Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6200
29.9.08 21:39

xbublax: no já jsem taky zírala a slintala, padala mi jaksi sanice…jsem si říkala, že bych hned chodila taky :lol: a Míšenka měla před odjezdem k mamince 2 metříky a zbývalo jí 5 dní do testování :lol: tož pátrám, kdeže se metřík poděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
29.9.08 21:43

Bublo jako,že by jsi očko potěšila a ještě Majda se něco přiučila. Hm.
Pavčo jj taky bych si krásného instruktora s chutí prohlédla ikdyž on by o mě teď asi sotva očkem zavadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
29.9.08 21:44

Bublo - kdyby jsi nežrala - nebolela by tě sanice :lol: :lol: :lol:
Hele a jak to tak od tebe čtu… 8O tak mě bolí taky :lol: :wink:

Vasinko - tak to musím začít chlandit i po uzdravení ať mají matky na MD hooodně čárek :wink: …a vůbec se nedivím, to lze přežít jenom s chlastem :lol:

Pavco - já chci také trenéra vodních sportů, navíc jsem ukázala, že vydržím nemožné a tobogán žádný problém :wink: Jen mi chlapec po každém výcviku musí dát min. týden na vyléčení :lol: :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
29.9.08 21:44

Bublo, právě že nevím nic, tak se ptám… A hele, jestli si s Nikčou dáte online do nosu a odrazí se to ve vašich příspěvcích, tak snad ani od toho notebooku nikam nepůjdu… :wink: tak se koukej snažit! :lol:

Pavčo, jů, chlap na plavání, to asi budou matky poctivě docházet, co? :wink: :lol: A tichá domácnost trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
29.9.08 21:45

Pavčo a nevede ještě jiný lekce, nebo že by dával soukormé hodiny…http://www.smileycons.com/…ions/149.gif /> Aha, tak to jsem si druhého nevšimla. Chjo, tak to jsem to zas rozrýpala a asi neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200

vasinka: nikdy nevíš, já nemám pupek a taky si asi moc nevšimnul :lol: :lol: :lol: možná, že kdybych byla zrovna ve stavu slonice, zabodovala bych (neb s téměř 80 kg bych byla jistě nepřehlédnutelná :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782

Vasinko - zajímavé jméno, ale pěkné. Tak držím palečky, ať v klidu vykoukne ven

Bublo - neboj, ještě tě určitě čeká ve světě nějaká láska, ale někoho, kdo je tě hoden.

Zari - gratuluju a přeju pohodové těhu a hlavně odpočívej

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
29.9.08 21:46

Eržo se silně obávám, že se to odrazí pouze na mém psaném slově. Bo jsem koukala, že už teď píšu jak disgrafik, že se mi neustále motaj písmenka, takže pak už to nebude k přečtení vůbec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
29.9.08 21:49

Nikčo když to tak čtu spíš napiš co tě nebolí nebo s tím nemáš problém, bude to rychlejší. A je pravda jeden panáček po ránu a hned je všchno veselejší. :lol:
Luci díky já od všech slyším Jáchyme hoď ho do stroje. Tak si říkám, že by někdo mohl přijít s něčím origoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
29.9.08 21:49

bublo, neboj, my dislektici si tvoje disgrafické bláboly přehodíme správně :lol:

muž se zjevil doma, ale jaksi má smůlu, nemám komunikativní náladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
29.9.08 21:51

Vasinko co očko, bych těšila úplně něco jiného. :lol: A jj Majda by se mohla přiučit, jak plavat bez rukávků, to by se nakonec šiklo taky. :lol:

Nikčo :lol: :lol: :lol: :lol: A co žereš Ty? :lol: U mne je to první příznak angíny, takže standart. :lol:

Pavčo ó to ve mne vzbuzuje jistou naději, tak přehlédnout já fakt nejdu. :lol: :lol: :lol: :lol: A to jsem ráda, že vlastně pro některé píši zcela vhodným písmosledem. :lol: Hm tak to asi drahý kouká, že jsi ještě nevyšuměla co.

Lucikry moc díky, no já to beru, že bude bude, nebude nebude, co už. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603

jéé, né já jsem ho právě zrušila,jelikož nechci pořád koukat kolik do testování,kolik do ovulace atd, a moc bych se na to upnula a ještě pak ty otázky jestli už jsem testovala atd.takže tak :o :D

Záři - tak moc moc gratuluju k těhu,určitě to bude dobrý,už i srdíčko - to je docela brzy?závidím.

Bubl- trenér nebyl :wink: nikdo ho nezval a ještě že tak,to bychom se moc nebavili. a koupila jsem mu 4 trika,knížku a turecký med,perníkové srdce a kokosovej suk :lol: :lol:

Pavčo - jo tak plaveckého trenéra a ještě k tomu sympatáka jo?tak to se tam budeš těšit co? :lol: :lol:

Eržo - díky za přání,jistě vyřídím.a vysvětlení metříku viz výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671

Tak se chřipajzan rozjíždí,sakriš a to jsem chtěla zítra na krev a k obvoďákovi,takhle skočim jen s Emou na boďanec žlutenice(nakonec jsme jí sehnali taky v Libni)v Lékárně u Libeňského zámečku.

Zaří-gratuluju,a držim pěsti,aby hematon nestrašil.

Pavčo-není co fotit,mám jen špekatý břicho,jediné,čím bych mohla zaujmout jsou prsa.V Raveně,za tu krátkou chvilku,než jsem se převlíkla do plavek,jednomu dětkovi na pláži málem vypadl umělej chrup.Čuměl na mé vnady tak,až mě bolelo,že na mě někdo čumí. :lol: :lol: Až pod špekama začne růst těhu bříško,tak vás zahltim. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200

no nic, Míšenka dělá mrtvého brouka (aby se nám tak nakazila nějakým tajnůstkařením od Stanušky :lol: ), tak já jdu sledovat dr. House a pak si půjdu natáhnout tělo :lol:

tak všem sladkou brou a marodi se uzdravte jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
29.9.08 21:53

Bublo - přeložím větu od Lucikry - hodna jsem tě pouze já!!!!

Eržo - tak ti nevím, zatím máv v sobě tři loky, zakřivený úsměv, v břiše pravda kamínka! …to to hřeje, hlava se mi začíná mírně naklánět a myslím i tělíčko je rádo, že sedí- takže další tři loky asi popíšu až ráno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí