Poradna duly
Jana Čurdová
ajeee, mně to fakt nejde, buď se mi objeví obrázek fullsize v obří velikosti, ne, že bych nebyla obřík, ale takhle ještě neeee…nebo mi tam chybí to jpg a ukáže se mi jenom adresa
no hurá !!! Rychle jsem se musela zmenšit, ten odkaz byl moc dlouhý a poslední řádek se mi nezobrazoval.
Ahojky
Karolínce od Amelie přejeme vše nejlepší k 2.narozeninám, hodného brášku a rodiče a hodně dárků
tý jo Vašinko - fakt se ti blíží,to je děs.tak už jste začali vyhánět?(myslím sex,vínko a horká vana
)
Lexxie - hele asi dostaneš za uši,prý že se valíš a nikde žádného obříka nevidím.moc ti to sluší.fakt
Bublo - že?my ty noci taky příjdu že trvají jen asi 2 hodiny.ale rekord,já jsem dne vzhůru jen od půl 5, a do těch půl 5 jsem spala.paráda,ted po tom šíleným nespaní Aničky je to paráda.
Davmi - hele vyspávej do foroty, s 2 prckama už to třeba nepůjde,a díky za starost ![]()
no tak já byla nakoupit,jen pro maličkost a zas jsem táhla 2 obrovský tašky,ted tu vařím Aničce svíčkovou -dětskou a ona se nakvartýrovala do dětskýho kočárku
odpo jdeme zase cvičit s dětma,tak se těším.
Míšenko svíčkovou bych si taky dala, to musí být mňamka, ale mně chutná jen ta omáčka. Cvičení musí být paráda a musíš u toho taky běhat, nebo běhají jen ta dítka? taky tady máme od 2 let nějaké cvičení, ale nevím, jak moc náročné to je na pohyb
a dík za pochvalu, ale hrošík teda docela jsem, 10 kg teď a počítám tak určitě 7 ještě přibude..no ale po porodu to jde celkem dobře dolů.
Vašinko to jsi docela akční, zahrada atd., že by už ten hnízdící syndrom dát všechno před porodem do pořádku? A hezky počkej s rozením až na toho 10.10 ![]()
Amelie, tak u vás se stůně, ale zas rýma v tomhle počasí je asi normálka a do týdne by to mělo zmizet, je fakt, že to je u těch prcků otrava, ale chytnou hned všechno. Tak ať jste brzo fit a hlavně ať to nedostane Ben.
Lexxie- no však já dělám jen tu omáčku, akorát do toho rozmixuju maso,jelikož mi Aní moc maso nejí,plive ho.takhle ho sní.no a maminky tam běhají jen malinko a vždy a učitelky vždy upozorní, že těhulky maminky nemusí tahat děti atd.je to náhodou fajn.
misenko:mňam svíčkovou bych si taky dala,my jsme dneska měli br.kaši a lososa,taky to bylo dobré,dokonce jsem i něco snědla ![]()
ad cvičení:tak já mám problém,že nerada chodím do kolektivu,já nevím,proč to mám,ale špatně se seznamuju,nevím,co si s těmi maminkami povídat a celkově se necítím dobře v zařízením typu mateřské centra apod,přitom vím,že Vojtovi by se to líbilo,sice se tady dostane mezi děti na hřišti a v rodině,ale tohle by ho asi bavilo.Máme tady taky v Orlové cvičení od 2 let,tak tam půjdu asi hodit oko ![]()
amelie:jsem se tě chtěla zeptat,vy spíte všichni pohromadě?myslím teda hlavně Karolínku a Beníka?Já si to totiž nějak nedovedu představit,až se vylodí ten druhý prcek,jestli nebude v noci budit Vojtu když začne brečet.No asi se s ním odstěhuju do obýváku.
Ahojda,
včera jsem vás dočítala, ale už neměla sílu na reakci. Od pátku jsme byli na chalupě, bylo krásně, tak to bylo celkem fajn, Honzík si to tam užil.
Dneska jsem byla na tripple testech a UTZ, výsledky budou v pátek, tak snad bude vše OK, podle UTZ a testů z 12 tt by snad mělo. A původně jsem chtěla vyhlásit tipovačku, co to bude, ale nevydržím to, protože jsem přes všechnu snahu se tomu ubránit zklamaná, tak vám to tu musím vypsat… takže dr. viděl z několika různých pohledů pindíka, byl si naprosto jistý, prý holčičku až příště… Na jednu stranu jsem docela ráda, myslím, že dokud to budou děti, tak 2 kluci budou super, ale je mi smutno z představy, že nebudu mít holčičku potom ve stáří, kluci budou pryč a s dcerou si podle mě maminka víc rozumí… a potom vnoučata od dcery a vůbec těhotenství dcery asi taky rodiče víc prožívají než od snachy… No Stanuška mi mluvila z duše, jak to tu psala (nevím kdy, včera jsem dočítala několik dní…). A pak jsem se cestou byla podívat v nějakém těhu / mimi obchůdku a ty krásný růžový šatičky… chjo. No jo, no, všichni naši kamarádi maj nebo čekaj holčičky, tak holt někdo ty chlapčky zajistit musí.
tak tolik od nás, včera jsem chtěla na něco reagovat, ale momentálně jsem mimo, tak vím prd a navíc jsem blbě spala, takže se jdu natáhnout, dokud dítko spí.
davmi je to tak jak rikas… spim s Benem v obyvaku
mam tu rozkladaci futon asi 160cm takze pro nas dva idealni … obcas se totiz stalo ze ben kaju vzbudil a uspat kaju bylo daleko horsi nez bena .....
ale ted jak uz je starsi tak je to o moc lepsi, dneska jsem spala s obema v loznici (manza se potreboval vyspat a bali jsme se ze se kaja kvuli ryme bude porad budit) a ani jednou se navzajem nevzbudili ale je fakt ze ben kdyz ma hlad tak zacne vydavat mrucive zvuky a nebreci takze to vzbudi jen mne … a kaja sice knourala ale ben na to nejak moc nereaguje ...... jinak Ben zacina byt docela v poho, dnes je od rana uplne uzasnej, chvilku se houpal a koukal, pak spinkal, nadlabnul se, pak byl v tom vibracnim lehatku se mnou a Kajou v kuchyni kde jsme varili a jen koukal a usmival se kdykoliv na nej Kaja promluvila, pak knournul ze by zase jedl a usnul v houpacce ....... je pravda ze ta houpacka ho uspi lip a ze bych ho musela asi uspavat na ruce ale proste je to moje zlaticko ......
no nic, kaja uz taky spinka, tak jdu chystat oblozene talire na odpoledne pro maminky a nafukovat balonky pro prcka ![]()
jo malem bych zapomnela, manza mi dodatecne k svatku prinesl jeste jeden darek - videokameru
jsem koukala jako blazen ..... dneska mu ji dovezli tak hned v poledne pribehl domu abych ji tu mela na tu odpoledni oslavu ...... no je to moje zlato ..... je to darek pro mne a napul i pro nej abych ho priste mohla natocit na tom paraglidingu (mimochodem moc se mu to libilo a chce jit na dalsi kurz pristi rok)
Jak vas tak docitam, tak mne chyta nostalgie. Vsichni si tehotni, a ja mam doskakano.
Zanetko: dva kluci jsou super, jedno obleceni, jedny hracky.. ach jak ja ti rozumim, a to jsem dva kluky chtela..
Zanetko - tak hlavně aby byly výsledky v pořádku a oni budou.a moc gratuluji ke klučíkovi,hele aspon budeš mít doma pořádnýho parťáka pro Honzíka,a neboj,třeba ještě jednou ta holčička bude a když né,tak si počkáš na vnučku a budeš jí rozmazlovat šatičkama atd.
Davmi -hmm tak to tvůj obídek zní mnohem lépe.teda holky vždyt ty budeš taaak štíhlá těhulka.musíš jíst.a s tím kolektivem,hele se mnou jsi se seznámila rychle jak jsme jeli na sraz
no já ty maminkovský kolektivy taky nemusím,ale vím že Aní miluje ty děti a v jejím okolí jich moc nemá,tak proto tam chodím.
amelie:no tak to skončím asi taky v obýváku
A manža dobrej a je fajn,že se Beník lepší,hned je to z tvých příspěvků poznat,že máš dobrou náladu ![]()
žanetko:chápu tě chápu,ale myslím,že je to o zvyku a taky individuální,třeba můj brácha je s maminou v kontaktu skoro víc jak já a to mu bude 30
Ale rozumím ti,že je to určité zklamání,když sis tu holčičku přála,však moje kamarádka,když se dozvěděla,že čeká druhého kluka,tak se tam u doktora rozbrečela jak želva,ten na ní koukal a nechápal,že se neraduje,že má zdravé mimi.Pak jí to přešlo a teď by ty raubíře neměnila.Mě je to v podstatě jedno,co to druhé bude a fakt tuším kluka,takže spíš bych se hodně divila,kdyby tam pinďík nebyl
Na druhou stranu nikde není zaručeno,že ti ta dcera bude na stáří oporou,může být v zahraničí,vzít si nějakého magora,myslím,že tohle už v dnešní době taky není jistota.
mišenko:štíhlá těhule,je sice pravda,že jsem zatím 2kg shodila,ale štíhla ze 70kg určitě nebudu ani kdybych jedla to ovoce do konce těhu
A s tebou jsem se seznamila normálně,protože jsi normální
Ale v některých kolektivech mám pocit,že narazím na takové podivné existence
![]()
Davmi - no hele nakonec skončíš jako Bubla,která snad nepřibrala ani kilo nebo snad ještě před porodem měla kil méně.
ooo díky za pochvalu,že jsem normální (ale to si jen myslíš
)
Amelie - no vidíš,tak jste přečkali to nejhorší období,ted už bude jen lépe. je fajn že je Beník už hodný. a co fotka?nebyla by?aby jsi navnadila?
misenka:že by jsi klamala tělem a nejsi normální?
![]()
Holky když jsme u těch pohlaví,tak mě minule rozesmál bratranec,on má 2 holčičky a strašně těžce to nese,protože jezdí motokros a samo chtěl pokračovatele a ptal se mě,jestli si myslím,že to moje druhé dítě bude taky kluk.Tak mu říkám,že si myslím,že jo,kvůli té toxoplazmoze,co jsem prodělala a on se tak zamyslel a říká:sakra,tak to bych měl Janu(jeho manželka) nějak nakazit a pak zkusit 3 dítko a to by mohlo vyjít,né?
Nejhorší je,že on se tvářil u toho úplně vážně!
![]()
ahoj
Žanetko gratuluji k výsledkům a nesmutni, 2 kluci jsou taky fajn. Je fakt, že si skoro každý asi přeje páreček, ale já už to teď tolik neřeším, párkrát jsem natrefila na rodinku se 2 klukama a je to taky paráda, stejně ten druhý bude třeba úplně jiný, každé dítko je originál..no a kdyby přece jenom holčička, tak třeba příště.
Davmi, tak to jsme na tom podobně, já to mám tady ještě zvýrazněné tím, že jsem cizinka, sice se holandsky slušně domluvím, ale pořád je to jiné, než kdybych se tady narodila. A to musím říct, že jsou holanďani celkem fajn a i otevření..no teď se mi hlavně s tím břichem nechce dělat absolutně nic, kromě pár výletů, občas na kole..a vím, že je to špatně, kontakty s okolním světem jsou potřeba. Tak alespoň o víkendech vyrážíme po návštěvách..
Amelie přeji krásnou oslavu, určitě se to povede a vidíš, Beník je už skoro vzorné miminko, určitě se to s tím spaním a brečením spraví, první 2 měsíce jsou nejhorší..
Tak jsem dítko uspala, zase mi to trvalo asi hodinu, nebo i víc..já na to vyřvání prostě nemám nervy a v noci samozřejmě putuje k nám do postele, ale až po jeho probuzení. Manža je trochu naštvaný, ale já potřebuju v noci spááát a ne někoho uspávat a takhle je klid..
Jinak ten náš komediant se naučil dávat pusinky a teď nás pořád pusinkuje, někdy 1×, ale někdy tak 10× a má z toho děsnou psinu..