Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ráno
lidunko, bomba!!! moc ti to sluší
lemo, mohli by se všechny naše sluníčka časem spojit a gangsteřit spolu - taky si myslím, že k tomu má barnaby ideální předpoklady ![]()
lexxie, mám vystudované dějiny umění a historii, pracuju v národní galerii - tam jsem teď na mateřské - a na půl úvazku učím na famu na fotce. dělám umění druhé poloviny 20. století, s tím souvisí příprava výstav, pořádáme fotofestival a spoustu jiných věcí. a ten plat - prostě vysoké školy jsou děs, půl úvazku to hodně zkrouhne, ale zase se mi pak docela vrací na daních ![]()
čtu tu jednu diplomku a nebaví mně to, ale musím stihnout do mladého probuzení
Dobré ráno!
Vnáším dotaz. V čem spí vaše děcka? Ještě ve spacím pytlu nebo vydrží být zakrytí peřinou? Právě to řeším. V pytlu nechce být a peřinu nesnese, hned je odkopaná, celou noc zakrývám a ráno je stejně ledová. Asi ji budu dávat oteplovačky na spaní.
Lidunko - to si piš, že je ten rozdíl pěkně vidět. Škoda, že tě na té hubenější fotce zakrývá z půlky manžel
Krásně se ti zjemnil obličej. Jsi kočka, jsi kočka, jsi kočka.....
Lemo - myslím, že problémy se SZ měla Stáňa
Masožravko - nezapomeň na nás s fotkama
Já se jdu nadopovat kofeinem.
Aha. Tak někdo má stejný problém jako já a založil o tom právě diskuzi.
Hezké ráno,
Hell - když tak čtu tvou odbornost- říkám si, že já jsem tímto odvětvím opravdu nepolíbená- já znám jen Zrzavého a Slavíčka a to, jen pro to, že se mi líbí jejich obrazy a posledním by byl možná Hajný/ to tedy z jiného soudku/- ale dostávaly mne jeho výstavy v Břevnovském klášteře. No asi mne v galerii po mateřské nepřijmou, že? ![]()
Maji - ad přikrytí
toto jsem zatratila řešit od narození
- nedej Bože, že bych ho do něčeho vsunula nebo snad přikryla
než ten ukrutnej vzdor, kopání, řvaní a hysterák vzdala jsem to
a už dva roky přežívá jen v „pižamu“
..navíc spí na břiše s pokrčenýma nohama a vystrčeným zadkem
, ale Mates také…tak,že by mé geny
![]()
A jinak mně také vytvořili / no spíš v tomto případě la / diskuzi ![]()
Koukala jsem kolik bylo kladných příspěvků a ztotožněných na téma žena s ženou. Moc jim závidím neb jsem pochopila, že to by pro mne bylo ideální. Já prostě chlapům nerozumím a navíc vždy šáhnu špatně. Jak mně by s ženskou bylo! Ale ta orientace mi nejde a naučit se to nedá
…takže zase prd… ![]()
Lidunko - ty máš neuvěřitelně obrovského chlapa…a sluší vám to.
nikčo, můžeme spolu žít jako sestra a sestra. a mít „bokovky“ ![]()
hele a co se týče přijetí do ng - tam takové věci jako znalost umění nehraje roli, miloň si vybírá na základě jiných kriterií. a zrzoň dobrý. nedávno jsem viděla jeho 80 falz. nějaký pán od brna si tím vylepšoval důchod. a byly naprosto super
jdu do angličtiny, paa
Hell - to byl šikula důchodce
a v ng bych měla mít tedy pětky abych prošla
já, že se když tak objednám na plastiku ![]()
ad.sestersko - bokové pojetí je dost dobrý nápad! ![]()
Ahojky
Maji - jo tak tohle řeším taky dlouho.pytel nesnese,to měla asi 2 měsíce a akorát se do něj motala,a peřinu taky nesnáší,okamžitě je odkopaná,celou noc překrývám,ale to nemá cenu,zatím je furt jen v pyžámku,ale jak bude ještě větší zima,přidám mikinku a ponožky a je to.
Nikčo - jo taky si kolikrát říkám,když mě ty chlapi sejřej, že škoda že nejsem na ženský,to bych byla spokojená,ale jak píšeš, příroda to chtěla jinak
Lidunko - no super,moc ti to sekne.a počkej až bude dole dalších 20,to tě nikdo ani nepozná.jsi šikula
Lemo - však já na tebe nezapomněla,věděla jsem že chtete se začít snažit na podzim,ale ofiko jsi to neoznámila,tak jsem si říkala, že asi až se vrátíte z USA.na tebe zapomenout?nelze
ty má bývalá spolunocležnice z prvního srazu ![]()
tak snídám musli s mlékem a Aničce to taky zachutnalo.k obědu si dáme švestkové knedlíky co přinesla tchýně, a odpoledne jdeme zkusit jednu hernu ve školce,to bude Aní zase spokojená.
ahoj
Maji ja davam spacak, ovsem ten nejtenci co ma na leto ma okamzite rozepnuty, mam jeste jeden teplejsi a pak jeden zimni, jinak se mi hned odkope a spi na perine.
U nas je v zime pres noc docela kosa, tipuju tak na 14-15C mozna i min, takze ty spacaky uzijeme. Od ledna ovsem pritapime kvuli mimcu.
Predpokladam, ze v panelaku je daleko tepleji.
No jo ale s zenskyma to je nekdy horsi nez s chlapama, zase resit jejich problemy jestli nepribrala a nema vrasky a ty nalady..zlatej chlap i s jeho ponozkama pohazenyma po byte ![]()
Lidunko moc ti to slusi a rozdil je teda obrovsky, jen tak dal
LeMo, tak to uz neni tak dlouho, to se da zvladnout, tak preji, at se rychle zadari. Ty navaly vzteku pry nemaji moc spolecneho s budoucim charakterem, i kdyz asi klidna ditka se tak nebouri
Je to pry obdobim, musi si zavzdorovat..Jeste jsem ti zapomnela napsat, ze u nas pomaha zacpat pusu nejakym jidlem anebo jit ven ![]()
Hell teda tak to jsi hodne studovana a mas pravdu s tema VS, je to trochu nespravedlivy. Ja si pamatuji, jak jsem jednou chtela na min. zahranici, dost mne to lakalo, nakonec i ty testy jsem udelala, ale kdyz mi rekli, ze budu mit plat asi 8000 hrubeho, tak jsem to vzdala. To bylo nekdy v roce 2001.
Zase to muze byt ale zajimava prace, ovsem nechapu, jak se s tim da v Praze zit.
Dobre rano,
Lidunko, klobouk dolu, ja chci taky (ale to musim prestat zrat
)
Jo, a kauza Markysek, to bude mit Bubla co delat do vanoc, se tim prokousat
![]()
čau - nacpaná novými anglickými slovíčky, přes prázdniny odešla mi z hlavy většina gramatiky, zase mluvím jako masa bob, zatracenej jazyk ![]()
lexxie, teď už je to ve státních službách trochu lepší, manžel byl na min.kultury asi osm let, tak už to nebyla taková katastrofa (je tam třeba příplatek za nepodnikání a tak), i když já měla v ng víc. ale na zamini se počítá s tím, že ti lidi vyjedou ven, a k platu se počítají diety a kapesné a tak a tím ten plat hodně naskočí, tudíž se to vyrovná s tím obdobím, kdy jsou v čechách. kde vlastně v nederlandu žiješ?
barnaby netrhá partu a spí taky odkrytý, dvakrát jsem mu zkusila dát pletené fusky, aby mu nenachladly nohy, které si serval, jakmile jsem vytáhla paty z pokoje, takže neřeším. naštěstí teď už se topí, tak snad robě ví co dělá
nikčo - tak na knížete tohle nezabírá, on si vybírá dle charakteru - což je dle hesla: co nejvíce fanoušků a fanynek.
jo co ty rodschůzky?
od ponožky po bytě: když se tak rozhlédnu kolem, tak největší bordel dělám já, pak barnaby a když roman přijede z plzně, tak se vzteká a uklízí
není nad přehozené genderové role ![]()
Pěkné odpoledne,
tak jen čučím na kauzu Markýsek, je to hnus, ale už moc nechápu, proč psát dohad za dohadem, to trestní oznámení by všechno vyřešilo a byl by klid…
Nozu, dodatečně vše nej Klárce, ať je zdravá a šťastná!
Září, gratuluju ke dvěma čárkám, tak ať je to Lukášek a nekope Ti do žaludku!
Míšenko, my se taky snažíme a jak!!! Ale je nám to zatím prd platný… Ale je hezký, jak se to tu rozrůstá…
Lidunko, teda já bych Tě teď asi vůbec nepoznala!!! Jsi skvělá, držím pěsti, ať to dotáhneš do svého vysněného konce, ale už takhle je to paráda!
Maji, neporadím, Bára mi vytřela zrak, když se asi poslední měsíc zachumlává do peřiny, až je z ní vidět jen hlava, a nevyleze, jak je noc dlouhá… ale podle mě, kdyby děckám byla v noci zima, tak se vzbuděj a budou prudit, co myslíte?
LeMo, hele asi jsem mimo, ale nemůžeš být těhu už teď? A tys brala antiko předtím? Cerazette? Jinak si užijte posledních dnů, když jsou poslední..
Eržo - jj nevím, co tam v té diskuzi Markýsek pořád řeší, všechno jsou jen dohady o ničem, admini mlčí…
Baruna si zrušila odpolední spaní, to je tak dlouhý odpoledne! Sama neusne, pokud ji násilím uspím, tak odmítá jít spát večer. Včera strašila zase do 10 hod, protože spala odpoledne. Naštěstí ji konečně začali bavit pohádky, aspoň tak.
Venku se to trhá a začíná vykukovat oskar. Konečně.
Eržo - no jo,vlastně,promiň
jsem ostuda s tím snažením.takže jsme už 4 - já,ty,Hell a LeMa.doufám že se ještě někdo přidá.to máš dobrý že se ti Baru zachumlává,já Aní pořád přikrývám a stejně je studená,ale zas si taky říkám, že kdyby jí byla zima,tak se přikreje ne?
ad Markýsek - no už mi to taky připadá trošku přehnaný,jak všichni pátrají a pátrají.
Maji - jupíí,tak to je super.a u tebe já to trošku tušila.tak paráda,tý jo zrušit si Aní spaní po obědě,tak mě klepne,já se na to těším, že se v klidu najím,juknu na net,poklidím.