Poradna duly
Jana Čurdová
konecne som zmaturovala a pripajam slubenu tabulku. pokial nieco budete chciet zmenit, napiste ![]()
letim do postele, bruuuuu
Tak se k vám přidávám…
Pravděpodobný termín porodu 20.září…Podle posledních MS…
Víc se dozvím až po vyšetření… ![]()
Snažíme se od listopadu,ale na začátku ledna se něco pokazilo a já už nechtěla otěhotnět.Kvůli bytu.Ale je to vše jinak a jsem spokojená ![]()
No vidíš,to je zákon schválnosti,když nechceš…
Ale hlavně si nepřipouštěj,že jsi nechtěla,ale raduj se z toho,ju ![]()
potvurka - gratulujem!!! vecer ta prihodim do tabulky, ked chces ![]()
jannis - tak ako si na tom? ja som uz dnes mala rano na male, ale este som to zvladla a zadrzala. takymto tempom to uz ale dlho neudrzim
som priserne hladna, musim si nieco vymysliet na obed.
zobrazuje sa vam ta tabulka, co som vecer poslala? lebo doma mi to v pohode islo a tu sa nechce ukazat ani za svet ![]()
taky se mi tebulka nezobrazuje-je tam červený křížek
..
SISA-nevolnosti zatím v poho,ale šíleně se mi motá hlava,tak se snažím hodně pít,a trošku mě bolí v kříži..Nezvracej,drž se
..
Včera večer mě zase trošku bolelo břicho,tak jsem si z toho dělala srandu,že tam prdolka uklízí a dělá si tam na těch 9měsiců pelíšek. ![]()
Já půjdu teprve k lékařce ve čtvrtek.Včera jsem si nechala nabrat hladinu hCG,takže vím výsledek z práce,ale nevím,jak starý je plod,bohužel.Vychází to na 4 týdny…
Moc vám všem gratuluji,
měla jsem termín 2.září 2005. Dneska už mám doma čtyřměsíční princeznu.Tak nostalgicky s váma vzpomínám na začátek.
Přeji Vám všem krásné a pohodové těhotenství a zdravá miminka.
Pavla
Pavlí,moc děkujeme,my Ti přejem at jste obě zdravé,a Ti dělá malá jenom radost. ![]()
Taky žádnou tabulku nevidím. To je škoda.
Můžu se ale taky přidat?
Katka, 26 let, Praha, TT podle MS 2.9.2006, kontrola 26.1. ![]()
Jinak já mám taky bolesti v kříži. Včera celý den. Dneska naštěstí zatím dobrý. Už se strašně těšim k Dr. Takhle jsem se nikdy v životě netěšila. ![]()
Chci se zeptat, jaký berete vitamíny, jestli berete? Mně Dr nějaký doporučila, ale nejsem si jistá, jestli jsou nejlepší. Je na nich napsáno, že zbavujou únavy, což je pravda. Ale nejsem přesvědčená o tom, jestli je to dobře. Když tělo potřebuje spát, jestli je dobrý navodit pocit, že nejsem unavená.
Káča