jinak se moc nevídáme, tak si ty bratrance a sestřenice děti musí trošku užít na oslavě ![]()
Ahojky
Pavčo - jo jo,to znám,Anička se mi pořád taky sápe na Caro.miluje ho.musím ho před ní chránit aby mi ho nevypila.ještě že nepiju kafčo.a na dortík jsem zvědavá,ty jsi přece šikula,ten poslední byl nádherný.a plastelínu tady taky mám,jen nemám odvahu ji vytáhnout,jelikož i my máme koberce,no uvidíme
Stanusko -tak to Emička asi chytla jak přijela z tepla do zimy ne?snad se to nevyvrbí v nic horšího.a jasný¨,oslavu až jí bude lépe.my loni i letos měli první oslavu,když Aní nebylo moc dobře a nebylo to ono.pak tu další už si užila,vůbec když tu byli děti.
Vašinko - no taky mi to příjde,že ještě nedávno když bylo světlo,tak spala dýl než ted.ale u nás je to naštěstí pořád po té 7 hodině.
no tady taky hnus.chtěli jsme na houby,ale nic nebude.tak sjedem dopo nakoupit,je potřeba.a odpo už třeba bude lépe,nebo něco vymyslíme.koupila jsem nějaké výhodné balení Sunaru a bylo k tomu cd dětských písniček,tak to Aní pořád poslouchá a tančí u toho.
včera jsme byli zase na cvíču,dokonce byla Anička i pochválena,že hezky spolupracuje,no jen do té doby,než se vytáhly razítka a tiskalo se na ruce a Aní všechny kradla a nechtěla je dát. a pak jsme jeli do vinotéky,měli čerstvý burčáček, ňam.to byla bašta.Aní tam měla kámoše,sice se celou dobu rvali o motorku ale dobrý.
Pavčo-nás čekají dětské oslavy školních dětí,takže si šrumec taky užijeme o nic se neochudíme a třeba příští rok taky zase uděláme oslavu pro emu s kamarády z emimina.
Letos pro dovolenou nějak nestíhám a navíc jsem se jěště nedostala ke koupi nové pračky a tak se mi tu kupí prádlo z dovolené a vůbec.Vrata teprve „blb“ dodělává a tudíž kvůli hnusnému počasí se fasáda odkládá na jaro a tak si budu moct dopřát i sušičku. ![]()
Nikčo-ty máš sušičku a nežehlíš,co máš za zázrak doma,chci ho taky.
![]()
Ahoj holky,
tak jsem byla včera na kontrole,prcek v pořádku,termín porodu 5.5.09. Za 4 týdny jdu na nějaké testy na genetiku,stojí to 600,–,ale raději chci mít jistotu dřív než v 16tt,tak jsem na to kývla.
Doktor mi natočil i asi 5minutové dvd piškota,tak si to tady Standa pořád přehrává,jak je to hrozně malé 1,5cm
Příště mám přinést dvd sebou a dotočí další díl seriálu ![]()
stanusko:hrozně krásné fotky,Emička je opravdu kouzelná a jak jste s Esterkou v těch růžových mikinách,tak opravdu vypadáš jako její spolužačka.Jak to děláš???
ad vstávání:tak u nás dneska v 6,no hrůza,za chvilku jedu za mamčou,pozvala nás na řízeček a to se nedá odmítnout
![]()