Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6557
1.10.08 09:58

ahoj

Markétce, Vítečkovi a Terezce vše nejlepší k dnešním narozeninám, do dalších let spoustu zdraví, štěstí a dobré nálady :D Mamkám taktéž a dobré nervy k tomu. Užijte si oslavy..

Tak dneska vypadá počasí o trochu líp a moc ne..ještě se musím pochlubit, že mi někdo snad vyměnil dítě, už 2 dny je nesmírně hodný, vůbec se nevzteká, spí sice ještě s náma v posteli, ale to je drobný detail :D Tak mu to snad vydrží..

Míšenko, já moc na mysli neklesám a i kdyby to byl kluk, tak nebudu nějak moc zklamaná. Jenom prostě ta představa holčičky s culíkama mě láká, leda, že bych udělala culíky Edíkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 10:03

Ahoj,
dneska počasí úplně njevětší hnus,zataženo,sem tam mrholí a fouká silný studený severák.
Ema má k tomuto počasí úměrnou náladu,fakt fajn,od rána mručí a kňourá a vteká se.

Zanetko-já břicho mám taky,ale jak jsem tlustá,tak mi tak nevynikne.S Emou jsem byla podstatně hubenější a bříško jsem měla hned veliký. :wink: :lol:

Davmi-další kontrolu u své gyndry mám 23.10. mezit ím musim na odběry a k obvoďákovi.14.10. jdu na krev na triplíky(druhé screenigové vyšetření) a 21.10 jdu výsledky konzultovat s genetičkou. :wink:

Bublo-koláž je krásná,jako vždy. :wink:

Maki-oslava nakonec dopadla suprově,Holky máš nádherný,taky doufám,že tak nějak budem vypadat. :wink:

…a dál jsem vypatlaná,můj zarýmovaný a těhotenstvím zatěžkaný mozek nic neudrží. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
1.10.08 10:06

Bublo, tak kdyby ten náš přestal spát odpoledne, tak by mě asi kleplo a televize by jela dale víc, než teď.., ale zase máš večer klid.

Minitenis je tenis, ale hraje se jen na půl kurtu, synovci je 7, takže je v kategorii do 8 let, od 8 už je to na celý..a jj. on je to sportovní nadšenec, ale teda mají nabitý program. Švagrová neustále převáží Štěpána na tréninky hokeje, tenisu, fotbalu, skoro každý víkend má nějaký zápas nebo turnaj, to my se na to vybodnem..možná 1 sport a tím to končí.

Haha no si to dokážu živě představit, oni těm bráchovým kámošům je tak kolem 40, chlapi od rodin, ale na těch jejich pařbách mi někdy připadají jako 15letí :D Ale jinak jsou fajn a je s nima zábava..Kubu ať si užijí, prý budou cestovat a opalovat se, k tomu asi pár doutníků a rumíků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 10:08

Ahoj,
Vsem oslavencum vsechno nejlepsi,hodne rodice a spoustu zdravi.
Bublo:tak nastesti neni bratranec ten kreten,co by se sel z 3holcicky veset,ale kapanek se tem chlapum nedivim,ze chteji aspon 1chlapecka,aspon se pak muzou vratit do chlapeckych let pri hre s autickama,fotbal atd.A ne kupovat v puberte sminky a vlozky,jak rika soused,co ma 4dcery:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
1.10.08 10:10

Pavčo tak hlavně prudičku přetrp a dožij večera bez úhony. :lol: A na měkko, letí Ti hlavou ten super porod s Markétkou? :wink:
A vážné úvahy jo. A jéje, tak to se nad vaším domem mračna stahují co. :(

Lexxie ojoj, držím pěsti, aby Tě nyní nezasáhla emiminovská pomsta a Edíkovi to vydrželo. :lol: A náhodou mérkni na Nikču jak systematicky HOnzík maká na přeměně v Janičku. :lol: A já se naučila teď dítko ignorovat, prostě jí hoďku nechávám sama sobě napospas. :lol: Sice vybrakuje všechno na co příjde, ale já si vegetím. :lol: Aha, tak už to chápu, tak to je synovec frajer. A jj bráchoviu bych to cestování a relax fakt věřila. :lol:

Stanusko jj počasí je u nás stejný.Br. Ani pes ráno do toho hnusu nechtěl. Ale naštěstí pro mne, prckové je to šumák. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
1.10.08 10:13

Davmi jj na základce jsem měla kámošku a ta měla 3 ségry a jednoho bráchu. Kluk nebyl poslední. A jejich táta říkal, že by se mu vyplatilo založit fabriku na vložky, že by neskutečně ušetřil. :lol: A náhodou kdyby měl soused doma prckovou, tak by si s těma autíčkama vyhrál. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 10:17

Stanusko:tak to mas kontrolami nabite,ja jdu az 21.10.a uz ted mam nervy:-)
Bublo:to nespani pres den nezavidim,u nas se vstava v 7,pak spi od 1-3 a usina v 8,kez by mu to jeste tak 2roky vydrzelo:-)A ve skolce zase Madlenka spat zacne;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
1.10.08 10:18

Davmi, ale ani tam nemáš jistotu, že si budou hrát s autíčkama, jsou kluci, co jsou na panenky a holky na autíčka :D

Bublo, tak to máš kuráž, ten náš o samotě dělá všelijaké věci včetně strkání konektorů do zásuvek, lezení na televizi atd..takže teď jsem radši ve stejné místnosti..a pomsta mě možná zasáhne, ale když si vzpomenu na ty chvíle před 2 rokama, tak už to horší být nemůže..to jsem měla depku jak blázen, Edík hodně řval, málo spal a nikde nikdo..takže teď už to musí být jenom pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 10:18

Stanusko:tak to mas kontrolami nabite,ja jdu az 21.10.a uz ted mam nervy:-)
Bublo:to nespani pres den nezavidim,u nas se vstava v 7,pak spi od 1-3 a usina v 8,kez by mu to jeste tak 2roky vydrzelo:-)A ve skolce zase Madlenka spat zacne;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
1.10.08 10:21

xbublax: no tak nějak, jsem asi cestou ze školky vypadala při sbírání kaštanů jako mimoň, blbě jsem se tlemila na hodinky… pak se markéta vztekla, rozšlápla hovno v trávě a bylo po idylce a já už viděla ty tatínkovi geny…a jelikož mě její tatínek právě dost sejří, nemá se k žádné omluvě, zjevně mu naše tichá domácnost vyhovuje, včera ani nehnul brvou, když jsem mu řekla, že jdu ve čtvrtek večer pryč, tož je u nás fáákt husto a nevím, nevím, kam to povede…řekla bych ale, že současný stav nejvíc užírá mě a on jakožto správně splachovací to vůbec neřeší :roll:

no nic, jdu se vrhnout na ten dort…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 10:23

Bublo:tak sousedovi vsichni ty 4dcery zavideji,maji od 26do18let,jedna skoncila karlovu univerzitu,druha tam studuje,ty dalsi gympl a naka vysoka,k tomu vsechny vypadaji jak modelky,no neskutecne se povedly.A kdyz jsme chodili k nim,tak jsem mela vzdycky srandu,jak jim viselo venku tak 30kalhotek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 10:23

Davmi-genetiku mám pro hraniční věk a neplatila jsem ani screening ve 12tt.Zase mám víc odběrů,protože jináč by mě s vyšetřením krve(hiv,skupinu…) udělali i druhý screening a takhle půjdu skoro ve stejný době na odběry dvakrát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.10.08 10:27

Lexxie:tak Vojta taky vozi kocarek s panenkou:-) Ale v 10 uz ho to snad opusti a zakope si s tatinkem,ten uz se na to trepe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.10.08 10:30

Pavčo-to mě fakt mrzí,že tě ten tvůj mužský takhle trápí,nezaslouží si tě,budu se opakovat,ale měl by na týden zkusit nějakou semetriku domu,jako jsem já. :twisted: To by se tě začal cenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
1.10.08 10:30

Davmi tak to spí nádherně. se nedivím, že chceš aby mu to vydrželo. :lol: A školky se bojím, neb se obávám, že jí to lahůdkově rozhodí režim. Bo jestli jí tam povedu po šesté, tak bude mít těžkou půlnoc. :( Tý jo tak tomu se říká kvalitní genetický materiál! A rodiče jsou taky tak študovaní?

Lexxie no já to tak nějak jistím a navíc tu nemám nikde ostré hrany, zásuvky jsou chráněné krytkou, k nožům se nedostane a vše ostatní je hódně vysoko. :lol: Takže maximálně(což opět udělala) pomaluje zeď fixem. :lol: A teda s Babuldou a Zari, by jsi si mohla založit klub zátěžových dítek, bo ty měly to samé. Takže jsem na ty vaše druhá dítka zvědavá, jestli vám to vynahradí. No měla by!

Pavčo tak to je docela v prdeli, že mu to nedochází a vlastně je i jedno. I když co si budem povídat, se mu nedivím, bo mu to doteď všechno v pohodě prošlo. :( Teda držím vše co mám, aby se to u vás vyjasnilo a halvně, jak už jsem kdysi psala, aby mu došlo co má teď, než aby bylo pozdě. :( ( A co máš ve čtvrtek?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí