Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
29.9.08 14:07

no to u nas se spinka ..... tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
29.9.08 14:08

Am: diky za pozvani, v breznu pojedem do Phy urcite, tak doufam, ze to bude na dyl a stavime se :-) A tvoje segra je herecka?

davmi: taky jsem byla ziva na ovoci, konkretne mandarinky a pomerance, obsahuji sylice, kt. pusobi jako uklidnujici latka na zaludek , aby se nechtelo :-(

tak dneska je nam pocasi sumak, stejne je pod mrakem . .. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
29.9.08 14:28

ahoj

Lucikry krásné fotky, Barče to moc sluší a dostala nádherný dort. Tak ji ještě přeji vše nejlepší do dalších let, hlavně to zdraví :D

Davmi, ty teda trpíš a chutě máte se Stanuškou podobné, typické těhotenské a u Vojtíška ti bylo taky takhle špatně? Doufám, že tě to brzo přejde. Televize mi ani tak nevadí kvůli programům jako spíš očím, aby na ni tolik nečučel..tímto obdivuji Bublu, že telku vůbec nezapíná, no při jejich aktivním programu by museli mít nějakou přenosnou :)

masozravko a jaké očkování v tomhle věku mají? No tak ať to brzo přejde, nemělo by to snad trvat dlouho.. U nás bylo poslední očkování asi v 14 měsících a další až ve 4 letech..mezitím TBC, ale to bylo na vlastní žádost.

Amelie chudáku, to ti nezávidím ten stres. Je alespoň psisko hodné? Ještě máš štěstí, že ségra nemá dítko, které potřebuje taky pohlídat, to by byl vůbec mazec. Tak hlavně, ať jste zdravé..

Počasí se nakonec vyčasilo, tak jsme na chvíli ven šli, teď chrní a doufám, že ještě vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
29.9.08 14:31

lexxie: http://www.vakciny.net/…ni/hepa.html

koukni sem.

Ja ted hledam kvalitni usni teplomer, neb Baru je jak strelena, kdyz ji mam merit v podpazdi teplotu, no chapete to :? ja ne. ji neva inj., ale teplomer si do podpazdi ani do zadku neda :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
29.9.08 14:53

masozravko dik za odkaz, no to se Báře nedivím, že nechce teploměr do zadku, tady mě to měřili po porodu, že prý to je normálka..jsem si připadala trochu jako magor :D

a úplně jsem zapomněla Zari má dneska kontrolu, tak držím palce, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.08 14:53

Čauky,

tak u nás je hezky, sice chvilkama se mraky trochu zatáhnou a fouká vítr, ale je fakt krásně jako celý víkend.

Maso - u nás je s teploměrem stejný problém. V nemocnici jsem to dělala tak, že jsem mu dala mlíko a držela ho na klíně, pod ručičku, kterou jsem měla přitisknutou k sobě, jsem mu narvala teploměr. Podařilo se vždycky, naštěstí měření vyžadovaly sestřičky jenom ráno, bo jinak by měly smolíka.

Lexxie - tak u nás televize jede dost, ale je to jako kulisa. Dívá se akorát na reklamy, ale naštěstí dost zabírá pustit raději nějkaou muziku (dětské CD a nebo Nohavicu, případně tvrdý metal) a to mu stačí. Ale je fakt, že teď jsme hodně venku, TV byla puštěná v ty minulé deštivé dny.

Lucikry - je fajn, že jsi se zase ozvala, dort byl moc pěkný, ty figurky jste kupovali extra a nebo vám je udělali přímo na zakázku jako dort? Já totiž půjdu zítra objednávat dort pro našeho draka, tak jsem zvědavá.
A koukám, že vám už hodně porostly vlásky, že můžete nosit i sponečku. A co Tom? už je mu líp? A co v práci, asi se to už trochu utřepalo, ale stejně to je pořád dost velká zabíračka všechno stíhat.

Davmi - u Karolínky jsem taky jedla snad jenom ovoce, tak přeju, aby bylo brzo lépe.

Babuldo - no hurá, snad se blýská na lepší časy a dobrá nálada vydrží.

Amélie - to se zase natáčí ta Ulice u vás ve fitku? a nebo jsem to blbě pochopila? A byla ségra už v televizi?
Snad ta rýma a pčikání bude fakt jenom z toho psa a nebude to žádná nemoc.

Bublo - kde jsi proboha přišla k anglíně? že tys po venku lítala polonahá a teď trpíš :!

Pavčo - tak my chodíme do školky pěšky, máme to kousek, Honzík si nechává kolobrndu ve školce a nebo ji táhneš domů zpátky?

A víc nevím (nesrolujeme se mi to v dolním okně :oops: ).

:lol: Stanuško , manžel se skvěle bavil u prstýnkové story. Přiznám se, že mě jako první napadlo, že o podobné zážitky u vás nebude nikdy nouze, neb budou 4 aktéři a určitě se budou v nápadech předhánět. A moc přeju, aby to fakt byla Žofinka, když to podle všech příznaků vypadá, Davídek si zvykne a hlavně Žofinka bude s Emičkou určitě velká kamarádka.

Janno - kluci jsou úžasní, zdá se mi, že mají rty po tatínkovi.

Vasinko - pěkný den je neděle, zvlášť tento týden, tak o tom přemýšlej :lol:

Ale teď už je opravdu prázdno v hlavičce makovičce.
Září dneska šla poprvé k doktorovi, tak doufám, že se brzo ozve.

My jsme dneska byli na pojišťovne kvůli autu, pojišťovák si myslí, že je to jenom odřené, nicméně chlopek už byl v servisu a prý je ten nárazník ulomený. Tak buď to bude tak 5 táců za lak a nebo 10 jako spoluúčast. Hlavně, že s tím můžu jezdit i tak.

A aby u nás smůlu nebylo málo, tak nám teče jakási hnusná voda (doufejme, že je to jenom voda) v záchodě ze společné odpadové trubky. Odpoledne musím za domovníkem, bo fakt tam byly kaluže, uložené ruličky papíru nasáklé tou vodou, no hnus. Připadá mi, že jak teď u nás dělají novou cestu a celý barák se otřásá vibracemi, tak to začlo takhle téct. no hlavně, aby to neprasklo úplně a my nebyli po kolena ve sr.. :-(

Končím, jdu do školky pro Kájku.

Mějte se všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.08 14:56

Já hlava děravá, berlu mrazilku jsem si zapoměl Všechno nejlepší všem našim oslavencům a oslavenkyním, hodně zdraví, radosti, krásných žážitků a nových poznání v tom dalším ročku. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
29.9.08 14:56

Hezké odpoledne,

tak jsme zas po týdnu bez tatínka, ale jde to, uklízely jsme, tak to pěkně uběhlo, teď Baru chrupe a odpo chceme jít na hřiště s kámoškama z porodnice, ale nějak se teď zatáhlo, tak snad se zas roztáhne!
Jinak jsme včera byli na pěším výletě kousek za hranicema v Německu, no, ale teda musím říct, že tam měli teda pěkně slabý turistický značení, takže i když ta trasa nebyla dlouhá, docela nám trvalo dojít do cíle, bo jsme se každou chvíli zakufrovali. Můj drahý si dělal srandu, že to udělali Němci naschvál, aby nás, Čechy, zmátli, kdybysme je chtěli napadnout :lol: Ale výlet měl smysl, minimálně proto, abysme si uvědomili, že neumíme skoro kváknout - a to jsme se oba německy učili!!! No, tak kdybych se někdy nudila, vím co dělat…

Lucikry, fotky Barči jsou krásný, dort je epesní, no pěkně jste to oslavili! A už je Barča v pohodě, po tý nemoci onehdy?

Maso, tak měření teploty v podpaží je i u nás očistec… ale musí si holka zvyknout, mamince přijde ušní teploměr jako luxus… :wink:

Davmi, teda ale moc dobrý věci ten tvůj žaludek snáší… takový těhotenství bych taky brala! :D

Babuldo, Toníkovi vše nej k narozeninám! A Tobě ať vydrží ta skvělá nálada, i když už venku budou padat trakaře a Toník bude mít svůj den :wink:

Lexxie, u nás se na telku kouká jen večer, když stihnem večerníček, a pak ráno asi půl hoďky, když jdou pořady pro prcky - jinak výjimečně ještě sem tam nějaká pohádka, když je venku hnusno… A když Eddie nesedí hned u telky, tak si oči nezkazí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
29.9.08 15:01

Jo a marodi všichni, co tu jste, moc dlouho nemaroďte a koukejte se rychle rychle uzdravit!

A na Září jsem taky zvědavá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
29.9.08 15:02

http://www.novinky.cz/…pustena.html

jen nevim, kdo zaplatil vic :?: :?: uplne se mi udelalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
29.9.08 15:02

Eržo, to má manža dobrý smysl pro humor a výlet musel být prima, příště s sebou kompas :) Tak snad bude venku i tak pěkně odpoledne, dítka to potřebují, pokud moc neprší, tak se to dá…

a oči snad budou v pohodě, my to máme z obou stran, já po tátovi a u Alexe jeho otec taky horší oči. Mně se to teda zlepšilo takže brýle nenosím už vůbec..i když bych na komp. asi měla a to čučím na televizi a počítač několik hodin denně, tak snad to po nás nezdědil..

No nic, jdu čosi robit, dneska jsem na nic nemákla, uklízelo se o víkendu a stejně je za chvíli čurbes, tak se zatím mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
29.9.08 15:20

Lexxie, jo, to můj drahý je na podobný vtipy přeborník… A co se týče očí a dedičnosti, jsem na Barču taky zvědavá, bo manža má na každym oku asi 9 dioptrií a já vidím hůř na jedno oko, naštěstí jsem ale v naší rodině jediná, kdo neměl nikdy předepsaný brýle… tak nevíme, čí geny byly silnější… ale zatím Bára vidí i prťavý obrázky, co my s manžou pomalu ani nerozšifrujem, takže snad bude Barča ok…A příjemný uklízení!… je-li něco takovýho možný… :wink:

Masožravko, tak Ti ani nevím, mám-li se na ten odkaz dívat… když jsi ho tak pěkně uvedla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
29.9.08 15:23

Mno, tak jsi to popsala naprosto přesně… jojo, kdyby to ale mělo na někoho aspoň trochu vliv, bylo by to fajn. Ale je to teda sakra drsný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.9.08 15:58

Ahoj,
dneska jsme byly na plavču,Ema dobrý,ale posledně byla nadšená víc,dneska zase jiná plavací teta a Ema nemá ráda změny.Děti jsou na zahradě,tak jen letem světem.

Lucikry-Barunce všechno nejlepší!!!Vidím,že jí narostly vlásky,moc jí to sluší!A dort měla krásný. :wink:

Vasinko-tak ještě ne?

Nikčo-rýmička je děsivá,strýc mě pobavil,tchánovci by mě nasrali,ale vy jste všechny tady tak klidné,to já bych byla určitě jedovatá a hned bych řekla,že to jsem si tedy fáááákt hrozně pomohla. :?

Davmi-jj,hroznové víno a broskvičky mi taky udělaly službu v začátku těhu.A taky jíst často po menších dávkách.A taky mě kupodivu bylo nejlépe ráno a dopoledne a psotupně během dne mi bylo hůř a hůř.Ještě teď se mi občas navalí,ale je to o hodně lepší. :wink:

Mamino-jsem tak vnitřně přesvědčená,že čekám holčičku a všichni mě v tom utvrzují,jsem totiž tlustá,měnim se v obličeji(dneska mě nepoznala družinářka,když jsem šla pro Davida),mám všude beďary a břicho mi kupodivu tolik neroste,že bych se hodně divila,kdyby to byl klučina. :? Takže vážně vypadám jen tlustě a prsatě,prasa dominují.Už mám 60kg!!! :evil: :evil: :evil:

Amelie-máš toho málo,že?Psiko v Praze a s malýma dětma je moc fajn.Si vzpomínám,jak jsem Ema tahala v Ergu třikrát denně na procházku.A sbírání hoven,s ní v Ergu dost dobrý. :? Tak se drž. :wink:

Září-tak jak si dopadla?

Toníčkovi všechno nejlepší k narozeninám!

dítě si mě žádá,více až bude klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
29.9.08 16:08

segra neni herecka, jak si spravne pamatuje mamina, nataci se u nas opet serial Ulice - segra je trenerka fitness a nase fitko bylo pred rokem vybrano na nataceni, takze cela nase rodina ucinkuje pred kamerou :wink: teda jen ja ne …

jinak myslim ze v dnesni dobe jsou ty televize docela kvalitni a ze oci moc nekazi a hlavne to je stejne dedicny … tak vsem at maji zdrave ocicka …

stanusko psisko v praze je za trest … no deti mi stale jeste spinkaj ale cekam protivne probuzeni neb jiz 4× byla vzhuru hrozne plakala, polstar uplne promocen od slin a nudli :-( no uz se tesim az je budu zase oblekat a tahat ven … aspon ze pes zatim spi a nedozaduje se prochajdy ......

ja si zkusila schrupnout, ale jak mne deti budi na etapy po par minutach, tak mne akorat zacala bolet hlava … no davam kaficko a snad to bude ok :wink: manza jako napotvoru ma straaaasne moc prace a dorazi pozde … no jo, tak prestavam fnukat, jdu dopit kaficko, nachystat detem obleceni at to pak netrva vecne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí