Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6200
17.9.08 14:58

Jsem se trošku zapovídala přes SZ, ale nemám náladu na slovíčkaření :roll: tudíž opravuji dámy, omlouvám se, podle pisatelky nejsem saň, pouze tak vypadám… (a ten komu to patří si to jistě přečte i s mým mea culpa) :wink:

nikča: drahá, tak kalendáře jsi chtěla, jak jsem něco takového mohla vypustit z hlavy, tak tady je odkaz
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
17.9.08 15:04

Pavčo - teda tak ty nás ochudíš,no nicméně chápu,bylo sz tak jen pro tvé oči a slechy :lol: a propo - jak vypadá saň?jako ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
17.9.08 15:13

míšenka: no já SZ moc neholduju, nerada si takhle s někým „vyřizuju účty“, zvlášť, když se jedná o něco, co jsem o té osobě veřejně napsala…

Ale doufám, že jsem té osobě svůj postoj vysvětlila co nejlíp to šlo a pokud to bude jen trošku možné, propříště ji hodlám ze svých hodnocení vypustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
17.9.08 15:18

Holky, tak snad naposledy..

ano, byla jsem to já… ale nijak zle jsem nic nemyslela, jestli to tak vyznělo..
tak hlavně, že už je jasno, že já Enka nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
17.9.08 15:18

janno, ja myslim, ze ty 2 Eur je priplatek k zaslani asi na dobirku, ? to jsem moc nepochopila..a je to jenom v ramci nemecka, do ciziny je to pres kreditku nebo predplatbou. Taky tam pisou neco o minimalni objednavce na 100 Eur, jinak pripocitavaji poplatek 6,90 Eur..
Poštovné do jednotlivých zemí je různé a asi není uvedeno v tom katalogu..
tak jsem to alespon pochopila, ale uz to je s nemcinou horsi a zbytek sem moc necetla.

Lemo ja jsem taky dobra, ti radim, co na vztekani a dneska se mi uz snad hodina vzteka a jeci ditko a netusim, co chce. Dostal uz jogurtovy mliko a susenky a ted zacina znova 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.9.08 15:26

dámy, já jdu za amélií, robě hore a oblečené, see you večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
17.9.08 15:28

Misajelen - doufám, že už naposledy..

Hell - něco nám na minisrazíku nafoťte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
17.9.08 15:46

misajelen: tak ještě jednou, naposledy a veřejně.
Osobně si nemyslím, že bys byla EnkaL. Jediné co mě vždycky zarazí je, s jakou důsledností se vrháš na obranu své kamarádky, už měsíce jsem tě neviděla v diskuzi, ale jakmile se tu objevila EnkaL, okamžitě přistál i tvůj koment…
Jak už jsem ti napsala, to že EnkuL považuješ za svoji kamarádku je tvoje věc, že jsi ochotná ji bránit za jakoukoliv cenu je taky tvoje věc.
Já ji mezi své přátele neřadím, po té, co tady předvedla o ni jako o člověka nemám zájem a i když se jí, možná, stala nějaká životní tragedie, je mi to jedno. Znám spoustu jiných způsobů jak na sebe upoutat pozornost, než si vymýšlet několikanásobné utracení psa, sourozence z IVF, kteří posléze putují bůhvíkam a pod. Podle mě opravdu čím kdo zachází, tím taky schází a víc to snad rozvádět nemusím.
Tobě přeju jen to nejlepší, brzy // vytoužené na testu, zařazení do těhulkovského deníčku a možná „obezřetnější“ výběr kamarádek na internetu, za které jsi ochotná být se zuby, nehty…

A to je opravdu ode mě to poslední co kdy k tématu EnkaL a spol. píšu, znechutilo mi to dnešní odpoledne i přesto, že jsem si říkala, že mi to za to nestojí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
17.9.08 20:09

jo jsem úplně zapomněla

Klárce od Nozu přejeme vše nejlepší k 2.narozeninám, spoustu dárků, hodné rodiče a třeba taky brzo parťáka sourozence :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
17.9.08 20:22

Nozu, přejeme Klárce všechno nejlepší k dnešním 2. narozeninám, ať dělá mamince dál jen samou radost, má spoustu kamarádů v jesličkách a taky si užívá občas volno s maminkou pracantkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
17.9.08 20:47

lexxie: ja to tak dukladne necetla :oops: a ted se mi nechce, sory davmi, jinak moje nemcina silne rezivi, bohuzel

Misajelen: hodne stesti, brzy // a plno zivotnich sil a optimismu. A dobrych kamaradek

u nas je dusno, drahy se chysta na vikend pryc a deti prudi, pro jistotu obe :twisted: Ale pro nastavaji dvojmatky, uz se spolu chcechtaji, a vyztaci si tak dve hodky denne sami s sebou, takze dobry

Narozeninkam vse nej, jak to strasne leti! Vzdyt se tu schazime uz min 2.5roku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.9.08 22:14

dobrý večer,
tak hlásím, že u amélie moc fajn, jenom jsme obě s líbou dlouho nepobyly - já musela na vernisáž, líba na večeři, asi zítra odjíždějí, pražská kámoška, teda její svišť, dostal zápal plic. no a beník je úžasný, no ze mne mluví čistá závist :-) jo, fotila líba, zase byla lepší :lol:

taky se připojuju k přání k narozeninám - a krásnou oslavu

přeju dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
17.9.08 23:49

ahoj
janno, tak to jsi mne potesila, ze si ditka vystaci sami :) Ja na tom s tom nemcinou jsem taky cim dal hur, ted do toho motam holandstinu, no parada. Mluvim jako magor a to jsem pred 15 lety umela celkem dost dobre, kdyz jsem tam byla jako au pair a na brigadach..no clovek starne a zapomina.

Klarce od Nozu vse nejlepsi, krasnou oslavu, spoustu darku a hlavne, hodne stesti, zdravi a krasny zivot :)

Holky ja koukam na kauzu Markysek, tam se rozjela patraci akce 8O

Hell teda koukam na ten tvuj plat, to je na Prahu fakt celkem dost malo. Jsou strasne rozdily ve statnim a soukr. sektoru. Tak alespon, ze zaplatis jesle a neco zbude, a ze te to bavi. Co vlastne delas, neco okolo organizovani vystav? Jesle vypadaji moc lakave, hlavne, ze tam jsou mensi skupinky a ditka se bavi D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
17.9.08 23:56

Ahoj holky,

tak se zase hlasim. Jenom me mrzi, ze si se mnou zadna nechcete povidat :lol: :lol: Ne delam si samo srandu, vy uz snad vsechny pekne chrupkate…me taky dite spi - po obede 8) :lol:

Pavco: sakra rekni mi jak to delas, ze zase jenom ty mas neco spesl :?: Ja jsem preci psala to stejny co ty (nebo aspon podobny, a pokud ne, tak jsem to tak myslela :lol: ). Kazdopadne te obdivuji, protoze ja bych ten text rovnou zkopirovala k nam do diskuse (preci jsem kamosky ne) a taky do diskuse, kvuli ktere ta zprava byla. SZ jsou preci pro prijemny a osobni veci, ne pro reseni konfliktu, ktery vzniknou psanim prispevku do nejake diskuse :twisted: :twisted: A pokud si dobre pamatuju, tak uz jednou jsi mela nejaky problemy se SZ, to tentkrat posilala Enka (to jeste nemela svou super kamosku :roll: ), nebo se pletu :?: No jak rikam, nekdo ma stesti :lol:

Miso: ja fakt nechapu, jak se muzes nekoho takhle zastavat. Napis mi prosim, jestli ti nekdy Enka ospravedlnila ty lzi, co nam tu i na BS bulikovala, nebo ses ji na to neptala? A jeste jedna vec me opravdu zarazi, jak se ji dokazes zastavat, ale kolikrat ti uz ruzne bylo psano, jaka jsi naivka a na to nenapises nikdy nic :?: To te neurazi :?: Tomu bych se teda branila hlavne, pokud si tak stojis za svymi obhajobami…

Tak omlouvam se, ale ja proste musim reagovat…chjooo

Misenko: tys na me zapomnela, ze se taky snazim :?: To si budu pamatovat :lol: :lol: Uz celych sedmnact dni :lol: :lol:

Lexxie: no ja popravde neverim, ze se to povede do te doby, nez budu mit hotovej tretak (asi v zari pristi rok). Po tretaku koncim se skolou, spokojim se s bakalarem…no a pokud by se to povedlo driv, tak snad uz to nebude tak horky, maximalne bych s mimcem chytla ty posledni statnice v zari z anglictiny (to jsou teda zaroven ty nejhorsi :roll: )

Na toho naseho dablika nezabira zavrit do pokoje, taky posilame, vetsinou se okamzite uklidni, ale v takovych mega zachvatech teda ne. Jsem rada, ze ostatni deti to delaji taky tak, ne proto, ze trpite taky, ale ze to snad neznamena, ze z nej vyroste nejakej gangster, to by jich bylo jenom ze zari hodne 8) :lol: A detsky kolektiv? Naopak, kdyz je nekde mezi detima, perou se o hracky a tak…no hruza…

Hell: myslim, ze to bylo mysleno spis tak, ze se ho ta novinarka zeptala jestli tam nejaky dite jmenem tak a tak ten den umrelo. Kdyby to byla pravda, neodpovedel by, ale pokud ne, poskvrnuje to nemocnici, takze by ji ocistil tim, ze by to rekl, ze je to lez…aspon tak jsem to pochopila. Jestli je to pravne ok netusim, do toho nevidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
18.9.08 05:20

Ahoj holky,

tak predevsim vsem co jsem neprala preji vsecko nejlepsi.

Klarce taky vsecko nej nej nej.

Zari gratuluji moc moc moc.

Jsem tu jen na skok, skola je na prd, ucitelka debil a spoluzaci hovada :lol: :lol: :lol: chjo ti americani, ja jim asi nikdy neporozumim.
Tim myslim mentalne. No asi jsem mental :lol: :lol: :lol:

Jinak posilam fotecky na porovnani, ted uz je ten rozdil tak nejak videt. A omluvte muj skleb na „hubene“ fotce, svitilo mi slunicko do ksichtu.

http://emimino.cz/…112%20kg.jpg

http://emimino.cz/…_91%20kg.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí